Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (30 μέλη και 292 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
Τιτανομεγιστε σμυρνη η Βικτωρια της αγκυρας ειναι καλη;εχεις εντυπωσεις;
τη πήρα πριν 4-5 μήνες και δυστυχώς μου κατέστρεψε τη παλιά καλή εικόνα που είχα από όταν την έπαιρνα πριν από μια δωδεκαετια και βάλε...απ ότι έχω καταλάβει από αναφορές εξωθεσμικων γνωστών μου, τώρα είναι καλύτερη όταν την πάρεις σε παρτούζα όπου λειτουργεί σα βοηθητική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
Δεν έχεις άδικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πω αγαπητέ, εσύ πιστεύεις ότι είναι αυτό που πλασάρουν;
άσε τι πιστεύω εγώ, τα έχω γράψει εξάλλου, εγώ είπα να μάς δώσεις τα φώτα σου ,πες μας από που είναι οι κοπέλες

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.233
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω από πού είναι. Ξέρω ότι δεν είναι από εκεί που λένε. Ειδικά όσες πλασάρονται ως Ελληνίδες όμως, ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Όλες οι "Λατίνες" κι οι "Ελληνίδες" στη Φυλής βλέπω εργάζονται.
Α ρε ψέμα που τρώτε αμάσητο...
αμα μιλαει ισπανικα τυπε, δεν ειναι λατινα;
ή μηπως ειναι ισπανιδα; ή μηπως ειναι ρουμανα με πτυχιο ισπανικης φιλολογιας; :think:

για τις ελληνιδες, οποιος ειναι ελληνας καταλαβαινει το 90% αν λενε αληθεια. Υπαρχει και ενα 10% (αλβανιδες κυριως) το οποιο γεννηθηκε και μεγαλωσε ελλαδα, και μονο απο καποια χαρακτηριστικα μπορεις να καταλαβεις, και αν.
Τι θελεις, σφραγιδα εισαγωγης με barcode προελευσης; Αν μπορει να στηριξει την εθνικοτητα που δηλωνει, ας ειναι οτι θελει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
Δεν ξέρω από πού είναι. Ξέρω ότι δεν είναι από εκεί που λένε. Ειδικά όσες πλασάρονται ως Ελληνίδες όμως, ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Αφού δε ξέρεις τότε πώς υποθέτεις ότι τρώμε αυτά που γράφεις? και για να μη νομίζεις ότι σε από πήρα να κάνω λίγο χιούμορ και να σου πω ότι νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
αμα μιλαει ισπανικα τυπε, δεν ειναι λατινα;
ή μηπως ειναι ισπανιδα; ή μηπως ειναι ρουμανα με πτυχιο ισπανικης φιλολογιας; :think:

για τις ελληνιδες, οποιος ειναι ελληνας καταλαβαινει το 90% αν λενε αληθεια. Υπαρχει και ενα 10% (αλβανιδες κυριως) το οποιο γεννηθηκε και μεγαλωσε ελλαδα, και μονο απο καποια χαρακτηριστικα μπορεις να καταλαβεις, και αν.
Τι θελεις, σφραγιδα εισαγωγης με barcode προελευσης; Αν μπορει να στηριξει την εθνικοτητα που δηλωνει, ας ειναι οτι θελει.
έτσι, μου θύμισε κάτι τύπους που όταν είχαν έρθει λατίνες στα Ρεμουνδου ,Αγίου Πέτρου κλπ κορόιδευαν ότι δεν είναι λατίνες και έλεγαν ότι πρόκειται για Ρουμανες γυφτισες...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.639
Πόντοι
3.246
έτσι, μου θύμισε κάτι τύπους που όταν είχαν έρθει λατίνες στα Ρεμουνδου ,Αγίου Πέτρου κλπ κορόιδευαν ότι δεν είναι λατίνες και έλεγαν ότι πρόκειται για Ρουμανες γυφτισες...
ναι ειδικά για την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου έκανε μπαμ οτι θα την είχαν μαζέψει από κανένα τσαντίρι στις βρωμερές στέπες της Ρουμανίας

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Δεν έχεις άδικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πω αγαπητέ, εσύ πιστεύεις ότι είναι αυτό που πλασάρουν;
Το αν δηλώνει Ελληνίδα (αλλά είναι Αλβανή) ή πώς η Λατίνα υπάρχει περίπτωση να είναι γυφτοβουλγάρα (1 φορά το έχω πετύχει και διαπιστώνεται με 2-3 λέξεις), πιστεύω δεν ενδιαφέρει και πολύ όσους κάνουν συχνές επισκέψεις, ίσως να ψαρώνει κάποιον που πάει αραιά και πού για να πεί "μάμησα τάδε εθνικότητα".

Στην τελική σε νοιάζει αν η ασιάτισα είναι Ταιλανδή η Βιετναμέζα ?
Πέρα από το ότι "ακούγεται" καλύτερα να λες Ελληνίδα αντί Αλβανή πιστεύω πολλές το κάνουν γιατί θέλουν να δίνουν 0 προσωπικές πληροφορίες, ειδικά στο σαλοναρισμά.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.233
Πόντοι
2.356
Δεν είπε κανείς ότι είναι γύφτισσες από Κ. Αχαγιά.
Αλλά σιγά μην ήρθε η άλλη από Κολομβία ή Βενεζουέλα στην άλλη άκρη του κόσμου να βγάζει 80 ευρώ την ημέρα στη Φυλής.
Όσο για τις "Ελληνίδες" στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Αλβανίδες πρώτης ή δεύτερης γενιάς μετανάστριες.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Αλλά σιγά μην ήρθε η άλλη από Κολομβία ή Βενεζουέλα στην άλλη άκρη του κόσμου να βγάζει 80 ευρώ την ημέρα στη Φυλής.
Όσο για τις "Ελληνίδες" στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Αλβανίδες πρώτης ή δεύτερης γενιάς μετανάστριες.
Φίλε, έχω πάρει πολλές Λατίνες, 2-3 ήταν/είναι και στανταράκια μου μέχρι να λήξει η visa πάντα, το περίεργο που το βλέπεις; Όταν η άλλη μιλάει Ισπανικά και σου λέει ότι είναι Paisa, τι είναι ;γύφτισα;
Έχεις ιδέα τι συνθήκες επικρατούν εκεί ; Βεβαίως και θα έρθουν Ευρώπη όπου μπορούν να βγάλουν όσα μπορούν σε 3-6 μήνες.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Το κίνητρο για αυτές να έρθουν Ευρώπη είναι τεράστιο,επίσης στην κοινωνία τους η πορνεία δεν είναι κάτι που στιγματίζεται κοινωνικά.
Ο μηνιαίος μισθός στην Κολομβία είναι 100 δολάρια τα 80 την ημέρα είναι τεράστιο ποσό για αυτές,ας μη μιλήσουμε για άλλες χώρες πολύ φτωχότερες από τη Κολομβία.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
εχω μια απορια,η Ριτα η μουναρα απο μεταξι δε θα μπορουσε να κανει καμια μεταγραφη για φυλης-φωκαιας ή εκει γυρω,κριμα να ειναι εκει στη σαπιλα,αν γινοταν μεταγραφη θα μαζευε περισσοτερο χρημα +θα ηταν ανετα στις τοπ 3 στη περιοχη
(ακομα κ με απλο προγραμμα)
Με το να βρίσκεται εκεί εχει το άλλοθι να σου κανει την ξεπέτα.
Δεν λεω καλη χρήση και μουνάρα αλλα το πρόγραμμα της παραμένει ρομποτικό

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σκόρπιες Σκέψεις σε Γκρίζο Φόντο. (Μία εναλλακτική ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα).

*Σημείωση: Η βόλτα πραγματοποιήθηκε πριν από, περίπου, δύο μήνες.

Εκείνο το απόγευμα έφτιαχνα ένα επαγγελματικό διαφημιστικό βίντεο, παρακολουθώντας, παράλληλα, live την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ότι υπάρχουν ακόμα προσκυνημένοι και υποτακτικοί, οι οποίοι γουστάρουν να εξουσιάζονται από τσιράκια της πλουτοκρατίας, το αφήνω ασχολίαστο. Αποφάσισα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα και να κατέβω στην πιάτσα, μετά από αρκετό καιρό. Ντύθηκα, άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω στην πόλη. Μια αμαρτωλή πόλη γεμάτη από κομπλεξικούς και συμπλεγματικούς κατοίκους, κακοποιούς, συμμορίες ανηλίκων, ανώμαλους, παιδεραστές και ψυχοπαθείς. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα απολειφάδια βρισκόταν και ένα τραβεστί-τιμωρός. Καραδοκούσε μέσα στο σκοτάδι και έσκιζε κωλαράκια ανυποψίαστων τύπων, οι οποίοι είναι άπειροι και ψάχνουν περίεργες φάσεις. Που πάτε ρε κακομοίρηδες, ξεβράκωτοι στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα! Πήρα το Μετρό, έφτασα στο σταθμό Αττική και πήγα στο Περγάμου 1, όπου είχα διαβάσει πληροφορίες για ένα ladyboy. Η τσατσά μου παρουσίασε δύο κορίτσια, από την Ταϊλάνδη. Μία αδιαφορη milf, που δεν την πρόσεξα καθόλου και την Μέτι. Ένα πολύ εμφανίσιμο τραβεστί. Μελαχρινή, με πανέμορφο πρόσωπο, φυσικό (;) βυζί και κωλάρα. Φόραγε ένα φουστανάκι, με τιράντες, για να κρύβει τον παργαλάτσο. Η τσατσά ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένη μαζί της και την εκθείαζε διαρκώς. Οι τιμές ήταν γραμμένες σε χαρτί, πάνω στο τραπέζι. 50€ πίπα-κώλο (τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει;), 70€ πίπα χωρίς καπότα, 100€ μισάωρο. Δέχεται και χύσιμο στο στόμα. Ανέβηκα και στον πρώτο όροφο, όπου δούλευε η Εβελίνα. Ξανθιά τύπισσα με καλό σώμα, γεματο τατουάζ, νόστιμο πρόσωπο και σιλικονάτα βυζιά. Θυμήθηκα ότι της είχα δώσει μία πίπα και την έχυσα στο στόμα, πριν από 10 χρόνια, όταν δούλευε στο Διδύμου 20. Έφυγα και κατευθύνθηκα στο Αγκύρας 12Α. Εκεί δούλευε η Μαρίνα, ένα milf ψηλό, αδύνατο, με άγρια φάτσα, ανύπαρκτο βυζί και κώλο. Πρόγραμμα φουλ, εκτός από πρωκτικό. Έφυγα και πήγα στο Φιλιππίδου 11Α. Εκεί είδα ένα μπάζο, το οποίο δεν θυμάμαι. Μπήκα και στο Φιλιππίδου 11Β, όπου δούλευε η Σιμόνα, μια αδιάφορη πατσαβούρα. Σε κανένα από τα δύο σπίτια δεν είδα το τραβέλι-τσατσά, που έχουν αναφέρει κάποιοι συναγωνιστές, το οποίο την πέφτει στεγνά σε πελάτες, τους πιπώνει και τους γλύφει τα αρχίδια. Ακολούθως πήγα και στο Φωκαίας 19. Εκεί δούλευε η Ρίτα, μια ψηλή ξανθιά, με μέτριο και πλαδαρό σώμα. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ σεξ και ελεύθερο τελειωτικό τσιμπούκι. Δεν θυμάμαι να επισκέφτηκα άλλα σπίτια. Πήρα τον Ηλεκτρικό και κατευθύνθηκα προς το Σύνταγμα. Άρχισα να περιπλανιέμαι σε αυτή την αρρωστημένη και φλεγματική πόλη, η οποία έμοιαζε με κακέκτυπο της Γκόθαμ Σίτυ. Τσέκαρα για καμιά ωραία γκόμενα, αλλά το μόνο που έβλεπα, τριγύρω μου, ήταν κάποιες μετριότητες και αρκετές πατσαβούρες έφηβες, ενάμιση μέτρο, οι οποίες περπατούσαν και κοιτούσαν συνεχώς το κινητό τους, για να δουν εάν τους έχουν κάνει Like. Δεν είναι δυνατόν, ρε πούστη μου, να υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι ακολουθούν στα social media και αποθεώνουν αυτά τα τρίμπαζα. Δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό, αυτό το πράγμα. Πήρα το δρόμο της επιστροφής απογοητευμένος και προβληματισμένος. Καθοδόν συνάντησα μια νοστιμούλα πιτσιρίκα, γειτόνισσα, μαθήτρια Λυκείου. Της έκανα ένα κοπλιμέντο και της έδωσα το τηλέφωνό μου. Μετά από αυτή την όμορφη συνάντηση επέστρεψα σπίτι κυριευμένος από ένα ευχάριστο συναίσθημα, το οποίο με έκανε να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Καλημέρα, σε όλους τους συναγωνιστές του forum και τους μύστες του site. Όσο για τους ανθυγιεινούς τύπους, που περιέγραψα παραπάνω: Άντε γαμηθείτε τσόλια!
Ρε τύποι, πολυ χαίρομαι να βλεπω και να διαβάζω τα σεντόνια με τις εμπειρίες σας, αλλα βάλτε καμια παράγραφο

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Μήπως ηρθε η ωρα για την ορορα να κρεμάσει το κιλοτακι της;
Απο σεξοβομβα εχει μετατραπεί σε ενα βρωμερό κομοδίνο με βυζια.

Πρωτη φορα μου πέφτει ενω μου
παίρνουν τσιμπούκι.

Περασα και μια πινελιά απ το ματι του Σάρουμαν και μου εχει μείνει μια περίεργη πικριλα στο στομα μεχρι σημερα..

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Τον κώδικα τον γνωρίζω , για την εφαρμογή του αμφιβάλω. Αν είσαι σίγουρος έμπαινε.
Δεν μπλέκεις, αν και ισχύει ότι τα 15 είναι ηλικία συναίνεσης στην πράξη αυτό που θα γίνει είναι να βρεθείς κατηγορούμενος για βιασμό. Και άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τα ανθροποφάγα ΜΜΕ θα σε κατασπαράξουν όπως και η οικογενεια της παρθενοπιπιτσας. Στην ελλαδα είμαστε.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
άσε τι πιστεύω εγώ, τα έχω γράψει εξάλλου, εγώ είπα να μάς δώσεις τα φώτα σου ,πες μας από που είναι οι κοπέλες
Γιγαντα n.smirni76 ανέβασε φώτο σου να την κορνιζαρουμε πάνω από τα κρεβάτια μας και να προσευχόμαστε κάθε βράδυ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μήπως ηρθε η ωρα για την ορορα να κρεμάσει το κιλοτακι της;
Απο σεξοβομβα εχει μετατραπεί σε ενα βρωμερό κομοδίνο με βυζια.

Πρωτη φορα μου πέφτει ενω μου
παίρνουν τσιμπούκι.

Περασα και μια πινελιά απ το ματι του Σάρουμαν και μου εχει μείνει μια περίεργη πικριλα στο στομα μεχρι σημερα..
Μετά από 10 χρόνια τι λες κι εσύ; Όχι πως είναι και πολλές οι επιλογές, αλλά οι πουτάνες είναι αναλώσιμες, δεν είναι για πολλές και συχνές επαναλήψεις.

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Καμία Αφρικανή τίμια είδατε πουθενα για εμάς τς μερακλήδες ; Επίσης ρε μάγκες τι χαλι είναι αυτό με τις τσατσαδες που αμα δεν μπαίνεις στα τέρατα που σ παρουσιάζουν νευριάζουν και από πάνω..ποιες είναι αυτές που θα μου πουν που να δώσω τ λεφτά μου

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Το αν δηλώνει Ελληνίδα (αλλά είναι Αλβανή) ή πώς η Λατίνα υπάρχει περίπτωση να είναι γυφτοβουλγάρα (1 φορά το έχω πετύχει και διαπιστώνεται με 2-3 λέξεις), πιστεύω δεν ενδιαφέρει και πολύ όσους κάνουν συχνές επισκέψεις, ίσως να ψαρώνει κάποιον που πάει αραιά και πού για να πεί "μάμησα τάδε εθνικότητα".

Στην τελική σε νοιάζει αν η ασιάτισα είναι Ταιλανδή η Βιετναμέζα ?
Πέρα από το ότι "ακούγεται" καλύτερα να λες Ελληνίδα αντί Αλβανή πιστεύω πολλές το κάνουν γιατί θέλουν να δίνουν 0 προσωπικές πληροφορίες, ειδικά στο σαλοναρισμά.
Υπάρχει καμία από Λουξεμβούργο να πάω άμεσα για κατάθεση;Ας είναι και Αλβανίδα, αρκεί στο σαλόνι να λέει ότι είναι από Λουξεμβούργο

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.560
Πόντοι
1.336
τώρα live

Φυλής 71α & 71 κλειστά.

Φυλής 69β Βίκυ ξανθιά κοπέλα με το μαλλί αλογοουρά, κανονικό σώμα υπέροχο πεταχτο κωλο μικρό βυζι και Λανα καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ στο αριστερό μπούτι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε στήθος.

Φυλής 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Τζοαννα μελαχρινό μελαμψό κοντοπουτανο από Κολομβία, κανονικό σώμα, πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Φυλής 84β Μελίσα μελαχρινή με κανονικό σώμα πεταχτη κωλαρα 1.5-2αρι βυζι, μετά τις 1230 θα έρθει και 2η κοπέλα.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Κορινα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65α Ντιαννα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα, ωραίο κωλαράκι 2.5αρι καλοφτιαγμενο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φιλιππιδου 11α Βαλέρια καστανοξανθη πια, με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και Κορινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα, 4-4.5αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Ντιαννα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 61 & 59αρια κλειστά.

Φυλης 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι,με πρωκτικο.

Φυλής 72αρια κλειστά.

Φυλής 66δ Μαίρη καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
Αφεντικό, έχεις εικόνα για την Σαμάνθα από φυλής 84 όροφο.
Λατίνα ( δεν ξέρω αν ισχύει), 2. χρονών (φαίνεται λίγο μεγαλύτερη), με κωλαρα 2,5-3 βυζί πλαστικό και ωραίο σώμα.
Για φόλα μου φαίνεται αλλά αν έχεις πάει μαζί της θα με βοηθούσε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom