Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (32 μέλη και 246 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Σάρα μελαχρινή παχουλη λατινα με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Αλεξάνδρα/Αγγέλα μελαχρινή μιλφ μέ ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17α Μαρίνα μελαχρινή ψηλή με πειραγμένα χείλη, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24, 25αρια & 27αρια κλειστά.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Ντιάνα ή Κορίνα μύστες ; Με ποια έχετε περάσει πιο καλά ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, ευκαιρία οποίος θέλει δεν έχει κόσμο.

Διδύμου 16, 18αρια & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο Μαίρη ξανθιά κατσαρομαλλα κοπέλα, λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, σύμφωνα με την υπηρεσία Μαριάννα έχει περίοδο.

Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2. 5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,Τανια σήμερα ρεπό.

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ κλασσικά Ειρήνη, καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Το χτύπημα πόρτας στο Ελλης έπεσε στο δεκάλεπτο...η τσατσά έτρεχε...
Εγώ πήρα μισάωρο καί δεν το μετάνιωσα..
Ίσως φταίω λίγο καί εγώ.... αλλά τόσες φορές έχω πάρει βοήθεια από ενημέρωση και έχω προλάβει να περάσω καλά....
Ελπίζω το κορίτσι να μην χάσει το πάθος του...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
Το χτύπημα πόρτας στο Ελλης έπεσε στο δεκάλεπτο...η τσατσά έτρεχε...
Εγώ πήρα μισάωρο καί δεν το μετάνιωσα..
Ίσως φταίω λίγο καί εγώ.... αλλά τόσες φορές έχω πάρει βοήθεια από ενημέρωση και έχω προλάβει να περάσω καλά....
Ελπίζω το κορίτσι να μην χάσει το πάθος του...
Εσύ ήσουν μέσα με το μισάωρο? στο πρώτο δωμάτιο, εγώ πέρασα μετά από σένα τότε δίπλα, μέτρια πράγματα.

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
499
Πόντοι
21

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Δεν είναι για Σάββατα η φυλής.
Πολύ πιτσιρικαρια και όχι μόνο πανε για χαβαλε και τσαντιζουν τις κοπέλες με αποτέλεσμα να μας παιρνει και εμάς η μπάλα που πάμε αποκλειστικά για σεξ.

Πέρασα με ιννα στο φωκαιας 19 όπου την έχω πάρει αρκετές φορές με μέτρια προς καλή εμπειρία αλλά σήμερα ήταν φουλ στα νεύρα και δεν πέρασα καλά

Έδιωχνε συνεχώς πιτσιρικάδες και ματακιδες απ' το σαλόνι και το κλίμα ήταν αλλόκοτο
Προσωπικά όποτε πάω Φυλής, σπανίως βρίσκω κάποια άξια λόγου είτε βαριούνται από αναδουλειά. Σάββατο όντως έχει κόσμο αλλά το 80% είναι περαστικοί για βόλτα. Παλιότερα από το απόγευμα( μην πω όλη μέρα) είχες 5 στάνταρ και άλλες 5 επιλογές για τεστ. Αν δεν δώσεις κίνητρο στον κόσμο, σε έχει χεσμένο, δηλαδή για περατζάδα και μόνο. Μεταξουργείο που πήγαινες σχεδόν αποκλειστικά για παροχή, έχει χαλάσει πολύ μιας που οι ΑφρικανοΑσιάτες σβήνουν μηχανές σε οκτάλεπτο αφού πάνε κατά κύματα, μόνο υπερκαυλωμένοι και δεν έχουν ποτέ καμία απαίτηση. Λιοσίων δεν συζητώ καν. Και που κάνουν σεφτέ οι περισσότερες, πρέπει να κάνουν τάμα. Τίποτα, έτσι θα πάει αν δεν έρθουν καινούργιες και ικανές! Παντού!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
20αρικο στη Φυλης εγω πλεον αφηνω μονο μια φορα το μηνα και αμα....πιο πολυ για να βολταρω να βλεπω τι παιζει....το μονο στο οποιο υπερτερει η Φυλης εναντι του Μεταξουργειου ειναι οι πιο καθαροι χωροι (λεμε τωρα) και το face control που γινεται στα Πακια κτλ (που και αυτο σε ορισμενους οικους δεν το τηρουν, τους εχουν να καθονται στο σαλονι να νομιζεις οτι και καλα δεν τους δεχονται και μολις αδειασει το σαλονι, τους βαζουν δωματιο).....Υπηρεσιες? τα ιδια με Μεταξυ, χρονος παραμονης στο δωματιο τα ιδια, πιθανοτητα φολας? τα ιδια...Κοπελες? Και στις δυο περιοχες πετυχαινεις μπαζα και αστερια ταυτοχρονα.....απλα στο Μεταξυ το ποσοστο μπαζων ειναι λιγακι μεγαλυτερο....
Συμφωνώ. Αυτή είναι η λογική του πελάτη πια. Τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές. Χθες η πατσαβούρα ξανθια τσατσά του παλιού Ιάσωνος 44 κρατούσε χρονόμετρο - κινητό στο 1 του πορνομολ και είχε σαλόνι γύρω στα 15 αλλοδαπά άτομα. Μπήκε ένα ναυάγιο που είχε να γαμήσει από την εποχή του μεσοπολέμου :2funny: και περίμεναν άλλοι 6-7 φίλοι του οι οποίοι θα έμπαιναν οι μισοί επειδή μπήκε ο άλλος. :jerking:
Στα 6 λεπτά πήρε δρόμο με χτύπημα πόρτας. Όσες παίρνουν Πακιστανούς έχουν εξειδικευτεί στην ξεπέτα. Αυτό είναι το βαθύ πρόβλημα
κι όχι η καθαριότητα (που στέκει κι αυτό). Οι Πάκηδες δεν έχουν καμία απαίτηση. Έχεις δίκιο και για Φυλής. Επίσης τα έχουμε πει. Στο 61 χθες ο τσάτσος με τα γυαλιά δεν έδιωξε Πακιστανό οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Σε πολλά συμβαίνει αυτό στην Φυλής. Είναι σαν κανονική δουλειά η ιστορία. Αν αφησεις τα στάνταρ της δουλειάς στον υπαλληλο, θα δουλεύει στο ρελαντί. Όσο οι πουτάνες θα παίρνουν Πάκηδες σχεδόν όλες και παντού (κι ας το κάνουν γάργαρα) θα αράζουν. Είναι που είναι τεμπέλες και αρχάριες, έχουν και αβάντα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Μετά τον καπουτσίνο το πρωί σε γνωστό καφέ της Καλλιθέας με ηγετικό μέλος είχαμε τα εξής...

Κολωνου 27 δεξί
Αλοντρα Λατίνα
Απλό πρόγραμμα.
Η γνωστή από Φυλής 59 όροφος και Βέργας 3.
Μια χαρά πέρασα σκιζοντας αυτό το κοριτσάκι που το κωλαρακι της χωράει στη χουφτα μου. Αδύνατο μαυριδερο.

Διδυμου 22
Μαίρη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Η γνωστή από Μεταξουργείο πιτσιρικα που ξεμουνιάσε ο Χχχ!!!
Πολύ καλή και αυτή, αν και 20€ εδώ, αλλά πηδας σε ανθρώπινο περιβάλλον.

Αυτά από τις μεταγραφές.
Κάτι άλλο δεν αξίζει σχόλιο σε ότι είδα.

Φεύγοντας είδα και τη Λία στο Έλλης 3, δεν είχε πολύ κόσμο αλλά έφυγα για να επανακάμψω αύριο πρωί!

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Μετά τον καπουτσίνο το πρωί σε γνωστό καφέ της Καλλιθέας με ηγετικό μέλος είχαμε τα εξής...

Κολωνου 27 δεξί
Αλοντρα Λατίνα
Απλό πρόγραμμα.
Μια χαρά πέρασα σκιζοντας αυτό το κοριτσάκι που το κωλαρακι της χωράει στη χουφτα μου. Αδύνατο μαυριδερο.

Διδυμου 22

Αυτά από τις μεταγραφές.

Φεύγοντας είδα και τη Λία στο Έλλης 3, δεν είχε πολύ κόσμο αλλά έφυγα για να επανακάμψω αύριο πρωί!φ

Κολωνου 27 δεξί
Αλοντρα Λατίνα
Απλό πρόγραμμα.

Διδυμου 22

Αυτά από τις μεταγραφές.

Φεύγοντας είδα και τη Λία στο Έλλης 3, δεν είχε πολύ κόσμο αλλά έφυγα για να επανακάμψω αύριο πρωί!
Φίλε αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της λιας ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έτσι για το σορολόπι...

Προ ολίγου στο Μεταξουργείο πέτυχα το ενοικιαστήριο του ορόφου για το Λεωνίδου 28. Είχα καιρό να πάω να δω. Είχαμε/είχα περάσει καλά εκεί σε γενικές γραμμές. :rockon:Έφερνε ναυάγια, ανωμαλιάρες, εξτρατζουδες κρυφές και μη καθώς και μαϊντανούς. Και βέβαια ήταν και καθαρό. Από την άλλη επιτρέπεται να παραμένουν ανοικτά κάτι σαπιδια σαν το χαμστερόσπιτο Ιάσωνος 31; :2funny: Στο Ιάσωνος 32 πέτυχα την ατσούμπαλη χοντρή Άντζελα του Μ.Αλεξανδρου 17 κι από τον άσσο της Περγάμου (ησυχάσαμε από ξινομούρα πλάστικ Εβελίνα, πιστεύω θα δουλεύει σε άλλο τομέα). Ιάσωνος 46 διάδρομος η λεπτή Άννα εμφανώς ξενερωμένη. Στο γωνιακό της Μαραθώνος ήταν η κοντή ξανθιά Λίνα που ακόμα δουλεύει κι αυτή. Απλά φιλότιμη. Τίποτα το ιδιαίτερο. Εκεί κάποτε δέσποζε η Γιάννα με τα 30ποντα τακούνια
για να φαίνεται ψηλή (η τάπα)
αλλά και με τα πλούσια προγράμματα ( ! ). Έκανε άραγε λεύκανση κωλοτρυπίδας; θυμάμαι την πείραζαν κάτι παλιόπαιδα
στα σαλόνια. Που έχει φτάσει η νεολαία μας;
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 γωνία ήταν η Γιάννα με τις βυζάρες που την έχω πετύχει Περγάμου. Χόντρυνε κι άλλο.
Τζίφος η κατάσταση!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Λαϊκό προσκύνημα για την διάσημη μαργκω κυριακάτικα.

Μόλις έφυγα διότι ήμουν ο τελευταίος η τσατσά έδειξε ανακούφιση και με χαμόγελο με χαιρέτισε δείχνοντας την πίεση που είχαν στο σπίτι σήμερα.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Ναι είμαι θύμα της σύγχρονης μάστιγας του εύκολου έρωτα..
Δεν θέλω να δίνω 20 ευρώ για ποτά σε συνομήλικες μου..
Χαχαχαχα πολύ καλό...
Και να σου πω κάτι...
Κάποιες γκόμενες που είχα μου την πηδούσαν άλλοι...Ε δεν μπορεί τόσες πουτανες που έχω πηδήξει να μην έχουν γκόμενο...
Παίρνω εκδίκηση..

Τελευταία τροποποίηση:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Έτσι για το σορολόπι...

Προ ολίγου στο Μεταξουργείο πέτυχα το ενοικιαστήριο του ορόφου για το Λεωνίδου 28. Είχα καιρό να πάω να δω. Είχαμε/είχα περάσει καλά εκεί σε γενικές γραμμές. :rockon:Έφερνε ναυάγια, ανωμαλιάρες, εξτρατζουδες κρυφές και μη καθώς και μαϊντανούς. Και βέβαια ήταν και καθαρό. Από την άλλη επιτρέπεται να παραμένουν ανοικτά κάτι σαπιδια σαν το χαμστερόσπιτο Ιάσωνος 31; :2funny: Στο Ιάσωνος 32 πέτυχα την ατσούμπαλη χοντρή Άντζελα του Μ.Αλεξανδρου 17 κι από τον άσσο της Περγάμου (ησυχάσαμε από ξινομούρα πλάστικ Εβελίνα, πιστεύω θα δουλεύει σε άλλο τομέα). Ιάσωνος 46 διάδρομος η λεπτή Άννα εμφανώς ξενερωμένη. Στο γωνιακό της Μαραθώνος ήταν η κοντή ξανθιά Λίνα που ακόμα δουλεύει κι αυτή. Απλά φιλότιμη. Τίποτα το ιδιαίτερο. Εκεί κάποτε δέσποζε η Γιάννα με τα 30ποντα τακούνια
για να φαίνεται ψηλή (η τάπα)
αλλά και με τα πλούσια προγράμματα ( ! ). Έκανε άραγε λεύκανση κωλοτρυπίδας; θυμάμαι την πείραζαν κάτι παλιόπαιδα
στα σαλόνια. Που έχει φτάσει η νεολαία μας;
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 γωνία ήταν η Γιάννα με τις βυζάρες που την έχω πετύχει Περγάμου. Χόντρυνε κι άλλο.
Τζίφος η κατάσταση!
γιαννα η ρωσιδα?αυτη που εχει φυγει καιρο απο την φυλης η αλλη?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.099
Πόντοι
1.960

Καλα ο μαυρομαλης γνωστος βλακας μπαρμπακαφενειος αλλα ο καραφλακιας τα λεει καλα,
ποσες φορες δεν την εχω πεσει σε γκομενα γιατι σκεφτομαι οτι αυτο που θελω μονο απ αυτην το βρισκω και με ενα κοσαρι γιατι να ταλαιπωριεμαι..
Και ετσι μετα απο καιρο χανεις το παιχνιδι να εισαι με ενα πραγματικα ομορφο πλασμα και μενεις με τις μπαζολες των μπουρδελων..
Παντως οπως και να χει και τα δυο θα τα πληρωσεις!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Φίλε αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της λιας ?
Την εχουν περιγράψει πολλοί αλλά δεν διαβάζεις φαίνεται..

Μετρίου αναστηματος, με μετριο σώμα, μεσαίο βυζι, χαλαρό κώλο.
Μελαχρινη, όμορφη σχετικά σαν ταυλανδεζα.
Ηλικία πρέπει να είναι μέχρι τριάντα.
Εν ολίγοις εμφανίζεται μια καινούρια πολύ μέτρια και γίνεται χαμός και ντόρος!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Καλα ο μαυρομαλης γνωστος βλακας μπαρμπακαφενειος αλλα ο καραφλακιας τα λεει καλα,
ποσες φορες δεν την εχω πεσει σε γκομενα γιατι σκεφτομαι οτι αυτο που θελω μονο απ αυτην το βρισκω και με ενα κοσαρι γιατι να ταλαιπωριεμαι..
Και ετσι μετα απο καιρο χανεις το παιχνιδι να εισαι με ενα πραγματικα ομορφο πλασμα και μενεις με τις μπαζολες των μπουρδελων..
Παντως οπως και να χει και τα δυο θα τα πληρωσεις!
Είμαι παρα πολλα χρονια στον χώρο του Metal. Συναυλίες, Metal μπαράκια στην Αθήνα εδώ και 25+ χρόνια. Εχω παρα πολλες γνωριμίες και είμαι και μουσικός σε αυτό τον χώρο παραλληλα με το κυρίως επάγγελμα μου. Αυτους δεν τους εχω ξαναδεί! Ότι να'ναι, και να ξέρετε κατι: Αυτοί που κράζουν είναι οι πιο τακτικοί πελατες! Κάθε βδομάδα θα παιρνουν και μια call! Και τους κόβω όλους στην ηλικία μου... Τεσπα, ας μη σπαμάρουμε άλλο το νημα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom