SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.091
- Πόντοι
- 2.536
Δουλευει τωρα η Αλιονα απο διδυμου 18 α;
Αυτες τι μερες ειναι?Κυρίως απόγευμα μετά τις 5, εκτός ρεπό.
το μεσημερι που περασα ηταν κλειστα !!!Πέρασε κανένας Λιοσίων 73 ; Έγινε ανακαίνιση ; Βάλανε νέα ντους ;
δν την βλεπω να την ιδρωνει την φανελα τισ τελευταίες μερεςΣαμπίνα παίζει ακόμα Λιοσίων;
Ε παίρνει και ρεπό.δν την βλεπω να την ιδρωνει την φανελα τισ τελευταίες μερες
Δεν ξέρω φίλε μου,σού είπα το γενικό πλάνο.Αυτες τι μερες ειναι?
Μήπως 66δ ή 74; δεν υπάρχει 64...καινούργια η κοπέλα;σωματότυπος μπαμπάτσικη ή νορμάλ;φυλης 64,συνευρεση με την λαρισαια
Γιατί τι νόμιζες ?επειδή είναι διάσημη ? Ποιος ξέρει τι ανωμαλαρα μπορεί να είναι.......Τρίτη απόγευμα στο φωκαίας 19
πήρα την ρωσόφωνη Μαρίνα
27 ετών την κάνω, δεν έχει ρυτίδες,
ωραίο δέρμα, πρόσωπο, σώμα
και συνεργάσιμη ,
Έχει κάτι που μου θυμίζει την ηθοποιό Jennifer Lawrence
που είναι φοβερό πουταναριό, είχαν διαρρεύσει προ ετών φωτό της
να είναι χυμένη στη μούρη
Φεύγει μου είπε στις 20 Οκτωβρίου
τελευταιους μηνες το συγκεκριμενο ιδρυμα παραπέει στο θέμα ωραριου και κοριτσιων.Δεν έχει γυναικες αλλες εκτός από Βικτωρια και Τανια.Η δευτερη δεν δουλευει όλες τις μέρες κατά δηλωσει της!Κατά τις 4 και τέταρτο πέρασα από Διδυμου 27 για Βικτώρια αλλά ήταν κλειστό ή έκλεισε νωρίτερα. Αύριο θα ξαναπάω και θα γαμηθει παραδειγματικά για μη τήρηση ωραρίου
Το 84 θα εννοεί ο καλλιτέχνης.Μήπως 66δ ή 74; δεν υπάρχει 64...καινούργια η κοπέλα;σωματότυπος μπαμπάτσικη ή νορμάλ;
στο προγραμμα λεει ειναι ανοιχτο ...το μεσημερι που περασα ηταν κλειστα !!!
αν κανουν ανακαινιση οπως λετε εδω πολυ πιθανον να περιμενοθμε και μεγαλυτερο εισητηριο...
αν και πιστευω οτι κατι αλλο παιδι και δν ειναι κλειστα λογο ανακαινισης
Εκανε καλη μπαζα με Μυρα το αφεντικο.Πέρασα με Μαργκό πριν
Αποδεδειγμένα γίνεται ανακαίνιση.
Βλέπω κουβάδες με μπογιές,νέους πασσάλους κλπ
Ναι δε λέω,αλλά καιρός ήταν να αλλάξουν πράγματα πχ ντους,κρεβάτια.Εκανε καλη μπαζα με Μυρα το αφεντικο.