koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.744
- Πόντοι
- 1.936
Μια χαρα ειναι.Παλαιμαχες ,γαμευσιμες και με εμπειρια.Δεν κλαις το πορνοευρω σουΟι θειτσες λένε τπτ?
Μια χαρα ειναι.Παλαιμαχες ,γαμευσιμες και με εμπειρια.Δεν κλαις το πορνοευρω σουΟι θειτσες λένε τπτ?
Έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή αν δεν το έπαιρνε ακαποτο μου ειχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι απο τις πολλές καυλες κ θα ειχα πάθει κάποιο εγκεφαλικό στάνταρ!χωρις φαντα που πας μυστη?
Από εμφάνιση για την ηλικία τους?Μια χαρα ειναι.Παλαιμαχες ,γαμευσιμες και με εμπειρια.Δεν κλαις το πορνοευρω σου
Ίσως και να είναι και από την Κεντρική Ασία της Αλβανίας...Μια ερώτηση - ίσως μια ηλίθια ερώτηση μαλάκα
Anna Thai 86 up Δεν μου φαίνεται Ταϊλανδέζα. Πολύ ψηλός, λάθος σχήμα, όχι ταϊλανδέζικο πρόσωπο. Μου φαίνεται περισσότερο σαν την Κεντρική Ασία.
Η Βικτόρια από Φυλής 109α έχει δουλέψει και πουθενά αλλού?συνέχεια σφηνάκι live
Φυλής 136 & 134β κλειστά.
Φυλής 134α Τζούλια μελαχρινή λατινα μέ κανονικό σώμα μεγάλο πεταχτο κωλο 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι (να διευκρινίσω ότι δεν είναι η Τζούλια που είχα δει και είχα πάρει στο Φυλής 84α) και Αλεξάνδρα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα με 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 κλειστό.
Φυλής 109β Ροντικα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 109α Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 105 δεξιά κλειστο.
Φυλής 105 αριστερά Ρωξανα (από Φ71α) καστανή λεπτή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα,
φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδωΠαιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!
Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!
ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!φιλος ,μπορεις αν θες σε πμ να μ στειλεις σε ποιες πηγες ωστε να μην παω ,γιατι μπορει να μην θες να πεις εδω
10 σε 2 μερες?ποιος εισαι?τεσπα,καλως...Ήδη εχω δεχτεί κάποια μηνύματα σαν το δικό σου το θέμα είναι πως μπήκα σε 10 κορίτσια εντός 2 ημερων που βριακομουν Αθήνα και θα ηταν άδικο να στοχοποιησω κάποια κοπέλα!
Ημουν φυλής πάντως!
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.Amoxil 1gr δυο φορες την ημερα
φιλος
Βράσε μια φαντα 330ml και θα κανεις κομπρέσες στο πουτσοκέφαλο , πρωι ,μεσημερι βραδυ.Παιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!
Ενημέρωσα μια γιατρό είπε πως ειναι ουρολοιμωξη και μου είπε να προσέχω που τον βάζω!
ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Ρε τυπε άμα έριξες και 10 μανικια σε δύο μέρες λογικό είναι έσκασε και εκείνη η ουρήθρα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα για να έχουμε και εμείς το "κεφάλι" μας ήσυχοΠαιδιά προσοχή με τις ακαποτες πιπες ειχα μπει σε αρκςτα σε μια μέρα και από χθες με τσούζει αφάνταστα το πουλί μου οταν κατουραω!
ΠΡΟΣΟΧΗ μύστες!
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.
Αδερφε η amoxil είναι συνήθως για λοιμώξεις αναπνευστικού και για πρηξιμο σε δόντι, καθώς επισης σε επιμονες ιωσεις με εμπυρετη κατάσταση.Δεν εστιάζει στο ουροποιητικο. Είναι γενικου τυπου αυτή.
ΚουκλαρεςΑπό εμφάνιση για την ηλικία τους?
Συνήθως Vibramicyn, Zithromax, Ciproxin δίνουν αλλά δεν ειπα οτι δεν φέρει αποτέλεσμα η Amoxil. Απλά δεν εστιάζει τόσο εξεζητημενα στο ουροποιητικο. Όλες οι αντιβιωσεις έχουν θετικό αποτέλεσμα, απλά οι τρεις πρωτες που ανέφερα πιανουν ολο το φάσμα μικροβίων των ουρων και του σπέρματος.Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.
Αντιβιωτικο ευρεου φασματος φιλε μου.Ουρολιμωξεις ανω και κατω ουροποιητικου ,γοννορειες,τα πιανει μια χαρα.
Σταμάτησε;, εν τέλει η Εβελινα;11 χρόνια την γαμουσα !! Πάντα σωστή πάντα καλή πάντα ευγενική πάντα 69 ακα τσιμπουκι τελειωτικό , αλλά όλα έχουν και τα όρια τους !!αντεξε πολλά η κοπέλα έβγαλε 500.000(ελπίζω να μην διαβάζει η εφορία ..) και στην καραμουναρα της πλέον και καλά κάνει !!! Εβελίνα βρες έναν γκόμενο για να μην σου λείψει ο πουτσος που τόσο θες να τον μαλαζης να τον περιποιησε να σε γαμη και να σε χύνει και κάνε την ζωάρα σου !! Απλά προσεχε με τα χρήματα ….μην είσαι τόσο δοτική όσο εισουν σαν πορνη !! Κρίμα ο κόπος 12 περίπου ετών !!αυτα και ναι τέλος εποχής !!2012-2023 ‘’’’’’
σήμερα πού πέρασα, η υπηρεσία σε ερώτηση μου το αρνήθηκε κατηγορηματικα οτι έχει επιστρέψει η Μαρία στον οικοΚαλησπερα.μπορει καποιος να μου πει οτι οντως η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογα , δουλευει τωρα στο Ελλης 3 απογευμα η πρωι.οσες φορες πηγα ολο την ειρηνη εβλεπα.ευχαριστω
Μύστη, χαίρομαι που πέρασες καλά με την Μπέλα (Ντάρια το πραγματικό της). Την άλλη φορά να της γλύψεις και κωλοτρυπιδι που γουστάρει πολύ. Προσπάθησε να αποφύγεις γλυφομούνι όμως γιατί έχει κάτι περίεργα "εξογκώματα" εντός του αιδοίου......................
Ιασωνος 44 τερμα δεξί σκαλάκια η νεαρη Μπέλα. Περασα δωμάτιο πρώτη φορα μαζι της και πέρασα απρόσμενα καλα αφου η κορασις ειχε πολυ καλη αποδοση μεσα στο δωμάτιο. Λεπτομέρειες στην κριτική. Τσατσα η σπασαρχίδο Νελλυ, προσοχή.