Χθές είχε μεταμεσονύκτιατσάρκα
Μεταξουργείο, Λιωσίων και Αττική, Διδύμου.
Είχα μαμήσει κάτι αρκετά καλό στην ελεύερη αγορά και ήθελα κάτι πάρα παρά πολύ καλο για να καταθέσω.
Θα μου πεις γιατί δεν πήγες σε studio;
Γούσταρα να κάνω την βόλτα μου.
Ξεκινάω από Αττική: Οδοί Ρεμούνδου, Περγάμου και ο παράλληλος από πίσω. Τίποτα το αξιόλογο.
Διδύμου: Πολλά μιλφ και ξεπετατζούδες.
Λιοσίων: Τροφωνίου και Χωματιανού. Αξιζε μόνο από Χωματιανού 11 η Κλαούντια και η Μόνια, πάνω και κάτω αντίστοιχα. Πολύ καλές κοπέλες και οι δύο, αλλά τις έχω πάρει. Έψαχνα κάτι καινούργιο.
Μεταξουργείο: κων.πόλεως, Λεωνίδου, Κολωνού, Κολοκυνθούς, Μαραθώνος, Αχιλλέως. Ιάσωνος ήταν ο ένας πάνω στον αλλό και δεν πάτησα καν. Εκεί πέτυχα 2 καλά κομμάτια, αλλά, στο 1ο Κολωνού 27, υπόγειο, ήταν γεμάτο πακιστανίλα και εξαφανίστηκα και το δεύτερο ήταν πάνω από της Κατερινάς πάλι Κολωνού, αλλά το βλέμα βρόμαγε ξεπέτα.
Επίσης κλικ μου έκανε, λόγω συμπεριφοράς η κοπέλα από Κων/πολεως 166 ισόγειο, καθώς κάθησε στα πόδια μου μέσα στο σαλόνι, με χάιδεψε, με αγκάλιασε, αλλά τα 35+ και το ταλαιπωρημένο της κορμί δεν με έπισαν. Έψανχνα κάτι καλό είπαμε.
2 παρατηρήσεις:
1. Στο Αχιλλέως 40, βγήκε μια συμπαθητική κοπέλα. Θα μπορούσα και να πέρναγα, αλλά ρωτάω το αφεντικό πως την λένε την κοπέλα και μου είπε Μαρια. Εμφανισιακά δεν έμοιζε με τις περιγραφές των συναδέλφων με τη γνωστή Μαρία του μαγαζιού, ούτε με τη Μαρία που είχα δει εγώ πριν 2 μηνες περίπου. Φοβάμε οτι εδω δουλευει το site.
2. Στο Κολοκυνθούς 38, ισόγειο, μπάινω με ένα τύπο κοντά 45-50. Με το που βγαίνει η κοπέλα, τον κοιτάει τον τυπό, ορμάει πάνω του και αρχίσαν αγκαλιές κα φιλιά. Που χάθηκες αγάπη μου να της λέει αυτός. Πόσο μου έλειψες να απαντάει αυτη.
Σκηνές από ταινία 60-70, στο σταθμό των τρένων. Εγω το μπούλο.
Τελικά δεν βρήκα αυτο που ήθελα και μετά από 3 ώρες γυμναστικής και 438 σκαλοπάτια που ανεβοκατέβηκα αποχώρησα άπραγος.