You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mparmpas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2018
- Like
- 504
- Πόντοι
- 20
Στισ 12 το βραδυ ξεκιναει η 3 βαρδιαΚαλησπέρα σας!!!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι ώρες αλλάζουν τα κορίτσια για νυχτερινή βάρδια;
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.436
Συνηθως 23:30 - 00:30 αναλογως το ποση δουλεια εχει γινεται η αλλαγη βαρδιαςΚαλησπέρα σας!!!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι ώρες αλλάζουν τα κορίτσια για νυχτερινή βάρδια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Συνήθως η Έμμυ, εκεί είναι το τραβελιξερει κανεις στο Φιλιπιδου 11α ποια δουλευει βραδυ ειναι ακομα εκει η ψηλη ξανθια τσασα ?
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
2η βάρδια παίζει να φανταστώ;Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα 1η φορά, δεν την είχα πάρει τόσο καιρό γιατί άκουγα Φολάννα κτλ. αλλά είδα ένα σχόλιο σου ότι είναι μια χάρα και της έδωσα την ευκαιρία.
Παιδιά, πέρασα πολύ καλά!
Αρχικά είναι μουνάρα 20-25 χρονών, πανέμορφο πρόσωπο, κορμί σφιχτό με ωραίο κωλαράκι και βυζάκι, περιποιημένη με ωραίο βάψιμο ισιομένο μελαχρινό μαλλάκι κτλ. Με λίγα λόγια σαν τις κοπέλες που πετυχαίνεις στο δρόμο και γυρνάς το κεφάλι να την δεις λίγο παραπάνω!
Σαν συμπεριφορά, ήταν ευδιάθετη με όρεξη να γαμηθεί καμία σχέση με συμπεριφορά φόλας που προσπαθεί να αποφύγει τα πάντα.
Βέβαια να σημειώσω ότι σε όλες συμπεριφέρομαι σαν άνθρωπος και όχι σαν ορκ.
Στις υπηρεσίες ήταν μια χαρά, κάνει και τσιμπούκι χωρίς καπότα και μάλιστα η πίπα της μου άρεσε και ήταν και επίμονη.
Για το παραπάνω λάβετε υπόψιν ότι μιλάμε για μια τόσο όμορφη κοπέλα, δεν την κρίνω σαν θεία πρώην ΕΣΣΔ που "κρατιέται καλά για την ηλικία της"!
Συνοψίζοντας, αν σας αρέσουν οι όμορφες κοπέλες και κάνετε και λίγο εκπτώσεις στις εξτρίμ υπηρεσίες, γλωσσόφιλα, γλυψάρχιδα (πιστεύω ότι με λίγο σπρώξιμο θα μου κάνει), γαργάρες με χύσια κτλ, θα περάσετε καλά.
Αν κάνετε εκπτώσεις στην εμφάνιση προκυμμένου να πάρετε το κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες δεν την συστήνω.
Για εμένα πάντως είναι μια τίμια επιλογή και το κυριότερο γαμάς ένα κορίτσι που έξω δεν θα σου καθόταν ποτέ (σε εμένα τουλάχιστον για να μην παρεξηγηθούν οι κούκλοι του σάιτ).
jaitornunez
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Εγώ πρωί την πήρα.2η βάρδια παίζει να φανταστώ;
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 2.836
Κάποιες μέρες είναι και διπλή βάρδια.Εγώ πρωί την πήρα.
Και τσιμπουκωνει στο σαλονι?Συνήθως η Έμμυ, εκεί είναι το τραβελι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
απ ότι έχω δει ναι μερικά γλυψιματα κάποιες φορές αλλά συνήθως στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλαΚαι τσιμπουκωνει στο σαλονι?
τι εννοεις φιλε γλυψιματα γιατι σκεφτομαι να περασω το βραδυ σε εχει γλειψει η τσιμουκωνει για λιγο στο σαλονι?απ ότι έχω δει ναι μερικά γλυψιματα κάποιες φορές αλλά συνήθως στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
τυπε πηγαινε, καλα θα περασεις.τι εννοεις φιλε γλυψιματα γιατι σκεφτομαι να περασω το βραδυ σε εχει γλειψει η τσιμουκωνει για λιγο στο σαλονι?
