Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (23 μέλη και 246 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Πριν δυο χρόνια την είχα πάρει και της έριξα δυνατό γαμήσι που της άρεσε. Μάλιστα μου ζήτησε το κινητό μου να με πάρει την τηλέφωνο να κανονίσουμε σε περίπτωση που ξανακλείσουν τα μπουρδέλα, γιατί μόλις είχαν ξανανοίξει (της έδωσα λάθος αριθμό). Έκτοτε την έβλεπα όποτε πήγαινα και μου έκανε επίθεση στο σαλόνι, αλλά δεν ενέδιδα. Είπα να τη δοκιμάσω πρόσφατα και ήταν η μέρα με τη νύχτα. Βαριόταν που ζούσε και μου έκανε υπεραπλό πρόγραμμα χωρίς 69, ούτε ελεύθερο στοματικό που κάνει, από ό,τι είδα στην τελευταία ενημέρωση. Μάλλον ξενέρωσε που την απαξίωνα. :dunno:
Ε μα και συ σε ερωτευτητε ενα απλο λαικο κοριτσι της Φυλης και συ της εριξες χυλοπιτα, λογικο να σου κανει τωρα ναζακια και να στο παιζει δυσκολη.....

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
196
Πόντοι
0
Η Κωνσταντινα που ηταν στο 66 Δ εχει σταματησει;Εχει να εμφανιστει μερες..

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Δοκιμαστική με τη Μπελά του dimitrisxxx,νεαρή Ρωσίδα από ότι μου είπε,τσουπωτη με απλό πρόγραμμα αλλά πολύ διάθεση,deep πίπα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
Γνώμη μου ότι τα 10 ευρώ συνιστούν ληστεία.
Πρόβλεψη για τις επόμενες 2 εβδομάδες,η το κορίτσι θα πάει Φυλής στο 20αρικο η θα έχει τόση δουλειά που θα γίνει ξεπετα.
Σίγουρα θα την ξανά συναντήσω 8,5/10
Πρωινή βάρδια ;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Αυτή είναι αυτή δηλαδή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή δούλευε Φυλής και σε studio.

Δεν μπορώ να το πιστεύσω πως βρέθηκε στο Εμετουργείο, κάποια χοντρή παρανόηση θα έγινε.
Αυτή είναι αυτή δλδ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.639
Πόντοι
3.246

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.254
Πόντοι
41.129
Kαταθεση πριν λιγο στην Ευα bluetooth Κολωνου 45.
Απαλο και τρυφερο chubby κορμι, αδιαμαρτυρητο δυνατο γαμησι και bluetooth στο αυτί να παιζει ...

Η υπηρεσια εδιωξε μεσηλικα πελατη 55 ετων περιπου με το προσχημα οτι η κοπελα θα κατσει μια ωρα στο δωματιο,
οτι την ρωτησα μου ειπε οτι η Ευα δεχεται μονο νεαρους πελατες και οχι μεγαλους.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.639
Πόντοι
3.246
εθεάθη μόλις η Μπέλα... τπτ το ιδιαίτερο... κάτι τατουάζ περιεργα έχει σε όλο το σώμα που την κάνουν να μοιάζει με φυλακόβια! false alarm για εμένα μια χαρά είναι για μετάξι (και δεν είναι αυτή η ξανθιά του βίντεοκλιπ!)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πριν χρόνια είχαμε έναν τύπο εδώ μέσα που εσκαγε μύτη στα μπουρδέλα με δικό του σεντόνι.
Και κάποιοι τύποι εδώ μέσα του κάνανε bulling και του είχανε βγάλει το όνομα
'Ο ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑΣ'.:crazy:

Ωραίο πράγμα να κάνεις σεξακι σε πεντακάθαρο σεντόνι.
Άλλη φάση!

Συμπέρασμα.....

Αν σιχαίνεσαι ή φοβάσαι για δερματικές αρρώστιες πάρε σεντόνι δικό σου μαζί και στα τέτοια σου τι θα πούνε οι άλλοι.

:woldman:
Το έξυπνο μπουρδελοαεντονι

Meraklis40

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
0
Απαλο και τρυφερο chubby κορμι, αδιαμαρτυρητο δυνατο γαμησι και bluetooth στο αυτί να παιζει ...

Η υπηρεσια εδιωξε μεσηλικα πελατη 55 ετων περιπου με το προσχημα οτι η κοπελα θα κατσει μια ωρα στο δωματιο,
οτι την ρωτησα μου ειπε οτι η Ευα δεχεται μονο νεαρους πελατες και οχι μεγαλους.
καλησπέρα συναγωνιστή, προγραμματάκι της Εύας?

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0

μαυρο στη φολα που κανει διακρισεις

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

Γνωρίζεις μηπως μέχρι τι ώρα είναι; Μπας και την προλάβω

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.638
Πόντοι
13.636
@n.smirnis76 αρχοντα του ρεπορταζ, ξερεις που βοσκει η Σεβντα/Σεμπα απο Βεργας και Μαραθωνος?
Με όλο το θάρρος επειδή δεν απάντησε ο Τιτάνας.

Θα την βρεις Λιοσίων 73Α και 73Β.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom