You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
ΝαιΚαλησπερα,η μπιουτη δουλευει ακομα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, ωραίο κορμάκι έχει, πέρναΈχουμε γνώμη για Σανέλ φυλής 71?
Δεν περιμένω να είναι σουπερ αλλά να κάνει μια πίπα της προκοπής,μην είναι αστεριας.Δεν βρήκα κάποια κριτική.Το κορμί για τα γούστα μου είναι άριστο.Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, ωραίο κορμάκι έχει, πέρνα
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Και εγώ την έβλεπα στο πρόγραμμα ότι είναι απόγευμα.. που θα με βόλευε πολύ, μίας και ταξιδεύω Παρασκευή... αλλά δεν ...την ρώτησα και μου είπε ποτέ δεν έρχομαι πριν την 23:00.. μόνο την περασμένη Παρασκευή την πέτυχα 22:00... μάλλον κατά τύχη..Δεν υπάρχει κανονικά στο πρόγραμμα της Σαμπινας απ όπου και αν το έμαθες, κατά 90% δεν ισχύει, εδώ άλλος πριν 2 μήνες και έγραψε κριτική ότι πήρε τη Σαμπινα και αυτή βρισκόταν εκτός Αθηνών...άλλος έγραψε ότι τη πήρε μεταμεσονυκτια και αυτή βρισκόταν σε κόντρες στα λιμανακια...εκτιθεστε...
Την άλλη ήταν Καλαμπάκα στα μοναστήρια... άστα.
Η μόνη μας ελπίδα ήσουν εσύ για σωστή ενημέρωση, αλλά είναι εκτός ωραρίου σου..
Προσωπικά ευχαριστώ για τής τόσες ενημέρωσης που κανείς... νομίζω και όλοι αυτοί που ταξιδεύουν για να βρεθούν Αθήνα..
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, επειδή ψάχνω το συγκεκριμένο αλλά και γενικά στο Περιστέρι και δε μου βγάζει κάτι, μήπως θα μπορούσες να πεις όσο ή το όνομα σε παρακαλώ ?Vipmassaz περιστέρι
Κάνα καλό σημείο να παρκάρεις κοντά στο Μεταξουργείο χωρίς να φοβάσαι για το αμάξι σου ξέρουμε;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 14.719
- Πόντοι
- 4.926
Στην Δεληγιάννη, κοντά στο αρχηγείο της Τροχαίας.Κάνα καλό σημείο να παρκάρεις κοντά στο Μεταξουργείο χωρίς να φοβάσαι για το αμάξι σου ξέρουμε;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 14.719
- Πόντοι
- 4.926
Την είδα πριν από λίγες εβδομάδες στο Αγκύρας 12Α, πρωινή βάρδια. Φορούσε περούκα, ήταν πρησμένη και έμοιαζε απολιθωμένη. Η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ σεξ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Τιμή: 20€.Καλησπερα η Αντριαννα μια θρυλικη gilf που ηταν στο Μεταξουργειο πριν 4-5 χρονια με πλαστικα βυζια, μουρη και ενα τατουαζ στη μεση που εκανε την επικη πιπα ξερουμε που εχει παει;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.080
- Πόντοι
- 1.056
Δεν υπάρχει κανονικά στο πρόγραμμα της Σαμπινας απ όπου και αν το έμαθες, κατά 90% δεν ισχύει, εδώ άλλος πριν 2 μήνες και έγραψε κριτική ότι πήρε τη Σαμπινα και αυτή βρισκόταν εκτός Αθηνών...άλλος έγραψε ότι τη πήρε μεταμεσονυκτια και αυτή βρισκόταν σε κόντρες στα λιμανακια...εκτιθεστε...
Για μενα θα επρεπε η διαχειρηση του site να σου δωσει το ελευθερο να ελεγχεις το φορουμ..
Η Μαιρη δουλευει πλεον σε μασαζ, πλεον σε νεο μαγαζι πλατεια Καραισκακη, 70 ευρω με σεξ και μασαζ για 45 λεπτα.Καλημέρα
Διαβασα οτι στην Αχαρνων 86 εμφανίστηκε η Εβελίνα.
Μηπως ξέρει κανείς αν εχει επανακάμψει και η Μαίρη με το κοντό μαλλί και το τατουάζ;
Αυτες παλιά δούλευαν μαζί.
Θρυλική gilf που έγραψε ιστορία στο Δ18 απ όπου έφυγε αφού πλάκωσε στο ξύλο την Αλιόνα. Εξαιρετικές υπηρεσίες με πρόβλημα ότι φορούσε πάντα περούκα και ότι η μούρη της ήταν παραμορφωμένη από τις πλαστικές. Μετά το Δ18 πήγε Βέργας 6 για αρκετό καιρό. Μια φορά μου είχε πεί ότι βασικά δουλεύει με σταθερούς πελάτες και οι καιροί είναι δύσκολοι για κοπέλες που δεν έχουν πιάσει πελατεία. Παρόλαυτα μετακινήθηκε στο δεκάρικο για αρκετά χρόνια, και πριν από κανά εξάμηνο έγινε το κουφό να ξαναγυρίσει στο εικοσάρικο, στο Αγκύρας, ενώ πιά θάναι γύρω στα 65 χρονών. Ήταν ψηλή λεπτή ενώ τώρα στις ενημερώσεις διαβάζω ότι είναι νταρντάνα. Όποιος δεν την ξέρει έστω μία για το παλμαρέ αξίζει.Καλησπερα η Αντριαννα μια θρυλικη gilf που ηταν στο Μεταξουργειο πριν 4-5 χρονια με πλαστικα βυζια, μουρη και ενα τατουαζ στη μεση που εκανε την επικη πιπα ξερουμε που εχει παει;
Απλό στο Διδυμου 27Μόλις την είδα καλή σε εμφάνιση αρκετά έκφυλη αλλά μου φάνηκε σχετικά χαλαρό το σώμα όπως κι ο κωλος! Θα έμπαινα αλλά μόλις ανακοινώθηκε απλό χαιρέτησα! Κριμα! Ευχαριστώ πολύ μάγκες!
Ποιο μασάζ είναι αυτό πως λέγεται??Η Μαιρη δουλευει πλεον σε μασαζ, πλεον σε νεο μαγαζι πλατεια Καραισκακη, 70 ευρω με σεξ και μασαζ για 45 λεπτα.
Kavliaris2000 thiti
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μύστες . Αν κατέβει κανείς προς δίδυμου ας ρίξει μια ενημέρωση ποια παίζει μπάλα στο 27αρι..ευχαριστώ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
εχει άτομα η διαχείριση του site για να κάνει ελέγχους δε χρειάζομαι εγώ, ας κοιτάξει όμως λίγο αυτούς που με τη πρώτη ευκαιρία σπαμαρουνΓια μενα θα επρεπε η διαχειρηση του site να σου δωσει το ελευθερο να ελεγχεις το φορουμ..
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 1.071
Παιδιά ανά ξέρει κάποιος για την Σάρα από γ Σεπτεμβρίου 119 Πατησίων 95 να μου πει κάτι. Τη ν ψάχνω σαν τρελος
Nazario_85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2018
- Like
- 993
- Πόντοι
- 200
Φυλής 84α Ντιανα
Πολύ όμορφη, ξανθιά, ωραίο σώμα, 26 χρονών Ρουμάνα
Έφαγα τον κωλο μου από βροχή αλλα ευτυχώς άξιζε
Γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, δεν έκλεψε πουθενά, σίγουρα θα ξαναπάω, η τσατσά χτύπησε στα 7 λεπτά επηρεασμένη από την κίνηση του σαλονιού
Η κοπέλα φοράει έντονο άρωμα και με τα απλά φιλάκια στον λαιμό βρωμοκωπας, έπρεπε να παιχτεί καταδρομικη για να μπω στο σπίτι, προσοχή
Πολύ όμορφη, ξανθιά, ωραίο σώμα, 26 χρονών Ρουμάνα
Έφαγα τον κωλο μου από βροχή αλλα ευτυχώς άξιζε
Γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, δεν έκλεψε πουθενά, σίγουρα θα ξαναπάω, η τσατσά χτύπησε στα 7 λεπτά επηρεασμένη από την κίνηση του σαλονιού
Η κοπέλα φοράει έντονο άρωμα και με τα απλά φιλάκια στον λαιμό βρωμοκωπας, έπρεπε να παιχτεί καταδρομικη για να μπω στο σπίτι, προσοχή
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.285
- Πόντοι
- 19.236
Να της κάνει ή αυτή να σε κατουρήσει?Ξερεις αν ποτε δεχτοταν να κανει golden shower? Παλια την ειχα κοψει για τα παντα αλλα δεν την προλαβα για το συγκεκριμενο φετιχ
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.748
- Πόντοι
- 6.255
Πέρασα από την Αλκιβιάδου 16γ και προς έκπληξη μου είδα μία κοντούλα ωράια ρωσίδα ξανθιά γύρω στα 40 Ναταλι την λενε πρωτη φορά την έβλεπα, και η τσατσά με ενημέρωσε ότι είναι καινούργια κάνει τα πάντα εκτός κώλου κσι έχει έρθει από μπαρ της επαρχίας και δουλεύει σαββατοκλήριακο διπλοβάδια θα δοκιμαστεί διότι δεν είχα και πολύ χρόνο να περασω
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Επική πίπα ;;;;Την είδα πριν από λίγες εβδομάδες στο Αγκύρας 12Α, πρωινή βάρδια. Φορούσε περούκα, ήταν πρησμένη και έμοιαζε απολιθωμένη. Η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ σεξ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Τιμή: 20€.
Πριν κανένα μήνα που πέρασα ήταν απλά ότι χειροτερο
Μάλλον δεν τη πέτυχα σε Καλη ημέρα ( αυτός ο οίκος που είναι γεμάτο γάτες δεν είναι ; )
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις