oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.165
- Πόντοι
- 4.115
Σ'ευχαριστώ!!!
Σ'ευχαριστώ!!!
Αυτήν ακριβώς!Ξανθιά εννοείς τη γνωστή Σάσα τη λεπτή που είναι συνήθως πρώτη βάρδια στο φωκ7 υπόγειο; αυτή κάθεται καμμιά φορά και μετά τις 5 μισή μια ώρα μετα συνήθως ο οίκος κλείνει και ξανανοίγει αργότερα με μια μελαχρινή Αντζελα που εχει κριτική από @n.smirni76 άμα ψάξεις, όμως για μίλφ δε νομίζω μάλλον αυτήν εννοείς ;
Καλησπέρα, θα μπορούσες να πεις το όνομα ή σε ποιά οδό ?Η Μαιρη δουλευει πλεον σε μασαζ, πλεον σε νεο μαγαζι πλατεια Καραισκακη, 70 ευρω με σεξ και μασαζ για 45 λεπτα.
To επεστρεψες το πουγκί στην ιδιοκτητρια να υποθεσω?Επίσκεψη και απο εμενα το απόγευμα στο Κ32β
όπου ηταν η Χριστίνα η γυφτο-Αλβανεζα με τα μεγάλα σκιστά μάτια. Η Χριστίνα εχει παχύνει αρκετά, και το σωμα της εχει χαλάσει.
Περασμα και από Βεργας 7 οπου η Σαμπίνα δεν ηταν εκει.
Στο Ιασωνος 37 όροφος ηταν η Τίνα μια 26χρονη Ρωσίδα με ωραίο κορμί και όμορφο πονηρό πρόσωπο.
Αυτή με γνωρισε κατευθείαν με το που με ειδε στο σαλόνι εγω πάλι οχι . Νομιζω οτι ειναι η Κατερίνα που ειχε κάνει την εμφάνιση της σε αυτον τον οίκο πριν κάνα χρόνο και μετα μετονομάστηκε σε Τινα και πήγε στα Βέργας. Πολυ καλή μέσα θερμή με απλο πρόγραμμα στα 10ε.
Έφαγα μερικά πεντανόστιμα κριτσινια και μετά ήρθε και ο μύστης @n.smirni76 .
![]()
Ακολουθούν φωτο απο φράχτη απέναντι από το Ιασ 20β (Βανεσσοσπιτο).
![]()
Σκάλες και εισοδος απο Ιασ 2β όπου ηταν η Κλεοπάτρα.
![]()
Οσο καθόμασταν στο φούρνο πέρασαν τουρίστριες, απο τη μια επεσε ενα πουγκί. Το μαζεψα αμεσως και
βρήκα μεσα 45 ευρώ.
![]()
![]()
Την Καλημερα μου φιλε Επιρ........να υποθεσω οτι το ειδες????Διαβάζοντας την κριτική του αρχιμύστη Σμύρνη και έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια κι από άλλους... καβαλάρηδες ,δοκίμασα την Ιρίνα στο Φωκαίας 27 σκαλάκια. Έμεινα ευχαριστημένος με προοπτική να ξαναπεράσω. Δουλεύει επίσης η Νάταλι,κι αυτή στα υπόψιν.
Φυλής 59 όροφος η "Τζέσικα πιπάρες".
Διδύμου 22 Σύλβια και Μαριάννα με δωμάτια, τώρα που γράφω έχει αλλάξει η βάρδια.
Διδυμου 27 μόνον η Τάνια, η Ιβάνα αύριο.
Φωκαίας 7 υπόγειο μια ξανθιά όμορφη αλλά νωχελική με υπεραπλό πρόγραμμα, κατέβηκα μήπως πετύχω τη μελαχρινή μιλφ Άντζελα που είχα δει.
Μύστη είναι σχεδόν κάθε πρωί αν πηγαίνεις μετά τς 5 τότε λογικό να μην τν πετυχαίνειςΗ Τάνια από Διδυμου 27 ξερουμε αν γενικά δουλεύει πρωί ή απόγευμα και ποιες μέρες?
Έχω κατέβει αρκετές φορές για να την τιμήσω αλλά δεν την έχω πετύχει.
το είδα να πέφτει και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θήκη από γυαλιά, αφού πέρασαν καμία 25 τουρίστριες η θήκη είχε εξαφανιστεί και η απογοήτευση του Μήτσου είχε χτυπήσει κόκκινο μίας και από την αρχή πίστευε ότι θα έχει λεφτά μέσα...του είπα περίμενε, σηκώθηκα έψαξα και τελικά το βρήκα 7 μέτρα πιο κάτω, το πήρα και το παρέδωσα στο Μήτσο, η χαρά του ήταν απερίγραπτη με ευχαρίστησε και μου είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα κάνει δωρεά με το όνομα μου στο Χαμόγελο του παιδιού και τα 20 θα τα "επενδύσει" στο χαμογελο της Σαμπινας όταν τη πετύχειΜποναμάς !!!
Σα μουνάκι εχεις ανοιξει και το
πουγκί Μύστη Μήτσο ...
Η Τανια δουλεύει πια 4 μέρες τη βδομάδα πάει γύρω στις 1230-1300 και κάθεται μέχρι τις 1700Η Τάνια από Διδυμου 27 ξερουμε αν γενικά δουλεύει πρωί ή απόγευμα και ποιες μέρες?
Έχω κατέβει αρκετές φορές για να την τιμήσω αλλά δεν την έχω πετύχει.
Συγνώμη για την παρέμβαση.το είδα να πέφτει και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θήκη από γυαλιά, αφού πέρασαν καμία 25 τουρίστριες η θήκη είχε εξαφανιστεί και η απογοήτευση του Μήτσου είχε χτυπήσει κόκκινο μίας και από την αρχή πίστευε ότι θα έχει λεφτά μέσα...του είπα περίμενε, σηκώθηκα έψαξα και τελικά το βρήκα 7 μέτρα πιο κάτω, το πήρα και το παρέδωσα στο Μήτσο, η χαρά του ήταν απερίγραπτη με ευχαρίστησε και μου είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα κάνει δωρεά με το όνομα μου στο Χαμόγελο του παιδιού και τα 20 θα τα "επενδύσει" στο χαμογελο της Σαμπινας όταν τη πετύχει
Συμφωνώ απόλυτα, με τη διαφορά να μοιραστεί το ποσό με τα Παιδικά Χωριά SOSΣυγνώμη για την παρέμβαση.
Φίλε όλα στο χαμογελο του παιδιού.
οτι επενδυθει σε μουνι απο αυτα τα λεφτα, θα πανε χαμενα. Θα σε κερασουν φολα.
Περασμα απο Κ32Β οροφος για την ομορφη και γλυκυτατη Ίνα αλλα δεν εκει, σε μια εβδομαδα επιστρεφει ειπε η τσατσα, ηταν ενα νοστιμο κοντοπουτανο με ωραια κλωμομερια, δεν συγκρατησα ονομα.
Σάββατο 16.12.2023 απόγευμα
πήρα ωραία ρωσόφωνη Μολδαβή
με το όνομα Σόνια
καλή μέσα
περιοχή Μεταξουργείου
θα πάω και Κυριακή, να δω αν θα μείνει
και θα σας πω
γνωρίζεις αν κατεβαίνει συγκεκριμένες μέρες ή τυχαία όπως βγεί το πρόγραμμα?Η Τανια δουλεύει πια 4 μέρες τη βδομάδα πάει γύρω στις 1230-1300 και κάθεται μέχρι τις 1700