Εμένα η Σόνια που την εχω πάρει πάνω απο 7-8 φορές γιατί δεν με έχει ξεπετάξει ποτέ?
το αντίθετο μάλιστα.
πόσες φορές την πήρες και σε ξεπέταξε?
Η Γκαλίνα-
{Πιπίνου 118-Αριστομένους 72-Λ.Καραγιάννη 35
}=Μελίνα-Αγαθουπόλεως 54(LCD TV)
=Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ
χρονολογικά με την σειρά που αναγράφω ήταν στις προτιμήσεις μου για αρκετό καιρό πριν γίνω μέλος του ιστότοπου.
Η πρώτη φορά μαζί της στο Πιπίνου 118 ήταν ξεχωριστή.Δεν βιαζόταν.Το επόμενο πρωϊνό πήγα πάλι.
Στα πέντε λεπτά χρονομετρημένα μου είπε ωμά αποκαλύπτοντας μια άλλη Γκαλίνα:"Πρέπει να χύσεις"
Οποία απογοήτευση!.Σε σχέση με το προηγούμενο πρωινό!.Στα δέκα λεπτά συνολικά τελείωσα ξενερωμένος και συγχυσμένος.
Όταν είχε το θράσος η ηλίθια να μου πει οτι "είναι μόνο 5 λεπτά για 50 ευρώ",της τά'ψαλα κανονικά.
Μου υποσχέθηκε οτι δεν θα το ξανακάνει.Έστρωσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά υποτροπίασε επιδιώκοντας ξεπέτες.
Μ'αυτά και μ'αυτά αναγκάστηκε να φύγει από τα στούντιο και να πάει στα μπουρδέλα.Πρώτα στο Αγαθουπόλεως 54(LCD TV) σαν Μελίνα στην θέση της παλαιάς Μελίνας που είχε φύγει για Θεσσαλονίκη και μετά στο Αλκιβιάδου 16Γ σαν Σόνια.
Και άλλοι συναγωνιστές έγραψαν κριτικές η σχόλια αναφέροντας οτι επιδιώκει ξεπέτες.
Χαρακτηριστικό είναι το "Πρέπει να χύσεις" στα πέντε λεπτά!.
Σίγουρα δεν είναι σταθερή αξία.Μπορεί να περάσεις καλά,μπορεί και όχι.