χιστες....... !!
Παρασκευη ξημερωματα σαββατου..... ωρα περιπου 4.00 ..... φτανω φυλης στα 134 ... παρκαρω σε μια γωνια και πεταγομαι να δω τι παιζει και να αδειασω...
Και τα 3 του 134 δεν βλεποντουσαν ακομα και μετα απο μερικα ποτακια.....
απενταντι στο 109 το κατω που ηταν ανοιχτο επισης δεν βλεποταν....
απογοητευμενος παω να φυγω, μπαινω στο αμαξι και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να βαλω ασφαλειες....
βαζω το κασετοφονο στο αμαξι.... και ξαφνικα ακουω κατι να μου χτυπαει το τζαμι.... !
Γυρναω και βλεπω μια γκομενα γυρω στα 22-28 με κουκουλα να μου μιλαει αγγλικα και να μου ζηταει να κατεβασω το παραθυρο, αφου κοιταω τριγυρο μηπως ειναι κανεις μαζι της....και βεβαιωνομαι οτι δεν υπαρχει καποιος το κατεβαζω λιγο....
please i want to go to filis μου λεει ....... you are @ filis απανταω..... μετα αρχισε να λεει ασυναρτησιες με ηπιο τονο και οτι ψαχνει να βρει τους φιλους της , να την παω πιο κατω .......και να προσπαθει να ανοιξει την πορτα του αυτοκινητου .... Για καλη μου τυχη δουλεψε το πανω κεφαλι και οχι το κατω ..... ετσι αφου ειπα οτι εγω θελω να αδειασω και οχι να βρω γκομενα..... προτιμεισα να την παρατησω και να παω απο περγαμου που δυστηχως και εκει ηταν χαλια τα πραγματα......
εχει τυχει ποτε σε κανεναν τετοιο σκηνικο ;
Υ.Γ (Το βραδυ δεν γαμησα
)