alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Βυζαρες , κωλος , μουνι , πιροσκί , καφέςΚαλημερα μυστες..
Επισκεψη πρωινη σε ενα απο τα στανταρακια μου στο περγαμου 1
Προκειται για λατινα με ΚΩΛΑΡΑ και βυζαρες με μελαχρινο μακρυ μαλλι. Ειναι ζυμαρακι στυλ με ωραια κατανομη κιλων αλλα με χρωμα ασπρο και οχι σκουρο οπως συνηθιζεται. Επισης εχει αρκετα τατουαζ και συγκεκριμενα εναν μεγαλο σταυρο στο κεντρο της κοιλιας της και ειναι στο οριο απο θεμα εμφανισης μην χαλασει ολη την ομορφια..
Απο θεμα υπηρεσιων δεν μου εχει αρνηθει γενικοτερα αλλα δεν ειναι και το vfm σε στυλ μπαρμπορα για παραδειγμα, και επισης συνήθιζει να τον παιρνει ολο στον στομα προσφεροντας ωραια αισθηση οπως και απο μπαλες παρολο που αποφευγω να ξυρίζομαι τελειως.. Στα 4 οταν την γαμας επειδη εχει μεγαλο κωλο αισθανεσαι μερικες φορες οτι χρειαζονται μερικα χιλιοστα του δευτερολεπτου να επανελθει το δερμα της αν καταλαβαινετε τι εννωω..(εμενα προσωπικα μου αρεσει..)
Στον γυρισμο πηρα 2 ρωσικα αυθεντικα πιροσκι και μια καφεδαρα και σε συνδυασμό με την υπεροχη αυτην μερα ξεκινανε ολα ομορφα! Πρεπει να βοηθαμε τις ρωσιδες και παντως τυπου εθνικοτητας για να μπορουν και αυτες να συμβιώνουν μαζι με εμας ωστε και εμεις να εχουμε ωραια μουνετα και επιλογες για να γαμαμε!
Τα είπες όλα ….
Καλά γαμησια …