Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (8 μέλη και 84 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Επιστροφή Χριστίνας μουναροπιπίνας, πρωινή βάρδια τώρα στο Φυλής 54α

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Ναι η Αννα απο Φιλιππιδου ειναι πολυ καλη προσφερει προκαταχτιλα φιλακια χαδακια στο σωμα στυνεται υπεροχα ειναι καθαρη δεν γκρινιαζει και δειχνει να το απολαμβανει και να αντεχει στο σεξ εαν και ο παρτενερ την Σεβαστη και της φερθει σωστα!
Ρε φραππε εσυ εισαι ??????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Αυτή η Γιάννα από Λιοσίων 73α πώς μοιάζει; Έχουμε περιγραφή; Οι μαλακες δεν βάζουν φωτογραφίες πια...
μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και 1-2 ακόμη

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.643
Πόντοι
3.246
Πρωινή καταδρομική στα στενάκια της φυλής τα οποία δεν είχαν και πολύ κόσμο αλλά για πάρκινγκ εκεί ούτε λόγος! Σχεδόν όλα ανοιχτά και μπαίνοντας στο 66Δ η τσατσά μου παρουσίαςε 3 κοπέλες Ρενάτα, Αλίνα και Άννα - Ιλόνα! Μου ανακοίνωσε πως κάνουν ελεύθερο στοματικό τελιωτικό κωλαράκι και αν θέλω τις παίρνω παρτούζα όλες μαζί με 50€. Και οι τρεις τους είχαν γνώριμες φυσιογνωμίες και νομίζω οτι τις έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν...Έχει δοκιμάσει κανείς; Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!

irving6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Hello, sorry for my lack of Greek. I am going to be returning to Athens soon, I visited last year so I know how the bourdelas work in general.

1. Are the shift times always the same? I read there are morning, afternoon and evening shifts, what times are these?
2. Which bourdelas in Filis area are open after midnight? I know 105 is but please let me know which others.
3. What is the best way to withdraw lots of 10 and 20 euro notes? When I went last year I got 200 from ATM but this was all in 50 euro notes so I had to get change first for the bourdelas.

Any help is appreciated.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!
Καλό μήνα! Όλα καλά! :grin::cheesy::rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Πρωινή καταδρομική στα στενάκια της φυλής τα οποία δεν είχαν και πολύ κόσμο αλλά για πάρκινγκ εκεί ούτε λόγος! Σχεδόν όλα ανοιχτά και μπαίνοντας στο 66Δ η τσατσά μου παρουσίαςε 3 κοπέλες Ρενάτα, Αλίνα και Άννα - Ιλόνα! Μου ανακοίνωσε πως κάνουν ελεύθερο στοματικό τελιωτικό κωλαράκι και αν θέλω τις παίρνω παρτούζα όλες μαζί με 50€. Και οι τρεις τους είχαν γνώριμες φυσιογνωμίες και νομίζω οτι τις έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν...Έχει δοκιμάσει κανείς; Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
Εγώ θα είμαι πόρτα, οπότε μην κάνεις τον κόπο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Γιατί έχω μια απορία.. Γιατί κάποιος να δώσει 60 για 30 λεπτά και όχι 3*20;
Η μαλακία σκέφτηκα;:think:
Στο 10λεπτο που σου δίνουν στα 20€, παραειναι συνοπτικές οι διαδικασίες. Αν θέλει κάποιος να έχει λίγη περισσότερη άνεση χρόνου με την κοπέλα, αξίζει να το κάνει. Η έστω να δώσει 40€ για 20λεπτο. Καλό είναι βέβαια να γίνεται με δοκιμασμένη κοπέλα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.419
Πόντοι
2.836
Από την άλλη αν έχεις δώσει 60 κυνδυνευεις με φόλα να κλες 60, και δεν ξέρω αν δεχτούν 3 τελειώματα η αν εσύ τελικά τα καταφέρεις.
Εγώ δεν θα το προτιμούσα. Το έχω κάνει μπορώ να σου πω με δύο φορές και " έχασα" πόσο μάλλον με 3.

Έχεις κάνει εξήγα από πριν μπεις στο δωμάτιο. 60 ευρώ πληρωμή 3×20 τρία σουτ αν μπορείς κ καταφέρεις τι σημαίνει ότι δεν θα δεχτούν? Εγώ κάποτε που έκανα ερώτηση σε μια 2τσα Φωκαιας πόσες φορές επιτρέπεται σεξ στο μισάωρο που είπε οσες μπορείς.Της απαντάω έπρεπε να πεις οσες φορές προλαβαίνεις γιατί κ οι δεξαμενές αδειάζουν κ θέλουν παλι χρόνο να γεμίσουν.....με κοίταγε σαν χάνος η γυφτοβουλγαρα κ έφυγα γιατί ήμουν στο πολυ ντεμι να περασω η όχι από την εμφάνιση της κοπέλας που είχε......άσε που θα δοκίμαζα πρώτη φορά κ μπορεί να ήταν φόλα!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom