fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 431
Χριστίνα και Σύλβια απόψε, η τσατσά η τσαχπίνα η ξανθούλα, τραβέλι όχι...Συνήθως η Έμμυ, εκεί είναι το τραβελι
Χριστίνα και Σύλβια απόψε, η τσατσά η τσαχπίνα η ξανθούλα, τραβέλι όχι...Συνήθως η Έμμυ, εκεί είναι το τραβελι
και μενα μου τα εφαγε, δεν εχω παραπονο. Μεχρι και τις κλειδωσεις αναμεσα σε αρχιδια και μπουτια μου εγλειφεΔωσε ενα ταληρο μπουρμπουαρ στην τσατσά οπως εκανα εγω σήμερα. 15 λεπτα μου ρουφουσε αρχιδια και πούτσο η Τατιανα, δεν την γαμησα.... μου τα έφαγε πραγματικά. Για 5 ευρώ παραπάνω αξίζει.
Και το τραβελι ξανθό λεπτό και τσαχπινικο ειναι...Χριστίνα και Σύλβια απόψε, η τσατσά η τσαχπίνα η ξανθούλα, τραβέλι όχι...
Η αποψινή ξανθιά είναι πιο κοντή και πιο αφρατη..Και αξιογαμεύσιμη...Και το τραβελι ξανθό λεπτό και τσαχπινικο ειναι...
το ελεύθερο στοματικό το έχει κόψει 1.5 χρόνο τώρα, παλιά που την είχα πάρει ήταν πολύ καλήΡε παιδιά ρίξτε ένα φώς γιατί θέλω να βάλω ενα φίλο που θέλει απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α τώρα μια Νικόλ και έως τις 23:30 θα είναι λέει.
Διάβασα 3 κριτικές αλλά είναι λίγο παλιές και λένε και για ελεύθερα και τέτοια δεν ξέρω αν είναι άλλη.
Κοντουλα παρόλο τους στριπτιτζαδικοκαθορνους,
Μελαχρινή ωραία κωλαρα μου φάνηκε 2 Άρι το πολύ στήθος.
Λίγα σπυθουρακια στην κωλαρα.
Γλυκιά κοπέλα απλό είπαν.
Είναι φόλα?
Διαβάζω καθημερινά αλλά αυτή μου έχει διαφύγει
Ευχαριστώ.
Μηπως θυμαστε πότε πρωτοεμφανιστηκε η Ηλέκτρα στη Φιλιπίδου? Δουλευε μαζί με μιά Ατζυ τότε. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μια πενταετια.Βόλτα από Φυλής προ ολίγου. Βόλτα, δε γάμησα. Πιθανό να το κόψω το πληρωμενο γαμησι. Μεγάλη αποφαση αλλά προοριζομαι σε αυτή την κατεύθυνση. Παρόλα ταύτα θα συνεχίσω να κάνω τσάρκες για την ενημέρωση και για να περναει εποικοδομητικα ο ελευθερος χρόνος μου.
Αυτά τα δυο που παρατηρησα και αξίζει να τα αναφέρω είναι ότι η γνωστή Ηλέκτρα - γκροβερ έχασε κάποια κιλάκια και τώρα έχοντας το ιδανικό της βάρος έχει γίνει εντυπωσιακή. Είναι και ολίγον ψηλή και είχε και τα μαυρα μαλλια της όμορφα χτενισμενα. Όπως και να έχει η τυπισσα είναι κορμάρα. Από τη Φωκαιας που της γάμαγα το γκροβερ ήταν λαμπάδα.
Το άλλο που παρατηρησα και αξίζει να αναφερθώ είναι μια ομορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κορμί στα Φιλιππίδου το κάτω. Δε θυμάμαι το όνομά της. Ήταν με μια άλλη κοπέλα ξανθιά με μπάλες μεγάλες που είναι καιρό εκεί.
Χριστίνα και Σύλβια απόψε, η τσατσά η τσαχπίνα η ξανθούλα, τραβέλι όχι..
ΠρωινήΦίλε βάρδια η Τζούλια;
2014 - 2016Μηπως θυμαστε πότε πρωτοεμφανιστηκε η Ηλέκτρα στη Φιλιπίδου? Δουλευε μαζί με μιά Ατζυ τότε. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μια πενταετια.
Αξίζουν both ……Τώρα που λες τα ονόματα ξέρω ποια ήτανε. Λία ήτανε κάτω, Χριστίνα πανω.
Στη πίπα πάντως δεν το έχει καθολουΔεν είναι καθόλου άπειρη, ξέρει να γαμιεται.
Απλά έχει γίνει ένας χαμός τελευταία με την πάρτη της και αναγκαστικά ξεπεταει κόσμο τις ώρες που πιάνει κορύφωση η δουλειά.
Κοινως, κάηκε.
Δε θυμάμαι ποτέ να ήταν η Ηλέκτρα στη Φιλιππίδου. Την θυμάμαι να ήταν στα Φωκαιας 17αρια. Εκεί ξεκίνησε. Πριν 6 χρόνια περιπου. Αν κάνω λάθος ας μας πει ο @n.smirni76 .Μηπως θυμαστε πότε πρωτοεμφανιστηκε η Ηλέκτρα στη Φιλιπίδου? Δουλευε μαζί με μιά Ατζυ τότε. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μια πενταετια.
Και ακόμα πιο παλιά έδινε και γκροβερ αδιαμαρτύρητα. Είχε και 5 κιλάκια λιγότερα και ήταν σουπερ.το ελεύθερο στοματικό το έχει κόψει 1.5 χρόνο τώρα, παλιά που την είχα πάρει ήταν πολύ καλή
Το 2016 δουλευε στο Φιλιππιδου 11β, μετά το 2017 Φώκαιας 25β στη συνέχεια το 2019 στα Φώκαιας 17α ,17β και 19 ,το 2020 Φυλής 109β και το 2021 στο Φυλής 67 αρχικά σαν Αντριαννα αλλά γρήγορα το γύρισε πάλι σε Ηλέκτρα, για διαστήματα "εξαφανιζόταν"απο τους οικους ενώ δούλεψε και σα cgΔε θυμάμαι ποτέ να ήταν η Ηλέκτρα στη Φιλιππίδου. Την θυμάμαι να ήταν στα Φωκαιας 17αρια. Εκεί ξεκίνησε. Πριν 6 χρόνια περιπου. Αν κάνω λάθος ας μας πει ο @n.smirni76 .