observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Τα γνωστα.. Οτι ήταν καλης οικογενειας -- που έφαγε τα λεφτα του .. στο Παρίσι νομιζω κλπ :o
ρωσιδαΛ.Ιωνιας 12
Ξανθο στρουμπουλο κοριτσακι μετριας εμφανισης με ελευθερο στοματικο στο 20αρικο.
΄
δώσε λεπτομέρειες αν μπορείς...
Φυλής 86β κάτω: Η Μπουμπού, ένα καινούριο στο χώρο νεαρό λυγερόκορμο πορνίδιο. Έκανα την βλακεία και μπήκα. Δυστυχώς, μεριές νέες στο επάγγελμα δεν το έχουν. άτεχνη πίπα με δόντια και περισσότερο μαλακία. Φάνηκε ότι το έκανε με το ζόρι και αγγαρεία, παρά απειρία. Στήσιμο στο ιεραποστολικό με τους αγκώνες στο κρεβάτι, οπότε ο μισός κορμός ήταν όρθιος και τελείως αντισεξουαλικό. Την γυρίζω στα 4 μπας και δω φως, πάλι με τα χέρια τεντωμένα και σηκωμένο το σώμα περίμενε τα τελειώσω εντελώς ανέκφραστη και απογοητευμένη που αργούσα,. Έβαλε και το χεράκι της στο νιμού για να με κάνει να τελειώσω γρηγορότερα. Αυτα τα ήξερε, να ξε-παγώσει δεν ήξερε ομως! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει. Εγώ δεν ξαναπάω. Δεν νομίζω να προκόψει η συγκεκριμένη, σαν την γειτόνισά της Σάντρα. Δεν το έχει μέσα της, οπότε μην την κουράζουμε και εμείς.
Μπουμπού,μελαγχροινή λεπτή καινούργια κατά την τσατσά.Εκτός τόπου και χρόνου.Η τσατσά καμωνόταν οτι η Μπουμπού εκπαιδεύεται γιατί είναι καινούργια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ!Φαινόταν η απάτη...Το άλλοθί της για τα χάλια της Μπουμπούς...
Εχετε δίκο ρε συναγωνιστές αλλά....είναι πολύ ωραίο και πολύ φρέσκο το άτιμο το μελανούρι. Μακάρι να φέρναν τέτοια πιπίνια τα σπίτια.Για μας τουλάχιστον που γουστάρουμε πανώ απ όλα μικρά και ας είναι άπειρα και άγαρμπα.Κρίμα, γιατί δεν είναι άσχημη σαν πακέτο. Και γω δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, αλλά το απέδωσα σε απειρία.
Δι8κα - η Ειρήνη, μελαχροινή με μέτριο σώμα
Δι8πα - πλατινέ ξανθιά με μέτριο προσωπο και σώμα. δεν ξέρω αν ήταν η Ντενίζ, αλλά δεν μου άρεσε
Φυ40 - ξανθό μπάζο
Φυ54πα - μελαχροινό πολύ μέτριο
Φυ65πα - μελαχροινό μπάζο
Φυ65κα - η ξανθιά πουτσοπιάστρα
Φυ84κα - καστανή πολύ μέτρια
Φυ84πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ86πα - μελαχροινή πιτσίλαμπλ. Νομίζω την έχω τιμήσει στο παρελθόν
Φυ86κα - δεν πρόλαβα, αλλά νομίζω ότι ήταν η Σαμάνθα ο πουτσομεζές
Φυ & ΜΠ - στο αυθαίρετο είχε μόλις 2 αυτή την φορά, την Κάρμεν και μια μιλφ φιλιπινέζα. η Κάρμεν επιτσιλήσθη
Μπ - Ντιάνα η άβυζη ξανθιά ουκρανή. Τώρα με +10 το ακά γίνεται τελειωτικό
Φυ92 - κλειστό
Φυ71κα - μπάζο
Φυ71πα - Κάρλα η καύλα (κατά δήλωση της)
Φυ69κα - ξανθιά με καλούτσικό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Την έχω ξαναπετύχει
Φυ67 - Σαμπρίνα με ακά
Φυ59κα - Βανέσσα. Αποστολή εξετελέσθη
Φω17πα - μελαχροινό μπάζο με κουλουρι
Φω19 - ξανθό μπαζομίλφ
Φω25πα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ
Φω25κα - αισχρό μελαχροινό μπάζο με ακά
ποιο ειναι το αυθαίρετο ρε τυπε?εκει που ειναι 3 μπουρδελα μαζι?Σημερινή ενημέρωση, απογευματινή βάρδια (περίπου 19.00 με 20.30).
Φυ & ΜΠ - στο αυθαίρετο είχε μόλις 2 αυτή την φορά, την Κάρμεν και μια μιλφ φιλιπινέζα. η Κάρμεν επιτσιλήσθη
Μπ - Ντιάνα η άβυζη ξανθιά ουκρανή. Τώρα με +10 το ακά γίνεται τελειωτικό
-
α καταλαβα ποιο λες τυπεΤο "αυθαίρετο" Φυλής 92 και Μονής Προδρόμου
(που πράγματι είναι αυθαίρετο )
έχει ονομασθεί και "σκαλωσιά" ή "βαπορίσιο"
Δεν έχει σχέση με το μπουρδέλο στη Φυλής 95 ...γνωστό ως "μπουρδελοσφηγκοφωλιά"
Φυλής 95 ...γνωστό ως "μπουρδελοσφηγκοφωλιά"
α καταλαβα ποιο λες τυπε
αυτο που οι σκαλες ειναι σχεδον στον αερα και με ενα μικρο λαθος βρισκεσαι απο κατω
Η Φιλιπινέζα είναι μια κάπως κοντόχοντρη άχρωμη που ήταν πριν δυο χρονια ,πρωινη στο Τροφωνίου 13 πάνω?!
τυπε τι μου θυμησες τωραΤύπε αν έχεις ανεβεί τις σκάλες της Κωλοκυνθούς, πριν τις φτιάξουν, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι 2-3 απλά σκαλάκια.
Τα σκαλιά δεν είναι τόσο άσχημα, απλά στο πλατύσκαλο δεν έχει κάποιο κάγκελο και εκεί κινδυνεύεις. Ειδικά αν βγει κάποιος φουριόζος.
μεγαλη μορφη το κατερινακι τυπεΤύπε, ειδικά όταν δούλευε εκεί το κατερινάκι, είχαμε γίνει πολλοί πορνοκασκαντέρ.
Παιχτη τη ψαχνω και γω...Έλενα έλεγε οτι τη λένεΓια την ...γαργαλιάρα που δούλευε (2007) στο Μονής Προδρόμου 1 υπόγειο και στην συνέχεια στο Διδύμου 8 ισόγειο που φόραγε συνήθως μια πλεξούδα (όπως η πρωθυπουργός της Ουκρανίας)
Που να βρίσκεται τώρα ???
H σκαλωσιά τρέμει ελαφρώς με ένα άτομο πάνω της.Το πλατύσκαλο στηρίζεται στον τοίχο με δύο οξυγονοκολλήσεις σε σιδεράκια που έχουν καρφωθεί στον τοίχο.Τύπε αν έχεις ανεβεί τις σκάλες της Κωλοκυνθούς, πριν τις φτιάξουν, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι 2-3 απλά σκαλάκια.
Τα σκαλιά δεν είναι τόσο άσχημα, απλά στο πλατύσκαλο δεν έχει κάποιο κάγκελο και εκεί κινδυνεύεις. Ειδικά αν βγει κάποιος φουριόζος.