Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
την πηρα προχτες,ειναι μια αλβανιδα αλλα πολυ υπουλη και πονηρη...κανονικα δεν κάνει ελευθερο στοματικο (το ηξερα απο παλια) αλλα καθως πηγα να φυγω μου λεει η τσατσα αν εισαι καθαρός εμπα και θα σου κανει ελευθερο...μπροστα η κοπελα το ακουσε και συμφωνησε και η ιδια..μπαινω μεσα,αρχιζει λιγο εκει τη κουβέντα για τη ζωη της και καθως μου εγλυφε τα αρχιδια,την βλεπω περνει την καποτα και παει να την βαλει..(παρεπιπτοντως ημουν πεντακάθαρος και ξυρισμένος)τις λεω τι κανεις εκει? ααα οχι λεει δε κανω ελευθερο...μα τις λεω τωρα δεν ειπαμε οτι κανεις ελευθερο? το ειπε και η κυρια εξω τις λεω...ποτε το ειπε μου λεει?? α καλα λεω...αρπαζω αναποδες,σηκώνομαι και φωναζω τη τσατσα...ρε δε μου ειπες οτι κανει ελευθερο? ναι λεει...ααα οχι λεει η πουτανα δε κανω....οκ ..σηκώθηκα ντυθηκα,πηρα πισω το 20ρικο και εφυγα..η γκομενα μαρεσε παρα πολυ αλλα σπαστικα με τη πουστια που μου εκανε..(και αυτη και η τσατσα)...........μεγαλη προσοχη σε μια λεπτομερεια..αν δειτε και ανακοινωσει η τσατσα ελευθερο στοματικο αλλα η πουτανα μπει στο δωματιο χωρις μαντηλακια,καποιο λακκο εχει η φαβα.Ρε παιδιά ρίξτε ένα φώς γιατί θέλω να βάλω ενα φίλο που θέλει απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α τώρα μια Νικόλ και έως τις 23:30 θα είναι λέει.
Διάβασα 3 κριτικές αλλά είναι λίγο παλιές και λένε και για ελεύθερα και τέτοια δεν ξέρω αν είναι άλλη.
Κοντουλα παρόλο τους στριπτιτζαδικοκαθορνους,
Μελαχρινή ωραία κωλαρα μου φάνηκε 2 Άρι το πολύ στήθος.
Λίγα σπυθουρακια στην κωλαρα.
Γλυκιά κοπέλα απλό είπαν.
Είναι φόλα?
Διαβάζω καθημερινά αλλά αυτή μου έχει διαφύγει
Ευχαριστώ.