1 απριληΜολις πήρα την γνωστή σε όλους Αρίνα Ρόντικα στο Φυλής 84 όροφο. Όπως πάντα το μωράκι σαν να μην πέρασε μια μερα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
Η Βικτώρια από Διδυμου 27 έχει επιστρέψει;
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Επιστροφή Χριστίνας μουναροπιπίνας, πρωινή βάρδια τώρα στο Φυλής 54α
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.713
- Πόντοι
- 201
Ρε φραππε εσυ εισαι ??????Ναι η Αννα απο Φιλιππιδου ειναι πολυ καλη προσφερει προκαταχτιλα φιλακια χαδακια στο σωμα στυνεται υπεροχα ειναι καθαρη δεν γκρινιαζει και δειχνει να το απολαμβανει και να αντεχει στο σεξ εαν και ο παρτενερ την Σεβαστη και της φερθει σωστα!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
ΩΝΤΓ1 απριλη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
Οχι,εδώ και κοντά ένα μήνα, όπως έχει γραφτεί από πολλού δουλεύει αλλού, τσέκαρε Αγκυρας 9Η Βικτώρια από Διδυμου 27 έχει επιστρέψει;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και 1-2 ακόμηΑυτή η Γιάννα από Λιοσίων 73α πώς μοιάζει; Έχουμε περιγραφή; Οι μαλακες δεν βάζουν φωτογραφίες πια...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
Οκκ μπρο θα τσεκαρωΟχι,εδώ και κοντά ένα μήνα, όπως έχει γραφτεί από πολλού δουλεύει αλλού, τσέκαρε Αγκυρας 9
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Μίστερ @kolofatseas . Αυτή είναι,η εξ Ιταλίας;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.643
- Πόντοι
- 3.246
Πρωινή καταδρομική στα στενάκια της φυλής τα οποία δεν είχαν και πολύ κόσμο αλλά για πάρκινγκ εκεί ούτε λόγος! Σχεδόν όλα ανοιχτά και μπαίνοντας στο 66Δ η τσατσά μου παρουσίαςε 3 κοπέλες Ρενάτα, Αλίνα και Άννα - Ιλόνα! Μου ανακοίνωσε πως κάνουν ελεύθερο στοματικό τελιωτικό κωλαράκι και αν θέλω τις παίρνω παρτούζα όλες μαζί με 50€. Και οι τρεις τους είχαν γνώριμες φυσιογνωμίες και νομίζω οτι τις έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν...Έχει δοκιμάσει κανείς; Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!
με την Εβελίνα από περγάμου η οποία εκτελεί χρέη σεφ και σου σεφ. Μου είπε το όνομα του εστιατορίου και το απόγευμα λέω να πάω να δοκιμάσω!
Hello, sorry for my lack of Greek. I am going to be returning to Athens soon, I visited last year so I know how the bourdelas work in general.
1. Are the shift times always the same? I read there are morning, afternoon and evening shifts, what times are these?
2. Which bourdelas in Filis area are open after midnight? I know 105 is but please let me know which others.
3. What is the best way to withdraw lots of 10 and 20 euro notes? When I went last year I got 200 from ATM but this was all in 50 euro notes so I had to get change first for the bourdelas.
Any help is appreciated.
1. Are the shift times always the same? I read there are morning, afternoon and evening shifts, what times are these?
2. Which bourdelas in Filis area are open after midnight? I know 105 is but please let me know which others.
3. What is the best way to withdraw lots of 10 and 20 euro notes? When I went last year I got 200 from ATM but this was all in 50 euro notes so I had to get change first for the bourdelas.
Any help is appreciated.
Καλό μήνα! Όλα καλά!Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
Ρωτα εάν θέλουν προσωπικό στην κουζίναΚαλό μήνα! Όλα καλά!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.419
- Πόντοι
- 2.836
Για κάποιους τύπους εδώ μέσα η πρωταπριλιά είναι απλώς μια καθημερινή μέρα.....Καλό μήνα! Όλα καλά!
Είμαι με την ποδια´και παω ΚολωνάκιΡωτα εάν θέλουν προσωπικό στην κουζίνα
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 159
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 32.478
Εγώ θα είμαι πόρτα, οπότε μην κάνεις τον κόποΠρωινή καταδρομική στα στενάκια της φυλής τα οποία δεν είχαν και πολύ κόσμο αλλά για πάρκινγκ εκεί ούτε λόγος! Σχεδόν όλα ανοιχτά και μπαίνοντας στο 66Δ η τσατσά μου παρουσίαςε 3 κοπέλες Ρενάτα, Αλίνα και Άννα - Ιλόνα! Μου ανακοίνωσε πως κάνουν ελεύθερο στοματικό τελιωτικό κωλαράκι και αν θέλω τις παίρνω παρτούζα όλες μαζί με 50€. Και οι τρεις τους είχαν γνώριμες φυσιογνωμίες και νομίζω οτι τις έχω ξαναπετύχει στο παρελθόν...Έχει δοκιμάσει κανείς; Βγαίνοντας από τον οίκο πέτυχα την Αλόνα από διδύμου 18 με πολιτικά και πιάνοντας κουβέντα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε από τη δουλειά και έχει ανοίξει εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ναι αμέ. Κάνουν και θελήματα αν θες.Σουπερ μάρκετ, περίπτερο, λογαριασμούς ΔΕΗ,πληρωμές γενικά...Υπάρχει ποικιλία δηλαδή...λεσβιακά κάνουν;
Στο 10λεπτο που σου δίνουν στα 20€, παραειναι συνοπτικές οι διαδικασίες. Αν θέλει κάποιος να έχει λίγη περισσότερη άνεση χρόνου με την κοπέλα, αξίζει να το κάνει. Η έστω να δώσει 40€ για 20λεπτο. Καλό είναι βέβαια να γίνεται με δοκιμασμένη κοπέλα.Γιατί έχω μια απορία.. Γιατί κάποιος να δώσει 60 για 30 λεπτά και όχι 3*20;
Η μαλακία σκέφτηκα;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.419
- Πόντοι
- 2.836
Από την άλλη αν έχεις δώσει 60 κυνδυνευεις με φόλα να κλες 60, και δεν ξέρω αν δεχτούν 3 τελειώματα η αν εσύ τελικά τα καταφέρεις.
Εγώ δεν θα το προτιμούσα. Το έχω κάνει μπορώ να σου πω με δύο φορές και " έχασα" πόσο μάλλον με 3.
Έχεις κάνει εξήγα από πριν μπεις στο δωμάτιο. 60 ευρώ πληρωμή 3×20 τρία σουτ αν μπορείς κ καταφέρεις τι σημαίνει ότι δεν θα δεχτούν? Εγώ κάποτε που έκανα ερώτηση σε μια 2τσα Φωκαιας πόσες φορές επιτρέπεται σεξ στο μισάωρο που είπε οσες μπορείς.Της απαντάω έπρεπε να πεις οσες φορές προλαβαίνεις γιατί κ οι δεξαμενές αδειάζουν κ θέλουν παλι χρόνο να γεμίσουν.....με κοίταγε σαν χάνος η γυφτοβουλγαρα κ έφυγα γιατί ήμουν στο πολυ ντεμι να περασω η όχι από την εμφάνιση της κοπέλας που είχε......άσε που θα δοκίμαζα πρώτη φορά κ μπορεί να ήταν φόλα!!!!
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Αυτή την ξανθιά με το μικρό βυζι λες μουναροπιπίνα;Επιστροφή Χριστίνας μουναροπιπίνας, πρωινή βάρδια τώρα στο Φυλής 54α
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις