Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (35 μέλη και 279 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Καλησπερα αλανια !σκεφτομαι να κατεβω κεντρο να γαμησω την λατινα Τζουλια απο φυλης 134α!αξιζει τον κοπο?την εχει παρει κανεις σας?
ομορφη παιχνιδιαρα,σιλικον βυζι ,αξιζει

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vinnie

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ξέρετε ποιοι οίκοι ανοίγουν νωρίς το πρωί (κατά τις 9);

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Ρε τυπε άμα έριξες και 10 μανικια σε δύο μέρες λογικό είναι έσκασε και εκείνη η ουρήθρα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα για να έχουμε και εμείς το "κεφάλι" μας ήσυχο
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μύστη μου, να βάζεις καπότα

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Για τους λάτρεις των υπερκωλαρων στο Ιάσωνος 44 αυτό με το διάδρομο και τα λίγα σκαλάκια τώρα δουλεύει μια λατίνα Κιμ.Τεραστιος κωλος,πετρα και φουσκωτος.Πραγματικα one of a kind,το υπόλοιπο πακέτο περιλαμβάνει το χειρότερο πλαστικό βυζί που έχω δει,τατουάζ σε όλη τη κοιλιά,καλό πρόσωπο στα 15 ευρώ.
Εγώ δεν πέρασα γιατί προτιμώ χαμηλό ρίσκο.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Βικτόρια Φυλής 109 α

Μακρυά.
Μην κάνεις το λάθος και δοκιμάσεις, θα το μετανιώσεις.
ΑΠΆΤΗ!!

Μη πείτε μετά ότι δεν τα ξέρατε.
Αυτη η βικτορια Φ109α μηπως ειναι μια μελαχρινη αδυνατη και ακωλη με μετριο υψος?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.244
Πόντοι
41.129
Live τωρα

Ιάσωνος 2 γ Ελενη γκρανι φουλ προγραμμα.

Ιασωνος 30 Μαρια με τα τατού.

Ιασωνος 44 δεξι σκαλακι Μπελλα με υπηρεσία την σπασαρχιδο Νελλυ.

Ιασωνος 37 ισόγειο Σονια πετιτ.

Ιάσωνος 43 Μαγκυ η Κύπρια.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 αριστερό Αλινα. Μιλφ με ελεύθερο στοματικό μέτριο κορμί.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.728
Πόντοι
10.686
Live τωρα

Ιάσωνος 2 γ Ελενη γκρανι φουλ προγραμμα.

Ιασωνος 30 Μαρια με τα τατού.

Ιασωνος 44 δεξι σκαλακι Μπελλα με υπηρεσία την σπασαρχιδο Νελλυ.

Ιασωνος 37 ισόγειο Σονια πετιτ.

Ιάσωνος 43 Μαγκυ η Κύπρια.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 αριστερό Αλινα. Μιλφ με ελεύθερο στοματικό μέτριο κορμί.
Στο τελευταίο κατέληξε η πορνοεπιδρομή, vfm επιλογή, πολύ δοτική και έγραψε την τσατσά στη μουνάρα της, αν δεν έχυνε δις δεν ξεκόλλαγε! Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε μιλφολάτρεις που δεν εστιάζουν τόσο στην εμφάνιση, όσο σε υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Για τους λάτρεις των υπερκωλαρων στο Ιάσωνος 44 αυτό με το διάδρομο και τα λίγα σκαλάκια τώρα δουλεύει μια λατίνα Κιμ.Τεραστιος κωλος,πετρα και φουσκωτος.Πραγματικα one of a kind,το υπόλοιπο πακέτο περιλαμβάνει το χειρότερο πλαστικό βυζί που έχω δει,τατουάζ σε όλη τη κοιλιά,καλό πρόσωπο στα 15 ευρώ.
Εγώ δεν πέρασα γιατί προτιμώ χαμηλό ρίσκο.
καλο ακουγεται

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.728
Πόντοι
10.686
Την είδα, όντως είναι υπερκωλάρα. Πλασάρεται ως Βραζιλιάνα, κι η άλλη κοπέλα που είναι μαζί της, πιο ανοιχτόχρωμη και με λιγότερα κιλά, ως Κολομβιανή.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Την είδα, όντως είναι υπερκωλάρα. Πλασάρεται ως Βραζιλιάνα, κι η άλλη κοπέλα που είναι μαζί της, πιο ανοιχτόχρωη και με λιγότερα κιλά, ως Κολομβιανή.
μηπως ειπε η τσασα εαν δουλευει εως βραδυ η κωλαρου? ή μονο πρωι?

Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
άλλη μια περιοδεία σήμερα αλλά τίποτα άλλο παρά ο μύθος των λατίνων...δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει.
Τελικά η κόρνα είχε τον έλεγχο του εγκεφάλου μου και αποφάσισα να δοκιμάσω τη μαύρη λατίνα στο 66α.
Μεγάλο λάθος. Μεγάλη φόλαρα. Μεγάλη μαλακία. Ένα από τα χειρότερα στην εμπειρία μου. Μια προειδοποίηση για τους άλλους.
Την χαιρετώ στα ισπανικά και προσπαθώ να κάνω φιλική συζήτηση. Τίποτα.
Μηδέν προκαταρκτικά. Βάζει προφυλακτικό χωρίς να με αγγίζει ούτε καν να βγάζει τα ρούχα της. Πλήρης ένδυση!
πίπα; το να το πεις μηχανικό είναι να μιλάς άσχημα για μηχανές.
Αμυντική θέση; Μαλντίνι, Μπαρέζι και Ράμος.

Μετά από 3 λεπτά, ο πουλί μου κοιμάται. «Σεξ τώρα»; Ρώτησε...
Σταμάτησα τη φόλαρα και ντύθηκα. Στα κακά μου ελληνικά λέω στον τσάτσα το κορίτσι είναι φολάρα και δεν του αρέσει να δουλεύει. «Φύγε» μου λέει.
Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι οι υπηρεσίες από το Μεταξουργείο αλλά τιμές στα 20, είναι το πρότυπο. Θέλω να επιστρέψω στις μέρες των Ανατολικοευρωπαίων.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Παιδες δοκιμασε κανεις την υπερκωλαρα κιμ? Στα 15 ευρω ακουγεται πολυ δελεαστικο!

Παντως πολλες λατινες τωρα τελευταια, τι υπεροχα νεα! Ελπιζω να μας ερθουν και αλλες εθνικοτητες! Ζητω η παγκοσμιοποιηση! :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
τα πάκια μπαίνουν
μέσα μαλλιοκούβαρα πως θα πάμε να ξαπλώσουμε σε αυτά τα σεντόνια ;

Οι Λατίνες ήρθαν για τα πάκια, για τους Έλληνες υπάρχει η χήρα με τα 5 ορφανά που έρχεται και στο σπίτι σου χωρίς να ζητά χρήματα!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.728
Πόντοι
10.686
Παιδες δοκιμασε κανεις την υπερκωλαρα κιμ? Στα 15 ευρω ακουγεται πολυ δελεαστικο!

Παντως πολλες λατινες τωρα τελευταια, τι υπεροχα νεα! Ελπιζω να μας ερθουν και αλλες εθνικοτητες! Ζητω η παγκοσμιοποιηση! :rockon:
Από τις γενικότερες (πλην εξαιρέσεων) αναφορές, πρόκειται για φολάρες και ξεπέτες που ήρθαν να κάνουν αρπαχτή και να εξαφανιστούν... Επίσης ανεβάζουν την τιμή της πιάτσας στο Μεταξουργείο στα 15€, οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom