Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (39 μέλη και 295 επισκέπτες)

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
766
Πόντοι
681
συνέχεια πάντα live

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή καλοστεκουμενη γκιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα, λεπτά πόδια 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και άνεση χρόνου όπως λέει.

Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα πια, 3.5αρι συν βυζι, και Ελένη καστανοξανθη ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα, εδώ ξέχασα να αναφέρω από τη προηγούμενη φορά και για τους μύστες που γνωρίζουν τον οικο, ότι το σήμα κατατεθέν του σαλονιού (το τοιχακι που υπήρχε στους καναπέδες) δεν υπάρχει πια.

Περγάμου 1 κλειστά.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ μέ κοντό μαλλί, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άννα με ξανθό μαλλί , κανονικο σώμα 1.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό

Φυλής 109α Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά Λίζα μελαχρινή λατινα με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι μυτερό βυζι ,υπέροχο κωλο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανα με σχεδόν 3αρι σιλικονατο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Βικτόρια μελαχρινή μιλφ , σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, σε απλό πρόγραμμα , απλό πρόγραμμα.

Αγκυρας 9 Μαρία μιλφογκιλφ με ξανθό κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι και, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Η Αλίνα από Αλκαμένους 113 δεν νομίζω οτι κάνει ελεύθερο στοματικό νομίζω κάνει απλό πρόγραμμα εκτος και αν άλλαξε κάτι.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.582
Πόντοι
1.336

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.582
Πόντοι
1.336
Οχι δεν ήταν ξανθιά ούτε πλας σαιζ.. καστανή ήταν η κοπέλα σχετικά αδύνατη ..
Μάλλον τη Βαλερια τη ρωσίδα λες,σώμα με λίγα πιασίματα,συμπαθητικό πρόσωπο,γύρω στα 30 ας ποϋμε;

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Το πρωί βλέπω κόσμο έξω από το φωκ 27 να περιμένουν να ανοίξει ..
Αυτό λέω γινόταν όταν ήταν η Ιρίνα..
Κάνω κάποιες γυρες και τσουπ ανοιχτό φωτακι..
Μπαίνω μέσα και τα δωμάτια γεμάτα και ένας αναμονή...
Ανοίγει πόρτα και βλέπω Ιρίνα..
Εμένα αυτό το κορμί και η φάτσα μου προκαλεί ταχυκαρδία...σαν δασκάλα μπαλέτου μου βγάζει ένα πράγμα..

Λέω έτσι και πάρει μισάωρο ο τύπος μπροστά μου,θα τού βάλω χέρι... μιας και δεν είχα χρόνο και θα έφευγα για επαρχία σήμερα..
(Ρε φίλε εντάξει να γαμησουμε εμείς... τώρα ήρθε το κορίτσι) Θα έλεγα αν δεν έβλεπα το εικοσαρικο που έδωσε..

Έτσι όταν ήμουν ο επόμενος την ώρα που είχε άδειο δωμάτιο, δίνω δύο εικοσαρικα για διπλό χρόνο.(Μόνο εγώ ήξερα ότι έχω γίνει ο μαλακας που θα έβριζα πριν)

Τες πα .... το κορίτσι με απλό αποστειρωμενο σε κρατάει με την πουτσα τίγκα όρθια όλο το 20λεπτο ...άσε που σου βγάζει ότι έχει καυλώσει με την πάρτη σου.

Ναι αλήθεια τό μουνι της γίνεται μούσκεμα ...

Και μια δεύτερη αμαρτία είναι ότι δεν έγραψα τίποτα το πρωί για να μην γίνει αυτό που έγινε...

Με το μαλακό μάγκες να την βρούμε όταν ξανά κατέβουμε από τά βουνά εμείς η επαρχιώτες

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.582
Πόντοι
1.336
Μικρη τσάρκα στην Φυλής πριν λιγο:
Φωκαιας 27 ισ Ναταλι
Φωκαιας 17 ισ Εμμανουέλα
Φωκαιας 17 όροφος μια γαμευσιμη δεν θυμάμαι το όνομά της..
Φυλής 84 ισόγειο με Ρανια..
Φυλής 65 ισόγειο η Κορινα
Φυλής 59 ισόγειο μια λατινα και η Άντζελα με την οποία και περασα, Ελληνίδα καινούρια είπε η τσατσά..
Την έκανα 25-30 ετων , ωραίο σωματακι, μελαχρινή με ραστα, 2αρι βυζακι..
Ελεύθερο στοματικό , 69 και χάδια είπε η τσατσά..
Μέτριες εντυπώσεις πάντως από το κορίτσι αν και το προσπάθησε να με κάνει να χυσω..

Είναι όντως καινούρια? Ξέρουν οι παλιότεροι περισσότερες πληροφορίες?
Καλή εβδομάδα να έχουμε
Η Εμμανουέλα στο 17β είναι η γνωστή του 27;

Η Αντζελα στο 59 μαλλον είν αυτή που λέει ο Σμυρνής, ήρθε πριν τις γιορτές και καθησε λιγότερο από μήνα νομίζω έχει κριτικές τσέκαρε.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Η Εμμανουέλα στο 17β είναι η γνωστή του 27;

Η Αντζελα στο 59 μαλλον είν αυτή που λέει ο Σμυρνής, ήρθε πριν τις γιορτές και καθησε λιγότερο από μήνα νομίζω έχει κριτικές τσέκαρε.
Η Εμμανουέλα η γνωστή η Ρουμάνα η μπαμπατσικη η μελαχρινή..
Όσο για την Άντζελα αυτή που λέει ο Σμυρνης ..Έχει κριτική και ο @ paluki luk αρχές του 24

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
...
Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα πια, 3.5αρι συν βυζι, και Ελένη καστανοξανθη ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα, εδώ ξέχασα να αναφέρω από τη προηγούμενη φορά και για τους μύστες που γνωρίζουν τον οικο, ότι το σήμα κατατεθέν του σαλονιού (το τοιχακι που υπήρχε στους καναπέδες) δεν υπάρχει πια.
....
Αυτό το τοιχάκι ήταν ανωμαλία

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.147
Πόντοι
4.926

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.617
Πόντοι
46.232
Η Αλίνα από Αλκαμένους 113 δεν νομίζω οτι κάνει ελεύθερο στοματικό νομίζω κάνει απλό πρόγραμμα εκτος και αν άλλαξε κάτι.
Όχι δεν έχει αλλάξει τίποτα...πάντα έκανε και εξακολουθεί να κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,τουλάχιστον τα τελευταία 10-11 χρόνια πού τη ξέρω ,τώρα για παλιότερα δε γνωρίζω

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ, σώμα με πολλά πιασίματα κυρίως στα πόδια 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή κοπέλα , με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Κιρα, καστανοξανθη κοπέλα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Μισέλ λατινα μελαχρινή με περίεργη φάτσα, πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 & 18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Άννα καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Γκλόρια καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Σονια, ψηλολιγνη κοπέλα με ξανθό μαλλί , με 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στον αριστερό αστράγαλο, μεγάλο πάνω από το αριστερό μπούτι και πιρσινγκ στον αφαλό , και Ντιαννα καστανοξανθη με πολύ μακρύ μαλλί με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Βικτόρια ξανθοκαστανη νταρντανοχοντρη κοπέλα με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος ανακοινώνεται κανονικά αλλά μέσα επιλεκτικά κάνει και ακα.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 πάνω Μελίνα μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με αρκετά πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, με έξτρα λεφτά κάνει και πρωκτικο.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα ξανθοκαστανη μιλφ , κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφγκικφ, με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα μέ αρκετά πιασίματα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.
Επισκέφθηκα Κίρα Λιοσίων , δεν τρελάθηκα , αλλά είναι ωραία για τα γούστα μου. Λιοσίων δυστυχώς δεν έχει Κάτι καλο τελευταία. Μπαρμπαρα είναι σε ρεπό και δεν γαμάμε κωλο.

Ευχαριστώ σμυρνη για την ενημέρωση

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Live Ιασωνος 19β όροφος η όμορφη μοντελε Λίνα μπιμπελό κυριολεκτικά,μέσα στο σαλόνι αναμονή 10 άτομα όπου μόλις βγαίνει η μικρούλα μάλωναν 3 άτομα ποιος θα την πρώτο ξεσκίσει και η τσατσά τους λέει ήδη εονσι κλεισμένα τα δωματια και ένας την έχει πρόγραμμα 30 λεπτά,οποιος προλαβει πρόλαβε, δεν την βλέπω για πολύ στο μετάξι για 10 ευρώ να πηδιεται με κάθε πακιστανο βρωμιατη... σύντομα την βλέπω φυλης .......Κρίμα και ήθελα να την ξανά ξεσκίσω αλλά σιγά μη περιμένω κάνα 2ωρο ..άλλη φορά.
Ωραια κοπέλα , πέρασα την είδα , δρν μπήκα , έχει αναμονή τεράστια , δεν αξίζει να περιμένεις μια ώρα και .. για ένα πήδημα.
Την πήδηξε κανένας; Λέει μέσα κάτι;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ρε κούρασες, είπες την μαλακια σου ότι τα παρατάει προλάβετε κλπ για να μαζέψει πελατες, γιατί ήταν σε ελεύθερη πτώση. Τώρα κράζεις που σε κενέ ψεύτη , κράζεις όταν λένε ότι η γκομενα είναι μαπα. Έλεος. Είσαι προμοτορας και το ξέρουμε, σταματά να μας ζαλίζεις το παπαρι. παντρέψου την σαμπινα ( που με τέτοια μύτη που έχει νομίζει θα βρει γκόμενο τον Μαρινάκη ) . Φτάνει δηλαδή , είναι φόλα και έχει τουπέ σκατοχαρακτηρα, δεν αφήνει τίποτε, δεν τρώει πουτσα γερή, και έχει ύφος που πρόσβαλει τον πελάτη. Καλύτερα να καψω παρά να δώσω λεφτά ξανά σε αυτό το βλήμα. να μάθει πως βγαίνουν τα λεφτά και να σέβεται τους πελατες.
Μια φορά μόνο την πήρα και συμφωνώ σε αυτά που γράφεις.....πολύ τουπέ η γκόμενά ενώ εμφανισιακά είναι μέτρια απλά οι άλλες εινσι μπάζα και κάνει την διαφορά.....όσο για το σεξ μέτρια και εκεί... υπάρχουν πολλες κοπελες που πηδιουνται με πάθος και όχι εντελώς αποστειρωμενα ,η γκόμενά δε σε κοιτα ούτε στα μάτια τι λεμε τώρα. ....θα την ξαναπηδουσα βέβαια αλλά δεν τρελάθηκα με την πάρτη της ,όσο μερικοί εδώ στο σαιτ.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.737
Πόντοι
201
ρε παιδια ελεος,Λινα κ Ιρινα,ακομα δεν πατησαν τα ποδια τους ,σειρα 10 ατομα,Λινα ωραιο μωρο ,αλλα να περιμενεις 1 ωρα δεν αξιζει,μονο εμφανιση εχει,μεσα χαλια,Ιρινα,επισης ωραιο μωρο ,στη μουρη οκ,σωμα ωραιο,οπως επισης αρκετα καλη μεσα,για μενα πολυ καλες εμφανισιακα ειναι η Κατια απο φυλης κ η Ντιανα απο φυλης

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Η Σαμπίνα συγκρίνοντας την εμπειρία μου με τα σχόλια άλλων εδώ είναι διπολική απο ότι φαίνεται. Συμπεριφέρεται αναλόγως τα γούστα της δηλαδή βάση εμφάνιση/ηλικία πελάτη, για αυτό μάλλον μαζί μου τον τρώει σαν σκύλα ακατάπαστα πολύ gfe φάση και αντέχει αλλά προσωπικά την έχω ψηλοβαρεθεί.

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
ρε παιδια ελεος,Λινα κ Ιρινα,ακομα δεν πατησαν τα ποδια τους ,σειρα 10 ατομα,Λινα ωραιο μωρο ,αλλα να περιμενεις 1 ωρα δεν αξιζει,μονο εμφανιση εχει,μεσα χαλια,Ιρινα,επισης ωραιο μωρο ,στη μουρη οκ,σωμα ωραιο,οπως επισης αρκετα καλη μεσα,για μενα πολυ καλες εμφανισιακα ειναι η Κατια απο φυλης κ η Ντιανα απο φυλης
Τωρα τελευταία έτσι γίνεται φίλος!
Μόλις σκάσουν 1-2 καλά γίνεται της πουτανας κυριολεκτικά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom