Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (16 μέλη και 114 επισκέπτες)

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Τρίτη απόγευμα στο φωκαίας 19
πήρα την ρωσόφωνη Μαρίνα
27 ετών την κάνω, δεν έχει ρυτίδες,
ωραίο δέρμα, πρόσωπο, σώμα
και συνεργάσιμη ,

Έχει κάτι που μου θυμίζει την ηθοποιό Jennifer Lawrence
που είναι φοβερό πουταναριό, είχαν διαρρεύσει προ ετών φωτό της
να είναι χυμένη στη μούρη

hbz-jlaw-transformation-2011-114452533.jpg

Φεύγει μου είπε στις 20 Οκτωβρίου
Γιατί τι νόμιζες ?επειδή είναι διάσημη ? Ποιος ξέρει τι ανωμαλαρα μπορεί να είναι.......:grin:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Κατά τις 4 και τέταρτο πέρασα από Διδυμου 27 για Βικτώρια αλλά ήταν κλειστό ή έκλεισε νωρίτερα. Αύριο θα ξαναπάω και θα γαμηθει παραδειγματικά για μη τήρηση ωραρίου
τελευταιους μηνες το συγκεκριμενο ιδρυμα παραπέει στο θέμα ωραριου και κοριτσιων.Δεν έχει γυναικες αλλες εκτός από Βικτωρια και Τανια.Η δευτερη δεν δουλευει όλες τις μέρες κατά δηλωσει της!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.774
Πόντοι
13.636
Μήπως 66δ ή 74; δεν υπάρχει 64...καινούργια η κοπέλα;σωματότυπος μπαμπάτσικη ή νορμάλ;
Το 84 θα εννοεί ο καλλιτέχνης.
Εκει δουλεύει σταθερά η Εύα.
Τώρα που τα είδε όλα αυτά? Θα μου πεις ούτε το νούμερο δεν είδε...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
το μεσημερι που περασα ηταν κλειστα !!!
αν κανουν ανακαινιση οπως λετε εδω πολυ πιθανον να περιμενοθμε και μεγαλυτερο εισητηριο...
αν και πιστευω οτι κατι αλλο παιδι και δν ειναι κλειστα λογο ανακαινισης
στο προγραμμα λεει ειναι ανοιχτο ...

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε κάποια καλή μσυρουλσ σε μπουρδέλο ? Είχα ακούσει για διδύμου κοντά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαυρουλα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.774
Πόντοι
13.636

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καλημερα μυστες..

Επισκεψη πρωινη σε ενα απο τα στανταρακια μου στο περγαμου 1

Προκειται για λατινα με ΚΩΛΑΡΑ και βυζαρες με μελαχρινο μακρυ μαλλι. Ειναι ζυμαρακι στυλ με ωραια κατανομη κιλων αλλα με χρωμα ασπρο και οχι σκουρο οπως συνηθιζεται. Επισης εχει αρκετα τατουαζ και συγκεκριμενα εναν μεγαλο σταυρο στο κεντρο της κοιλιας της και ειναι στο οριο απο θεμα εμφανισης μην χαλασει ολη την ομορφια..

Απο θεμα υπηρεσιων δεν μου εχει αρνηθει γενικοτερα αλλα δεν ειναι και το vfm σε στυλ μπαρμπορα για παραδειγμα, και επισης συνήθιζει να τον παιρνει ολο στον στομα προσφεροντας ωραια αισθηση οπως και απο μπαλες παρολο που αποφευγω να ξυρίζομαι τελειως.. Στα 4 οταν την γαμας επειδη εχει μεγαλο κωλο αισθανεσαι μερικες φορες οτι χρειαζονται μερικα χιλιοστα του δευτερολεπτου να επανελθει το δερμα της αν καταλαβαινετε τι εννωω..(εμενα προσωπικα μου αρεσει..)

Στον γυρισμο πηρα 2 ρωσικα αυθεντικα πιροσκι και μια καφεδαρα και σε συνδυασμό με την υπεροχη αυτην μερα ξεκινανε ολα ομορφα! Πρεπει να βοηθαμε τις ρωσιδες και παντως τυπου εθνικοτητας για να μπορουν και αυτες να συμβιώνουν μαζι με εμας ωστε και εμεις να εχουμε ωραια μουνετα και επιλογες για να γαμαμε!

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.959
Πόντοι
1.336
Καλημερα μυστες..

Επισκεψη πρωινη σε ενα απο τα στανταρακια μου στο περγαμου 1

Προκειται για λατινα με ΚΩΛΑΡΑ και βυζαρες με μελαχρινο μακρυ μαλλι. Ειναι ζυμαρακι στυλ με ωραια κατανομη κιλων αλλα με χρωμα ασπρο και οχι σκουρο οπως συνηθιζεται. Επισης εχει αρκετα τατουαζ και συγκεκριμενα εναν μεγαλο σταυρο στο κεντρο της κοιλιας της και ειναι στο οριο απο θεμα εμφανισης μην χαλασει ολη την ομορφια..
Σαν περιγραφή θυμίζει τη Ρόζα σπ το ισόγειο τού 86,έχει και μια φάτσα σκληρού λατίνου μπαντίδη τατουαζαρισμένη στο μπούτι, αν είν αυτή πολύ ζωγραφική τεσπά μήπως θυμασαι όνομα; Παίζει και μια Εμμα εκεί Περγάμου,ψηλή λευκόσσρκη πιό αρχοντολατίνα

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
φυλης 64,συνευρεση με την λαρισαια(ετσι ειπε ο τσατσος για την καταγωγη της)ευα,ηλικια μεχρι 28 μαυρομαλα,με απιστευτα μεγαλα φυσικα μασταρια και στρογγυλο αλλα μικρο πωπουδακι,,υψος το πολυ 1,64,με τα πολλα μπηκε μεσα και ξεκινησε να μου τον παιζει για να καυλωσω,αχ μωρο μου,πηγαινε βαλε λιγο νερο με σαπουνι λογω υγιεινης,πηγα και το εκανα μονο και μονο για να μην μου ζαλιζει τα αρχιδια,εν τελει μια αδιαφορη συνευρεση,α και κατι τελευταιο,καλου κακου παρτε και σετ μπανιου μαζι σας,μπορει να το ζητησει πριν την πηδηξετε,κορυφαια μασταρια παντως αλλα μια φορα ηταν αρκετη
Βυζορούφυγμα, βυζομάλαξη και βυζομαλακία δέχεται???

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.959
Πόντοι
1.336

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
φυλης 64,συνευρεση με την λαρισαια(ετσι ειπε ο τσατσος για την καταγωγη της)ευα,ηλικια μεχρι 28 μαυρομαλα,με απιστευτα μεγαλα φυσικα μασταρια και στρογγυλο αλλα μικρο πωπουδακι,,υψος το πολυ 1,64,με τα πολλα μπηκε μεσα και ξεκινησε να μου τον παιζει για να καυλωσω,αχ μωρο μου,πηγαινε βαλε λιγο νερο με σαπουνι λογω υγιεινης,πηγα και το εκανα μονο και μονο για να μην μου ζαλιζει τα αρχιδια,εν τελει μια αδιαφορη συνευρεση,α και κατι τελευταιο,καλου κακου παρτε και σετ μπανιου μαζι σας,μπορει να το ζητησει πριν την πηδηξετε,κορυφαια μασταρια παντως αλλα μια φορα ηταν αρκετη
σε ποια βάρδια την βρίσκουμε;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom