Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (36 μέλη και 295 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Διάβασα στους "γείτονες" ότι στο Χωμ 11β επανήλθαν στο 20άρι. Μάλλον το 30άρι δεν................
Να επιβεβαιώνω ότι έτσι δήλωσαν .... Μπράβο σε όλους τους μπουρδελιαριδες που άντεξαν ( βέβαια ότι καβλες και να χεις αν δεν έχεις λεφτά να χαλάσεις ...) Και δεν εξαπλώθηκε η αύξηση της τιμής ....προσωπικά θεωρώ κοροϊδία και τα στούντιο που για ιδιες υπηρεσίες και χρονο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
χρεωνουν 50αρι και έξτρα 20αρια τα βασικά Ελ τσιμπούκι και 69....... Στόχος να έρθουν στα μπουρδέλα οι πιο πολλές εσκορτ που νομίζουν ότι έχουν χρυσό μουνι!!!

Que_rico

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπερα αδελφια..... ξερουμε που βρίσκεται η Σεβντα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Παιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!

Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Amoxil 1gr δυο φορες την ημερα
φιλος

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Μονο Τανια σημερα στο Δ27.Εκοπανηθει καλα.Με συνεχομενα δωματια και διαμαρτυριες για την καθυστερηση απο ξαναμενους γαμηκους.
Διδυμου 22 ηταν η Ολγα η πουτανοφατσα και η Ελενη απο το Φ109 οροφος.
ΔΙδυμου 8 οι θειτσες Ελενη και Βερονικα.
Ανρωτιεμαι που να πηγε η Ρομινα απο το Φιλιππιδου 11 ισογειο και εκεινη η κωλαρα η Βικυ που ηταν τις προαλλες.Προχθες απογευμα ηταν η Καρολινα στο ισογειο του συγκεκριμενου οικου.
Οι θειτσες λένε τπτ?

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
Παιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!

Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
χωρις φαντα που πας μυστη?

Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
χωρις φαντα που πας μυστη?
Έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή αν δεν το έπαιρνε ακαποτο μου ειχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι απο τις πολλές καυλες κ θα ειχα πάθει κάποιο εγκεφαλικό στάνταρ!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.632
Πόντοι
13.636
Μια ερώτηση - ίσως μια ηλίθια ερώτηση μαλάκα
Anna Thai 86 up Δεν μου φαίνεται Ταϊλανδέζα. Πολύ ψηλός, λάθος σχήμα, όχι ταϊλανδέζικο πρόσωπο. Μου φαίνεται περισσότερο σαν την Κεντρική Ασία.
Ίσως και να είναι και από την Κεντρική Ασία της Αλβανίας...

Τι σημασία έχει αν είναι και από την Αυστραλία.
Η Γυναίκα είναι Μουναρα!!!

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 136 & 134β κλειστά.

Φυλής 134α Τζούλια μελαχρινή λατινα μέ κανονικό σώμα μεγάλο πεταχτο κωλο 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι (να διευκρινίσω ότι δεν είναι η Τζούλια που είχα δει και είχα πάρει στο Φυλής 84α) και Αλεξάνδρα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα με 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 κλειστό.

Φυλής 109β Ροντικα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 105 αριστερά Ρωξανα (από Φ71α) καστανή λεπτή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα,
Η Βικτόρια από Φυλής 109α έχει δουλέψει και πουθενά αλλού?

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδω

Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδω
Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!
Ημουν φυλής πάντως!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!
Ημουν φυλής πάντως!
10 σε 2 μερες?ποιος εισαι?τεσπα,καλως...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Amoxil 1gr δυο φορες την ημερα
φιλος
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.

Τελευταία τροποποίηση:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Βράσε μια φαντα 330ml και θα κανεις κομπρέσες στο πουτσοκέφαλο , πρωι ,μεσημερι βραδυ.
Σε δυο μερες θα εισαι περδίκι.
Αν βρεις ληγμένη φάντα ακόμα καλύτερα ...

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Ρε τυπε άμα έριξες και 10 μανικια σε δύο μέρες λογικό είναι έσκασε και εκείνη η ουρήθρα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα για να έχουμε και εμείς το "κεφάλι" μας ήσυχο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει οτι οντως η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογα , δουλευει τωρα στο Ελλης 3 απογευμα η πρωι.οσες φορες πηγα ολο την ειρηνη εβλεπα.ευχαριστω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.
Συνήθως Vibramicyn, Zithromax, Ciproxin δίνουν αλλά δεν ειπα οτι δεν φέρει αποτέλεσμα η Amoxil. Απλά δεν εστιάζει τόσο εξεζητημενα στο ουροποιητικο. Όλες οι αντιβιωσεις έχουν θετικό αποτέλεσμα, απλά οι τρεις πρωτες που ανέφερα πιανουν ολο το φάσμα μικροβίων των ουρων και του σπέρματος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom