«Δοκίμασα » την Λινα Ιάσωνος 19 .. τι να πω , καλύτερα να βαρούσα μια παχιά στο σπίτι. Εμφανισιακά οκ μια μέση Ρωσίδα τίποτα το τρελό , σώμα λεπτό αλλά σφιχτό , όρεξη δεν είχε για τίποτα δλδ φαίνεται ότι κάνει με χίλια ζόρια την δουλειά αυτή και οκ κατανοητό προφανώς απλά κάποιες κάνουν για αυτή την δουλειά και κάποιες άλλες κάνουν την αρπαχτή. Η συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο πραγματικά. Από εμένα είναι όχι.
Ανδριάνα χωμάτινου 11Β δοκιμάστηκε για πολλοστή φορά και πάλι πέρασα παρα πολύ καλά. Εμφανισιακά πολύ κομπλε δλδ από τις λίγες στο 20αρικο με τέτοια εμφάνιση. Απλά προσοχή γιατί δαγκώνει και ίσως αφήσει σημάδια.
Πέρασα και από Φωκαίας 27 ήταν η Ειρήνη. Δεν δοκιμάστηκε γιατί είχε αναμονή από μεσήλικες. Εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου. Καλο σώμα αλλά η φάτσα δεν μου αρεσε τόσο. Ίσως δοκιμαστεί όταν κοπάσει η φάση.
Ανδριάνα χωμάτινου 11Β δοκιμάστηκε για πολλοστή φορά και πάλι πέρασα παρα πολύ καλά. Εμφανισιακά πολύ κομπλε δλδ από τις λίγες στο 20αρικο με τέτοια εμφάνιση. Απλά προσοχή γιατί δαγκώνει και ίσως αφήσει σημάδια.
Πέρασα και από Φωκαίας 27 ήταν η Ειρήνη. Δεν δοκιμάστηκε γιατί είχε αναμονή από μεσήλικες. Εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου. Καλο σώμα αλλά η φάτσα δεν μου αρεσε τόσο. Ίσως δοκιμαστεί όταν κοπάσει η φάση.