Αιντε που θελετε και ημερησια ενημερωση για τραβελοτσατσαδες ημαρτον.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
Πιο μετα θα ανεβασω κριτικη για Τατιανα οσο ειναι στην επικαιροτητα γιατι μαλλον δεν θα κρατησει πολυ. Ηδη αρχισε να βιαζεται λιγο, ηδη η τσατσα βαραει νωρις πορτες μη χασει το εξτρα μεροκαματο... Το VFM παραμενει υψηλο αλλα...
Δοκιμή με τη νεαρή Μίρα από Λιοσίων 73.
Στα συν ότι μιλάμε για ένα νεαρό κορίτσι 20 περίπου ετών,καλιγραμη με εφηβικό βυζάκια,ωραίο κωλο και πανέμορφο πρόσωπο.
Στα μείον ότι είναι άπειρη,από τη πολύ δουλειά είναι βιαστική αλλά θα έλεγα ότι αξίζει μια δοκιμή ίσως και περισσότερες.
Στα συν ότι μιλάμε για ένα νεαρό κορίτσι 20 περίπου ετών,καλιγραμη με εφηβικό βυζάκια,ωραίο κωλο και πανέμορφο πρόσωπο.
Στα μείον ότι είναι άπειρη,από τη πολύ δουλειά είναι βιαστική αλλά θα έλεγα ότι αξίζει μια δοκιμή ίσως και περισσότερες.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Κι εγώ τη μια φορά που έχω περασει ήταν πολυ καλα. Να υπογραμμίσω ότι έχουν και πολυ φως τα δωμάτια, επιτέλους.Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα 1η φορά, δεν την είχα πάρει τόσο καιρό γιατί άκουγα Φολάννα κτλ. αλλά είδα ένα σχόλιο σου ότι είναι μια χάρα και της έδωσα την ευκαιρία.
Παιδιά, πέρασα πολύ καλά!
Αρχικά είναι μουνάρα 20-25 χρονών, πανέμορφο πρόσωπο, κορμί σφιχτό με ωραίο κωλαράκι και βυζάκι, περιποιημένη με ωραίο βάψιμο ισιομένο μελαχρινό μαλλάκι κτλ. Με λίγα λόγια σαν τις κοπέλες που πετυχαίνεις στο δρόμο και γυρνάς το κεφάλι να την δεις λίγο παραπάνω!
Σαν συμπεριφορά, ήταν ευδιάθετη με όρεξη να γαμηθεί καμία σχέση με συμπεριφορά φόλας που προσπαθεί να αποφύγει τα πάντα.
Βέβαια να σημειώσω ότι σε όλες συμπεριφέρομαι σαν άνθρωπος και όχι σαν ορκ.
Στις υπηρεσίες ήταν μια χαρά, κάνει και τσιμπούκι χωρίς καπότα και μάλιστα η πίπα της μου άρεσε και ήταν και επίμονη.
Για το παραπάνω λάβετε υπόψιν ότι μιλάμε για μια τόσο όμορφη κοπέλα, δεν την κρίνω σαν θεία πρώην ΕΣΣΔ που "κρατιέται καλά για την ηλικία της"!
Συνοψίζοντας, αν σας αρέσουν οι όμορφες κοπέλες και κάνετε και λίγο εκπτώσεις στις εξτρίμ υπηρεσίες, γλωσσόφιλα, γλυψάρχιδα (πιστεύω ότι με λίγο σπρώξιμο θα μου κάνει), γαργάρες με χύσια κτλ, θα περάσετε καλά.
Αν κάνετε εκπτώσεις στην εμφάνιση προκυμμένου να πάρετε το κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες δεν την συστήνω.
Για εμένα πάντως είναι μια τίμια επιλογή και το κυριότερο γαμάς ένα κορίτσι που έξω δεν θα σου καθόταν ποτέ (σε εμένα τουλάχιστον για να μην παρεξηγηθούν οι κούκλοι του σάιτ).
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Βόλτα από Φυλής προ ολίγου. Βόλτα, δε γάμησα. Πιθανό να το κόψω το πληρωμενο γαμησι. Μεγάλη αποφαση αλλά προοριζομαι σε αυτή την κατεύθυνση. Παρόλα ταύτα θα συνεχίσω να κάνω τσάρκες για την ενημέρωση και για να περναει εποικοδομητικα ο ελευθερος χρόνος μου.
Αυτά τα δυο που παρατηρησα και αξίζει να τα αναφέρω είναι ότι η γνωστή Ηλέκτρα - γκροβερ έχασε κάποια κιλάκια και τώρα έχοντας το ιδανικό της βάρος έχει γίνει εντυπωσιακή. Είναι και ολίγον ψηλή και είχε και τα μαυρα μαλλια της όμορφα χτενισμενα. Όπως και να έχει η τυπισσα είναι κορμάρα. Από τη Φωκαιας που της γάμαγα το γκροβερ ήταν λαμπάδα.
Το άλλο που παρατηρησα και αξίζει να αναφερθώ είναι μια ομορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κορμί στα Φιλιππίδου το κάτω. Δε θυμάμαι το όνομά της. Ήταν με μια άλλη κοπέλα ξανθιά με μπάλες μεγάλες που είναι καιρό εκεί.
Αυτά τα δυο που παρατηρησα και αξίζει να τα αναφέρω είναι ότι η γνωστή Ηλέκτρα - γκροβερ έχασε κάποια κιλάκια και τώρα έχοντας το ιδανικό της βάρος έχει γίνει εντυπωσιακή. Είναι και ολίγον ψηλή και είχε και τα μαυρα μαλλια της όμορφα χτενισμενα. Όπως και να έχει η τυπισσα είναι κορμάρα. Από τη Φωκαιας που της γάμαγα το γκροβερ ήταν λαμπάδα.
Το άλλο που παρατηρησα και αξίζει να αναφερθώ είναι μια ομορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κορμί στα Φιλιππίδου το κάτω. Δε θυμάμαι το όνομά της. Ήταν με μια άλλη κοπέλα ξανθιά με μπάλες μεγάλες που είναι καιρό εκεί.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Δύο μελαχρινες παίζουν τώρα τελευταία, η μια είναι η Χριστίνα και η άλλη η ΛίαΒόλτα από Φυλής προ ολίγου. Βόλτα, δε γάμησα. Πιθανό να το κόψω το πληρωμενο γαμησι. Μεγάλη αποφαση αλλά προοριζομαι σε αυτή την κατεύθυνση. Παρόλα ταύτα θα συνεχίσω να κάνω τσάρκες για την ενημέρωση και για να περναει εποικοδομητικα ο ελευθερος χρόνος μου.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Τώρα που λες τα ονόματα ξέρω ποια ήτανε. Λία ήτανε κάτω, Χριστίνα πανω.Δύο μελαχρινες παίζουν τώρα τελευταία, η μια είναι η Χριστίνα και η άλλη η Λία
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Δεν είναι καθόλου άπειρη, ξέρει να γαμιεται.Δοκιμή με τη νεαρή Μίρα από Λιοσίων 73.
Απλά έχει γίνει ένας χαμός τελευταία με την πάρτη της και αναγκαστικά ξεπεταει κόσμο τις ώρες που πιάνει κορύφωση η δουλειά.
Κοινως, κάηκε.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Δωσε ενα ταληρο μπουρμπουαρ στην τσατσά οπως εκανα εγω σήμερα. 15 λεπτα μου ρουφουσε αρχιδια και πούτσο η Τατιανα, δεν την γαμησα.... μου τα έφαγε πραγματικά. Για 5 ευρώ παραπάνω αξίζει.Πιο μετα θα ανεβασω κριτικη για Τατιανα οσο ειναι στην επικαιροτητα γιατι μαλλον δεν θα κρατησει πολυ. Ηδη αρχισε να βιαζεται λιγο, ηδη η τσατσα βαραει νωρις πορτες μη χασει το εξτρα μεροκαματο... Το VFM παραμενει υψηλο αλλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις