Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (29 μέλη και 205 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Φ71 Σάρα από βενεζουέλα,
καινούργια παρουσία,συμπαθητική με ωραίο χαμόγελο λεπτή με διχτυωτό,σχετικά νέα.
Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που ήταν στο Φ105 ?
Εγω θυμάμαι ενα σκηνικό φυλης 74 την ειχα όρθια εκει που παω να χυσω τραβιέται η καριόλα και να την κυνηγάω με το αριστερό χερι να χουφτωνω την κωλαρα της και με το δεξι να την παίζω γιατη ηταν η στιγμη που εχυνα!

Μιλαμε για σίριαλ οχι αστεία !
Το έχω πάθει 2-3 φορές όταν ξεπερνάω τον χρόνο συνήθως, μία χαρακτηριστική φόλα στο Φ56 όμως, στο 7-8 λεπτό και ενώ καβάλαγα σαν βόδι στα 4 (ντάξ το είχα παρακάνει λίγο γιατί ήταν φόλα) φεύγει μπροστά η τύπισσα και πάει να πλυθεί , έ πήγα πίσω της και ενώ χούφτωνα το αριστερό κωλομέρι τον έπαιζα και της τον ακούμπαγα στο δεξί όσο πλενόταν μέχρι που τελείωσα...
Αδερφέ αυτη στο 105 η μαριλεξ Λατίνα ειναι γιατί εχω αδυναμία στις λατινες να παω αυριο αμα είναι.μηπως ειναι πιτσιρικα και ήρθε στην θέση της γιασμην.
Είχα γράψει παλιότερα, είναι λίγο αγριόφατσα/στυλ milf next door, καμία σχέση με τα μωρά που φέρνει εκεί.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.583
Πόντοι
1.336
Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που ήταν στο Φ105 ?
Η Σάρα του 105 ήταν περίπου 20χρονο,σαλονάριζε γυμνή και είχε ύφος όϊ μάναμ οπότε όχι.

Η Σάρα του 69β φαίνεται πιό γυναίκα,ίσως στα 28 ας πούμε,σαλονάρει με ένα σα φορεματάκι ημιδιχτυωτό/ημιδιαφανές όπου βλέπεις ν αχνοφαίνονται 2 μικρά στήθη αλλά και μεγάλη διαφορά...ότι χαμογελάει

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.080
Πόντοι
2.836
Αδερφέ αυτη στο 105 η μαριλεξ Λατίνα ειναι γιατί εχω αδυναμία στις λατινες να παω αυριο αμα είναι.μηπως ειναι πιτσιρικα και ήρθε στην θέση της γιασμην.
Λατίνα, λεπτή όμορφη και ψηλή, για μέσα δεν ξέρω ας μας πει ο παθών Paraskevas.gr τι συνέβη? Γνώμη μου πήγαινε και πες μας .

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Ξέρεις κανείς αν δουλεύει η αλεξανδρα Φωκαίας με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό η κάτι Αντίστοιχο ;

Trospe210

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Πριν ενάμιση μήνα είχα πάει απόγευμα στην γειτονιά Φυλής, Φιλιππίδου, Φώκαιας κτλ. Είχα πετύχει μια μιλφ, οριακά γκιλφ, ξανθιά με ανοιχτόχρωμο μαγιό και λεπτή φωνή. Μας είδε παρέα 4-5 πιτσιρικια και κάθισε στο σαλονακι κάνα 10 λεπτο με φουλ καυλαντα, τρίψιμο κτλ. Δυστυχώς δεν θυμάμαι οίκο ή όνομα και την επόμενη φορά που πήγα δεν την βρήκα. Έχει κανένας κάτι στο μυαλό του?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Πήγα Ιρίνα Φώκαιας Αχαρνών γωνία. Και ξέρετε τι; Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η κορασις έβγαινε από ένα και μοναδικό δωμάτιο. Αυτό κι αν είναι είδηση... Εγώ δεν γάμησα αφού έκανα την διπλη κατάθεση μου σε μια εξαιρετική Ουκρανεζα στο μασατζιδικο της Λέλας Καραγιάννη. Ξέρετε γιατί τα λέω; Γιατί όσο τσαχπινα κι αν είναι η Ιρίνα ο κόσμος βαριέται και αργά ή γρήγορα πάει για άλλα....

Floydian7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2024
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
280
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει η Σόνια, ψηλή, ξανθιά με με μεγάλα βυζιά που δούλευε μόνο πρωινά Κωνσταντινουπόλεως 166Α;

Συνημμένα

• -.jpg
    -.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 40

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αυτή που δεν γουστάρουν Σαμπίνα παρακαλώ να παρακάμψουν αυτό το μύνημα .

Οι υπόλοιποι που που αρκούνται σε συνεδρίες με ένα κορίτσι μοντέλο με στενό μουνακι, τους έχω άσχημα νέα. .

Πέρασα κατά τής 12:30 από βέργας 7..κόσμο κλασικά.... δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένα δύο άτομα.
Μπήκα με την πρώτη ευκαιρία και όντως μετά από αρκετή αναμονή το κορίτσι ήρθε..
Πάντα λέμε δύο κουβέντες άλλοτε για τής βόλτες και τα ταξίδια που πάει άλλοτε για αυτά που γράφουν εδώ για αυτήν.

Σήμερα μου είπε ότι σύντομα θα σταματήσει από τον χώρο .
Οπότε ότι προλάβουμε από το κορμί πατριώτη.

Βασικά τό εύχομαι για κάθε κοπέλα τού χώρου να είναι ένα σημαντικό πρό στάδιο για την επαγγελματική τους ζωή ...

Εγώ νομίζω δύσκολα θα ξανά βρούμε Σαμπίνα
Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς εδώ μέσα, και είναι και θα παραμείνει ένα κεφάλαιο μόνη της. .

Μπορεί να δυσάρεστο κάποιους, αλλά εγώ μαζί της έχω περάσει καλά .

Δυστυχώς ισχύει τύπε.. θα ξεκινήσει να πλένει σκάλες είπε...
Τέλος με πούτσες μόνο βούρτσες πλέον...

Firekoko

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Like
188
Πόντοι
0
Πήγα Ιρίνα Φώκαιας Αχαρνών γωνία. Και ξέρετε τι; Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η κορασις έβγαινε από ένα και μοναδικό δωμάτιο. Αυτό κι αν είναι είδηση... Εγώ δεν γάμησα αφού έκανα την διπλη κατάθεση μου σε μια εξαιρετική Ουκρανεζα στο μασατζιδικο της Λέλας Καραγιάννη. Ξέρετε γιατί τα λέω; Γιατί όσο τσαχπινα κι αν είναι η Ιρίνα ο κόσμος βαριέται και αργά ή γρήγορα πάει για άλλα....
Καταπληκτική η irina είχα περάσει ένα πρωινό,πρωινά είναι πάντα;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.005
Πόντοι
31.618
Δυστυχώς ισχύει τύπε.. θα ξεκινήσει να πλένει σκάλες είπε...
Τέλος με πούτσες μόνο βούρτσες πλέον...
Ένα καιρό δούλευα οδηγός σε συνεργείο καθαρισμού,μετέφερα αλλοδαπές καθαρίστριες που καθάριζαν δοματια rbnb για 3 ευρώ την ώρα. Μετά το προτο 10ωρο νομίζω πος θα επανακάμψει στο μπουρδέλα κι της.
Δεν είναι δουλειές αυτές για το κολάρακι της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.641
Πόντοι
46.232

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Η Ρωσίδα Ναταλία του Φωκαίας 13 που λετε ειναι
μια μελαχρινή 1.70 ωραιο μοντελέ σωματάκι 30 ετων κωλαράκι μούρλια
βυζακι 2αρακι
ματιά πράσινα ανοιχτόχρωμα
Προϋπηρεσία σε Λ73 ?????

Η καμοια σχέση?

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Φωκαιας 27 Ιρινα, μην κάνετε καν τον κόπο να περάσετε..έχει λαϊκό προσκύνημα

Η Ρωσίδα Ναταλία του Φωκαίας 13 που λετε ειναι
μια μελαχρινή 1.70 ωραιο μοντελέ σωματάκι 30 ετων κωλαράκι μούρλια
βυζακι 2αρακι
ματιά πράσινα ανοιχτόχρωμα
Προϋπηρεσία σε Λ73 ?????

Η καμοια σχέση?
Αν μιλάς για την υπογα...οχι

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.700
Πόντοι
201
Ένα καιρό δούλευα οδηγός σε συνεργείο καθαρισμού,μετέφερα αλλοδαπές καθαρίστριες που καθάριζαν δοματια rbnb για 3 ευρώ την ώρα. Μετά το προτο 10ωρο νομίζω πος θα επανακάμψει στο μπουρδέλα κι της.
Δεν είναι δουλειές αυτές για το κολάρακι της
Πέτυχα την τσατσά τις Άναμπελ, στην υπογα Φωκαίας. Τις λέω πού είναι το κορίτσι μας, και μου είπε ότι καθαρίζει σκάλες, και δεν θα την δούμε ξανά....... κρίμα.......

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Ακριβώς αυτό πήγα και εγω σήμερα και ειχε μονο ενα δωμάτιο πριν μπω περα από αυτό δεν ειχε καθόλου κόσμο στο σαλονι να περιμένει !

Εγω μπηκα 2 φορες σήμερα αλλά το βλεπω να μην ξαναπάω γιατι ειναι αυτο που είπες την βαρέθηκα οσο και να με καυλωνε στις αρχες με την πουτανοφατσα που έχει άλλα δεν!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom