Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (15 μέλη και 222 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρε παιδιά ρίξτε ένα φώς γιατί θέλω να βάλω ενα φίλο που θέλει απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α τώρα μια Νικόλ και έως τις 23:30 θα είναι λέει.
Διάβασα 3 κριτικές αλλά είναι λίγο παλιές και λένε και για ελεύθερα και τέτοια δεν ξέρω αν είναι άλλη.
Κοντουλα παρόλο τους στριπτιτζαδικοκαθορνους,
Μελαχρινή ωραία κωλαρα μου φάνηκε 2 Άρι το πολύ στήθος.
Λίγα σπυθουρακια στην κωλαρα.
Γλυκιά κοπέλα απλό είπαν.
Είναι φόλα?
Διαβάζω καθημερινά αλλά αυτή μου έχει διαφύγει
Ευχαριστώ.
την πηρα προχτες,ειναι μια αλβανιδα αλλα πολυ υπουλη και πονηρη...κανονικα δεν κάνει ελευθερο στοματικο (το ηξερα απο παλια) αλλα καθως πηγα να φυγω μου λεει η τσατσα αν εισαι καθαρός εμπα και θα σου κανει ελευθερο...μπροστα η κοπελα το ακουσε και συμφωνησε και η ιδια..μπαινω μεσα,αρχιζει λιγο εκει τη κουβέντα για τη ζωη της και καθως μου εγλυφε τα αρχιδια,την βλεπω περνει την καποτα και παει να την βαλει..(παρεπιπτοντως ημουν πεντακάθαρος και ξυρισμένος)τις λεω τι κανεις εκει? ααα οχι λεει δε κανω ελευθερο...μα τις λεω τωρα δεν ειπαμε οτι κανεις ελευθερο? το ειπε και η κυρια εξω τις λεω...ποτε το ειπε μου λεει?? α καλα λεω...αρπαζω αναποδες,σηκώνομαι και φωναζω τη τσατσα...ρε δε μου ειπες οτι κανει ελευθερο? ναι λεει...ααα οχι λεει η πουτανα δε κανω....οκ ..σηκώθηκα ντυθηκα,πηρα πισω το 20ρικο και εφυγα..η γκομενα μαρεσε παρα πολυ αλλα σπαστικα με τη πουστια που μου εκανε..(και αυτη και η τσατσα)...........μεγαλη προσοχη σε μια λεπτομερεια..αν δειτε και ανακοινωσει η τσατσα ελευθερο στοματικο αλλα η πουτανα μπει στο δωματιο χωρις μαντηλακια,καποιο λακκο εχει η φαβα.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.737
Πόντοι
201
Καλησπέρα ,επειδή έχω καιρό να πάω για ελευθερο στοματικό τελειωτικό κ έχω καβλές,η μόνη π Μ έχει καρφωθεί στο μυαλό είναι η Τατιάνα από ιασωνος π έχω διαβάσει ,ξέρει κανείς αν είναι εκεί μην τρέχω άδικα, ή αν ξερεται καμία άλλη π να κάνει αυτή την υπηρεσία? ευχαριστώ

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Καλησπέρα συμπουρδελιαριδες και μη,

ντρεπομαι ελαφρως που θα ρωτησω κατι τετοιο αλλα...πρεπει...
.
.
.
.
.
απεναντι απο το λαστιχαδικο στο μεταξουργειο ειναι ενας καφενες(Cyrano).
Πειτε μου πως το μελαχρινο πιπινι που δουλευει εκει βαραει και βραδυνες βαρδιες σε αλλη επιχειρηση περιξ.

Sorry, but not sorry.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.074
Πόντοι
2.836
Αυτή νομίζω είναι η Λιλη
Το κακό με εμένα είναι ότι δεν μπορώ να συγκρατήσω ονόματα και λεπτομέρειες, μόλις πάω στο διπλανό οίκο έχω ξεχάσει τον προηγούμενο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εχθες απογευμα η Βαρβαρα στο Αγκυρας 9 προσπαθησε να μου φαει το εικοσαρικο ρεστα που μου εφερε.Πανω που την ειχα στο μπουλκουμε,βαραει το κουδουνι στο εφταλεπτο ισως,δεκα δεν ηταν σιγουρα.Με σπρωχνει απο πανω της και μου λεει με ολο νάζι να παρει το εικοσαρικο για να συνεχισουμε την πραξη μας.Και να πεις οτι ειχε αναμονη.Ερημια και χαρος.Ουστ κωλογρια της ειπα
Αγραφος κανονας, σε πονηρες κορασιδες (και τσατσαδες) να πηγαινεις με το ακριβες εισιτηριο χωρις να περιμενεις ρεστα.
πρωτον, μπορει να σου σπρωξει κανα πλαστο ή εστω υπερ-πατσαβουρι χαρτονομισμα, δευτερον, μπορει να προσπαθησει να στο φαει η τσατσα κανοντας τον κινεζο, τριτον, αυτο που επαθες. Εγω τουλαχιστον ετσι λειτουργω αφου επαθα και τα 3 απο μια φορα εκαστο, χωρις ευτυχως να χασω τα λεφτα μου. Αν παλι και η κοπελα και η τσατσα ειναι κομπλε και το ξερεις, πηγαινε και με κατοσταρικο.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Φυλής 65 κάτω τώρα Μπιούτι μαύρη,με κωλαρα,μπουταρες,πιπαρες .
Η μόνη που μπορεί να μου τον πάρει όλο μέσα, ένιωθα τους φρονημητες της στη πίπα,σχεδόν ποτέ δεν τη γαμαω και ξενερώνει

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.872
Πόντοι
431
Εχθες απογευμα η Βαρβαρα στο Αγκυρας 9 προσπαθησε να μου φαει το εικοσαρικο ρεστα που μου εφερε.Πανω που την ειχα στο μπουλκουμε,βαραει το κουδουνι στο εφταλεπτο ισως,δεκα δεν ηταν σιγουρα.Με σπρωχνει απο πανω της και μου λεει με ολο νάζι να παρει το εικοσαρικο για να συνεχισουμε την πραξη μας.Και να πεις οτι ειχε αναμονη.Ερημια και χαρος.Ουστ κωλογρια της ειπα και την εκανα με ελαφρα για Φιλιππιδου 11.Ισογειο ηταν η Λια η οποια σαλοναριζε βαριεστημενη και μαλλον η Εμιλυ μαζι της.Επανω ηταν η Χριστινα το καινουργιο πουλεν μαζι με μια αλλη δαμαλα η οποια με χουφτωνε σαν ανθρωποφαγος να δει αν ειμαι ψωμωμενος.Επειτα πηγα 109 ισογειο να δω αλλα ηταν μια Μαρια,ενα χαλι μαυρο.Η γκροτεσκα χοντρη τσατσα με αγριοκοιταξε που εφευγα αλλα στο ριπαπα μου.Εν τελει εμεινα αγαμητος σαν τη γεροντοκορη.
Πέρασες με τη Βαρβάρα;
Χαρά στο κουράγιο σου μύστη μου..

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δε θυμάμαι ποτέ να ήταν η Ηλέκτρα στη Φιλιππίδου. Την θυμάμαι να ήταν στα Φωκαιας 17αρια. Εκεί ξεκίνησε. Πριν 6 χρόνια περιπου. Αν κάνω λάθος ας μας πει ο @n.smirni76 .

Όντως ήταν και Φιλιππίδου... εκεί τη πρωτογάμησα...αρκετά παλιά...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ναι ηταν στον όροφο την ειχα γαμήσει και εγω εκεί μεσα στη ντουζιέρα.
Απο τα πιο psycho γαμησια έβερ...λες και γαμουσα την Άναμπελ...αλλά σε ηρεμία από τον ψαλμό 63.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Το 2016 δουλευε στο Φιλιππιδου 11β, μετά το 2017 Φώκαιας 25β στη συνέχεια το 2019 στα Φώκαιας 17α ,17β και 19 ,το 2020 Φυλής 109β και το 2021 στο Φυλής 67 αρχικά σαν Αντριαννα αλλά γρήγορα το γύρισε πάλι σε Ηλέκτρα, για διαστήματα "εξαφανιζόταν"απο τους οικους ενώ δούλεψε και σα cg
Στο Φυλής 134 στο βάθος, ήτανε εκεί καιρό.
Εκτός από ροδέλα πουλούσε και συνδρομές για Herbal Life πανάθεμα την..

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Φυλής 65 κάτω τώρα Μπιούτι μαύρη,με κωλαρα,μπουταρες,πιπαρες .
Η μόνη που μπορεί να μου τον πάρει όλο μέσα, ένιωθα τους φρονημητες της στη πίπα,σχεδόν ποτέ δεν τη γαμαω και ξενερώνει
Από εμφάνιση ύψος κλπ; Με δελεάζει αυτό που λες τον περνει όλο μέσα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Εχθες απογευμα η Βαρβαρα στο Αγκυρας 9 προσπαθησε να μου φαει το εικοσαρικο ρεστα που μου εφερε.Πανω που την ειχα στο μπουλκουμε,βαραει το κουδουνι στο εφταλεπτο ισως,δεκα δεν ηταν σιγουρα.Με σπρωχνει απο πανω της και μου λεει με ολο νάζι να παρει το εικοσαρικο για να συνεχισουμε την πραξη μας.Και να πεις οτι ειχε αναμονη.Ερημια και χαρος.Ουστ κωλογρια της ειπα και την εκανα με ελαφρα
εικοσάρικο ρέστα ? δηλαδή πλήρωσες 30 τύπε μου ? Ίσως αυτό να ήταν η πηγή του κακού, όποιος έδωσε μπορεί να δώσει κι άλλα έτσι το σκέφτονται οι πονηρές

salbalourdos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
111
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Χθεσινή επίσκεψη στον όροφο του Φωκ27β ή Αχαρνών 86 πρωινή βάρδια. Αδύνατο ψιλό milf εν ονόματι Νικόλ από Ουκρανία με ωραίο κορμί, μικρό στήθος και συμπαθητική καβλιάρικη φατσούλα ετιμήθει με άριστες εντυπώσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της νέα στο επάγγελμα, ωστόσο άριστη χρηση Ελληνικών λόγω παλαιότερης θητείας στην χώρα σε άλλα επαγγέλματα. Ελεύθερο στοματικό (το αποφεύγω), άριστο αρχιδογλύψιμο, δυνατό dt μέχρι ασφυξίας και πολύ καλό στήσιμο στα 4 χωρίς υπεκφυγές. Παραμονή στο δωμάτιο γύρω στα 12 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση. Βασικά πήγα για την Βικτώρια που ανέφερε ο μέγιστος Σμύρνης σε πρόσφατο ποστ για τον εν λόγω οίκο, ωστόσο πέτυχα την Νικόλ που παραδόξως ταιριάζει με την περιγραφή του Σμύρνη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom