Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.324
- Πόντοι
- 3.246
το hyundaiΙ30;;; Τι εννοεί ο φίλος
το hyundaiΙ30;;; Τι εννοεί ο φίλος
Ι30;;; Τι εννοεί ο φίλο Ιάσονος 39
Ιάσωνος 30 , Μεταξουργείο , Αθήνα , τκ 10436Ι30;;; Τι εννοεί ο φίλος
γιαΙσως βρεις σε μπουρδελο του μεταξουργειου...πριν κανα μηνα ειχα κοζαρει μια μαυρουλα Μεγαλου Αλεξανδρου 28 οροφος κατα τις 17:00 με μαλλι αφανα απογευμα και πιο παλια στην Ιασωνος νομιζω 9-11-13 σε ενα απο αυτα ηταν μια Ναομι...θελει πολυ ψαξιμο δυσκολα να πετυχεις σε μπουρδελο μαυρη...Πιο σιγουρα θα πετυχεις στο πεζοδρομιο σε πιατσα...Πριν μια εβδομαδα πετυχα στην Καποδιστριου εξω απο το lido την Ειρηνη Peace απο την Γκανα κατα τις 00:00 μαζι με μια φιλη της επισης μαυρουλα....50 ευρω μου στοιχισε συνολικα...
Εκκλησία έκλεψες; 50€ έξω στο δρόμο για 2? Και συνολικά με δωμάτιο; Να πάω και εγώ κάθε Παρασκευή άμα είναι τόσο φτηνά...Ισως βρεις σε μπουρδελο του μεταξουργειου...πριν κανα μηνα ειχα κοζαρει μια μαυρουλα Μεγαλου Αλεξανδρου 28 οροφος κατα τις 17:00 με μαλλι αφανα απογευμα και πιο παλια στην Ιασωνος νομιζω 9-11-13 σε ενα απο αυτα ηταν μια Ναομι...θελει πολυ ψαξιμο δυσκολα να πετυχεις σε μπουρδελο μαυρη...Πιο σιγουρα θα πετυχεις στο πεζοδρομιο σε πιατσα...Πριν μια εβδομαδα πετυχα στην Καποδιστριου εξω απο το lido την Ειρηνη Peace απο την Γκανα κατα τις 00:00 μαζι με μια φιλη της επισης μαυρουλα....50 ευρω μου στοιχισε συνολικα...
Άξιζε η φάση στην πιάτσα;;Ισως βρεις σε μπουρδελο του μεταξουργειου...πριν κανα μηνα ειχα κοζαρει μια μαυρουλα Μεγαλου Αλεξανδρου 28 οροφος κατα τις 17:00 με μαλλι αφανα απογευμα και πιο παλια στην Ιασωνος νομιζω 9-11-13 σε ενα απο αυτα ηταν μια Ναομι...θελει πολυ ψαξιμο δυσκολα να πετυχεις σε μπουρδελο μαυρη...Πιο σιγουρα θα πετυχεις στο πεζοδρομιο σε πιατσα...Πριν μια εβδομαδα πετυχα στην Καποδιστριου εξω απο το lido την Ειρηνη Peace απο την Γκανα κατα τις 00:00 μαζι με μια φιλη της επισης μαυρουλα....50 ευρω μου στοιχισε συνολικα...
Οχι μια ωρα...50 ευρω μαζι με το δωματιο στο liberty για κανα 25λεπτο το πολυ...πολλα ηταν...το μονο που αξιζε ηταν η τεραστια μαυρη κωλαρα της...αλλα και παλι δεν ξαναπαιρνω...για
μια ώρα μαζί
με το δωμάτιο;;
οχι και τις 2... μονο την μια...Εκκλησία έκλεψες; 50€ έξω στο δρόμο για 2? Και συνολικά με δωμάτιο; Να πάω και εγώ κάθε Παρασκευή άμα είναι τόσο φτηνά...
Για τα λεφτα που εδωσα οχι δεν θα ελεγα οτι αξιζε και τοσο..καλυτερα να τα ειχα δωσει σε δυο επισκεψεις σε μπουρδελο....Άξιζε η φάση στην πιάτσα;;
Σωστά σκευτικες φίλε ..Γιατί έχω μια απορία.. Γιατί κάποιος να δώσει 60 για 30 λεπτά και όχι 3*20;
Η μαλακία σκέφτηκα;
Μονο 3η βαρδια ειναι το μωρο???Μολις πήρα την γνωστή σε όλους Αρίνα Ρόντικα στο Φυλής 84 όροφο. Όπως πάντα το μωράκι σαν να μην πέρασε μια μερα!!!
Αυτή που είχε πάει στην Ιταλία ειναι;Μολις πήρα την γνωστή σε όλους Αρίνα Ρόντικα στο Φυλής 84 όροφο. Όπως πάντα το μωράκι σαν να μην πέρασε μια μερα!!!
1 απριληΜολις πήρα την γνωστή σε όλους Αρίνα Ρόντικα στο Φυλής 84 όροφο. Όπως πάντα το μωράκι σαν να μην πέρασε μια μερα!!!
Ρε φραππε εσυ εισαι ??????Ναι η Αννα απο Φιλιππιδου ειναι πολυ καλη προσφερει προκαταχτιλα φιλακια χαδακια στο σωμα στυνεται υπεροχα ειναι καθαρη δεν γκρινιαζει και δειχνει να το απολαμβανει και να αντεχει στο σεξ εαν και ο παρτενερ την Σεβαστη και της φερθει σωστα!
ΩΝΤΓ1 απριλη