Ενημέρωση για χθές (Πε 4.2) το πρωί.
Μετά από 2 συνεχόμενες μέρες που δεν πέτυχα κάτι αξιόλογο στην πρωινή βάρδια, είχα μαζέψει τόσο σπέρμα που θα γαμούσα άνετα ακόμα και την Ανγκέλα. Συνεπώς, αποφάσισα, παρά τις αντίθετες συμβουλές των περισσοτέρων μελών να δοκιμάσω την Ντενίζ. Πηγαίνοντας σφαίρα στο Φυ134πα, ρώτησα την τσατσά περί της εργαζομένης και έσταξα άμεσα το 20άρικο.
Περιγραφή: Ντενίζ: πλατινέ ξανθιά με αξιόλογο ύψος. Φυσικό μετεφηβικό σώμα, με αρκετό baby fat, και μέτριο στήθος. Το πρόσωπο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ούτε και ο κώλος που ήταν κάπως μεγάλος. Γενικά δεν θα την έλεγα ωραία, δεν μου αρέσουν βέβαια οι ξανθιές. Στα ενδότερα, μου είπε ότι λόγω περιόδου είχε στενέψει και δεν ήξερε αν θα τα κατάφερνε μαζί μου. Ξεκίνησε πίπα πολύ μέτρια (δόντια) και κάπως ξεψυχισμένη. Μετά ακολούθησε ιεραποστολικό, όπου όντως είχε πολύ κρέμα. Φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να με ρίξει, και ως εκ τούτου, την γύρισα (παρά τις αντιρρήσεις της) στα τέσσερα και άρχισα το σφυροκόπημα. Μετά το αγαπημένο μου πισωμπρούμητο, όπου ανέβασα ταχύτητα, κυρίως λόγω του πολύ καλού εκεί στησίματος του. Η κατάθεση υπήρξε απροβλημάτιστη.
Verdict: δεν θα την πρότεινα, εκτός και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο. Πάντως, ούτε τόσο όμορφη όσο γράφουν κάποιοι είναι, ούτε τόσο χάλια στο δωμάτιο. Γνώμη μου πάντα.
---
Σημερινή επίσκεψη στους δρόμους του Μεταξιού (μετά από πολύ καιρό).
Κατακόρυφη πτώση της ποιότητας, δυστυχώς.
Κο38κα - μελαχροινό μπάζο
Κο38πα - δεν ξέρω, από την στιγμή που η τσα^2 δεν ανέφερε κουλούρι, την έκανα
Ια30πα - ξανθό μπάζο
Ια19πα & κα - Μπάζα, μακριά
Ια20Β - η πρώτη πιτσίλαμπλ, ξανθιά πετίτ
ΙΑ20Α - Ελένη νομίζω, η Κλεοπάτρα από Ια37κα. Φυσικά πέρασα, μιας και περνάω πάντα καλά. Έχει παχύνει πολύ όμως
Κο30κα - καστανό μπάζο
Κο30πα - ξανθό μπάζο
Κο32κα - το μαγαζί έχει αλλάξει από την τελευταία φορά. αδιάφορο μπάζο
Λε6 - καστανό μπάζο