Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.887
- Πόντοι
- 3.246
φιλος καμια ασιατισσα παιζει σε κανα μαγαζι? ας ειναι και στουντιοτώρα live επιγραμματικα
Φυλής 54αρια κλειστά.
Φυλής 56 Ρωξαννα(η), απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια & 74 δεξιά κλειστά.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια και Γιάννα ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω κλειστό.
Φυλής 59 όροφος Εύα μελαχρινή χοντρή με 2αρι , και Βέρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 40!!!! ευρώ.
Φυλής 61 Σόλ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Μαρία καινούργια, μελαχρινή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Ντιαννα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84α κλειστό, όσοι ψάχνουν τη Ρανια να τους πάει στα ουράνια, υπομονή 2-3 μέρες γιατί της ήρθε περίοδος.
Φυλής 84β Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Φυλής 86αρια κλειστά.
Φυλής 67 Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 69β Βίκυ και Λανα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Έλλη από Φυλής 65αρια, Φυλής 84α και πιο παλιά Φυλής 71α , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Αλεξια από Φωκαίας 25α, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
εχω μια φιλη που θελει να κατουραει ... να της πω?Εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ας ειναι με εξτρα λεφτα
καλησπερα φιλος .. τι βαρδια κανει? πρωι η απογευμα?εγω πηρα προσφατα μια ελενη στην ελλης για οποιον ξερει η ξερει και τη γκομενα..(μια ξανθια ρωσιδα ψιλο-νεα οχι σαν τις γριες τις αλλες) Ειπα να τη δοκιμασω αφου ειχα φαει 2-3 φολες και δεν εχυσα.Τα 8 λεπτα απο τα 10,τα εφαγε με το να με γαργαλαει με τη γλωσσα της παντου.Εγω να γελαω συνεχεια
αντε τυχερε...κονομησες 4 εξτρα γαμησακια...Επίσκεψη και απο εμενα το απόγευμα στο Κ32β
όπου ηταν η Χριστίνα η γυφτο-Αλβανεζα με τα μεγάλα σκιστά μάτια. Η Χριστίνα εχει παχύνει αρκετά, και το σωμα της εχει χαλάσει.
Περασμα και από Βεργας 7 οπου η Σαμπίνα δεν ηταν εκει.
Στο Ιασωνος 37 όροφος ηταν η Τίνα μια 26χρονη Ρωσίδα με ωραίο κορμί και όμορφο πονηρό πρόσωπο.
Αυτή με γνωρισε κατευθείαν με το που με ειδε στο σαλόνι εγω πάλι οχι . Νομιζω οτι ειναι η Κατερίνα που ειχε κάνει την εμφάνιση της σε αυτον τον οίκο πριν κάνα χρόνο και μετα μετονομάστηκε σε Τινα και πήγε στα Βέργας. Πολυ καλή μέσα θερμή με απλο πρόγραμμα στα 10ε.
Έφαγα μερικά πεντανόστιμα κριτσινια και μετά ήρθε και ο μύστης @n.smirni76 .
![]()
Ακολουθούν φωτο απο φράχτη απέναντι από το Ιασ 20β (Βανεσσοσπιτο).
![]()
Σκάλες και εισοδος απο Ιασ 2β όπου ηταν η Κλεοπάτρα.
![]()
Οσο καθόμασταν στο φούρνο πέρασαν τουρίστριες, απο τη μια επεσε ενα πουγκί. Το μαζεψα αμεσως και
βρήκα μεσα 45 ευρώ.
![]()
![]()
Όλη μέρα είναι αυτές εκεί μέχρι 11 βράδυ οι ίδιεςκαλησπερα φιλος .. τι βαρδια κανει? πρωι η απογευμα?
Δεν ξέρω σε τι ψυχική κατάσταση ήσουν αλλά ούτε να το σκεφτείς.Πέρασα από την Αλκιβιάδου 16γ και προς έκπληξη μου είδα μία κοντούλα ωράια ρωσίδα ξανθιά γύρω στα 40 Ναταλι την λενε πρωτη φορά την έβλεπα, και η τσατσά με ενημέρωσε ότι είναι καινούργια κάνει τα πάντα εκτός κώλου κσι έχει έρθει από μπαρ της επαρχίας και δουλεύει σαββατοκλήριακο διπλοβάδια θα δοκιμαστεί διότι δεν είχα και πολύ χρόνο να περασω
Ποια αξιζουν φυλης τωρα; Η αουρορα λεει τιποτα; Και ποτε δουλευει;
Για Αουρορα τι ξερουμε τυποι?
για Κασσανδρα και αουρορα φυλης ξερουμε τπτ?
μου έστειλαν πριν λίγο sms ότι περιμένουν 25 χυστες ουρά να γαμησουν.Πριν λίγο...
Με την παρέα του κυρίου Γιάννη!!!
Βέργας 7 η Αυτοκτράτηρα
Σαμπίνα Σαμπινάκι
Απλό πρόγραμμα και 69.
Κάλεσα τον @DmtrsxXx μήπως έρθει αλλά μου το έκλεισε στα μούτρα![]()
Θυμάσαι μια Λιζα που δούλεψε για μια μερα στο Κολωνού 38 και μετά εξαφανίστηκε μηπως ξέρεις που δουλεύει ηταν ομορφουλα και τσαχπίναΚατάθεση πριν απο λίγο στη Λιζα στο Ακομινάτου 2 όροφος.
Μετρια εμφάνιση πολυ χαλαρή απο κατω. Σε γενικές γραμμές δεν την προτείνω. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Αλήθεια, τι φάση η κατάσταση στο Μεταξουργείο; Χθες μετά τις 12 το βράδυ μόνο 2 ανοιχτά σε ολόκληρη την Κολωνού.Και δεν υπερβάλλω. Δεν υπάρχει πια μεταμεσονύχτια βάρδια;
Αφού είναι καύλα τα μελομακάρονα.καλά χριστούγεννα ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;
Κολωνού 48 ήταν.Θυμάσαι μια Λιζα που δούλεψε για μια μερα στο Κολωνού 38 και μετά εξαφανίστηκε μηπως ξέρεις που δουλεύει ηταν ομορφουλα και τσαχπίνα
Μέχρι τις 23.30 που ήμουν εκεί δεν είχε καθόλου κόσμο!μου έστειλαν πριν λίγο sms ότι περιμένουν 25 χυστες ουρά να γαμησουν.
Ισχύει ή φίδια ?