Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Γάσπαρη, εσύ είσαι?Το κολαρακι είναι ωραίο
Γάσπαρη, εσύ είσαι?Το κολαρακι είναι ωραίο
Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που ήταν στο Φ105 ?Φ71 Σάρα από βενεζουέλα,
καινούργια παρουσία,συμπαθητική με ωραίο χαμόγελο λεπτή με διχτυωτό,σχετικά νέα.
Το έχω πάθει 2-3 φορές όταν ξεπερνάω τον χρόνο συνήθως, μία χαρακτηριστική φόλα στο Φ56 όμως, στο 7-8 λεπτό και ενώ καβάλαγα σαν βόδι στα 4 (ντάξ το είχα παρακάνει λίγο γιατί ήταν φόλα) φεύγει μπροστά η τύπισσα και πάει να πλυθεί , έ πήγα πίσω της και ενώ χούφτωνα το αριστερό κωλομέρι τον έπαιζα και της τον ακούμπαγα στο δεξί όσο πλενόταν μέχρι που τελείωσα...Εγω θυμάμαι ενα σκηνικό φυλης 74 την ειχα όρθια εκει που παω να χυσω τραβιέται η καριόλα και να την κυνηγάω με το αριστερό χερι να χουφτωνω την κωλαρα της και με το δεξι να την παίζω γιατη ηταν η στιγμη που εχυνα!
Μιλαμε για σίριαλ οχι αστεία !
Είχα γράψει παλιότερα, είναι λίγο αγριόφατσα/στυλ milf next door, καμία σχέση με τα μωρά που φέρνει εκεί.Αδερφέ αυτη στο 105 η μαριλεξ Λατίνα ειναι γιατί εχω αδυναμία στις λατινες να παω αυριο αμα είναι.μηπως ειναι πιτσιρικα και ήρθε στην θέση της γιασμην.
Η Σάρα του 105 ήταν περίπου 20χρονο,σαλονάριζε γυμνή και είχε ύφος όϊ μάναμ οπότε όχι.Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που ήταν στο Φ105 ?
Λατίνα, λεπτή όμορφη και ψηλή, για μέσα δεν ξέρω ας μας πει ο παθών Paraskevas.gr τι συνέβη? Γνώμη μου πήγαινε και πες μας .Αδερφέ αυτη στο 105 η μαριλεξ Λατίνα ειναι γιατί εχω αδυναμία στις λατινες να παω αυριο αμα είναι.μηπως ειναι πιτσιρικα και ήρθε στην θέση της γιασμην.
Αυτή που δεν γουστάρουν Σαμπίνα παρακαλώ να παρακάμψουν αυτό το μύνημα .
Οι υπόλοιποι που που αρκούνται σε συνεδρίες με ένα κορίτσι μοντέλο με στενό μουνακι, τους έχω άσχημα νέα. .
Πέρασα κατά τής 12:30 από βέργας 7..κόσμο κλασικά.... δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένα δύο άτομα.
Μπήκα με την πρώτη ευκαιρία και όντως μετά από αρκετή αναμονή το κορίτσι ήρθε..
Πάντα λέμε δύο κουβέντες άλλοτε για τής βόλτες και τα ταξίδια που πάει άλλοτε για αυτά που γράφουν εδώ για αυτήν.
Σήμερα μου είπε ότι σύντομα θα σταματήσει από τον χώρο .
Οπότε ότι προλάβουμε από το κορμί πατριώτη.
Βασικά τό εύχομαι για κάθε κοπέλα τού χώρου να είναι ένα σημαντικό πρό στάδιο για την επαγγελματική τους ζωή ...
Εγώ νομίζω δύσκολα θα ξανά βρούμε Σαμπίνα
Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς εδώ μέσα, και είναι και θα παραμείνει ένα κεφάλαιο μόνη της. .
Μπορεί να δυσάρεστο κάποιους, αλλά εγώ μαζί της έχω περάσει καλά .
Καταπληκτική η irina είχα περάσει ένα πρωινό,πρωινά είναι πάντα;Πήγα Ιρίνα Φώκαιας Αχαρνών γωνία. Και ξέρετε τι; Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η κορασις έβγαινε από ένα και μοναδικό δωμάτιο. Αυτό κι αν είναι είδηση... Εγώ δεν γάμησα αφού έκανα την διπλη κατάθεση μου σε μια εξαιρετική Ουκρανεζα στο μασατζιδικο της Λέλας Καραγιάννη. Ξέρετε γιατί τα λέω; Γιατί όσο τσαχπινα κι αν είναι η Ιρίνα ο κόσμος βαριέται και αργά ή γρήγορα πάει για άλλα....
Ένα καιρό δούλευα οδηγός σε συνεργείο καθαρισμού,μετέφερα αλλοδαπές καθαρίστριες που καθάριζαν δοματια rbnb για 3 ευρώ την ώρα. Μετά το προτο 10ωρο νομίζω πος θα επανακάμψει στο μπουρδέλα κι της.Δυστυχώς ισχύει τύπε.. θα ξεκινήσει να πλένει σκάλες είπε...
Τέλος με πούτσες μόνο βούρτσες πλέον...
Απ'οτι ξέρω ναι.Καταπληκτική η irina είχα περάσει ένα πρωινό,πρωινά είναι πάντα;
από τις 1000-1100 μέχρι 2000 παρά συνήθωςΚαταπληκτική η irina είχα περάσει ένα πρωινό,πρωινά είναι πάντα;
Φωκαιας 27 Ιρινα, μην κάνετε καν τον κόπο να περάσετε..έχει λαϊκό προσκύνημα
Αν μιλάς για την υπογα...οχιΗ Ρωσίδα Ναταλία του Φωκαίας 13 που λετε ειναι
μια μελαχρινή 1.70 ωραιο μοντελέ σωματάκι 30 ετων κωλαράκι μούρλια
βυζακι 2αρακι
ματιά πράσινα ανοιχτόχρωμα
Προϋπηρεσία σε Λ73 ?????
Η καμοια σχέση?
Πέτυχα την τσατσά τις Άναμπελ, στην υπογα Φωκαίας. Τις λέω πού είναι το κορίτσι μας, και μου είπε ότι καθαρίζει σκάλες, και δεν θα την δούμε ξανά....... κρίμα.......Ένα καιρό δούλευα οδηγός σε συνεργείο καθαρισμού,μετέφερα αλλοδαπές καθαρίστριες που καθάριζαν δοματια rbnb για 3 ευρώ την ώρα. Μετά το προτο 10ωρο νομίζω πος θα επανακάμψει στο μπουρδέλα κι της.
Δεν είναι δουλειές αυτές για το κολάρακι της
Ακριβώς αυτό πήγα και εγω σήμερα και ειχε μονο ενα δωμάτιο πριν μπω περα από αυτό δεν ειχε καθόλου κόσμο στο σαλονι να περιμένει !Πήγα Ιρίνα Φώκαιας Αχαρνών γωνία. Και ξέρετε τι; Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η κορασις έβγαινε από ένα και μοναδικό δωμάτιο. Αυτό κι αν είναι είδηση... Εγώ δεν γάμησα αφού έκανα την διπλη κατάθεση μου σε μια εξαιρετική Ουκρανεζα στο μασατζιδικο της Λέλας Καραγιάννη. Ξέρετε γιατί τα λέω; Γιατί όσο τσαχπινα κι αν είναι η Ιρίνα ο κόσμος βαριέται και αργά ή γρήγορα πάει για άλλα....