You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Πρωϊνή περιήγηση 27/1/2010:
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν είπε ευχαριστημένος συναγωνιστής βγαίνοντας:"Πολύ καλή".Η ξανθιά Ρωσίδα.Μέτρια σε υπηρεσίες από τις κριτικές.
Φώκαιας 17 άνω-Όλγα-Λολίτα με 0% λιπαρά.
Φώκαιας 17 κάτω-Έλενα από Κνίδου 18 και Φυλής 200.
Φώκαιας 19-Μαρίνα η Πολωνέζα σταθερά.
Φυλής 59 επί του πεζοδρομίου:Σακίρα και Ίνκα να περιμένουν τον κλειδοκράτορα για να ανοίξει το μαγαζί.Άνω-Ίνκα.Μελαγχροινή κοντή λεπτή με μικρό βυζάκι και άσχημη στο πεζοδρόμιο που ήταν άβαφη.Μέσα στο σαλόνι και βαμένη ήταν καλύτερη.Κάτω-Σακίρα.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106.Μελαγχροινή χαριτωμένη συνάμενη κουνάμενη.
Φυλής 65 πάνω-Μελαγχροινή νταρντανοειδής με σχετικά καλό σώμα και βυζιά αλλά με ξινή φάτσα και προγουλάκι.
Φυλής 65 κάτω-Ρωξάνη είπε η τσατσά.Σταθερά.
Φυλής 69 κάτω-Τάνια milf σταθερά.
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα αυτοδιαφημιζόμενη ντυμένη κουνελάκι; πάπια; μα ποια πάπια;
Φυλής 92-Ξανθιά ΜΟΥΝΑΡΑ και ΚΩΛΑΡΑ.Καινούργια φαίνεται.
Φυλής 86 άνω-Σάντρα σταθερά.Μελαγχροινό χαριτωμένο πιπίνι.
Φυλής 84 άνω-Ξανθός κόμματος με πιασίματα.
Φυλής 54 άνω-Χριστίνα σταθερά.Μελαγχροινή με χυτούς βύζους.Δούλευε και Φυλής 59 κάποτε.
Φυλής 40-Αδιάφορη ξανθιά με ακάποτο και πρωκτικό με την ψυχοπαθή ξανθιά τσατσά.
Καλύμνου 48-Χριστίνα.Ξανθό ψηλό λεπτό όμορφο milf με "σπέσιαλ περιποίηση" κατά την τσατσά.Δεν διευκρίνησε επ'αυτού.Όποιος ξέρει ας γράψει.
Καλύμνου 36-Φωτεινή.Ο Γιάτσεκ Γκμοχ.Ξανθιά παχιά με μεγάλο σαγόνι.Ακάποτο.
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Ξανθό αδιάφορο milf
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν είπε ευχαριστημένος συναγωνιστής βγαίνοντας:"Πολύ καλή".Η ξανθιά Ρωσίδα.Μέτρια σε υπηρεσίες από τις κριτικές.
Φώκαιας 17 άνω-Όλγα-Λολίτα με 0% λιπαρά.
Φώκαιας 17 κάτω-Έλενα από Κνίδου 18 και Φυλής 200.
Φώκαιας 19-Μαρίνα η Πολωνέζα σταθερά.
Φυλής 59 επί του πεζοδρομίου:Σακίρα και Ίνκα να περιμένουν τον κλειδοκράτορα για να ανοίξει το μαγαζί.Άνω-Ίνκα.Μελαγχροινή κοντή λεπτή με μικρό βυζάκι και άσχημη στο πεζοδρόμιο που ήταν άβαφη.Μέσα στο σαλόνι και βαμένη ήταν καλύτερη.Κάτω-Σακίρα.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106.Μελαγχροινή χαριτωμένη συνάμενη κουνάμενη.
Φυλής 65 πάνω-Μελαγχροινή νταρντανοειδής με σχετικά καλό σώμα και βυζιά αλλά με ξινή φάτσα και προγουλάκι.
Φυλής 65 κάτω-Ρωξάνη είπε η τσατσά.Σταθερά.
Φυλής 69 κάτω-Τάνια milf σταθερά.
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα αυτοδιαφημιζόμενη ντυμένη κουνελάκι; πάπια; μα ποια πάπια;
Φυλής 86 άνω-Σάντρα σταθερά.Μελαγχροινό χαριτωμένο πιπίνι.
Φυλής 84 άνω-Ξανθός κόμματος με πιασίματα.
Φυλής 54 άνω-Χριστίνα σταθερά.Μελαγχροινή με χυτούς βύζους.Δούλευε και Φυλής 59 κάποτε.
Καλύμνου 48-Χριστίνα.Ξανθό ψηλό λεπτό όμορφο milf με "σπέσιαλ περιποίηση" κατά την τσατσά.Δεν διευκρίνησε επ'αυτού.Όποιος ξέρει ας γράψει.
Καλύμνου 36-Φωτεινή.Ο Γιάτσεκ Γκμοχ.Ξανθιά παχιά με μεγάλο σαγόνι.Ακάποτο.
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Ξανθό αδιάφορο milf
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.936
- Πόντοι
- 6.925
πρωί πρωι φωκαίας 25Β η ισπανίς Μπιάνκα ήταν ήδη στην παραγωγή. ωραίο μωρό, ωράια heels αλλά δεν είχα καιρό. στα υπόψιν όμως.
Είναι στα υπ'όψιν και από εμένα , στο σαλόνι εμπνέει παρά το ψιλοπεσμένο στήθος ... μέσα όμως ?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς σε προηγούμενα posts...
Χθες σε τσάρκα-περίπατο, με τον φίλτατο συνοδοιπόρο Cheyenne, διαπιστώθηκε πως το "ευαγές" τριμερές μπουρδέλο (μπουρδέλο ή κωλοχανείο (?) ) Φυλής 95, επανασφραγίστηκε...
Γιατί άραγε?
Πάντως είχαν θράσος κατά μία έννοια, γιατί μετά την πρώτη σφράγιση που είχε γίνει πριν μερικούς μήνες... το ξανάνοιξαν και μάλιστα ξεφύτρωσαν στο ίδιο οίκημα τρία άθλια μπουρδέλα με ντουέτα στο καθένα... και με άθλιες συνθήκες υγιεινής...
Ε...δεν νομίζω να νόμιζαν ότι θα τους αφήνανε έτσι...?
Χθες σε τσάρκα-περίπατο, με τον φίλτατο συνοδοιπόρο Cheyenne, διαπιστώθηκε πως το "ευαγές" τριμερές μπουρδέλο (μπουρδέλο ή κωλοχανείο (?) ) Φυλής 95, επανασφραγίστηκε...
Γιατί άραγε?
Πάντως είχαν θράσος κατά μία έννοια, γιατί μετά την πρώτη σφράγιση που είχε γίνει πριν μερικούς μήνες... το ξανάνοιξαν και μάλιστα ξεφύτρωσαν στο ίδιο οίκημα τρία άθλια μπουρδέλα με ντουέτα στο καθένα... και με άθλιες συνθήκες υγιεινής...
Τυπε μου μολις βρουνε παλι 5-6 κοπελες να τα στελεχωσουν, θα τα ξαναανοιξουν σε λιγες ημερες.Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς σε προηγούμενα posts...
Γιατί άραγε?
Γνωστο σκηνικο!
Εγω ξερω οικο την ιδια μερα που σφραγιστηκε με χαρτι του κρατους στην πορτα, την ιδια ημερα να ξαναλειτουργει!
Στο φυλης95 μαλιστα μετα την σφραγιση του στην οποια αναφερεσαι, μας ειχαν κλειδωσει για 1 ωρα σχεδον, μαζι με τσουρμο απο πακηδες στο σαλονι, γιατι γινοταν ντου στην περιοχη...
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
;) ;) ;) ;)Τυπε μου μολις βρουνε παλι 5-6 κοπελες να τα στελεχωσουν, θα τα ξαναανοιξουν σε λιγες ημερες.
Γνωστο σκηνικο!
Εγω ξερω οικο την ιδια μερα που σφραγιστηκε με χαρτι του κρατους στην πορτα, την ιδια ημερα να ξαναλειτουργει!
Επισκέπτης
Τυπε μου μολις βρουνε παλι 5-6 κοπελες να τα στελεχωσουν, θα τα ξαναανοιξουν σε λιγες ημερες.
Γνωστο σκηνικο!
Στο φυλης95 μαλιστα μετα την σφραγιση του στην οποια αναφερεσαι, μας ειχαν κλειδωσει για 1 ωρα σχεδον, μαζι με τσουρμο απο πακηδες στο σαλονι, γιατι γινοταν ντου στην περιοχη...
ξαναλειτουργει παρανομα πια. Ομως υστερα απο απανωτα προστιμα (λογω αποσφραγισης) και συλληψεις θα ειναι ανοιχτο το καθε ενα (σπιτι) οσο αντεχει το πορτοφολι του καθενος και της καθε μιας
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ξανθιά με τατουάζ στην μέση δεξιά (όπως την κοιτάς);
καλησπερα οπαδοι της νυχτας....η εν λογω κορασιδα δοκιμαστηκε....μετρια πραγματα εως κακα θα ελεγα...δεν ηξερε πολλα πραγματα ενω δεν αρθρωνει ουτε λεξη απο ελληνικα...δηλωνει ισπανιδα....Πρωϊνή περιήγηση 27/1/2010:
μετριο στοματικο,απο πανω επισης μετρια χωρις πολυ συμμετοχη και στα 4 λες και πεθανε....ανεκτη σε σφυροκοπημα ομως,ουτε κιχ δεν εβγαλε...
αξιοσημειωτο που μολις μπηκε της λεω γεια σου....κι απαντησε...english please
Επισκέπτης
Δεν μου άρεσε και δεν την πρόσεξα περισσότερο.Εξάλλου βγήκε στο σαλόνι για να πάει στο δωμάτιο ως τυχαία διερχόμενη στον δρόμο και δεν έστρεψε το κεφάλι της για να μας δει.Ξανθιά με τατουάζ στην μέση δεξιά (όπως την κοιτάς);
Επισκέπτης
Φυλής 92-Ξανθιά ΜΟΥΝΑΡΑ και ΚΩΛΑΡΑ.Καινούργια φαίνεται.:
Προφανώς ούτε λόγος για προκαταρκτικά και γλυψίματα,σωστά;καλησπερα οπαδοι της νυχτας....η εν λογω κορασιδα δοκιμαστηκε....μετρια πραγματα εως κακα θα ελεγα...δεν ηξερε πολλα πραγματα ενω δεν αρθρωνει ουτε λεξη απο ελληνικα...δηλωνει ισπανιδα....
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
"Όχι στην σύλληψη εκδιδομένων γυναικών με νόμιμη άδεια"
"Από τον περασμένο Μάιο έχουν πολλαπλασιαστεί οι συλλήψεις των εκδιδόμενων προσώπων με νόμιμη άδεια εργασίας, καταστρατηγώντας έτσι το δικαίωμα των νομίμως εκδιδόμενων προσώπων να ασκούν το επάγγελμά τους...
Αυτή είναι η διεύθυνση για όσους θέλουν να υπογράψουν το petition για τη συμπαράσταση στο Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας."
"Από τον περασμένο Μάιο έχουν πολλαπλασιαστεί οι συλλήψεις των εκδιδόμενων προσώπων με νόμιμη άδεια εργασίας, καταστρατηγώντας έτσι το δικαίωμα των νομίμως εκδιδόμενων προσώπων να ασκούν το επάγγελμά τους...
Αυτή είναι η διεύθυνση για όσους θέλουν να υπογράψουν το petition για τη συμπαράσταση στο Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας."
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Πρωϊνή περιήγηση 27/1/2010:
Αγαπητέ κ. jockerx,
Μήπως θυμάστε αν η δίδα Ίνκα είχε καρέ μαλλάκι?
Θυμάστε κάτι άλλο από την εμφάνισή της?
Για να δώ αν είναι αυτή που ψάχνω τώρα τελευταία.
Ευχαριστώ
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Δεν μου άρεσε και δεν την πρόσεξα περισσότερο.Εξάλλου βγήκε στο σαλόνι για να πάει στο δωμάτιο ως τυχαία διερχόμενη στον δρόμο και δεν έστρεψε το κεφάλι της για να μας δει.
To τελευταίο διάστημα το Φυ40 δουλεύει με μελαχροινές. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση που είπες ξανθιά και σε ρώτησα.
Είχα πετύχει μια ξανθιά τσέχα κατά τα μέσα δεκεμβρίου, και έκανε απίστευτο κρεββάτι (βγήκα παραπατώντας).
Αν ξαναεμφανιστεί θα πάω τρέχοντας (προς το παρόν πάω για να μου σπάει τα νεύρα η σπαστική τσα^2).
Μήπως θυμάστε αν η δίδα Ίνκα είχε καρέ μαλλάκι?
Θυμάστε κάτι άλλο από την εμφάνισή της?
Η Ίνκα επιτσιλήσθη προ δίωρου. Αν θες προδιαγραφές, πρόκειται για κοντούλα μελαχροινή ρουμάνα, με αδύνατο σωματάκι.
Μικρό βυζάκι (χωράει σε παλάμη), και το πρόσωπο δείχνει πολύ καλύτερο από μακριά. Το μαλλί είναι κοντό - δεν τα πάω καλά με τις κουπ.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
To τελευταίο διάστημα το Φυ40 δουλεύει με μελαχροινές. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση που είπες ξανθιά και σε ρώτησα.
Είχα πετύχει μια ξανθιά τσέχα κατά τα μέσα δεκεμβρίου, και έκανε απίστευτο κρεββάτι (βγήκα παραπατώντας).
Αν ξαναεμφανιστεί θα πάω τρέχοντας (προς το παρόν πάω για να μου σπάει τα νεύρα η σπαστική τσα^2).
Η Ίνκα επιτσιλήσθη προ δίωρου. Αν θες προδιαγραφές, πρόκειται για κοντούλα μελαχροινή ρουμάνα, με αδύνατο σωματάκι.
Μικρό βυζάκι (χωράει σε παλάμη), και το πρόσωπο δείχνει πολύ καλύτερο από μακριά. Το μαλλί είναι κοντό - δεν τα πάω καλά με τις κουπ.
Μα καλά, αυτή η Ίνκα παίζει πρωί-απόγευμα ? ? ?
Την θυμάμαι όταν σαλονάριζε στο 59 κάτω και στο 67. Ήταν πάντα χαμογελαστή με ωραία μεγάλα εκφραστικά μάτια και ωραία γυναικεία περιφέρεια.
Παίζει συχνά εκεί στο 59 άνω ? ? ?
Από σέρβις τι λέει ? ?
Ευχαριστώ
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Λοιπόν ενημέρωση για σήμερα βράδυ περί την ενάτην ώραν.
(Είχε και πρωινή εξόρμηση, στο Φω22 πάνω, όπου ετιμήσαμε το ρουμάνικο πουτανάκι ονόματι Ρωξάννα),
Ψιλόβροχο, και επειδή ο κόσμος ήταν λίγος και η αναμονή κατά μέσο όρο μικρή, το έριξα στο πορνοσκάουτινγκ.
Δηλαδή δοκιμή νέων, για μένα, περιπτώσεων. Γράφω κατ' αρχήν για τα σπίτια που δεν τίμησα.
Σημειώνω ότι το επίπεδο δεν ήταν καθόλου κακό, ενώ σε πολλά σπίτια έχουν πλέον έξτρα (κυρίως ακά).
Δι8πα - κλειστό. Αυτή η Ντενίζ δεν μου κάθεται...
Φυ66 - μελαχροινό εύσωμο μπάζο.
Φυ84κα - Μαρία ξανθιά μέτρια
Φυ84πα - Μελαχροινό λεπτό πιτσίλαμπλ (ή μήπως πιτσιλάμπλ; )
Φυ86πα - Καστανόξανθο με ενδιαφέρον βυζάκι
Φυ&ΜΠ (αυθαίρετο) - 3 κοπέλες, Ρωξάννα, μελαχροινό ρουμανοπουτανάκι (αυτό με το τατουάζ στην μέση) και ξανθό μέτριο
Φυ65πα - κλειστό
Φω 17πα - μελαχροινό μικρό (σε ηλικία) μπάζο
Φω19 - μελαχροινό μέσης ηλικίας μπάζο. Καλούτσικο βυζάκι
Φω25πα - μελαχροινό μικρό μέτριο, με γυαλιά. Όπου γυαλιά = η απόλυτη ντεκαβλοσύνη
Φω25κα - μπάζο, έφυγα τρέχοντας
Φω27κα - ξανθό όριμο μπαζάκι, αλλά είχε κουλούρι
Φω27πα (το δεξιό) - μελαχροινό πολύ μέτριο
Φω22πα - 2 μελαχροινές, η μια μέτρια και με κουλούρι
Φω22κα - ξανθιά και καστανή πιτσίλαμπλ (η καστανή γυφτοέφερνε)
Τα κάτωθι σπίτια θυμάμαι ότι τα πέρασα, αλλά δεν θυμάμαι καν τι είχαν (κοινώς απολύτως αδιάφορες): Φυ92, ΜΠ
Τα κάτωθι 3 σπίτια τίμησα με τον οβολό μου.
Πρώτη κατάθεση: Φυ59κα - Βασικά για Βανέσσα πήγαινα, αλλά είχε Ίνκα. Ρουμανάκι, μικρό (σε ηλικία και μέγεθος), βυζάκι μεγέθους παλάμης (το δοκίμασα), λεπτό κορμάκι και στενή. Στο πρόσωπο μοιάζει καλή από μακριά, κοντά όμως με ψιλοχάλασε. Ευτυχώς δεν με κοίταζε στο mish.
Μέσα στο δωμάτιο πρόθυμη, αλλά άπειρη. Πάντως μόνη της πρόσφερε πισωμπρούμυτο (βλέπε prone bone), το οποίο εκτιμώ δεόντως.
Verdict: μια φορά αρκεί
Τρίτη κατάθεση: Φυ86κα - Σαμάνθα (όχι του S&C), καστανή μικρή (σε ηλικία και μέγεθος) ρουμάνα, τσιγγανίζει ελαφρώς αλλά έχει μεγάλα φυσικά βυζιά. Πρόσωπο καλό και κορμί λεπτό. Θα μπορούσα να πω ότι είναι καύλα. Στο δωμάτιο πίπα μέτρια, και γαμήσι mish κατ' απαίτηση της σιγανό, λόγω στενότητας. Μετά το 5λεπτο πήρε την πρωτοβουλία και ανέβηκε από πάνω, όπου το έχει το καβάλημα και μπορώ να πω με ενθουσίασε (πρέπει να δουλεύει πυελικούς μύες).
Verdict: πολύ καλή για πρώτη φορά. Θα ξανατιμηθεί.
Δεύτερη, Τέταρτη κατάθεση: Φυ80 - Μαρία η "τα πάντα όλα". Μελαχροινή, αρκετά ψηλή (φορούσε και τεράστια τακούνια), νέα σε ηλικία. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για την Μαρία την βουλγάρα που αναφέρουν φίλοι. Μικρό βυζί, τατουάζ πάνω από την μέση, μαλλί μελαχροινό μέχρι τους ώμους, σώμα λεπτό με τα αναγκαία πιασίματα. Πρόσωπο σχετικά καλό, μου θύμισε από μακριά την Αννούλα από Φυ65πα (που έχει χαθεί αυτή). Στο δωμάτιο πίπα καλή (έχει σκουλαρίκι), βαθιά και με κοίταγμα στα μάτια. Το πολύ δόντι με χάλασε κάπως. Δυο στάσεις και τις δύο φορές, αυτή από πάνω (χτυπιόταν, ψιλοξενέρωσα), αλλά μετά mish όπου ήταν όλα τα λεφτά. Βογγητά, σπρωξίματα (από τις σπάνιες φορές που κάποια με έσπρωχνε προς το μέρος της και όχι μακριά), αισθάνθηκα σαν τον δάσκαλο. Μπορώ να πω ότι με ξεπούτσιασε και τις δύο φορές.
Verdict: γράφτηκα ήδη στο fan club. Νούμερο ένα στόχος πλέον τα απογεύματα.
(Είχε και πρωινή εξόρμηση, στο Φω22 πάνω, όπου ετιμήσαμε το ρουμάνικο πουτανάκι ονόματι Ρωξάννα),
Ψιλόβροχο, και επειδή ο κόσμος ήταν λίγος και η αναμονή κατά μέσο όρο μικρή, το έριξα στο πορνοσκάουτινγκ.
Δηλαδή δοκιμή νέων, για μένα, περιπτώσεων. Γράφω κατ' αρχήν για τα σπίτια που δεν τίμησα.
Σημειώνω ότι το επίπεδο δεν ήταν καθόλου κακό, ενώ σε πολλά σπίτια έχουν πλέον έξτρα (κυρίως ακά).
Δι8πα - κλειστό. Αυτή η Ντενίζ δεν μου κάθεται...
Φυ66 - μελαχροινό εύσωμο μπάζο.
Φυ84κα - Μαρία ξανθιά μέτρια
Φυ84πα - Μελαχροινό λεπτό πιτσίλαμπλ (ή μήπως πιτσιλάμπλ; )
Φυ86πα - Καστανόξανθο με ενδιαφέρον βυζάκι
Φυ&ΜΠ (αυθαίρετο) - 3 κοπέλες, Ρωξάννα, μελαχροινό ρουμανοπουτανάκι (αυτό με το τατουάζ στην μέση) και ξανθό μέτριο
Φυ65πα - κλειστό
Φω 17πα - μελαχροινό μικρό (σε ηλικία) μπάζο
Φω19 - μελαχροινό μέσης ηλικίας μπάζο. Καλούτσικο βυζάκι
Φω25πα - μελαχροινό μικρό μέτριο, με γυαλιά. Όπου γυαλιά = η απόλυτη ντεκαβλοσύνη
Φω25κα - μπάζο, έφυγα τρέχοντας
Φω27κα - ξανθό όριμο μπαζάκι, αλλά είχε κουλούρι
Φω27πα (το δεξιό) - μελαχροινό πολύ μέτριο
Φω22πα - 2 μελαχροινές, η μια μέτρια και με κουλούρι
Φω22κα - ξανθιά και καστανή πιτσίλαμπλ (η καστανή γυφτοέφερνε)
Τα κάτωθι σπίτια θυμάμαι ότι τα πέρασα, αλλά δεν θυμάμαι καν τι είχαν (κοινώς απολύτως αδιάφορες): Φυ92, ΜΠ
Τα κάτωθι 3 σπίτια τίμησα με τον οβολό μου.
Πρώτη κατάθεση: Φυ59κα - Βασικά για Βανέσσα πήγαινα, αλλά είχε Ίνκα. Ρουμανάκι, μικρό (σε ηλικία και μέγεθος), βυζάκι μεγέθους παλάμης (το δοκίμασα), λεπτό κορμάκι και στενή. Στο πρόσωπο μοιάζει καλή από μακριά, κοντά όμως με ψιλοχάλασε. Ευτυχώς δεν με κοίταζε στο mish.
Μέσα στο δωμάτιο πρόθυμη, αλλά άπειρη. Πάντως μόνη της πρόσφερε πισωμπρούμυτο (βλέπε prone bone), το οποίο εκτιμώ δεόντως.
Τρίτη κατάθεση: Φυ86κα - Σαμάνθα (όχι του S&C), καστανή μικρή (σε ηλικία και μέγεθος) ρουμάνα, τσιγγανίζει ελαφρώς αλλά έχει μεγάλα φυσικά βυζιά. Πρόσωπο καλό και κορμί λεπτό. Θα μπορούσα να πω ότι είναι καύλα. Στο δωμάτιο πίπα μέτρια, και γαμήσι mish κατ' απαίτηση της σιγανό, λόγω στενότητας. Μετά το 5λεπτο πήρε την πρωτοβουλία και ανέβηκε από πάνω, όπου το έχει το καβάλημα και μπορώ να πω με ενθουσίασε (πρέπει να δουλεύει πυελικούς μύες).
Verdict: πολύ καλή για πρώτη φορά. Θα ξανατιμηθεί.
Δεύτερη, Τέταρτη κατάθεση: Φυ80 - Μαρία η "τα πάντα όλα". Μελαχροινή, αρκετά ψηλή (φορούσε και τεράστια τακούνια), νέα σε ηλικία. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για την Μαρία την βουλγάρα που αναφέρουν φίλοι. Μικρό βυζί, τατουάζ πάνω από την μέση, μαλλί μελαχροινό μέχρι τους ώμους, σώμα λεπτό με τα αναγκαία πιασίματα. Πρόσωπο σχετικά καλό, μου θύμισε από μακριά την Αννούλα από Φυ65πα (που έχει χαθεί αυτή). Στο δωμάτιο πίπα καλή (έχει σκουλαρίκι), βαθιά και με κοίταγμα στα μάτια. Το πολύ δόντι με χάλασε κάπως. Δυο στάσεις και τις δύο φορές, αυτή από πάνω (χτυπιόταν, ψιλοξενέρωσα), αλλά μετά mish όπου ήταν όλα τα λεφτά. Βογγητά, σπρωξίματα (από τις σπάνιες φορές που κάποια με έσπρωχνε προς το μέρος της και όχι μακριά), αισθάνθηκα σαν τον δάσκαλο. Μπορώ να πω ότι με ξεπούτσιασε και τις δύο φορές.
Verdict: γράφτηκα ήδη στο fan club. Νούμερο ένα στόχος πλέον τα απογεύματα.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μα καλά, αυτή η Ίνκα παίζει πρωί-απόγευμα ? ? ?
Κατά πάσα πιθανότητα. Μπορεί να έχουμε διαφορές στην περιγραφή, αλλά το Ίνκα δεν είναι συνηθισμένο όνομα για να είναι διαφορετική.
Μήπως η πρώτη είναι που δουλεύει διπλοβάρδιες;
Από σέρβις τι λέει ? ?
Οκ υποθέτω. Δεν θα την έγραφα στα απομνημονεύματα μου.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Ευχαριστώ συνάδελφε.
Θα το ελέγξω σύντομα.
Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.
Πάντα άξιος.
Θα το ελέγξω σύντομα.
Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.
Πάντα άξιος.
Επισκέπτης
Σαφής και περιεκτικός ο συναγωνιστής streetwalker.Ευτυχώς δεν με κοίταζε στο mish.
Η χρήση ξενικών λέξεων στην γραφή του, σ'αυτήν την μορφολογία μου θύμισε τις απαρχές του κακού έν έτει 1980 για τον τρόπο που εκφράζονται οι νέοι σήμερα και όχι μόνο:
Περιοδικό ΚΛΙΚ-Πέτρος Κωστόπουλος.Το υπόβαθρο υπήρχε.Το ΚΛΙΚ ήταν το σύμπτωμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις