Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (27 μέλη και 300 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τα  γνωστα.. Οτι ήταν καλης οικογενειας -- που έφαγε τα λεφτα του .. στο Παρίσι νομιζω κλπ :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λ.Ιωνιας 12
Ξανθο στρουμπουλο κοριτσακι μετριας εμφανισης με ελευθερο στοματικο στο 20αρικο.
΄
δώσε λεπτομέρειες αν μπορείς...
ρωσιδα
νεαρα
ξανθια
στρουμπουλη
ελευθερο στοματ(οχι τελειωτικο)69,ολε οι στασεις και λοιπα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φυλής 86β κάτω: Η Μπουμπού, ένα καινούριο στο χώρο νεαρό λυγερόκορμο πορνίδιο. Έκανα την βλακεία και μπήκα. Δυστυχώς, μεριές νέες στο επάγγελμα δεν το έχουν. άτεχνη πίπα με δόντια και περισσότερο μαλακία. Φάνηκε ότι το έκανε με το ζόρι και αγγαρεία, παρά απειρία. Στήσιμο στο ιεραποστολικό με τους αγκώνες στο κρεβάτι, οπότε ο μισός κορμός ήταν όρθιος και τελείως αντισεξουαλικό. Την γυρίζω στα 4 μπας και δω φως, πάλι με τα χέρια τεντωμένα και σηκωμένο το σώμα περίμενε τα τελειώσω εντελώς ανέκφραστη και απογοητευμένη που αργούσα,. Έβαλε και το χεράκι της στο νιμού για να με κάνει να τελειώσω γρηγορότερα. Αυτα τα ήξερε, να ξε-παγώσει δεν ήξερε ομως! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει. Εγώ δεν ξαναπάω. Δεν νομίζω να προκόψει η συγκεκριμένη, σαν την γειτόνισά της Σάντρα. Δεν το έχει μέσα της, οπότε μην την κουράζουμε και εμείς.
Μπουμπού,μελαγχροινή λεπτή καινούργια κατά την τσατσά.Εκτός τόπου και χρόνου.Η τσατσά καμωνόταν οτι η Μπουμπού εκπαιδεύεται γιατί είναι καινούργια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ!Φαινόταν η απάτη...Το άλλοθί της για τα χάλια της Μπουμπούς...
Κρίμα, γιατί δεν είναι άσχημη σαν πακέτο. Και γω δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, αλλά το απέδωσα σε απειρία.
Εχετε δίκο ρε συναγωνιστές αλλά....είναι πολύ ωραίο και πολύ φρέσκο  το άτιμο το μελανούρι. :grin: Μακάρι να φέρναν τέτοια πιπίνια τα σπίτια.Για μας τουλάχιστον που γουστάρουμε πανώ απ όλα μικρά και ας είναι άπειρα και άγαρμπα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σημερινή ενημέρωση, απογευματινή βάρδια (περίπου 19.00 με 20.30).
Στόχος η Βανέσσα και ότι άλλο κάτσει.

Δι8κα - η Ειρήνη, μελαχροινή με μέτριο σώμα
Δι8πα - πλατινέ ξανθιά με μέτριο προσωπο και σώμα. δεν ξέρω αν ήταν η Ντενίζ, αλλά δεν μου άρεσε
Φυ40 - ξανθό μπάζο
Φυ54πα - μελαχροινό πολύ μέτριο
Φυ65πα - μελαχροινό μπάζο
Φυ65κα - η ξανθιά πουτσοπιάστρα
Φυ84κα - καστανή πολύ μέτρια
Φυ84πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ86πα - μελαχροινή πιτσίλαμπλ. Νομίζω την έχω τιμήσει στο παρελθόν
Φυ86κα - δεν πρόλαβα, αλλά νομίζω ότι ήταν η Σαμάνθα ο πουτσομεζές
Φυ & ΜΠ - στο αυθαίρετο είχε μόλις 2 αυτή την φορά, την Κάρμεν και μια μιλφ φιλιπινέζα. η Κάρμεν επιτσιλήσθη
Μπ - Ντιάνα η άβυζη ξανθιά ουκρανή. Τώρα με +10 το ακά γίνεται τελειωτικό
Φυ92 - κλειστό
Φυ71κα - μπάζο
Φυ71πα - Κάρλα η καύλα (κατά δήλωση της)
Φυ69κα - ξανθιά με καλούτσικό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Την έχω ξαναπετύχει
Φυ67 - Σαμπρίνα με ακά
Φυ59κα - Βανέσσα. Αποστολή εξετελέσθη
Φω17πα - μελαχροινό μπάζο με κουλουρι
Φω19 - ξανθό μπαζομίλφ
Φω25πα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ
Φω25κα - αισχρό μελαχροινό μπάζο με ακά

Γενικά η ποιότητα δεν ήταν καλή σήμερα, καθώς έλλειπαν οι πολλές επιλογές. Στα πιο συγκεκριμένα:

Κατάθεση πρώτη: Κάρμεν στο αυθαίρετο. Μελαχροινή με μικρό βυζί, καλό σώμα και πρόστυχο προσωπάκι. Καλή διάθεση για γαμήσι, πίπα καυλωτική και μετά στα τέσσερα. Προς το τέλος το γυρίσαμε σε πισωμπρούμυτο, όπου και ανέβηκαν πολύ οι στροφές. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ακριβώς όταν ήρθε η έτερη κορασίδα να χτυπήσει την πόρτα
Verdict: καλή φάση

Κατάθεση δεύτερη: Βανέσσα με διάθεση για παιχνίδια. Πάντα σταθερή επίδοση, σήμερα δοκίμασα και πισωμπρούμυτο.
Verdict: top στην κατηγορία

Παραλειπόμενα:
- Στο Φυ84κα είχε τον γνωστό καραφλό τσάτσο με τα γυαλιά. Γαμώ τα τυπάκια (μεταφορικά), αλλά πολύ νευρικός. Όπως έπαιζε η μουσικά φαινόταν σαν να χόρευε μιας και δεν στεκόταν στο ίδιο μέρος.
- Γενικά το ακά αρχίζει να γίνεται συνήθεια μιας και προσφέρεται (στην βασική τιμή ή εξτρά) σε πολλά σπιτάκια.
- Η τσα^2 στο Φυ25πα προσπαθούσε να με πείσει πόσο καλή ήταν η κοπέλα της. Μόνο που είχα πάει να γαμήσω και όχι να παντρευτώ.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Δι8κα - η Ειρήνη, μελαχροινή με μέτριο σώμα
Δι8πα - πλατινέ ξανθιά με μέτριο προσωπο και σώμα. δεν ξέρω αν ήταν η Ντενίζ, αλλά δεν μου άρεσε
Φυ40 - ξανθό μπάζο
Φυ54πα - μελαχροινό πολύ μέτριο
Φυ65πα - μελαχροινό μπάζο
Φυ65κα - η ξανθιά πουτσοπιάστρα
Φυ84κα - καστανή πολύ μέτρια
Φυ84πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Φυ86πα - μελαχροινή πιτσίλαμπλ. Νομίζω την έχω τιμήσει στο παρελθόν
Φυ86κα - δεν πρόλαβα, αλλά νομίζω ότι ήταν η Σαμάνθα ο πουτσομεζές
Φυ & ΜΠ - στο αυθαίρετο είχε μόλις 2 αυτή την φορά, την Κάρμεν και μια μιλφ φιλιπινέζα. η Κάρμεν επιτσιλήσθη
Φυ92 - κλειστό
Φυ71κα - μπάζο
Φυ71πα - Κάρλα η καύλα (κατά δήλωση της)
Φυ69κα - ξανθιά με καλούτσικό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Την έχω ξαναπετύχει
Φυ67 - Σαμπρίνα με ακά
Φυ59κα - Βανέσσα. Αποστολή εξετελέσθη
Φω17πα - μελαχροινό μπάζο με κουλουρι
Φω19 - ξανθό μπαζομίλφ
Φω25πα - μελαχροινό πιτσίλαμπλ
Φω25κα - αισχρό μελαχροινό μπάζο με ακά

ενα μπραβο γιατι εδωσες φως σε μια εξαιρετικα ησυχη μερα....
παντος απο της τελευταιες περιγραφες αρχιζω να βαζω στα υπ 'οψης την Σαμπρινα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σημερινή ενημέρωση, απογευματινή βάρδια (περίπου 19.00 με 20.30).

-
ποιο ειναι το αυθαίρετο ρε τυπε?εκει που ειναι 3 μπουρδελα μαζι?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το "αυθαίρετο" Φυλής 92 και Μονής Προδρόμου

(που πράγματι είναι αυθαίρετο  :grin: :grin: :grin: )

έχει ονομασθεί και "σκαλωσιά"  :2funny: :2funny: :2funny:  ή "βαπορίσιο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχει σχέση με το μπουρδέλο στη Φυλής 95 ...γνωστό ως "μπουρδελοσφηγκοφωλιά"   :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το "αυθαίρετο" Φυλής 92 και Μονής Προδρόμου

(που πράγματι είναι αυθαίρετο  :grin: :grin: :grin: )

έχει ονομασθεί και "σκαλωσιά"  :2funny: :2funny: :2funny:  ή "βαπορίσιο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχει σχέση με το μπουρδέλο στη Φυλής 95 ...γνωστό ως "μπουρδελοσφηγκοφωλιά"   :2funny: :2funny: :2funny:
α καταλαβα ποιο λες τυπε
αυτο που οι σκαλες ειναι σχεδον στον αερα και με ενα μικρο λαθος βρισκεσαι απο κατω :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χα-- χα ...ειστε .. φοβεροι.... :) παρατηρήσεις
με ενα μικρο λαθος βρισκεσαι απο κατω    == Αν βρεθείς  κάτω απο το .. βαπόρι  ΜΠ , είσαι πλεον .. στη  θάλασσα !  :2funny:
----
- Στο Φυ84κα είχε τον γνωστό καραφλό τσάτσο με τα γυαλιά. Γαμώ τα τυπάκια (μεταφορικά), αλλά πολύ νευρικός. Όπως έπαιζε η μουσικά φαινόταν σαν να χόρευε μιας και δεν στεκόταν στο ίδιο μέρος.[/i
]<<<  Λογικο-- θα χόρευε Λάτιν .. διοτι  ο Μαρκαριαν  είναι ως γνωστόν .. Ουρουγουανός  :headbang: :dancing:
=====
Φυ & ΜΠ - στο αυθαίρετο είχε μόλις 2 αυτή την φορά, την Κάρμεν και μια μιλφ φιλιπινέζα. η Κάρμεν επιτσιλησθη
Θολες  αναμήσεις ...  Η Φιλιπινέζα   είναι μια κάπως κοντόχοντρη άχρωμη που ήταν  πριν δυο χρονια ,πρωινη στο Τροφωνίου 13 πάνω?!  :think:
Η  πονηρή + λογική  σκέψη    για εδώ είναι  βέβαια  για παρτούζα .. interracial  ;) ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
α καταλαβα ποιο λες τυπε
αυτο που οι σκαλες ειναι σχεδον στον αερα και με ενα μικρο λαθος βρισκεσαι απο κατω :2funny:

Τύπε αν έχεις ανεβεί τις σκάλες της Κωλοκυνθούς, πριν τις φτιάξουν, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι 2-3 απλά σκαλάκια.
Τα σκαλιά δεν είναι τόσο άσχημα, απλά στο πλατύσκαλο δεν έχει κάποιο κάγκελο και εκεί κινδυνεύεις. Ειδικά αν βγει κάποιος φουριόζος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε αν έχεις ανεβεί τις σκάλες της Κωλοκυνθούς, πριν τις φτιάξουν, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι 2-3 απλά σκαλάκια.
Τα σκαλιά δεν είναι τόσο άσχημα, απλά στο πλατύσκαλο δεν έχει κάποιο κάγκελο και εκεί κινδυνεύεις. Ειδικά αν βγει κάποιος φουριόζος.
τυπε τι μου θυμησες τωρα
στα σκαλια στην κωλο-κυνθους ηταν οτι πιο cult και must ειδα ποτε :2funny:
ειδικα οταν ειχαν πεταξει νερα η κατουρα και γλυστρουσε ακομα πιο πολυ :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε, ειδικά όταν δούλευε εκεί το κατερινάκι, είχαμε γίνει πολλοί πορνοκασκαντέρ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για την ...γαργαλιάρα που δούλευε (2007) στο Μονής Προδρόμου 1 υπόγειο και στην συνέχεια στο Διδύμου 8 ισόγειο που φόραγε συνήθως μια πλεξούδα (όπως η πρωθυπουργός της Ουκρανίας)

Που να βρίσκεται τώρα ???

oukrnias.jpg

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Για την ...γαργαλιάρα που δούλευε (2007) στο Μονής Προδρόμου 1 υπόγειο και στην συνέχεια στο Διδύμου 8 ισόγειο που φόραγε συνήθως μια πλεξούδα (όπως η πρωθυπουργός της Ουκρανίας)

Που να βρίσκεται τώρα ???

oukrnias.jpg
:2funny: :2funny:Παιχτη τη ψαχνω και γω...Έλενα έλεγε οτι τη λένε

Επισκέπτης
H σκαλωσιά τρέμει ελαφρώς με ένα άτομο πάνω της.Το πλατύσκαλο στηρίζεται στον τοίχο με δύο οξυγονοκολλήσεις σε σιδεράκια που έχουν καρφωθεί στον τοίχο.
Προσοχή!.Μην ανεβαίνετε η κατεβαίνετε ομαδικά.Αφήστε τους πολλούς να περάσουν και μετά.

Χθες το πρωί,στο Πιπίνου 65 ήταν η πάλαι ποτέ Ρουμάνα Αλίνα από Φώκαιας 24(ακόμα υπάρχουν φωτογραφίες της στον άλλον ιστότοπο),Περγάμου 1 και Αγ.Πέτρου 7.
Καστανόξανθη χαριτωμένη χαμογελαστή με κάποια λίγα ψωμάκια στην μέση.Την είχα πάρει στο Φώκαιας 24:
Πρέπει να μάθουμε αν είναι αυτή που πήρε ο whowho ξημερώματα.Δηλαδή αν συνέχισε και πρωϊνή βάρδια.
Κατά τα άλλα,χθες το πρωί:
Φυλής 109 πάνω-Στέλλα,επανήλθε.
           134 υπόγειο-Γιάννα σταθερά.
           134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά.
           134 1ος-Ντενίσα ΙΚΕΑ
            80-Αλίνα από Αχαρνών 106

και Αγαθουπόλεως 54 (LCD TV)-Εμμανουέλα η Έμμυ.Μελαγχροινή λεπτή έντονα βαμμένη (ξενερωτικό),χαριτωμένη χαμογελαστή με καλό σωματάκι.Και Κυριακή πρωί ήταν εκεί.Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι και παλαιότερα δούλευε εκεί.

Επισκέπτης
Tρίτη 2/2/2010 πρωί:

Πιπίνου 65-Αλίνα από Φώκαιας 24 και σήμερα εκεί.Πήγα για έρευνα.Δεν είναι αυτή η Αλίνα της μεταμεσονύχτιας βάρδιας.Δεν κάνει ακάποπο.Πράγματι υπάρχει Αλίνα (εκτός από την Αλμπίνα) που κάνει ακάποτο και πήρε ο whowho.

Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά.
Φυλής 67-Νέλλη με καρέ μαλλί και κομμένη στο πρόσωπο.
Φυλής 84 κάτω-Αλεξάνδρα (μια ακόμα).Όμορφη καστανόξανθη με καλό σώμα και πιασίματα.Ήταν και τις προάλλες εκεί.
Φυλής 59 άνω-Νικολέτα.Σωστά είχα θυμηθεί οτι και παλαιότερα δούλευε εκεί.Μελαγχροινή λεπτή πιπινοειδής παρουσία.
Φυλής 59 κάτω-ΚΛΕΙΣΤΟ κατά τις 11:00.Πέρνανε μήνυμα και κλείνανε τα μπουρδέλα εκ περιτροπής.
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Νέα άφιξη.Όμορφη σκουρόχωμη με σαρκώδη χείλη και ακάποτο.Εμφανώς αγχωμένη ως πρωτάρα.
Φώκαιας 25 άνω-Έλενα σταθερά με το καλό σαλόνι και κότσους στα μαλλιά.
Φυλής 65 πάνω-Έλενα από Φυλής 200.Η τρελλοκαμπέρω.Κατάθεση εκ του ασφαλούς.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Μονής Προδρόμου (κατάστρωμα) το τρίο ψαροκόκκαλο 60 ευρώ και για τις τρεις + 100 ευρώ για τον αφροδισιολόγο + 30 ευρώ η συμμετοχή ΙΚΑ για τα φάρμακα και ορθοπεδικός άμα γλιστρίσεις στις χυμένες καπότες

-Μονής Προδρόμου (αμπάρι)μαυριδερό μινιόν μπαζάκι με ακάποτο

-Αγαθουπόλεως 54 η Εμμανουέλλα ενδιαφέρον μελαχρινό σε μίνι λουξ περιβάλλον

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom