koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.128
- Πόντοι
- 1.936
Δεν εχουν ιδιαιτερο σταθερο ωραριο και βαρδιες οι κοπελες εκει.Η Φωτεινή πότε εργάζεται; Πρωί ή απόγευμα;
Τελευταία δεν την βλέπω εκεί.
Δεν εχουν ιδιαιτερο σταθερο ωραριο και βαρδιες οι κοπελες εκει.Η Φωτεινή πότε εργάζεται; Πρωί ή απόγευμα;
Τελευταία δεν την βλέπω εκεί.
Χθες πάντως που βρέθηκα εκεί με τον κύριο Γιάννη κάποιοι Μαλάκες είχαν σπάσει τα νεύρα των κοριτσιών.από που διίστανται οι απόψεις??αυτό το πρόγραμμα έκανε πάντα άκα τελειωτικό και αυτό εξακολουθεί να ανακοινώνεται
Η μονη πλεον με σταθεραπολυ καλες υπηρεσιες και εμφανισιμη.Κριμα που εμεινε μονη στο στιβο.Θα της κανουν το μουνι μπριζολα....Είναι και γίνεται χαμός από τωρα και στο α είναι η Μιχαελα
Είπαμε εσύ είσαι ψυχοπαθής οπότε είσαι σε χειρότερη κατηγορία χαχαΈχει και μερικούς που είναι σα τον Θεοφάνους δλδ 55 χρόνων με μαύρα μαλλιά και λίγες ριτιδες αλλά οι περισσότεροι δε είστε έτσι.Ειστε γκριζομαλιδες μαπες με ριτιδες.
Μιλφογκιλφ, ξανθό, ίσιο μαλλί, ενισχυμένα τσιμπουκόχειλα κανονικό σώμα για Θείτσα, αλλά και νευρόσπαστη.Προσωπικα δεν μου άρεσε και την κόβω για κοντά στα 50, σε σύγκριση με Φωτεινή καμία σχέση εμφανησιακά...Καλησπέρα η Αμιρά εμφανισιακά πως είναι κ τι ηλικία έχει?(Μ λείπει το τσιμπούκι της Μιλένας)
Αλήθεια, τι φάση η κατάσταση στο Μεταξουργείο; Χθες μετά τις 12 το βράδυ μόνο 2 ανοιχτά σε ολόκληρη την Κολωνού. Και δεν υπερβάλλω. Δεν υπάρχει πια μεταμεσονύχτια βάρδια;Κολωνού 32 γωνία.
Μια φωτό που ισως προδιαγράφει το μέλλον της οδου Κολωνού.
Μπάνιο έχεις δοκιμάσει ποτέ μήνα Δεκέμβριο???Έχει και μερικούς που είναι σα τον Θεοφάνους δλδ 55 χρόνων με μαύρα μαλλιά και λίγες ριτιδες αλλά οι περισσότεροι δε είστε έτσι.Ειστε γκριζομαλιδες μαπες με ριτιδες.
Ναι όταν ήμουν 19 χρόνων.Μετα ποτέ ξανάΜπάνιο έχεις δοκιμάσει ποτέ μήνα Δεκέμβριο???
Με μεγάλη μου χαρά σε εχω ψηφίσει για MR.MALAKA 2023 κριμα που δεν θα βγεις επειδή δε σε ξέρουν πολλοί.Ναι όταν ήμουν 19 χρόνων.Μετα ποτέ ξανά
Με μεγάλη μου χαρά σε εχω ψηφίσει για MR.MALAKA 2023 κριμα που δεν θα βγεις επειδή δε σε ξέρουν πολλοί.
Να ξέρεις πάντως αν σε μάθουν θα είσαι μια κατηγορία μονος σου.
Καλημέρα, συναγωνιστή.Καλημέρα
Διαβασα οτι στην Αχαρνων 86 εμφανίστηκε η Εβελίνα.
Μηπως ξέρει κανείς αν εχει επανακάμψει και η Μαίρη με το κοντό μαλλί και το τατουάζ;
Αυτες παλιά δούλευαν μαζί.
Καλημέρα, η Εβελίνα Αχαρνών 86 είσοδος κι από Φωκαίας 27 όροφος είναι αλβανίδα μίλφ απ το φυλής 59 παλιότερα,Καλημέρα
Μηπως ξέρει κανείς αν εχει επανακάμψει και η Μαίρη με το κοντό μαλλί και το τατουάζ;
Αυτή δουλεύει σε μασαζ στ περιστέρι όπου αποτι έμαθα προσφέρει μόνο πιπα! Για Εβελίνα αν ξέρει κάποιος αν ήταν όντως αυτή ας μας πει! Γιατί είχε ακουστεί ότι σταμάτησε οριστικά λόγω γάμου!Καλημέρα