bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Παίδες μόλις με ενημέρωσε φίλος ότι κάνει βάρδια η Πέπη Τσεσμελή(τουλάχιστον μια που είναι ίδια) στο Φωκαίας 17 στον όροφο.
Πολύ διπλωματική απάντηση και ωραία, πολύ σωστός τρόπος, μπράβο παιδί μουΝαι αμέ. Κάνουν και θελήματα αν θες.Σουπερ μάρκετ, περίπτερο, λογαριασμούς ΔΕΗ,πληρωμές γενικά...
Παίδες μόλις με ενημέρωσε φίλος ότι κάνει βάρδια η Πέπη Τσεσμελή(τουλάχιστον μια που είναι ίδια) στο Φωκαίας 17 στον όροφο.
Είναι όντως η Πέπη(η μια σωσίας της, τι να πώ;). Υπάρχουν ήδη πέντε μύστες πρίν απο μένα που περιμένουν. Έχω δώσει μπλέ εισιτήριο και περιμένω.έτσι όπως είναι τώρα.....αυτη έλειπε από τη φυλής για να δέσει το γλυκό!!! Χαχαχα
ναι αυτή! βάλτην στο στόχαστρο! αξίζει!Μίστερ @kolofatseas . Αυτή είναι,η εξ Ιταλίας;
Κλασική περίπτωση "Χάιδεψέ το ΔΕ δαγκάνει"...
Respect στους συναγωνιστές που έχουν πηδήξει ΠεπηΕίναι όντως η Πέπη(η μια σωσίας της, τι να πώ;). Υπάρχουν ήδη πέντε μύστες πρίν απο μένα που περιμένουν. Έχω δώσει μπλέ εισιτήριο και περιμένω.
ΧαχαχαχαχαΝαι ρε πρωταπριλιά σήμερα. Έχασα τη μπαλα. Ενώ πριν όλο αλήθειες λέγατε . Παντού μουναρες βλέπατε
Αν τώρα είναι ήδη 5 μέχρι το βράδυ θα πλακώσει ένας στρατός με το νέο που είπες.....καλό βόλι κ κανε σύγκριση αν είναι αυτή στο βίντεο ή απλά μια σωσίας της !Είναι όντως η Πέπη(η μια σωσίας της, τι να πώ;). Υπάρχουν ήδη πέντε μύστες πρίν απο μένα που περιμένουν. Έχω δώσει μπλέ εισιτήριο και περιμένω.
Κι εδώ είσαι ρε αργόσχολε; χάχα.ναι αυτή! βάλτην στο στόχαστρο! αξίζει!
Καλή Πρωταπριλιά, μπορεί και όχιΛαϊβ τωρα Μεταξουργειο...
Ιασωνος 37 ισογειο τρανς Ελενα, ψηλη ξανθια με θυληκο ατριχο σωμα πεταχτο κωλο και στιβαρό εργαλειο.
Τη γαμησα σκληρα ηρθε σε οργασμο και εκανα το κωλομουνο της να χυνει..
Λεπτομερειες στην κριτικη...
λογικά με την καμία ΛΟΓΩ αριθμού! 37 δεν θυμάμαι ποτέ κάτι τέτοιο σε καμία βάρδιαΚαλή Πρωταπριλιά, μπορεί και όχι
Πρωταπριλια και του χρονου.Μολις πήρα την γνωστή σε όλους Αρίνα Ρόντικα στο Φυλής 84 όροφο. Όπως πάντα το μωράκι σαν να μην πέρασε μια μερα!!!
Κι ομως αληθεια ειναιΚαλή Πρωταπριλιά, μπορεί και όχι
Κι ομως αληθεια ειναιλογικά με την καμία ΛΟΓΩ αριθμού! 37 δεν θυμάμαι ποτέ κάτι τέτοιο σε καμία βάρδια
Κρεβάτι αποδίδει; Την έχεις δοκιμάσει. Μαρεσουν οι νταρντανες στυλ Λάνα.μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και 1-2 ακόμη
Η φάση είναι αρχές 00s είχε γαμησει ένας φίλος του αδερφού μου, μια που έμοιαζε με την Πέπη τσεσμελη τότε και είχε σκαλωσει. Δεν ήξερε αν ήταν πραγματικά αυτή. Μας το έλεγε και τον δουλεύαμε.έτσι όπως είναι τώρα.....αυτη έλειπε από τη φυλής για να δέσει το γλυκό!!! Χαχαχα
παίζει στο 37α το ισόγειο, απλά είναι σα χτιστηςλογικά με την καμία ΛΟΓΩ αριθμού! 37 δεν θυμάμαι ποτέ κάτι τέτοιο σε καμία βάρδια