Όλο και πιο πολύ καθώς πηδάω Λατίνες καταλήγω στο Συμπαίρασμα ότι σχεδόν όλες τους είναι μεγάλες Φόλες από υπηρεσίες .Πρόσφατη κατάθεση στο
Μεταξουργείο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 Ισόγειο όπου έχει 3 Λατίνες μελαμψές και μαυρομάλλες και οι 3 τους, την Λούνα, την Αγάπη και την Καρολίνα.Η πιο όμορφη για του γούστα μου είναι η Αγάπη με την υπέροχη τεράστια κωλάρα αλλά είναι Απάτη ειδικά την τελευταία φορά που την πήρα πρωινή βάρδια στο Ιάσωνος 20 με άφησε με το πουλί στο χέρι και έφυγε κάπου στο 7λέπτο, οπότε δεν την επέλεξα και διάλεξα για πρώτη φορά μου την Καρολίνα,Ψηλή νταρντάνα με σιλλικονάτα στήθη μέτριο πρόσωπο ,(φορά και σιδεράκια για όσους τα έχουν φετίχ) και κωλάρα και αυτή με λίγη κυτταρίτιδα όμως.Μπάινει στο δωμάτιο ενώ δεν έχω ξεντυθεί ακόμα και μετά από λίγο ξεκινά μέτρια πίπα,την λέω να ανέβει από πάνω δέχεται αλλά πάνω στο λεπτό μου λέει αλλαγή στάσης με νοήματα αφού δεν μιλά ελληνικά και ελάχιστα αγγλικά ...από κει και πέρα ξεκινά το δράμα,την βάζω ιεραποστολικά και καθώς της τον έχωνα βαθιά όλο με έσπρωχνε και ανά 15 δευτερόλεπτα μου έβγαζε το πουλί από την μουνάρα της για να δει αν έσπασε το προφυλακτικό και αυτό το έκανε συνολικά καμιά 10 φορές σε αυτήν την στάση και στα 4 και γενικά η κοπέλα πονούσε , δεν άντεχε το σφυροκόπημα..... όπου μετά από 7 λεπτά συνολικής παραμονής στο δωμάτιο από μόνη της χωρίς να χτυπήσει την πόρτα ο τσάτοος μου λέει ότι μου είχε πει και η αγάπη " finish time "και πάει να φύγει ...της λέω i finish now, stay και κάθεται ακόμα μισό λετπό και μόλις πάω να χύσω τραβιέται και έχυσα παίζοντας το πουλί μου με την καπότα ,στο καλύτερο η πουτάνα έφυγε....Μαύρο από μένα στην Αγάπη και στην Καρολίνα οι οποίες δουλέυουν μαζί και στο Ιάσωνος 20 1η βάρδια.