Μετα απο απουσια στα δρωμενα του σαιτ αλλα παρακολουθησης του εν λογω ιστοτοπου ως κορυφαιο στην ενημερωση στον τομεα΄΄μουνακια κ μουναρες΄΄,δυστυχως τεινει να εξελιχθει σε ενα τεραστιο σκουπιδοτοπο μπουρδελο με ποστ και θρεντ για τον πεουλα εντελως.
Στο κυριως θεμα,σημερινη βολτα οπου κατεγραφησαν
Φωκαιας 24 κατω 3 γκομενακια Ρουμανακια(η μια με ενα τατου αξιζε εμφανισιακα)
Στο πανω μια ξανθια,αδυνατη με ροζ φουστακι,την ειχα παρει πριν πολλες μερες με την τοτε τσατσα μια μελαχροινη Μαρια(δινει κωλο κ μου τραβηξε μαλακια στη μαπα της αλλης,με 40 ευρω,ολα αυτα εγιναν πριν καμαι δεκαρια μερες,το 8εμα ειναι οτι απο τοτε ξαναπερασα κανα 2 φορες κ μολις ειδα οτι ειναι αυτη πηγα να την κανω,κατι ειπε κ το αφησα στο ετσι,σημερα οπως ξαναπερναω να δω ποια ειναι βγαινει στο αδειο σαλονι με την τσατσα κ μου λεει΄΄Δεν εχεις λεφτα να περασεις κ περασες παλι΄΄?
Τα παιρνω στο κρανιο με την καθε τελευταια βλαχα βλαχαρα τελευταια ξεκωλε βρωμα που με το που βλεπει λιγα ευρωπουλα στα χυμενα της χερια νομιζει οτι σε εξουσιαζει.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΑΝΙΟ κ βγαζω 250 ευρω που ειχα πανω μου κ με ηρεμο στυλ της λεω''Μωρακι αυτα τι ειναι,για κοιτα καλα'',τα ετριβα στα πεινασμενα της ματια κ αμεσως ταπεινωθηκε κ αρχισε να λεει μαλακιες(''Εκανα πλακα,δεν το εννοουσα ετσι'' κτλ)ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ τσουλαντερ αυτο!
Μετα στο Φυλης 84κατω ,εκει που πηδιεται η Αννουλα στη θεση της ηταν μια καινουργια που αργουσε στο δωματιο κ ο κυριος Μαρκαριαν ειπε πως δεν χτυπαει πορτες κ ειναι πρωτη μερα στη δουλεια κ εχει καλες κριτικες,αποφασισα να περασω,το γκομενακι απο Ρουμανια,μελί χρωμα μαλλιων,πολυ σφιχτο νιμου,κανει γλυψ@@ κ γενικα εκατσα χαλαρα,με ρωτησε στην εξοδο ο κυριος Μαρκαριαν κ του ειπα΄΄προθυμη΄΄
Φυλης 69 κατω η Ρουμανα Μαιρη,ξανθια,την τιμησα για μια ακομα φορα,αυτη αν την αφησεις να τσιμπουκωνει μπορει να ξημερωσει,τουλαχιστον εμενα καθε φορα κανα 7λεπτο με εχει στη πιπα.Καποιος αλλος μαγκες?
Στο πανω το Χριστινακι,ειχα καταθεσει 2πλο προ ημερων
Αδεια τα δωματια σε αυτα που εγραψα οτι επισκεφτηκα αλλα και κατεθεσα,ελαχιστος εως λιγοστος κοσμος στα περιξ κατα τισ 8
Σε αλλα θεματα του φορουμ δεν θα αναμειχθω,απλα ενα θα πω,οι κλωνοι γαμιουνται!