Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (8 μέλη και 138 επισκέπτες)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Κακός δεν εχεις μπεί. Η κοπέλα έχει μια αύρα μοναδική που την κάνει να ξεχωρίζει.
απο υπηρεσιες, τα κλασσικα η εχεις τιποτε ξεχωριστω ?
οχι οτι θα παιξει ρολο για την επισκεψη, απλα για να ξερω μιας και το ονομα "μαρια" σε αυτο το σπιτι ειναι λιγο μπερδενω σε σχεση με τις υπηρεσιες....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απο υπηρεσιες, τα κλασσικα η εχεις τιποτε ξεχωριστω ?
οχι οτι θα παιξει ρολο για την επισκεψη, απλα για να ξερω μιας και το ονομα "μαρια" σε αυτο το σπιτι ειναι λιγο μπερδενω σε σχεση με τις υπηρεσιες....

θα βρεις πολλες κριτικες για να διαβασεις στο εξης μαγαζια
Φυλής 67

80

84 πανω

109 κατω

πιπινου 65.

οσα κ να σου πουμε σε ενα ποστ δεν ειναι αρκετα.
στις κριτικες θα δεις τα παντα για συμπεριφορα-υπηρεσιες-εξτρα κλπ.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
θα βρεις πολλες κριτικες για να διαβασεις στο εξης μαγαζια
Φυλής 67
80
84 πανω
109 κατω
πιπινου 65.
οσα κ να σου πουμε σε ενα ποστ δεν ειναι αρκετα.
στις κριτικες θα δεις τα παντα για συμπεριφορα-υπηρεσιες-εξτρα κλπ.
σε ολα τα παραπανω σπιτια θα δω κριτικες για την συγκεκριμενη κορασιδα ?
δηλαδη οταν την αναζητησω θα πρεπει να την ψαξω και στα παρακατω σπιτια, η ειναι σπιτι που εχει εργαστει στο συντομο παρελθον ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σε ολα τα παραπανω σπιτια θα δω κριτικες για την συγκεκριμενη κορασιδα ?

ναι

δηλαδη οταν την αναζητησω θα πρεπει να την ψαξω και στα παρακατω σπιτια, η ειναι σπιτι που εχει εργαστει στο συντομο παρελθον ?

ψαξε πρωτα στο 80 που δουλευει τον τελευταιο καιρο.
αν δεν την βρεις εκει δοκιμασε κ στα αλλα που σου ειπα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μίνη απογευματινή αναφορά:

Φωκαίας 24: Η ινδονήσια για την οποία υπήρξε και κριτικη. Μέτρια εμφάνιση, γεματούλα κοντούλα με μεγάλο βυζί. Η τσατσά είπε οτι δίνει και κωλαράκι.

Διδύμου 8Α  μοντελίνι, ψηλή, ξανθιά με ίσιο μαλλι θυμίζει βορειοευρωπαία, δεν ακουσα όνομα, βγήκε με φορεματάκι, αδύνατη με μικρό βυζί, και τα τρία δωμάτια γεμάτα και απο το ένα να βγαίνει και μερακλής μπάρμπας. Στα υπόψιν.

Διδύμου 8Β   Μελαχρινή με αριστοκρατικό αέρα, πάλι μικρό βυζάκι, αδύνατη, εμφανισή γενικά σούπερ. Ομως την εχω ξαναπάρει πριν ενα-ενάμισι χρόνο χωρίς ιδιαίτερες εντυπώσεις. Προσπέρασα αν και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ.

Φυλής 54Β  αδύνατη ξανθιά την οποία δεν πολυπρόσεξα. Νομίζω οτι έριξε ακυρο σε Πακιστανια αλλα και πάλι προσπέρασα.

Φυλής 59  κάτω
Δεν ξέρω αν ηταν η περιβόητη Βανέσσα αυτή που είδα. Ψηλή μελαχρινή αρκετά όμορφη με λεπτό σωματάκι και ωραία πόδια. Δυστηχώς υπήρχαν και πακιστανοί στο σαλόνι και η τσατσά αντι να τους διώξει παρουσίασε την κοπέλα. Εγώ αποχώρησα.

Φυλής 84Β μελαχρινό πιπίνι με στρογγυλό προσωπάκι χαμογελαστή με ωραίο σώμα. Θυμίζει κάτι σε βαλκάνικο, Ρουμάνα ή Βουλγάρα. Προσπέρασα αν και την είχα στα υπόψιν.

Μαγνησίας 11
: Μόνικα ρουφίνσκι, με το χαμόγελο του παιδιού. Κατέθεσα και υπάρχει ενθαρρυντική κριτική.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
παιδια γνωριζετε που μπορω να παω με ενα φιλαρακι για παρτουζα σημερα το βραδακι?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Διδύμου 8Α  μοντελίνι, ψηλή, ξανθιά με ίσιο μαλλι θυμίζει βορειοευρωπαία, δεν ακουσα όνομα, βγήκε με φορεματάκι, αδύνατη με μικρό βυζί, και τα τρία δωμάτια γεμάτα και απο το ένα να βγαίνει και μερακλής μπάρμπας. Στα υπόψιν.

ντενιζα...μιλαμε για το επιπλο
δες κριτικες στο 134 πανω.μην μπεις με τπτ.

Φυλής 59  κάτω
Δεν ξέρω αν ηταν η περιβόητη Βανέσσα αυτή που είδα. Ψηλή μελαχρινή αρκετά όμορφη με λεπτό σωματάκι και ωραία πόδια. Δυστηχώς υπήρχαν και πακιστανοί στο σαλόνι και η τσατσά αντι να τους διώξει παρουσίασε την κοπέλα. Εγώ αποχώρησα.

η βανεσσα ειναι ομορφη μελαχροινη αλλα οχι ψηλη.πρεπει να ειναι 1,60
ακομα και με τακουνια να την δεις καταλαβαινεις οτι ειναι κοντοπουτανο.

ψηλη μελαχροινη και ομορφη σε αυτο το μαγαζι ειναι η σακιρα.

Επισκέπτης

E οχι και βορειοευρωπαια ρε φιλε το μαυροτσουκαλο... Μην ξεγελιεσαι απο το οξυζενε ξανθο, το δερμα της ειναι καθαρα μεσογειακο... Ενταξει, καλουλα ειναι αλλα ως εκει!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά ρε παιδιά μην βαράτε!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μετα απο απουσια στα δρωμενα του σαιτ αλλα παρακολουθησης του εν λογω ιστοτοπου ως κορυφαιο στην ενημερωση στον τομεα΄΄μουνακια κ μουναρες΄΄,δυστυχως τεινει να εξελιχθει σε ενα τεραστιο σκουπιδοτοπο μπουρδελο με ποστ και θρεντ για τον πεουλα εντελως.
Στο κυριως θεμα,σημερινη βολτα οπου κατεγραφησαν
Φωκαιας 24 κατω 3 γκομενακια Ρουμανακια(η μια με ενα τατου αξιζε εμφανισιακα)
Στο πανω μια ξανθια,αδυνατη με ροζ φουστακι,την ειχα παρει πριν πολλες μερες με την τοτε τσατσα μια μελαχροινη Μαρια(δινει κωλο κ μου τραβηξε μαλακια στη μαπα της αλλης,με 40 ευρω,ολα αυτα εγιναν πριν καμαι δεκαρια μερες,το 8εμα ειναι οτι απο τοτε ξαναπερασα κανα 2 φορες κ μολις ειδα οτι ειναι αυτη πηγα να την κανω,κατι ειπε κ το αφησα στο ετσι,σημερα οπως ξαναπερναω να δω ποια ειναι βγαινει στο αδειο σαλονι με την τσατσα κ μου λεει΄΄Δεν εχεις λεφτα να περασεις κ περασες παλι΄΄?
Τα παιρνω στο κρανιο με την καθε τελευταια βλαχα βλαχαρα τελευταια ξεκωλε βρωμα που με το που βλεπει λιγα ευρωπουλα στα χυμενα της χερια νομιζει οτι σε εξουσιαζει.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΑΝΙΟ κ βγαζω 250 ευρω που ειχα πανω μου κ με ηρεμο στυλ της λεω''Μωρακι αυτα τι ειναι,για κοιτα καλα'',τα ετριβα στα πεινασμενα της ματια κ αμεσως ταπεινωθηκε κ αρχισε να λεει μαλακιες(''Εκανα πλακα,δεν το εννοουσα ετσι'' κτλ)ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ τσουλαντερ αυτο!
Μετα στο Φυλης 84κατω ,εκει που πηδιεται η Αννουλα στη θεση της ηταν μια καινουργια που αργουσε στο δωματιο κ ο κυριος Μαρκαριαν ειπε πως δεν χτυπαει πορτες κ ειναι πρωτη μερα στη δουλεια κ εχει καλες κριτικες,αποφασισα να περασω,το γκομενακι απο Ρουμανια,μελί χρωμα μαλλιων,πολυ σφιχτο νιμου,κανει γλυψ@@ κ γενικα εκατσα χαλαρα,με ρωτησε στην εξοδο ο κυριος Μαρκαριαν κ του ειπα΄΄προθυμη΄΄
Φυλης 69 κατω η Ρουμανα Μαιρη,ξανθια,την τιμησα για μια ακομα φορα,αυτη αν την αφησεις να τσιμπουκωνει μπορει να ξημερωσει,τουλαχιστον εμενα καθε φορα κανα 7λεπτο με εχει στη πιπα.Καποιος αλλος μαγκες?
Στο πανω το Χριστινακι,ειχα καταθεσει 2πλο προ ημερων
Αδεια τα δωματια σε αυτα που εγραψα οτι επισκεφτηκα αλλα και κατεθεσα,ελαχιστος εως λιγοστος κοσμος στα περιξ κατα τισ 8
Σε αλλα θεματα του φορουμ δεν θα αναμειχθω,απλα ενα θα πω,οι κλωνοι γαμιουνται!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μετα απο απουσια στα δρωμενα του σαιτ αλλα παρακολουθησης του εν λογω ιστοτοπου ως κορυφαιο στην ενημερωση στον τομεα΄΄μουνακια κ μουναρες΄΄,δυστυχως τεινει να εξελιχθει σε ενα τεραστιο σκουπιδοτοπο μπουρδελο με ποστ και θρεντ για τον πεουλα εντελως.
Στο κυριως θεμα,σημερινη βολτα οπου κατεγραφησαν
Φωκαιας 24 κατω 3 γκομενακια Ρουμανακια(η μια με ενα τατου αξιζε εμφανισιακα)
Στο πανω μια ξανθια,αδυνατη με ροζ φουστακι,την ειχα παρει πριν πολλες μερες με την τοτε τσατσα μια μελαχροινη Μαρια(δινει κωλο κ μου τραβηξε μαλακια στη μαπα της αλλης,με 40 ευρω,ολα αυτα εγιναν πριν καμαι δεκαρια μερες,το 8εμα ειναι οτι απο τοτε ξαναπερασα κανα 2 φορες κ μολις ειδα οτι ειναι αυτη πηγα να την κανω,κατι ειπε κ το αφησα στο ετσι,σημερα οπως ξαναπερναω να δω ποια ειναι βγαινει στο αδειο σαλονι με την τσατσα κ μου λεει΄΄Δεν εχεις λεφτα να περασεις κ περασες παλι΄΄?
Τα παιρνω στο κρανιο με την καθε τελευταια βλαχα βλαχαρα τελευταια ξεκωλε βρωμα που με το που βλεπει λιγα ευρωπουλα στα χυμενα της χερια νομιζει οτι σε εξουσιαζει.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΑΝΙΟ κ βγαζω 250 ευρω που ειχα πανω μου κ με ηρεμο στυλ της λεω''Μωρακι αυτα τι ειναι,για κοιτα καλα'',τα ετριβα στα πεινασμενα της ματια κ αμεσως ταπεινωθηκε κ αρχισε να λεει μαλακιες(''Εκανα πλακα,δεν το εννοουσα ετσι'' κτλ)ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ τσουλαντερ αυτο!
Μετα στο Φυλης 84κατω ,εκει που πηδιεται η Αννουλα στη θεση της ηταν μια καινουργια που αργουσε στο δωματιο κ ο κυριος Μαρκαριαν ειπε πως δεν χτυπαει πορτες κ ειναι πρωτη μερα στη δουλεια κ εχει καλες κριτικες,αποφασισα να περασω,το γκομενακι απο Ρουμανια,μελί χρωμα μαλλιων,πολυ σφιχτο νιμου,κανει γλυψ@@ κ γενικα εκατσα χαλαρα,με ρωτησε στην εξοδο ο κυριος Μαρκαριαν κ του ειπα΄΄προθυμη΄΄
Φυλης 65 κατω η Ρουμανα Μαιρη,ξανιθια,την τιμησα για μια ακομα φορα,αυτη αν την αφησεις να τσιμπουκωνει μπορει να ξημερωσει,τουλαχιστον εμενα καθε φορα κανα 7λεπτο με εχει στη πιπα.Καποιος αλλος μαγκες?
Στο πανω το Χριστινακι,ειχα καταθεσει 2πλο προ ημερων
Αδεια τα δωματια σε αυτα που εγραψα οτι επισκεφτηκα αλλα και κατεθεσα,ελαχιστος εως λιγοστος κοσμος στα περιξ κατα τισ 8
Σε αλλα θεματα του φορουμ δεν θα αναμειχθω,απλα ενα θα πω,οι κλωνοι γαμιουνται!
ωραιος!!!! :rockon: :rockon:

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Χθες κατα τις 7:30 με 8 το απογευμα στο Κων/πολεως 166 ισογειο μια καλη παρουσια νομιζω ονομα Ιζαμπελα.Σκουροχρωμη σα γυφτοπουλα με κωλο ωραιο.Δινω 20 και παω.Και πριν καλα καλα αρχισει μου ξεκιναει τα μη και τα μη.Μην ακουθμπας εδω μη εκει.Ξενερωσα και λεω τα λεφτα πισω.Δεν τα εδινε και ετσι λεω τουλαχιστον δωσε τα 10 οχι ελεγε.Βγαινω και φωναζω τη τσατσα.Μτα απο κεντονη κουβεντα πηρα πισω 15.Καλα πως νομιζουν οτι θα κρατησουν κοσμο;Μετα φυσικα εφυγα και πηγα σε καποιο στουντιο της περιοχης.Αλλα ππολυ ξενερα και νευρα χωρις λογο μαςς κανουν να παμε στα 50 οι ξεκωλιαρες!

Επισκέπτης
Χθες κατα τις 7:30 με 8 το απογευμα στο Κων/πολεως 166 ισογειο μια καλη παρουσια νομιζω ονομα Ιζαμπελα.Σκουροχρωμη σα γυφτοπουλα με κωλο ωραιο.Δινω 20 και παω.Και πριν καλα καλα αρχισει μου ξεκιναει τα μη και τα μη.Μην ακουθμπας εδω μη εκει.Ξενερωσα και λεω τα λεφτα πισω.Δεν τα εδινε και ετσι λεω τουλαχιστον δωσε τα 10 οχι ελεγε.Βγαινω και φωναζω τη τσατσα.Μτα απο κεντονη κουβεντα πηρα πισω 15.Καλα πως νομιζουν οτι θα κρατησουν κοσμο;Μετα φυσικα εφυγα και πηγα σε καποιο στουντιο της περιοχης.Αλλα ππολυ ξενερα και νευρα χωρις λογο μαςς κανουν να παμε στα 50 οι ξεκωλιαρες!
Δεν είναι λύση και τα 50 ευρώ!.Και ο νους τους να είναι πάλι στο πως θα φύγουνε...
Ενημερώσου από τους ιστότοπους για τις καλές κοπέλες στα μπουρδέλα.Και βέβαια για τις καλές κοπέλες στα στούντιο.

Μιλάμε για τη ρουμάνα Έλενα, με τα δαγκώματα κ.λπ.;
Ναι.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ευχαριστώ, τζόκερ.
Όντως δεν πάει καλά.
Την τελευταία φορά μού ζήτησε συγγνώμη επειδή... ίδρωσα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom