Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (38 μέλη και 319 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή περιήγηση στην οδό Φυλής (γύρω στις 11.00).

Δι8κα - Ειρήνη (πάλι αυτή; )
Φυ84κα - καστανή, η ίδια με χθες το βράδυ
Φυ84πα - αδιάφορη
Φυ86πα - μελαχροινή μέτρια
Φυ86κα - η Μπουμπού, μακριά
Φυ65πα - μελαχροινό μπάζο
Φυ65κα - μελαχροινό μπάζο με κουλούρι
Φυ80 - μελαχροινή μέτρια
Φω17πα - αδιάφορη
Φω25κα - μπάζο (το σπίτι που κάποτε έφερνε την Αντέλλα έχει ρίξει πολύ την ποιότητα)
Φω25πα - ξανθιά με σαγώνι Γκμοχ

----

Για πρώτη φορά μετά από καιρό έφυγα άπρακτος.
Αργότερα πέρασα από μετάξι, όπου τίμησα σταθερά το τσαμπικάκι την Φωτεινούλα.

Επισκέπτης
Τελικα η χαρα του εξυπνου μπουρδελιαρη ειναι να περναει καλα με πουτανες οι οποιες για τους αλλους περνουν μαλλον απαρατηρητες και ενω εκδιδονται στην περιοχη καιρο, οι πιο πολλοι δεν γνωριζουν ουτε το ονομα τους.  :dancing:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
καμια ενημερωση για μετα της 17.00 απο φιλης εαν ειχαμε, μην μας φανε τσαμπα η δρομοι...καλα θα ηταν...
αυτη η φωτεινουλα που ειναι και τι λεει ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
καμια ενημερωση για μετα της 17.00 απο φιλης εαν ειχαμε, μην μας φανε τσαμπα η δρομοι...καλα θα ηταν...

live ενημερωση θελεις ρε φιλε?

για ποια κοπελα ενδιαφερεσαι να μαθεις?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
live ενημερωση θελεις ρε φιλε?
για ποια κοπελα ενδιαφερεσαι να μαθεις?

αμεσως να την "πεις".
και βεβαια δεν θελω Live ενημερωση απλος εαν καποιος συναγωνηστης τυχη να εχει κατεβει νωρις να μας πει, ποιες κοπελες δουλευεουν κατω σημερα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
τι κακος που ειμαι

απο οτι βλεπεις προσφερθηκα να σε βοηθησω αλλα για αυτο δεν λες τιποτα

παω πασο, μπορει να παρεξηγησα.

για παραδηγμαγμα στο Φ80 ποια ειναι σημερα ?
ειναι η μαρια ?
αλλα για να προσφερεσε να βοηθησεις σημαινει η οτι μολις εχεις ερθει απο εκει η οτι εχεις "πολεμικους ανταποκριτες" απο τα τα πεδια της μαχης,ετοιμους για μαχημη ενημερωση (χα χα) ....

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Εχτές, στις 6 το απόγευμα, είδα ένα καλό (από πίσω) τεμάχιο να κατηφορίζει την Ιάσωνος και να χτυπά την πόρτα του 46Β, το οποίο ακόμη δεν είχε ανοίξει. Όμορφος κώλος και μπούτια. Μαλλιά ίσια, καστανόξανθα, έφταναν μέχρι τη μέση.
Αν κάποιος έχει υπ' όψη κάτι για την εν λόγω κορασίδα, ας το αναφέρει.
Εγώ είχα μόλις πριν λίγο καταθέσει αλλού και έφευγα βιαστικός, χωρίς να τσεκάρω.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο παρτουζοσπιτο (μονης προδρομου) εχουν προφυλακτικα τα κοριτσια η παιρνεις δικα σου?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε τσέκαρε κανείς αυτό:

Καινούργια κοπέλα από Ινδονησία, Τρίτη 02 Φεβ 2010, στις 18:17
Γράφτηκε από τον brad-pitt  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σίντα)
Συνολική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
η κοπελα απο ινδονησια μου ειπε, σιντα.μπηκε στο δωματιο μετα απο 3 λεπτα περιπου αφου ειχα μπει και ξεκινισε στοματικο αφου εβαλε το προφυλακτικο αμεσως και βοηθησα κι εγω για να μην μπει αερας.26 χρονων αν και φαινετε 18 βια μελαχρινη κοντουλα με ασιατικα χαρακτιριστικα.πολυ λιγα ελληνικα, περισσοτερα αγγλικα. δεκτικη σε οτι σταση τις πεις, και 69 που δεν πειρα αλλα γενικα καθαρη κοπελα με σφιχτο κωλο.ωρα στο δωματιο περιπου ενα τεταρτο χωρις να βιαζετε.με χαδια απο μερους μου και φιλακια απο εκεινη σε προσωπο και γλυψιματα σε προσωπο.δεχετε και φιλια στο στομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Σίντα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.02.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
====
Γκμόχ ?  :rolleyes: Yπάρχει περίπτωση αυτή να ειναι  η  παλιά  "πολωνή"  Αννα  της Πιπινου 118 ?  που αναζητείται απο αρκετούς συναγωνιστές .. ? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
====
Γκμόχ ?   :rolleyes: Yπάρχει περίπτωση αυτή να ειναι  η  παλιά  "πολωνή"  Αννα   της Πιπινου 118 ?  που αναζητείται απο αρκετούς συναγωνιστές .. ? :think:
τυπε σαν γκμοχ η τα σαγωνια του καρχαρια η κυριακος θωμαιδης η jaws λεγεται ΜΟΝΟ η φωτεινη

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OK- .. καλά ειστε καταπληκτικοι.... :dancing: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
τυπε σαν γκμοχ η τα σαγωνια του καρχαρια η κυριακος θωμαιδης η jaws λεγεται ΜΟΝΟ η φωτεινη

σωστός ο τύπος!
ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΕΙΝΗ!
2 φορες που την εχω παρει την εβαλα πισοκολητο για να μην βλεπω το σαγόνι της...
παντως στο δωμάτιο ειναι πολυ φιλότιμη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Και η κριτικη μου τύπε... :2funny:

τιμωρώντας τον εαυτό μου..., Κυριακή 12 Απρ 2009, στις 21:00

Γράφτηκε από τον ZeroTolerance   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 5.0
Εμφάνιση κοπέλας 2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 5.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0

το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, και μόνο οι μπουρδελιάριδες με καταλαβαίνουν...:πολλές φορές τυχάινει να περνάω στο δωμάτιο με κάτι μπάζα, που μετά κάθομαι και αναρωτιέμαι πως μπόρεσα και πηδηξα εγώ αυτό το πράγμα....????
κοινώς : "τιμωρώ τον εαυτό μου"!
το ίδιο έκανα και σε αυτό το μπουρδελάκι. Ήταν άδειο, ήθελα επειγώντος να αδειάσω (ψάχνω δικαιολογίες) και έτσι πέρασα...έδωσα τα 25 ευρώ και πήρα την Φωτεινή!
Φωτεινη σημάινει: κοντή μιλφ με ατσούμπαλο σώμα, αλλά κωλάρα.
Πρόσωπο κάπως συμπαθητικό, αλλά με ένα σαγόνι ίδιο με του Γιάτσεκ Γκμόχ!
έχει δε και κοντό μαλλί και το σαγόνι τονίζεται περισσότερο. Βυζί 2,5άρι φυσικόμε μεγάλες ρώγες...
Ηταν ευχαρής και λέω μεσα μου (οτι χάνει σε εμφάνιση θα το αναπήρώνει σε υπηρεσιες -πάλι ψάχνω δικαιολογίες...).
Και δεν έπεσα έξω!
στο δωμάτιο δεν βιαζόταν, μου έκανε καταπληκτική πιπα και ισπανική, μου έγλειψε τα παπάρια και μετά την εστησα στα 4 (για να μην βλέπω το σαγόνι της)
Κάνει φοβερό στήσιμο στα 4 (σπάει την μέση της και ανοίγει πολύ τα πόδια της - οπως μου αρέσει) ο δέ κώλος της στα 4 είναι αρκετά καλός και ότι πρέπει για φάπες( έφαγε αρκετές).

Αυτα τα ολίγα,
αν θα την ξαναπάρω?
ναι οταν χρειαστεί να ξανατιμωρήσω τον εαυτό μου!
συστήνεται μόνο σε μιλφερς και οπαδούς των καμπυλωτών γυναικών!
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Φωτεινή)

Επισκέπτης
====
Γκμόχ ?   :rolleyes: Yπάρχει περίπτωση αυτή να ειναι  η  παλιά  "πολωνή"  Αννα   της Πιπινου 118 ?  που αναζητείται απο αρκετούς συναγωνιστές .. ? :think:
Έγραψα στην ενημέρωσή μου για το σημερινό πρωϊνό:
"Φώκαιας 25 άνω-Έλενα σταθερά με το καλό σαλόνι και κότσους στα μαλλιά."

Καμμία σχέση με σαγόνια του καρχαρία η του Γκμοχ.Όμορφη ξανθή λεπτή κοπέλα με ωραίο σώμα.
Δεν κάνει γλυψίματα.Νομίζω έχει κακά σχόλια από συναγωνιστή που την πήρε.'Οποιος την πήρε ας μας πει.

Πρόσεξα σήμερα το πρωί οτι οι απολήξεις των τεσσάρων κάθετων κούφιων σιδεροδοκών της σκαλωσιάς στο Μ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ & ΦΥΛΗΣ ΔΕΝ είναι στερεωμένες στο πεζοδρόμιο.Ανέβαινε "πελάτης" και αιωρούνταν δεξιά-αριστερά.
Τα λεπτά σιδεράκια, μπηγμένα στον τοίχο που στηρίζουν πλαγίως την σκαλωσιά είναι επίφοβα να σπάσουν η να ξεκαρφωθούν!
Όσοι πάνε με μοτοσυκλέτα εκεί, να μην βγάζουν το κράνος τους επί της οδού. :2funny:
Να ανέρχονται την σκαλωσιά κρανοφορούντες! :2funny:.Και να κατέρχονται ομοίως. 

Οι υπόλοιποι... :priest:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Πριν από λίγο κατάφερα τελικά να πάω Βιργιλίου Μπενάκη.
[size=10pt][size=10pt]Είναι η Άντζελα που ήταν παλιά (2004) στη Διδύμου, με τσάτσο τον Άρη[/size][/size]
Το βάζω με μεγάλα γράμματα για να το προσέξουν κάποιοι συναγωνιστές που την έψαχναν.
Πέρασα. Ήταν πολύ ζεστή και φιλική. Πάρα πολλά προκαταρκτικά, τυπική συμμετοχή στα υπόλοιπα.
Γενικά, όμως, αξίζει το 20άρικο (σε όποιον αρέσουν τα σιτεμένα μιλφ)  :rockon: :rockon: :rockon:
Επίσης, πάλι μου είπαν στην Παιανιέων ότι η Βίκυ έχει περίοδο (20 μέρες το ίδιο λένε).
Μάλλον την έκανε από εκεί, αλλά διστάζουν να το πουν. Αν την είδε κανείς πουθενά, ας μας πει.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Πρόσεξα σήμερα το πρωί οτι οι απολήξεις των τεσσάρων κάθετων κούφιων σιδεροδοκών της σκαλωσιάς στο Μ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ & ΦΥΛΗΣ ΔΕΝ είναι στερεωμένες στο πεζοδρόμιο.Ανέβαινε "πελάτης" και αιωρούνταν δεξιά-αριστερά.
Τα λεπτά σιδεράκια, μπηγμένα στον τοίχο που στηρίζουν πλαγίως την σκαλωσιά είναι επίφοβα να σπάσουν η να ξεκαρφωθούν!
Όσοι πάνε με μοτοσυκλέτα εκεί, να μην βγάζουν το κράνος τους επί της οδού. :2funny:
Να ανέρχονται την σκαλωσιά κρανοφορούντες! :2funny:.Και να κατέρχονται ομοίως. 

Οι υπόλοιποι... :priest:

εγω σημερα προσεξα ανεβαινωντας τα εν λογο σκαλια οτι καθως φτανει καποιος στο τελευταιο σκαλι ερχετε φατσα καρτα με την τεμπελα του ΚΟΚ που λεει απαγορευετε δεξια !!!
ειναι σαν να σου λεει "που πας βρε καραμητρο..."
παρ' αυτα το μελαχρινο που ηταν σημερα μεσα (αδυνατη με μικρο στηθος) δεν ξερω ονομα, καθε φορα που τη βλεπω κατι μου κανει. εαν δεν ειχε την συμπεριφορα ξεπετας θα ειχα παρει σιγουρα γευση....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom