Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (16 μέλη και 177 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
382
Πόντοι
26
Είναι και γίνεται χαμός από τωρα και στο α είναι η Μιχαελα

Θρυλική gilf που έγραψε ιστορία στο Δ18 απ όπου έφυγε αφού πλάκωσε στο ξύλο την Αλιόνα. Εξαιρετικές υπηρεσίες με πρόβλημα ότι φορούσε πάντα περούκα και ότι η μούρη της ήταν παραμορφωμένη από τις πλαστικές. Μετά το Δ18 πήγε Βέργας 6 για αρκετό καιρό. Μια φορά μου είχε πεί ότι βασικά δουλεύει με σταθερούς πελάτες και οι καιροί είναι δύσκολοι για κοπέλες που δεν έχουν πιάσει πελατεία. Παρόλαυτα μετακινήθηκε στο δεκάρικο για αρκετά χρόνια, και πριν από κανά εξάμηνο έγινε το κουφό να ξαναγυρίσει στο εικοσάρικο, στο Αγκύρας, ενώ πιά θάναι γύρω στα 65 χρονών. Ήταν ψηλή λεπτή ενώ τώρα στις ενημερώσεις διαβάζω ότι είναι νταρντάνα. Όποιος δεν την ξέρει έστω μία για το παλμαρέ αξίζει.
Η κόντρα με την Αλιόνα είχε κρατήσει αρκετό καιρό, είχα πετύχει έναν μεγάλο καβγά μεταξύ τους στο Δ18, με Ρώσικες βρισιές αλλά και πολλά "Παλιοπουτάνα" εκατέρωθεν στα ελληνικά (με ρωσική προφορά), για να τα ακούν οι πελάτες...Cult σκηνικό.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Διαβάζοντας την κριτική του αρχιμύστη Σμύρνη και έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια κι από άλλους... καβαλάρηδες ,:2funny: δοκίμασα την Ιρίνα στο Φωκαίας 27 σκαλάκια. Έμεινα ευχαριστημένος με προοπτική να ξαναπεράσω. Δουλεύει επίσης η Νάταλι,κι αυτή στα υπόψιν.
Φυλής 59 όροφος η "Τζέσικα πιπάρες".
Διδύμου 22 Σύλβια και Μαριάννα με δωμάτια, τώρα που γράφω έχει αλλάξει η βάρδια.
Διδυμου 27 μόνον η Τάνια, η Ιβάνα αύριο.
Φωκαίας 7 υπόγειο μια ξανθιά όμορφη αλλά νωχελική με υπεραπλό πρόγραμμα, κατέβηκα μήπως πετύχω τη μελαχρινή μιλφ Άντζελα που είχα δει.
Η Σύλβια από διδύμου 22 δούλευε αλλού παλιότερα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ξανθιά εννοείς τη γνωστή Σάσα τη λεπτή που είναι συνήθως πρώτη βάρδια στο φωκ7 υπόγειο; αυτή κάθεται καμμιά φορά και μετά τις 5 μισή μια ώρα μετα συνήθως ο οίκος κλείνει και ξανανοίγει αργότερα με μια μελαχρινή Αντζελα που εχει κριτική από @n.smirni76 άμα ψάξεις, όμως για μίλφ δε νομίζω μάλλον αυτήν εννοείς ;
Αυτήν ακριβώς!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη και απο εμενα το απόγευμα στο Κ32β
όπου ηταν η Χριστίνα η γυφτο-Αλβανεζα με τα μεγάλα σκιστά μάτια. Η Χριστίνα εχει παχύνει αρκετά, και το σωμα της εχει χαλάσει.

Περασμα και από Βεργας 7 οπου η Σαμπίνα δεν ηταν εκει.

Στο Ιασωνος 37 όροφος ηταν η Τίνα μια 26χρονη Ρωσίδα με ωραίο κορμί και όμορφο πονηρό πρόσωπο.
Αυτή με γνωρισε κατευθείαν με το που με ειδε στο σαλόνι εγω πάλι οχι . Νομιζω οτι ειναι η Κατερίνα που ειχε κάνει την εμφάνιση της σε αυτον τον οίκο πριν κάνα χρόνο και μετα μετονομάστηκε σε Τινα και πήγε στα Βέργας. Πολυ καλή μέσα θερμή με απλο πρόγραμμα στα 10ε.

Έφαγα μερικά πεντανόστιμα κριτσινια και μετά ήρθε και ο μύστης @n.smirni76 .

IMG_20231215_180139.jpg

Ακολουθούν φωτο απο φράχτη απέναντι από το Ιασ 20β (Βανεσσοσπιτο).

IMG_20231216_193117.jpg

Σκάλες και εισοδος απο Ιασ 2β όπου ηταν η Κλεοπάτρα.

IMG_20231216_193636.jpg

Οσο καθόμασταν στο φούρνο πέρασαν τουρίστριες, απο τη μια επεσε ενα πουγκί. Το μαζεψα αμεσως και
βρήκα μεσα 45 ευρώ.

IMG_20231216_200931.jpg
IMG_20231216_200920.jpg

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, η εβδομάδα που πέρασε γιορτινή, είχε 2 επισκέψεις με παρτούζες , ακολουθώντας τον αγαπητό Milfomaniac, πήγα στην Διδύμου 8 αρχικά (έχω ξαναπάει και έχω γράψει κριτική), Βερόνικα και Ελένη με πολύ καλές εντυπώσεις,η Βερόνικα κάνει παρα πάρα πολύ καλό τσιμπούκι και reverse cow girl, προτείνεται ανεπιφύλακτα, η Ελένη όλα τα υπόλοιπα βέβαια χάδια και τα λοιπά. Μερικά πράγματα που σε στραβώνουν, η Ελένη σκουπίζει με μωρομάντηλο πριν αρχίσει την πίπα μετά την Βερόνικα, δεν πάνε μαζί μία αρχίδια μία πάνω. Δεν υπάρχει τρελή χημεία, μόνο μία μηχανικότητα. Σε κάθε περίπτωση προτείνονται. Η 2η επίσκεψη ήταν σε Βικτώρια και Τάνια στο Διδυμου 27. Μεγάλος υποστηρικτής της Τάνιας τα έχω πει, μου λέει την προηγούμενη Παρασκευή, δεν δοκιμάζεις κάνουμε καλές παρτούζες με την Βικτώρια. Να το δοκιμάσω της λέω, η κλασσική, τραγική τσατσά με το ίσιο καρέ μαλλί που με έχει δει 200 φορές αλλα με ρωτάει πάντα (τα ξέρετε τα κορίτσια???) χτυπάει και πόρτα στο 8λεπτο. Σε κάθε περίπτωση, πολύ καλό deep throat αρχικά από βικτώρια η Τάνια περίμενε και μετά απλά έγλυφε μπάλες, μετά άρχισαν να ψιλοτσακώνονται πια θα κάνει τα λιγότερα (φάνηκε πολύ άσχημο), η μόνη καλή στιγμή ίσως στα 4 η βικτώρια εγώ έμπαινα δυνατά και μου χάιδευε τις μπάλες ήρθε η Τάνια από πάνω της και μου έδωσε βυζάρες για γλύψιμο. Μετά λίγο πήδημα στην Τάνια και επειδή της έκανα 1 στάση (ενώ 2 στην Βικτώρια) κάθισε στην άκρη η Βικτώρια σαν να λέει εγώ αρκετά έκανα, με τελείωσε με πίπα η Τάνια. Αν ήθελα όμως μόνο Τάνια θα επέλεγα μόνο αυτή. Τέλος πάντων all good καλό ΣΚ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Σάββατο 16.12.2023 απόγευμα

πήρα ωραία ρωσόφωνη Μολδαβή
με το όνομα Σόνια

καλή μέσα

περιοχή Μεταξουργείου
θα πάω και Κυριακή, να δω αν θα μείνει
και θα σας πω

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Επίσκεψη και απο εμενα το απόγευμα στο Κ32β
όπου ηταν η Χριστίνα η γυφτο-Αλβανεζα με τα μεγάλα σκιστά μάτια. Η Χριστίνα εχει παχύνει αρκετά, και το σωμα της εχει χαλάσει.

Περασμα και από Βεργας 7 οπου η Σαμπίνα δεν ηταν εκει.

Στο Ιασωνος 37 όροφος ηταν η Τίνα μια 26χρονη Ρωσίδα με ωραίο κορμί και όμορφο πονηρό πρόσωπο.
Αυτή με γνωρισε κατευθείαν με το που με ειδε στο σαλόνι εγω πάλι οχι . Νομιζω οτι ειναι η Κατερίνα που ειχε κάνει την εμφάνιση της σε αυτον τον οίκο πριν κάνα χρόνο και μετα μετονομάστηκε σε Τινα και πήγε στα Βέργας. Πολυ καλή μέσα θερμή με απλο πρόγραμμα στα 10ε.

Έφαγα μερικά πεντανόστιμα κριτσινια και μετά ήρθε και ο μύστης @n.smirni76 .

IMG_20231215_180139.jpg

Ακολουθούν φωτο απο φράχτη απέναντι από το Ιασ 20β (Βανεσσοσπιτο).

IMG_20231216_193117.jpg

Σκάλες και εισοδος απο Ιασ 2β όπου ηταν η Κλεοπάτρα.

IMG_20231216_193636.jpg

Οσο καθόμασταν στο φούρνο πέρασαν τουρίστριες, απο τη μια επεσε ενα πουγκί. Το μαζεψα αμεσως και
βρήκα μεσα 45 ευρώ.

IMG_20231216_200931.jpg
IMG_20231216_200920.jpg
To επεστρεψες το πουγκί στην ιδιοκτητρια να υποθεσω?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Διαβάζοντας την κριτική του αρχιμύστη Σμύρνη και έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια κι από άλλους... καβαλάρηδες ,:2funny: δοκίμασα την Ιρίνα στο Φωκαίας 27 σκαλάκια. Έμεινα ευχαριστημένος με προοπτική να ξαναπεράσω. Δουλεύει επίσης η Νάταλι,κι αυτή στα υπόψιν.
Φυλής 59 όροφος η "Τζέσικα πιπάρες".
Διδύμου 22 Σύλβια και Μαριάννα με δωμάτια, τώρα που γράφω έχει αλλάξει η βάρδια.
Διδυμου 27 μόνον η Τάνια, η Ιβάνα αύριο.
Φωκαίας 7 υπόγειο μια ξανθιά όμορφη αλλά νωχελική με υπεραπλό πρόγραμμα, κατέβηκα μήπως πετύχω τη μελαχρινή μιλφ Άντζελα που είχα δει.
Την Καλημερα μου φιλε Επιρ........να υποθεσω οτι το ειδες????
thumb.jpg

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.522
Πόντοι
481
Η Τάνια από Διδυμου 27 ξερουμε αν γενικά δουλεύει πρωί ή απόγευμα και ποιες μέρες?
Έχω κατέβει αρκετές φορές για να την τιμήσω αλλά δεν την έχω πετύχει.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Η Τάνια από Διδυμου 27 ξερουμε αν γενικά δουλεύει πρωί ή απόγευμα και ποιες μέρες?
Μύστη είναι σχεδόν κάθε πρωί αν πηγαίνεις μετά τς 5 τότε λογικό να μην τν πετυχαίνεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
Μποναμάς !!!
Σα μουνάκι εχεις ανοιξει και το
πουγκί Μύστη Μήτσο ...
το είδα να πέφτει και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θήκη από γυαλιά, αφού πέρασαν καμία 25 τουρίστριες η θήκη είχε εξαφανιστεί και η απογοήτευση του Μήτσου είχε χτυπήσει κόκκινο μίας και από την αρχή πίστευε ότι θα έχει λεφτά μέσα...του είπα περίμενε, σηκώθηκα έψαξα και τελικά το βρήκα 7 μέτρα πιο κάτω, το πήρα και το παρέδωσα στο Μήτσο, η χαρά του ήταν απερίγραπτη με ευχαρίστησε και μου είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα κάνει δωρεά με το όνομα μου στο Χαμόγελο του παιδιού και τα 20 θα τα "επενδύσει" στο χαμογελο της Σαμπινας όταν τη πετύχει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
Η Τανια δουλεύει πια 4 μέρες τη βδομάδα πάει γύρω στις 1230-1300 και κάθεται μέχρι τις 1700

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
το είδα να πέφτει και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θήκη από γυαλιά, αφού πέρασαν καμία 25 τουρίστριες η θήκη είχε εξαφανιστεί και η απογοήτευση του Μήτσου είχε χτυπήσει κόκκινο μίας και από την αρχή πίστευε ότι θα έχει λεφτά μέσα...του είπα περίμενε, σηκώθηκα έψαξα και τελικά το βρήκα 7 μέτρα πιο κάτω, το πήρα και το παρέδωσα στο Μήτσο, η χαρά του ήταν απερίγραπτη με ευχαρίστησε και μου είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα κάνει δωρεά με το όνομα μου στο Χαμόγελο του παιδιού και τα 20 θα τα "επενδύσει" στο χαμογελο της Σαμπινας όταν τη πετύχει
Συγνώμη για την παρέμβαση.
Φίλε όλα στο χαμογελο του παιδιού.
οτι επενδυθει σε μουνι απο αυτα τα λεφτα, θα πανε χαμενα. Θα σε κερασουν φολα.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Συγνώμη για την παρέμβαση.
Φίλε όλα στο χαμογελο του παιδιού.
οτι επενδυθει σε μουνι απο αυτα τα λεφτα, θα πανε χαμενα. Θα σε κερασουν φολα.
Συμφωνώ απόλυτα, με τη διαφορά να μοιραστεί το ποσό με τα Παιδικά Χωριά SOS
Αρχική - Παιδικά Χωριά SOS

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Κατάθεση πριν απο λίγο στη Λιζα στο Ακομινάτου 2 όροφος.
Μετρια εμφάνιση πολυ χαλαρή απο κατω. Σε γενικές γραμμές δεν την προτείνω. Λεπτομέρειες στην κριτική.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Περασμα απο Κ32Β οροφος για την ομορφη και γλυκυτατη Ίνα αλλα δεν εκει, σε μια εβδομαδα επιστρεφει ειπε η τσατσα, ηταν ενα νοστιμο κοντοπουτανο με ωραια κλωμομερια, δεν συγκρατησα ονομα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom