Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (13 μέλη και 132 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
χθεσινή κατάθεση στην μιλφ ρωσίδα Σονια, Αλκιβιαδου 16 Γ (απόγευμα) :kissass:

δεν υπηρχε κίνηση, η Σόνια ευδιάθετη , και το cd player επαιζε ρωσικά τραγούδια :2funny:

στο δωμάτιο η Σόνια σταθερη αξία. Πεντακάθαρη με ωραια επιδερμίδα, φοβερά μουνόχειλα :P και σουπερ πίπα.
τον εβαζε ολο μεσα στο στόμα ρούφαγε, και τον εφτυνε, και πάλι απο την αρχη....
69, και ιεραποστολικό με τρελό ανοιγμα μπαλαρίνας στα πόδια.

Must για όλους τους μιλφακιδες και μή.

ασε που το κινητό της χτυπαγε συνεχώς απο αγαπούληδες (απάνταγε "που χαθηκες μουρό μου" κτλ, οσο ηταν στην κουζίνα)...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μιλάμε για τη ρουμάνα Έλενα, με τα δαγκώματα κ.λπ.;
Ναι.

---
Μπερδευτηκα ...Μήπως  αυτή είναι η Ελενα η  παλαβιάρα η πριν 2-3 χρονια απογευματινή στο  Φ 66  ?!
Χμμ...αυτη δεν  είναι .... Αλβανίδα  ? :think:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φυλής 59  κάτω ]Δεν ξέρω αν ηταν η περιβόητη Βανέσσα αυτή που είδα. Ψηλή μελαχρινή αρκετά όμορφη με λεπτό σωματάκι και ωραία πόδια. Δυστηχώς υπήρχαν και πακιστανοί στο σαλόνι και η τσατσά αντι να τους διώξει παρουσίασε την κοπέλα. Εγώ αποχώρησα.
Όχι. Χθες βράδυ η Βανέσσα ήταν στο πάνω. Και εγώ το είδα αυτό το κουκλάκι που λες, μου γυάλισε, αλλά επειδή είχα πάει μόνο για να τσεκάρω τη Βανέσσα δεν μπήκα μέσα. Πήγα στο πάνω στην Βανέσσα.  ;)

Επισκέπτης
4/2/2010-Πρωϊνή περιήγηση:

Φώκαιας 17 κάτω-Αλέξια,μελαγχροινή λεπτή καλοσχηματισμένη νεαρά με κωλάρα.Η του "στηρίξατε την νεότητα" του bakalhs με ακάποτο.

Φώκαιας 17 άνω-Λάουρα από Φώκαιας 17 κάτω.Μελαγχροινή,κανονικού πάχους με φυσικούς βύζους,καλές αναλογίες σώματος και ακάποτο.Κατάθεση:Θέλει στρώσιμο αλλά δεν τα κλαις τα λεφτά σου.Ακολουθεί κριτική.

Φυλής 54 άνω-Άννα.Το καινούργιο χαριτωμένο κοντό λεπτό μελαγχροινό που ήταν και χθες.Πολύ καλές συστάσεις απο την κυρία της υπηρεσίας.
Φυλής 84 κάτω-Αλεξάνδρα σταθερά τα τελευταία πρωϊνά.Ομορφούλα ξανθιά με καλό σώμα και οπίσθιο στήσιμο που φροντίζει να το αναδεικνύει στο σαλόνι.
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη
Διδύμου 20 Ιβάννα
Διδύμου 18 άνω-Αντριάνα
Διδύμου 18 κάτω-Τζούλι σταθερά.Ακάποτο και τελειωτικό στα 20 ευρώ.Κώλος στα 25 ευρώ.
Διδύμου 16-Βικτώρια.Λεπτή γριά.
Φυλής 109 άνω-Στέλλα σταθερά.Ξανθιά με  :tits2:, κανονικού πάχους.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά.
Φυλής 134 όροφος-Ντενίσα,μοντέλο ΙΚΕΑ
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Ξανθό μπάζο.
Πιπίνου 65-Αλίνα σταθερά τα τελευταία πρωϊνά.Από Αγ.Πέτρου 7 και Φώκαιας 24.Μόνο τα βασικά.
Αγαθουπόλεως 54(LCD TV)-Εμμανουέλα σταθερά τα τελευταία πρωϊνά.Λεπτή καστανή χαριτωμένη.

Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Επίσης Μαγνησίας 11 ήταν η Μόνικα.Ξανθιά όμορφη λεπτή.Η κυρία είπε μόνο οτι είναι 20 ευρώ.Τίποτα άλλο.Σε σχετική ερώτησή μου απάντησε οτι "όλες οι κοπέλες κάνουν τα ίδια".
Ύποπτη γενίκευση!
Νομίζω κάποιος συναγωνιστής την πήρε και έγραψε κριτική.

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες σημερα λεω να κατηφορισω να βρω την αννα τη μελαχρινη βουλγαρα ξερετε αν ειναι στο 134?

Επισκέπτης
Ξέχασα και την εκπαιδευομένη Μπουμπού πρωϊνιάτικα...στο Φυλής 86 κάτω.Της έβαλα απουσία και την έβγαλα έξω από τη τάξη! :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επίσης Μαγνησίας 11 ήταν η Μόνικα.Ξανθιά όμορφη λεπτή.Η κυρία είπε μόνο οτι είναι 20 ευρώ.Τίποτα άλλο.Σε σχετική ερώτησή μου απάντησε οτι "όλες οι κοπέλες κάνουν τα ίδια".
Ύποπτη γενίκευση!
Νομίζω κάποιος συναγωνιστής την πήρε και έγραψε κριτική.

εγραψα χτές κριτική. Εχει δυνατότητες αρκεί να τις εκμεταλλευτεί.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου πηγα φωκαιας 24 στην ινδονησια
εμενα μου ειπε οτι ειναι απο σιγκαπουρη :think:,μαλλον ειναι απο εκεινες που αλλαζουν υπηκοοτητα καθε βδομαδα μεχρι να βρουν καποια που να τους αρεσει :2funny:
εμφανιση μετρια,στο δωματιο αρκετα καλη,χωρις βιασυνες,αλλαγες στασεων,γλυψιματα,γλυψιμο αρχιδιων,δεχεται μουνοδαχτυλο και κωλοδαχτυλο,καυλιαρικη συμπεριφορα
καποιος εγραψε οτι ο τσατσος λεει για κωλο,αυτο δεν ισχυει,παντως επειδη δεχεται δαχτυλο στο κωλο πιστευω ειναι θεμα χρονου να μπει στο προγραμμα της
επισης αλλο ενα συν της ειναι οτι εχει πολυ φιλικη συμπεριφορα
στα μειον της ειναι η χρηση κρεμας :headbang:
αλλα θα παραβλεψω το γεγονος διοτι δεν ευθυνεται αυτη αλλα ο αναδοχος(αυτος η αυτη που την μπασανε στην δουλεια)
γενικο συμπερασμα ειναι οτι η κοπελα αξιζει τα 20 ευρω,και παρα την μετρια εμφανιση της περνας ευχαριστα

Επισκέπτης
Εστάλη στις: σήμερα στις 18:20Στάλθηκε από: antisthenis 
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: jockerx στις σήμερα στις 17:02
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Κι εμένα μου την έσπαγε ανέκαθεν αυτή. Σπαζαρχίδω από τις λίγες. 
Όσο κάβλα είναι το πουρό,τόσο σπασαρχίδω είναι!!! :ak:

Όταν είχε την Κάτια την Τσέχα και την Νέλλη, βροντοφώναζε οτι θα σας γλύψουν και τ'αρχίδια!!!
Όταν έφερε την Ιζαμπέλα που δεν έγλυφε αρχίδια και ρώτησα την Έυα αν γλύφει αρχίδια,απάντησε με ένα απαξιωτικό υφάκι:"Δεν κάνει ανωμαλίες το μωρό..."
Γνωστό το κόλπο!.Όταν η κοπέλα δεν το κάνει, το βαφτίζουμε "ανωμαλία".

Σήμερα το πρωί που πήγα στο Διδύμου 20, η τσατσά είπε οτι είναι η Ρίτα και δεν έκατσα για να την δω.Προφανώς η γνωστή από παλιά σ'αυτό το μαγαζί και στο Αλκαμένους 117.
Εκ παραδρομής,στην ενημέρωσή μου έγραψα "Ιβάννα".

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
και κωλοδαχτυλο,καυλιαρικη συμπεριφορα
καποιος εγραψε οτι ο τσατσος λεει για κωλο,αυτο δεν ισχυει,παντως επειδη δεχεται δαχτυλο στο κωλο πιστευω ειναι θεμα χρονου να μπει στο προγραμμα της

πως φαινετε ο πορνογυρισμενος ε !

στα μειον της ειναι η χρηση κρεμας :headbang:

ξερεις καποια που να μην κανει χρηση κρεμας...
εμενα ειναι σε μονιμη βαση το παραπονο απο ολες της κοπελες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως φαινετε ο πορνογυρισμενος ε !

ξερεις καποια που να μην κανει χρηση κρεμας...
εμενα ειναι σε μονιμη βαση το παραπονο απο ολες της κοπελες.
πολλες τυπε
ειναι γνωστο οτι ειμαι φανατικος πολεμιος της κρεμας δικε μου :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
πολλες τυπε
ειναι γνωστο οτι ειμαι φανατικος πολεμιος της κρεμας δικε μου :2funny:

οπα , περιμενε τωρα γιατι ανοιγεις μεγαλο θεμα
αρχικα νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κοπελα χωρις χρηση κρεμας διοτη η δουλεια της θα ηταν μαρτυριο.
περαν αυτου, γιατι μπορει και να μην ξερω η να μην εκτιμω σωστα, αρχισε και λεγε τα σπιτι χωρις κρεμες η να σου στειλω μαιλ να στειλεις αρχειο excel.
παντος σε πολυ λιγες περιπτωσεις θυμαμε κατα την πραξη να ειχα καλη αισθηση του οργανου εξ' αιτιας της λιγης κρεμας, και μαλιστα το ειχα αποδοση στο οτι δεν θα βαζει απο πελατη σε πελατη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οπα , περιμενε τωρα γιατι ανοιγεις μεγαλο θεμα
αρχικα νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κοπελα χωρις χρηση κρεμας διοτη η δουλεια της θα ηταν μαρτυριο.
περαν αυτου, γιατι μπορει και να μην ξερω η να μην εκτιμω σωστα, αρχισε και λεγε τα σπιτι χωρις κρεμες η να σου στειλω μαιλ να στειλεις αρχειο excel.
παντος σε πολυ λιγες περιπτωσεις θυμαμε κατα την πραξη να ειχα καλη αισθηση του οργανου εξ' αιτιας της λιγης κρεμας, και μαλιστα το ειχα αποδοση στο οτι δεν θα βαζει απο πελατη σε πελατη
τυπε εσυ δηλαδη σε ολα οσα εχεις παει βαζουν κρεμα?
μονο φυλη πας?
λιοσιων?
μεταξι?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
τυπε εσυ δηλαδη σε ολα οσα εχεις παει βαζουν κρεμα?
μονο φυλη πας?
λιοσιων?
μεταξι?

