Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (29 μέλη και 295 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
χωρις φαντα που πας μυστη?
Έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή αν δεν το έπαιρνε ακαποτο μου ειχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι απο τις πολλές καυλες κ θα ειχα πάθει κάποιο εγκεφαλικό στάνταρ!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.211
Πόντοι
19.236
Μια ερώτηση - ίσως μια ηλίθια ερώτηση μαλάκα
Anna Thai 86 up Δεν μου φαίνεται Ταϊλανδέζα. Πολύ ψηλός, λάθος σχήμα, όχι ταϊλανδέζικο πρόσωπο. Μου φαίνεται περισσότερο σαν την Κεντρική Ασία.
Ίσως και να είναι και από την Κεντρική Ασία της Αλβανίας...

Τι σημασία έχει αν είναι και από την Αυστραλία.
Η Γυναίκα είναι Μουναρα!!!

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 136 & 134β κλειστά.

Φυλής 134α Τζούλια μελαχρινή λατινα μέ κανονικό σώμα μεγάλο πεταχτο κωλο 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι (να διευκρινίσω ότι δεν είναι η Τζούλια που είχα δει και είχα πάρει στο Φυλής 84α) και Αλεξάνδρα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα με 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 κλειστό.

Φυλής 109β Ροντικα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 105 αριστερά Ρωξανα (από Φ71α) καστανή λεπτή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα,
Η Βικτόρια από Φυλής 109α έχει δουλέψει και πουθενά αλλού?

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
201
Παιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!

Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδω

Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδω
Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!
Ημουν φυλής πάντως!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
201
Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!
Ημουν φυλής πάντως!
10 σε 2 μερες?ποιος εισαι?τεσπα,καλως...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Amoxil 1gr δυο φορες την ημερα
φιλος
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.

Τελευταία τροποποίηση:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Παιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!

Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Βράσε μια φαντα 330ml και θα κανεις κομπρέσες στο πουτσοκέφαλο , πρωι ,μεσημερι βραδυ.
Σε δυο μερες θα εισαι περδίκι.
Αν βρεις ληγμένη φάντα ακόμα καλύτερα ...

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.889
Πόντοι
1.191

ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Ρε τυπε άμα έριξες και 10 μανικια σε δύο μέρες λογικό είναι έσκασε και εκείνη η ουρήθρα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα για να έχουμε και εμείς το "κεφάλι" μας ήσυχο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.744
Πόντοι
1.936
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει οτι οντως η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογα , δουλευει τωρα στο Ελλης 3 απογευμα η πρωι.οσες φορες πηγα ολο την ειρηνη εβλεπα.ευχαριστω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.
Συνήθως Vibramicyn, Zithromax, Ciproxin δίνουν αλλά δεν ειπα οτι δεν φέρει αποτέλεσμα η Amoxil. Απλά δεν εστιάζει τόσο εξεζητημενα στο ουροποιητικο. Όλες οι αντιβιωσεις έχουν θετικό αποτέλεσμα, απλά οι τρεις πρωτες που ανέφερα πιανουν ολο το φάσμα μικροβίων των ουρων και του σπέρματος.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Τεσπα, δεν είμαστε γιατροί (μάλλον) έτσι κι αλλιως. Θα παει σε ένα γιατρό ο συναγωνιστής να του δώσει την απαιτούμενη αντιβίωση και να γίνει καλά. Ας μη σπαμάρουμε άλλο το νημα.
Περαστικά να ειναι αυτη η μικρή περιπέτεια του και συντομα ξανά στις επάλξεις!

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
11 χρόνια την γαμουσα !! Πάντα σωστή πάντα καλή πάντα ευγενική πάντα 69 ακα τσιμπουκι τελειωτικό , αλλά όλα έχουν και τα όρια τους !!αντεξε πολλά η κοπέλα έβγαλε 500.000(ελπίζω να μην διαβάζει η εφορία ..) και στην καραμουναρα της πλέον και καλά κάνει !!! Εβελίνα βρες έναν γκόμενο για να μην σου λείψει ο πουτσος που τόσο θες να τον μαλαζης να τον περιποιησε να σε γαμη και να σε χύνει και κάνε την ζωάρα σου !! Απλά προσεχε με τα χρήματα ….μην είσαι τόσο δοτική όσο εισουν σαν πορνη !! Κρίμα ο κόπος 12 περίπου ετών !!αυτα και ναι τέλος εποχής !!2012-2023 ‘’’’’’
Σταμάτησε;, εν τέλει η Εβελινα;

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
429
Πόντοι
20
Κολωνου 30α η Κατερίνα η Ρουμάνα το πήγε 15 απλό συν 69

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.070
Πόντοι
46.232
Καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει οτι οντως η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογα , δουλευει τωρα στο Ελλης 3 απογευμα η πρωι.οσες φορες πηγα ολο την ειρηνη εβλεπα.ευχαριστω
σήμερα πού πέρασα, η υπηρεσία σε ερώτηση μου το αρνήθηκε κατηγορηματικα οτι έχει επιστρέψει η Μαρία στον οικο

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.758
Πόντοι
4.646
...................
Ιασωνος 44 τερμα δεξί σκαλάκια η νεαρη Μπέλα. Περασα δωμάτιο πρώτη φορα μαζι της και πέρασα απρόσμενα καλα αφου η κορασις ειχε πολυ καλη αποδοση μεσα στο δωμάτιο. Λεπτομέρειες στην κριτική. Τσατσα η σπασαρχίδο Νελλυ, προσοχή.
Μύστη, χαίρομαι που πέρασες καλά με την Μπέλα (Ντάρια το πραγματικό της). Την άλλη φορά να της γλύψεις και κωλοτρυπιδι που γουστάρει πολύ. :rockon:Προσπάθησε να αποφύγεις γλυφομούνι όμως γιατί έχει κάτι περίεργα "εξογκώματα" εντός του αιδοίου...:rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom