n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.092
- Πόντοι
- 46.232
Οχι,εδώ και κοντά ένα μήνα, όπως έχει γραφτεί από πολλού δουλεύει αλλού, τσέκαρε Αγκυρας 9Η Βικτώρια από Διδυμου 27 έχει επιστρέψει;
Οχι,εδώ και κοντά ένα μήνα, όπως έχει γραφτεί από πολλού δουλεύει αλλού, τσέκαρε Αγκυρας 9Η Βικτώρια από Διδυμου 27 έχει επιστρέψει;
μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και 1-2 ακόμηΑυτή η Γιάννα από Λιοσίων 73α πώς μοιάζει; Έχουμε περιγραφή; Οι μαλακες δεν βάζουν φωτογραφίες πια...
Οκκ μπρο θα τσεκαρωΟχι,εδώ και κοντά ένα μήνα, όπως έχει γραφτεί από πολλού δουλεύει αλλού, τσέκαρε Αγκυρας 9
Καλό μήνα! Όλα καλά!Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!
Ρωτα εάν θέλουν προσωπικό στην κουζίναΚαλό μήνα! Όλα καλά!
Για κάποιους τύπους εδώ μέσα η πρωταπριλιά είναι απλώς μια καθημερινή μέρα.....Καλό μήνα! Όλα καλά!
Είμαι με την ποδια´και παω ΚολωνάκιΡωτα εάν θέλουν προσωπικό στην κουζίνα
Εγώ θα είμαι πόρτα, οπότε μην κάνεις τον κόποΠρωινή καταδρομική στα στενάκια της φυλής τα οποία δεν είχαν και πολύ κόσμο αλλά για πάρκινγκ εκεί ούτε λόγος! Σχεδόν όλα ανοιχτά και μπαίνοντας στο 66Δ η τσατσά μου παρουσίαςε 3 κοπέλες Ρενάτα, Αλίνα και Άννα - Ιλόνα! Μου ανακοίνωσε πως κάνουν ελεύθερο στοματικό τελιωτικό κωλαράκι και αν θέλω τις παίρνω παρτούζα όλες μαζί με 50€. Και οι τρεις τους είχαν γνώριμες φυσιογνωμίες και νομίζω οτι τις έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν...Έχει δοκιμάσει κανείς; Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!
Ναι αμέ. Κάνουν και θελήματα αν θες.Σουπερ μάρκετ, περίπτερο, λογαριασμούς ΔΕΗ,πληρωμές γενικά...Υπάρχει ποικιλία δηλαδή...λεσβιακά κάνουν;
Στο 10λεπτο που σου δίνουν στα 20€, παραειναι συνοπτικές οι διαδικασίες. Αν θέλει κάποιος να έχει λίγη περισσότερη άνεση χρόνου με την κοπέλα, αξίζει να το κάνει. Η έστω να δώσει 40€ για 20λεπτο. Καλό είναι βέβαια να γίνεται με δοκιμασμένη κοπέλα.Γιατί έχω μια απορία.. Γιατί κάποιος να δώσει 60 για 30 λεπτά και όχι 3*20;
Η μαλακία σκέφτηκα;
Από την άλλη αν έχεις δώσει 60 κυνδυνευεις με φόλα να κλες 60, και δεν ξέρω αν δεχτούν 3 τελειώματα η αν εσύ τελικά τα καταφέρεις.
Εγώ δεν θα το προτιμούσα. Το έχω κάνει μπορώ να σου πω με δύο φορές και " έχασα" πόσο μάλλον με 3.
Αυτή την ξανθιά με το μικρό βυζι λες μουναροπιπίνα;Επιστροφή Χριστίνας μουναροπιπίνας, πρωινή βάρδια τώρα στο Φυλής 54α
Πολύ διπλωματική απάντηση και ωραία, πολύ σωστός τρόπος, μπράβο παιδί μουΝαι αμέ. Κάνουν και θελήματα αν θες.Σουπερ μάρκετ, περίπτερο, λογαριασμούς ΔΕΗ,πληρωμές γενικά...
Παίδες μόλις με ενημέρωσε φίλος ότι κάνει βάρδια η Πέπη Τσεσμελή(τουλάχιστον μια που είναι ίδια) στο Φωκαίας 17 στον όροφο.