εσυ το "βαζουν κρεμα" πως το εννοεις ?
το να το κανουν μπροστα σου ?
γιατι ναι, οι περισσοτερες δεν μπαινουν με την κρεμα στο δωματιο, αλλα το ξερεις οτι το εχουν κανει απο πριν.
ασε που μερικες φορες τυχαινει να το δεις εαν περασεις διπλα απο το δωματιακι (αναλογα το σπιτι βεβαια) που καθετε η τσα2 με την κοπελα
γιαυτο λεω υπαρχει κοπελα που δεν κανει χρηση...?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ το "βαζουν κρεμα" πως το εννοεις ?
το να το κανουν μπροστα σου ?
γιατι ναι, οι περισσοτερες δεν μπαινουν με την κρεμα στο δωματιο, αλλα το ξερεις οτι το εχουν κανει απο πριν.
ασε που μερικες φορες τυχαινει να το δεις εαν περασεις διπλα απο το δωματιακι (αναλογα το σπιτι βεβαια) που καθετε η τσα2 με την κοπελα
γιαυτο λεω υπαρχει κοπελα που δεν κανει χρηση...?
μπερδευτηκαμε τυπε
κρεμα πολλες βαζουν στην αρχη της βαρδιας η σε διαφορα χρονικα σημεια
εγω λεω αυτο που μπαινουν με την κρεμα στο χερι,και πριν τον βαλεις βαζουν μπολικη κιολας :2funny:
το αποτελεσμα ειναι να αερογαμεις :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
σε αυτο συμφωνω.
το να μπαινει η καθε κοπελα μεσα στο δωματιο με το σωληναριο μεσα στο δωματιο λες την εχεις 45.336.974,5 cm, ναι ειναι μαλακια και πολυ αποκρουστικο.
αλλα υπαρχουν (οπως ειπα) και κοπελες που βαζουν κρεμα απο πελατη σε πελατη και απλος δεν τις βλεπουμε.
παντος μπορεις να αναφαιρεις καποια κοπελα που συγκεντρωνει καλες κριτικες απο αποψη υπηρεσιων εμφανισης και οπως λεμε τοση ωρα χωρις χρηση κρεμας.
εμενα προσωπικα με ενδιαφερει....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τσικνοπέμπτη βράδυ.
Κεσάτια στα μπουρδέλα, οι κύριοι καταβρόχθιζαν παϊδάκια κι άλλα κορεσμένα λιπαρά.

Βιργινίας Μπενάκη 31, Άντζελα, milf αλλοδααπή με σωματότυπο παλαιστή.

Αχιλλέως 40, Σίλβια, νεαρά αλλοδαπή, με αγελαδοβυζιά κινγκ σάιζ. Ο σκύλος μας έκλεισε το μάτι.

Αχιλλέως 48 άνω, Τιτίκα, νεαρή ημιπαράφρων αλλοδαπή με πλούσιους μαστούς, σε διαρκή έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση. Πόρτα με φέις κοντρόλ και ηλεκτρική κλειδαριά.

Αχιλλέως 48 κάτω, αναιμική νεαρή αλλοδαπή. Γραία υπηρέτρια-προαγωγός, παραιτημένη από τη ζωή, δεν γνώριζε το όνομα της εκδιδομένης.

Μαραθώνος 59Α, Λάουρα, Ρουμάνα νεαρή.
Ενώ τον είχαμε με το ζόρι μέσα λόγω ψύχους και άλλων κακουχιών της ημέρας, μας ρώτησε αν έχουμε ακάουντ στο φέισμπουκ.
Απαντήσαμε αρνητικά, ωστόσο η μερική απώλεια αιμάτωσης του πέους ήταν ήδη γεγονός.
Συνεχίσαμε φιλότιμα τις προσπάθειες, όταν μας ρώτησε αν γράφουμε στον παρόντα ιστότοπο.
Υπέστημεν ακαριαία πλήρη απώλεια αιμάτωσης του πέους.
Διαμείφθηκαν διάφορα τρυφεροπουτανοειδή και σαχλογλυκανάλατα, καθότι η ώρα περνούσε και δεν έμπαινε άλλος πελάτης.
Παϊδάκια - Μουνάκια 1-0

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Πυραυλε εισαι κορυφη λεμε..ο γραπτος σου λογος καθηλωνει στην καρεκλα ολους τους μπουρδελιαρηδες για μελετη!

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
γιαυτο προτημησα τσικνοπεμπτη μεσημερι, για να εχω περοσσοτερο το μυαλο μου, οχι στα παιδακια...
μπορει να η επισκεψη στης Σαμπρινα να μην ηταν και οτι καλυτερο, αλλα λειτουργισε μια χαρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom