Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (24 μέλη και 184 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Υπάρχει ποικιλία δηλαδή...λεσβιακά κάνουν;
Απ όσο ξέρω όχι. Και αν κάποιες κάνουν θα ανεβαίνει η τιμή. Παλιά στο Έλλης 3 έκανε λεσβιακό η Ρωξάνα με την Ειρήνη. Μιλφογκιλφ και οι 2. Τωρα η Ρωξάνα πήγε στο Αγκύρας 9. Δεν ξέρω εκεί τι παίζει

Ilove anal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
699
Πόντοι
361
Ευχαριστώ φίλε να σε καλά θα κάνω μια έρευνα αυτές της μέρες...ξέρεις ώρες που θα της βρω;

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Απ όσο ξέρω όχι. Και αν κάποιες κάνουν θα ανεβαίνει η τιμή. Παλιά στο Έλλης 3 έκανε λεσβιακό η Ρωξάνα με την Ειρήνη. Μιλφογκιλφ και οι 2. Τωρα η Ρωξάνα πήγε στο Αγκύρας 9. Δεν ξέρω εκεί τι παίζει
Έκαναν λεσβιακό στα 50€..
Σιγά τις χλαπατσογκίλφ ,που θέλουν τόσα λεφτά για 10 λεπτά, για να γλύψουν τάχα μου τις ξεχειλωμένες μουνάρες τους...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Έκαναν λεσβιακό στα 50€..
Σιγά τις χλαπατσογκίλφ ,που θέλουν τόσα λεφτά για 10 λεπτά, για να γλύψουν τάχα μου τις ξεχειλωμένες μουνάρες τους...
Δεν είπα ότι άξιζαν. Ρώτησε για λεσβιακό και τουλάχιστον σε μπουρδέλα μόνο αυτές ήξερα. Παλιά στο Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα σε παρτούζα έκαναν τύπου λεσβιακό η Σοφία με την Λίνα. Περισσότερο η Σοφία έκανε τα δικά της, την δάγκωνε και ούρλιαζε . Για 30 ευρώ μιά χαρά ήταν.

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστο.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, μέσα επιλεκτικά κάνει ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 17β η Ειρήνη στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μισής ώρας είπε η υπηρεσία,
καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Αλεξάνδρα/Αγγέλα/Άντζελα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Ντουλσι ή κάτι τέτοιο, μελαχρινή λατινα με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαίας 27α Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στον δεξί ώμο, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
η μιχαελα υπαρχει ακομα μαγκες? απο φωκαιας

• Like
Αντιδράσεις: 968

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.271
Πόντοι
41.129
Επισκεψη κατα τις 8 το βραδι στο Φυλης 65 οροφος οπου ηταν η Χριστινα η τσεχα, ομορφουλα αδυνατη μικρο στηθος και ελια
χαμηλα στην πλατη, μου εκανε στενο μαρκαρισμα στο σαλονι επεσε και στοματοφιλο.

Στο φυλης 84 ισογειο κλασσικα η Ρανια.

Κατεθεσα στο Φυλης 65 ισογειο στην πιπινο-μοντελα Κορινα. Μου εμειναν αναμεικτες εντυπωσεις, την τεσταρα σε καποια πραγματακια μερικα βγηκαν μερικα οχι, λεπτομερειες στην κριτικη αυριο.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Τον κώδικα τον γνωρίζω , για την εφαρμογή του αμφιβάλω. Αν είσαι σίγουρος έμπαινε.
Μέ τιποτε ομως αδελφε ας τα βρουν με τους συνομήλικους τους για μενα ειναι εφηβες και μή ''διαθέσιμες'' Από 20 και πάνω ουδέν προβλημα γενικώς.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.546
Πόντοι
4.926
Από ποιά ηλικια και πανω, θεωρειται ενηλικη για σεξ?
Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Kαλησπέρα στην αγαπημένη ομάδα του Bou, συνέχεια βλέπω και νέο κόσμο και χαίρομαι πολύ, ειδικά όταν μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Μερικές τραγανιστικές λεπτομέριες από εμένα πάντα για τις όμορφες εικόνες...Δευτέρα επίσκεψη στην Τάνια Διδυμου 27 με τις κλασσικές καλές υπηρεσίες, το ιδιαίτερο εδώ μετά το ισπανικό και την φοβερή πίπα είναι ότι ίσως δεν έβαλε τζελ στο μουνί (για πρώτη φορά ίσως ή της βγήκε στο μπάνιο δεν ξέρω) και όταν μπήκα ιεραποστολικό με ρούφηξε το μουνί της με φοβερή αίσθηση κάνοντας και ένα παράξενο σπλάςς ήχο όταν έμπαινε, έχυσα δυνατά μετά από λίγο μέσα της ιδιαίτερα γρήγορα από αυτή την αίσθηση μάλλον.
Επίσκεψη στην Έλενα στο Διδύμου 8α, πολύ καλή η Έλενα το έχω γράψει και σε κριτική, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και είναι και μία όμορφη milf γυναίκα (εξαρτάται από τα γούστα βέβαια) με όμορφο σχετικά κορμί, έχει πλάκα γιατί μιλάει αρκετά και σου κάνει κοπλιμέντα συνέχεια (με αρκετή υπερβολή εδώ) θα κάνουμε σεξάκι να μου ξεσκίσεις το μουνάκι, τι ψωλάρα ειναι αυτή, πώπω τι μεγάλο παιδί είσαι εσύ, δώστα μου όλα άντρα μου, πωπω λέω έγινα ο Peter North στα γεράματα, πέρα από αυτό ειναι πολύ πρόθυμη η κοπέλα πολύ ευγενική και σωστή στην συμπεριφορά της.
Σημερινή επίσκεψη στην Μπαρμπόρα στο Βέργας 6Α που επέστρεψε. Και εδώ είχε πολύ πλάκα αφού έλειπε (η γυναικάρα όπως λέει ο αγαπημένος Διανοούμενος), 2-3 εβδομάδες και επέστρεψε την Παρασκευή το πρωί. Και βέβαια μετά από τόσο αποχή την ξεμούνιασαν. Από ότι μου έλεγε 5-6 άτομα άντεξε (1-2 ώρες περίπου) και έφυγε με πόνους (έπεσαν πάνω μου οι πεινασμένοι...μου είπε και με ξέσκισαν) όπου και επέστρεψε Κυριακή από ότι κατάλαβα. Εμφανώς αδυνατισμένη με τις γνωστές καλές υπηρεσίες, απλά στην αλλαγή από cow girl σε πισωκολλητό με έβαλε στον κώλο της κατευθείαν χωρίς να το περιμένω με τα γνωστά ευχάριστα αποτελέσματα. Κανένα παράπονο η γυναικάρα μετά από 7-8 λεπτά πρωκτικό και χύσιμο στο στόμα. έκανε ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο από πάνω μου για να τα φτύσει και τρέξιμο στις τακουνάρες στο επόμενο δωμάτιο (πορνοσταρικές εικόνες). Να είστε καλά όλοι και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, να σπάει και η καθημερινότητα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Είναι τα νεύρα της αναδουλιας
Καλησπερα Φιλε Quares.....καλα να παθουν....η μαλακια του μυαλου τους φταιει...ασπρο-μαυρο δικο τους.....δεν φτανει που φολιαζουν τον κοσμο με τα αποστειρωμενα προγραμματα...με μηδεν προκαταρκτικα... και οτι αλλη μαλακια κανουν και αναφερουν οι συναγωνιστες χτυπανε και τις πορτες στα 8-10 λεπτα με αδεια σαλονια και ανυπαρκτο κοσμο....λες και αμα κατσουν στο δωματιο αλλα 4-5λεπτα θα πεσει εξω το μαγαζι.....
Ξερεις τι μου θυμιζουν....???οταν πας Δευτερα σε ταβερνα .....το μαγαζι ειναι αδειο και ο σερβιτορος αργει να παρει παραγγελια...ταχα μου ταχα μου οτι εχει κοσμο και τρεχει να τον εξυπηρετηση...αντι να του ριξει καμμια καρπαζια το αφεντικο που χανει πελατες και χρημα....βρε μαλακες....ο ενας θα φερει τον αλλον με καλη εξυπηρετηση...καλες τιμες και σεβασμο.....γαμω τον επαγγελματισμο σας....γαμω.....
Καλα να περνας.....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.
15 έτη όπως κάνουν οι ρομά που κάνουν παιδιά, όχι επι πληρωμή. Επι πληρωμή είναι από 18 και άνω.

bary13

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη η καυλιαρα τσατσα απο φιλιππιδου λετε να ειναι τραβελι; Διαβαζα την κριτικη ενος τυπου που μπηκε δωματιο και μου εκανε εντυπωση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.411
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Το κίνητρο για αυτές να έρθουν Ευρώπη είναι τεράστιο,επίσης στην κοινωνία τους η πορνεία δεν είναι κάτι που στιγματίζεται κοινωνικά.
Ο μηνιαίος μισθός στην Κολομβία είναι 100 δολάρια τα 80 την ημέρα είναι τεράστιο ποσό για αυτές,ας μη μιλήσουμε για άλλες χώρες πολύ φτωχότερες από τη Κολομβία.
Τον παρακολουθώ τον καράφλα 2-3 χρόνια τώρα, ο τύπος σίγουρα έχει πάρει πολύ πράμα από πρώην ανατολικό μπλόκ,
κουβαλούσε μαζί του και μία Λευκορωσίδα, την πήγε και Κούβα.
Nνταξει...δεν έχω καταφέρει να δω ούτε την Αγάπη που δουλεύει στα Αγκύρας 9 & 12α για να διαπιστώσω αν είναι αυτή που δουλευε παλιά εκεί ή κάποια άλλη, ενώ νομίζω και ο Isinas/Formet έγραψε ότι υπάρχει και 3η Χριστίνα στα Φυλής 65/84 μελαχρινή με μεγάλα βυζια, την οποία δε την έχω πετύχει ποτέ
Μία βυζαρού Χριστίνα βουλγάρα που μιλάει Ελληνικά, busty με λίγο πεταχτά δόντια έχω πετύχει στο ημιυπόγειο.
καταλαβα... λαθος στοχο πηδηξα παλι :2funny:
θα ξαναδοκιμασω αυριο
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό χαχαχα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πήγα χτες στο Φ134 το πρωί μιας και είχαν μοστράρει στο πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας την Σολ. Είχε λαϊκή και ήταν κλειστά.
Σήμερα ξαναπήγα μιας και έδειχνε πάλι την Σολ αλλά ήταν το μπιφτέκι η Λούνα
Συμπέρασμα: το πρόγραμμα του 134 είναι για τον Πσολ

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια μια καλή περίπτωση με βυζάρες τώρα το πρωί που να παίρνει μαεστρική πίπα υπάρχει?

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Έχω περάσει τουλάχιστον 5 φορές από Περγάμου 1 να συναντήσω Εβελινα αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ. Ξέρει κάνεις ώρες κλπ η pm ένα τηλ επικοινωνίας με τον οίκο?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.644
Πόντοι
13.636
Τώρα ζωντανά...

Ένας φίλος...

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα Λατίνα
Απλό και ισπανική και επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό κ. α.
Πέρασε πολύ καλά.
Σας το έχω ξαναπεί. Τέτοιες κοπέλες ζητάνε 200€ στο εξωτερικό και τρως και τη Φόλα σου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom