koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 8.998
- Πόντοι
- 1.936
...και η Αφροδιτη η τραβελα ειχε τρελο χιτ τοτε στο Φ99.Εχε βγει ομως τηλεοραση πρωτα καο ειχε γινει φιρμα.Παίδες ακούω για παράπονα λόγω μεγάλης αναμονής στην Ιρίνα.
Μήπως να σας πω (έχει αναφερθεί ξανά εδώ) πόση ώρα περιμένανε κάποτε εμείς για να πάρουμε την ΤΟΤΕ θεά Έλλη, κατά κόσμον Δήμητρα Κανελλοπούλου που ήταν και εξ' αλλαγής φύλου ;
Μάξιμουμ αναμονής κάποιες φορές 2 ώρες., Αχαρνών και Αγκύρας
Κάποιοι πλήρωναν πήγαιναν μια βόλτα και γυρνούσαν.
Το καλύτερο σπίτι με διαφορά (ακόμη και σήμερα που πλέον είναι κλειστο) .
Αυτό ειδικά το βράδυ. Έμπαινες 22.30 για να πηδήξεις τα μεσάνυχτα.
Πληρώναμε 5.000.δρχ αλλά είχε σε κάθε πελάτη 15' , χωρίς έξτρα χρήματα κλπ κλπ.
Ήταν ελάχιστες οι μουνάρες τότε, πρό "πεσιματος τείχους" .
Οι καλύτερες (μετά απο επέμβαση η αλλιώς χειρουργημένες στην τότε διάλεκτο) που είχαν περάσει ποτέ από σπίτια ήταν Δήμητρα (Έλλη) και η Τζεναρα που δυστυχώς δεν κατάφερα τότε να πάρω διότι σε αυτήν η αναμονή ξεπερνούσε τα οποία όρια και αντοχή μας.
Υπομονή και σκεφτείτε παράλληλα τι ζόρι τραβάει μια τέτοια γυναίκα (Ιρίνα η όποια Ιρίνα) κάνοντας κάτι που πιθανόν να μην το ήθελε και τόσο.
Εχθες παντως το βραδυ 3η βαρδια η Θεια Ελενη στο Φ109 ειχε ολα τα δωματια γεματα.Περιμενα και 20 λεπτα αναμονη στο δωματιο οταν μπηκα.Για οσους δεν την γνωριζουν ειναι μελαχρινη,με εναμισαρι βυζι αρκετα καλο κορμι για την ηλικια της,ελαφρως με μπακα,σκληρο σλαβικο προσωπο αλλα ομορφη.Απλο προγραμμα ολα με καποτα αλλα δεν κλαις το εικοσαρικο.Την ξεπατωσα για τα καλα και βγηκε παραπατωντας εξω στα πορνοτακουνα τηςχωρις καν να ντυθει.Πολυ καλο υγρο τσιμπουκι με καποτα οπως ειπα και μου αρεσε που μαζεψε το σαλιο οπως της ετρεξε απο το τσιμπουκι οταν μου τον αφησε και ετριψε το μουνι της.Εκει λυσσαξα.Την ξεμουνιασα.Αου μαμα ελεγε και κατι αλλα.Την εχω τιμησει πολλες φορες.Ειναι απειρως καλυτερη απο πολυ νεοτερες φολες με και καλα εμπλουτισμενο προγραμμα.