Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Ξέρουμε αν δουλεύει η Ειρήνη Φωκαίας 17Β? Ευχαριστώ!!!
Αν δουλεύει θα είναι 2η βάρδια.Ξέρουμε αν δουλεύει η Ειρήνη Φωκαίας 17Β? Ευχαριστώ!!!
Το στανταραμε με τη Τζέσικα ότι δουλεύει,η Ειρήνη είναι καινουργιο κόλλημα ψηλε μου????Ξέρουμε αν δουλεύει η Ειρήνη Φωκαίας 17Β? Ευχαριστώ!!!
Πιπαρες κάνουν και οι δυο μα αφου!Το στανταραμε με τη Τζέσικα ότι δουλεύει,η Ειρήνη είναι καινουργιο κόλλημα ψηλε μου????
Ειμουν και εγώ εκεί πριν 30-40 λεπτά, VFMΤώρα live Ιάσωνος 1β αριστερή σκάλα Τατιάνα. Φουλ πρόγραμμα εκτός κωλου πολυ vfm .
Την γαμησα 2 φορές για να αδειασω εντελώς αλλα εχω και αλλο. Για να δουμε...
ηλικια περιπου?βλεπεται?περνει περσες?αν οχι μπορει να δοκιμασωΕιμουν και εγώ εκεί πριν 30-40 λεπτά, VFM
Φίλε βάρδια η Τζούλια;Τζούλια Διδυμου 27.
Ζάνα Κολωνού 11 αν δεν κάνω λάθος. Έχω πάνω από χρόνο να την δω. Ο αρχιμυστης έγραψε στις ενημερώσεις ότι έχει πάρει κιλά γιατί την περιέγραψε ως πολύ χοντρη. Το καλό είναι ότι είναι ψηλές και οι δύο και δεν είναι σαν βαρελάκια.
6-12 δουλεύει από ότι μου ειπεΤώρα live Ιάσωνος 1β αριστερή σκάλα Τατιάνα. Φουλ πρόγραμμα εκτός κωλου πολυ vfm .
Την γαμησα 2 φορές για να αδειασω εντελώς αλλα εχω και αλλο. Για να δουμε...
Εμενα η τσατσα μου ειπε 1800 - 2300. Επίσης η Τατιάνα μου είπε μέσα στο δωμάτιο οτι τον Οκτώβρη φεύγει παλι παει πατριδα τής. Σήμερα πάντως ειχε όρεξη με έγλειψε ολο απο πανω μέχρι κάτω.6-12 δουλεύει από ότι μου ειπε
Η ίδια μου είπε μέχρι τις 12.Εμενα η τσατσα μου ειπε 1800 - 2300. Επίσης η Τατιάνα μου είπε μέσα στο δωμάτιο οτι τον Οκτώβρη φεύγει παλι παει πατριδα τής. Σήμερα πάντως ειχε όρεξη με έγλειψε ολο απο πανω μέχρι κάτω.
Ήταν στην παραλία.Βέργας 7 τώρα Σαμπίνα...
Καυλωμένη φουλ... την γάμησα δυο φορές και έβγαλε πολύ μουνοζουμο...
Της βγήκε η κούραση και σήμερα πάει σερί 12ωρο από ότι φαίνεται..Ήταν στην παραλία.
Τι πρόγραμμα κανει που λέτε φουλ; Και value for moneyΕιμουν και εγώ εκεί πριν 30-40 λεπτά, VFM
Σχετικά είναι καλή το δεκάρικο το ανταποδίδει ,αλλά και οι Πέρσες ρεφάρουν μαζί τηςηλικια περιπου?βλεπεται?περνει περσες?αν οχι μπορει να δοκιμασω
Εκτός κώλου, όλα τα υπόλοιπα <<σημαιοφόρος>>.Τι πρόγραμμα κανει που λέτε φουλ; Και value for money
ηλικια περιπου?βλεπεται?περνει περσες?αν οχι μπορει να δοκιμασω
Όχι φίλε περιμένει μόνο Έλληνες να την αγαπήσουν!!!Της βγήκε η κούραση και σήμερα πάει σερί 12ωρο από ότι φαίνεται..
Καλά πως το κάνουν..