Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (11 μέλη και 136 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειχα καυλεσ και πιγα στο ακαποτο σπιτι τισ μαραθονοσ.
ενα λιγνο πορνιδιο απο ρουμανια πιτσιλιοταν εκι.
για τουσ λατρισ τον λιγνον πορνιδιον οτι πρεπει.
Pitsilistis, πες μας ποια βάρδια και το όνομά της.Ίσως είναι αυτή που τίμησε ο κ.Πύραυλος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
πρωί πρωι φωκαίας 25Β η ισπανίς Μπιάνκα ήταν ήδη στην παραγωγή. ωραίο μωρό, ωράια heels αλλά δεν είχα καιρό. στα υπόψιν όμως.

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ,κατεβηκε κανεις φυλης αν ναι ας κανει τον κοπο να μας ενημερωσει τι παιζει;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Pitsilistis, πες μας ποια βάρδια και το όνομά της.Ίσως είναι αυτή που τίμησε ο κ.Πύραυλος.

Την κα Λάουρα εγάμευσε κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Πιτσιλιστής.

Παρατηρούμε ότι μόλις αναφέρουμε πληροφορία για κάποια κυρία, σπεύδουν διάφοροι κύριοι, θιασώτες του ιστότοπου, και την καταγαμούν με όλους τους πιθανούς τρόπους.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μπα μαλλον την μεταμεσονυκτια πιτσιλισε ο αρχοντας Πιτσι,μια αδυνατη μελαχρινη :)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Λαικο προσκυνημα σημερα κατα της επτα στο Φ 59 κατω ,φυσικα Η Πριγκίπισσα πια αλλη θα μαζευε τοσο κοσμο , τα δωματια γεματα και ετσι εμεινα με το π... :headbang: στο χερι :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Παρατηρούμε ότι μόλις αναφέρουμε πληροφορία για κάποια κυρία, σπεύδουν διάφοροι κύριοι, θιασώτες του ιστότοπου, και την καταγαμούν με όλους τους πιθανούς τρόπους.
σωστος τυπε
μαλλον λαουρα

Επισκέπτης
Προβλήματα στην μεσημεριανή σύνδεση στο internet υποχρεώνουν σε ετεροχρονισμένη (που το θυμήθηκα...ο Ανδρέας Παπανδρέου το είχε πρωτοπεί) ενημέρωση.

Σήμερα το πρωί:
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα, η επιστροφή.Σκληρή στεγνή ομορφιά καθώς ο χρόνος φεύγει..
Μετράει τα λεπτά στο δωμάτιο.Τυπική χρονική διαδικάσια αλλά καλή ακάποτη υγρή πίπα.

Αλκιβιάδου 16Β-ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ.Η γηραιά ιερόδουλη με τους ηλικιωμένους πελάτες παραμένουν "οἴκοι" λόγω ψύχους παρακολουθούντες Αυτιά στο ALTER.

Αλκιβιάδου 16Α-Άννα η αντικαταστατρία της Βουλγάρας Νταϊάνας που επιστρέφει οσονούπω.
Μελαγχροινή μετρίου προσώπου με λίγα παχάκια και ελαφρά πλαδαρή περιφέρεια.Ακάποτο και τελειωτικό.

Διδύμου 20-Ιβάννα σταθερά με προσποιητά ξινά χαμόγελα στο σαλόνι...σφίξαν οι κώλοι...κάνει και ψόφο...
Διδύμου 16-Μαριάννα.Ξανθιά παχιά milf.Σαν την Αναστασία από Αλκάμενους 113 μου φάνηκε αλλά δεν νομίζω.
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν η ξανθιά Ρωσίδα.Μέτρια σε υπηρεσίες από τις κριτικές.Το απόγευμα θα είναι η Ειρήνη είπε η τσατσά.
Διδύμου 8 άνω-Μαρία κοτσιδού,σταθερά.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106 σύμφωνα με συναγωνιστή που βγήκε.
Φώκαιας 17 άνω-κάτω-ΚΛΕΙΣΤΑ
Φώκαιας 19-Μαρίνα η Πολωνέζα σταθερά.
Φώκαιας 25 όροφος-Έλενα σταθερά.Ουκρανέζα είχε πει.Όμορφη λεπτή καστανόξανθη με ωραίο σώμα και καλό σαλόνι.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Μπιάνκα σταθερά.Μελαγχροινό λεπτό πιπίνι.
Φώκαιας 22 κάτω-Μόνικα με τα αστεράκια σταθερά.
Φώκαιας 22 άνω-Το γνωστό δίδυμο.Μελαγχροινά και τα δύο.Το ισχνό και το λεπτό με τα μαλλιά χύμα πλέον και όχι κότσο.Της πάει πολύ.40 ευρώ και οι δύο.

Φυλής 59 κάτω-Σακίρα
Φυλής 59 άνω-Έλενα από Φυλής 200,εκτάκτως.Κατάθεση για μία ακόμα φορά.

Επισκέπτης
Κύριε Πύραυλε,γράφετε πιο κόσμια!
Με εκπλήσετε!.Αφήστε τα νέα παιδιά...έχουν το δικό τους λεξιλόγιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ρε παιδια τι παιζει τωρα φυλης σκεφτομαι να κατεβω σε καμια ωρα μην φαω το πουτσοκρυο τσαμπα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Λαικο προσκυνημα σημερα κατα της επτα στο Φ 59 κατω ,φυσικα Η Πριγκίπισσα πια αλλη θα μαζευε τοσο κοσμο , τα δωματια γεματα και ετσι εμεινα με το π... :headbang: στο χερι :cum:

αυτα τα ασχημα φερνουν οι ενημερωσεις απο λιγους κ εκλεκτους εδω μεσα.

μετα κανουν ντου οι κηφηνες

Μηπως ξερουμε αμα τον δινει τον τελειο κωλο της? :rolleyes:

δεν τον δινει κουταλε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τὸ Φ59 πάντοτε ἐπιλέγει τὰς ἐργαζομένας βάσει ἐμφανίσεως (αἱ ὑπηρεσῖαι εἶναι ἄλλον θέμα). Παλαιότερον ἐχρέωνε 25 εὐρώ (+5 φόρος ...κάλλους). Σήμερον βεβαίως ἐλογικεύθησαν.

στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν είχα πετύχει όμως ποτέ κάποια που να λέει κάτι στο κρεββάτι. Θα δοκιμάσω την Βανέσσα ή πέμπτη ή παρασκευή. Τι ώρα ποιάνει δουλεία;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή έκτακτη επιδρομή στην περιοχή της οδού Φυλής.

Φυλής 67: Σαμπρίνα
Φυλής 92: Ένα μπάζο
Φωκαίας 17β: Όλγα
Φωκαίας 17α: Νικόλ με νέο κούπ. Η τσα2 την διαφήμιζε ως καινούργια κοπέλα !!!!!!!!!!!!!!

Τελικά λόγω έλλειψης χρόνου αποφάσισα να δοκιμάσω την Νικόλ που μερικοί την προτιμούν.
Ωραίο σώμα, μικρό βυζάκι, ωραία αμυγδαλωτά μάτια. Ενώ στο σαλόνι δεν χαμογελά καθόλου, στο δωμάτιο αλλάζει προς το καλύτερο.
Δεν κάνει παπάδες, αλλά κάτι το ότι χαϊδεύει όλο το σώμα κατά την διάρκεια, κάτι το ότι βγάζει σχετικά καυλιάρικους αναστεναγμούς, οι τίτλοι τέλους έπεσαν γρήγορα.
Πάντως στο δωμάτιο έκατσε αρκετή ώρα χωρίς δυσανασχετήσεις. 

Πάραυτα, δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω.

Αυτά....

Επισκέπτης
στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν είχα πετύχει όμως ποτέ κάποια που να λέει κάτι στο κρεββάτι. Θα δοκιμάσω την Βανέσσα ή πέμπτη ή παρασκευή. Τι ώρα ποιάνει δουλεία;

Κατὰ κανόνα ἡ ἑσπερινὴ φυλακὴ ἄρχεται εἰς τὰς 17.00 καὶ λήγει εἰς τὰς 24.00

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Γιατι ρε φιλε, πεντακαθαρο ειναι το δωματιο...
happy-144.gif

Ιδού! :o
img1002br.jpg

Στο Μετάξι είναι ακόμα χειρότερα...

Πωπω κάβλα! Μου φαίνεται ότι έχω συνηθίσει τόσο πολύ να συχνάζω σε τέτοια χαμαιτυπεία, που τώρα φτιάχνομαι κιόλας! Μιλάμε για ανωμαλία...

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

ΒΑΝΕΣΑ Η  ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ  ΦΥΛΗΣ
  Χθες κατά  τις  10.30 όταν  μπήκα  ήταν  σε  πελάτη .μετά  όταν  μπήκα  περίμενα  πάνω από  δέκα  λεπτά  στο  δωμάτιο. Έμπαιναν  και  έφευγαν. Μπορεί  να  ήταν και  λόγο  του  κρύου .Άρχισα  να  κρυώνω και αν   δεν   ήταν  η  Βανέσα θα της  έλεγα  καμία  κουβέντα  λες  και  το  έκανε  επίτηδες  και  δεν  ερχόταν. Αλλά  είναι  καταπληκτική  στο  δωμάτιο. Μια  ρωσίδα  μου  θύμισε την Έλενα   που  ήταν  στο  84 κάτω  πριν  χρόνια που  για  να  μπεις  περίμενες στο  σαλόνι  τρία   άτομα  και  τα δωμάτια  γεμάτα από τότε  έχω  να βρω  τέτοιο  σεχ  από  κοπέλα  στην  φυλής. χωρίς χέρια η  πίπα  ελευθέρα  τα  πιασίματα φιλάκια στο  σώμα  κρέμα από  λίγο  έως  και  καθόλου με  τρέλανε  με  τα  κόλπα της. Άλλωστε  είναι  γνωστά αυτα. και   είναι και  μια  κούκλα έχει  ομορφύνει  αρκετά  από  τότε  που  ξεκίνησε

Επισκέπτης
η περιγραφη ειναι όλα τα λεφτά!!ένα μεγάλο μπράβο στο πιτσιλιστή που γραφει και θυμήζει πολυ έντονα τον μποστ ή για τους νεότερους τον Σωτήρη Κωσταβάρα που γράφει με παρόμοιο τρόπο στην Sportday. Πολλα φιλια Πίτσι και σε ευχαριστούμε!!
ειχα καυλεσ και πιγα στο ακαποτο σπιτι τισ μαραθονοσ.
ενα λιγνο πορνιδιο απο ρουμανια πιτσιλιοταν εκι.
για τουσ λατρισ τον λιγνον πορνιδιον οτι πρεπει.

δεν με ενιαζε αυτο ομοσ γιατι ειχα καυλεσ κ ιθελα να χισο.
μπενι στο δοματιο και μουθ λει θελισ πιπα χορισ καποτα?
ναι λεο.
ιταν κοντα στο νιπτιρα και μου λεει ελα να στον πλινο.
πλισιαζο στον νιπτιρα και αρχιζι να μου τον χαιδευει και να μου τον μαλακιζι με σαπουνι.
παραλιγο να χισο γαμο τιν αγια πατατα!ενοιοσα μεγαλι καυλα!ευτιχοσ σταματισε.

μου τον ρουφιξε ακαποτα και ιταν καυλα.ενοιοθα τοσο καυλεμενοσ που ιθελα να τον χοσο και να χισο αυτοματοσ χορισ δευτερι σκεψι.
ορεο τσιμπουκι ακαποτο με σαλιο.
μου εφαρμοσε τι ριμαδα τι καποτα και αρχισα ριθμισα να τιν σφιροκοπαο σε ιεραποστολιο οσου μια διπο τρισ πριονιεσ εριξα τα φλοκια στι ριμαδα τιν καποτα.

ειχα 3 ι 4 μερε σνα γαμισο σε μπουρδελο και μου ελιψε τοσο πολι που ενιοσα να να γαμαο προτι φορα.
καλι προτασι για μεταξουργιο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λοιπόν, ενημέρωση για χθές Δευτέρα.

Πρωινή βάρδια. Πήγα καρφί για Μπάρμπορα (Φυ71 πάνω).
Τρίτη φορά που την παίρνω, και τρίτη μάπα.
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι η χημεία.

Μετά από ημίωρο διάλλειμα, πέρασα από το αυθαίρετο.
Βάρδια είχε η Ρωξάννα (η μικρή μελαχροινή) στην οποία και κατέθεσα.
Την προτιμώ γιατί κάνει πρόστυχο γαμήσι.

Απογευματινή βάρδια. Στόχοι: Ντενίζ (Δι8 πάνω), Βανέσσα (Φυ 59 κάτω) και Ρενάτα (Φυ 134 υπ).

Το Δι 8 ήταν κλειστό. Μάλλον αυτό που είχε γράψει συναγωνιστής: η κοπέλα ταβλιάστηκε.

Στο σπίτι της Βανέσσας γινόταν της πουτάνας. Κυριολεκτικά. Η Βανέσσα πάντα καλή εμφανισιακά. And she delivers απ' ότι θυμάμαι.
Σκέφτηκα όμως να κάνω μια βόλτα και να γυρίσω μετά. Λάθος μου.

Πέρασα και από Ρενάτα. Λοιπόν, μου έκανε εντύπωση, γιατί την θυμάμαι ομορφότερη (από εποχή Ξα). Ψιλοξενέρωσα και έφυγα.

Πέρασμα ξανά από το αυθαίρετο, όπου βάρδια είχε μια απροσδιόριστης προέλευσης μελαχροινή και ξανθιά βουλγάρα Μαρία.
Λοιπόν, το πρόγραμμα έχει φουλ εξτρά (τα οποία η Μαρία λέει εντός). + 10 ακά, + 10 τελειωτικό, + 20 κώλο.
Φυσικά έμεινα στο απλό, αλλά με αυτό το στυλ "τα πάντα σφάζω" μου φαίνεται ότι αν ζητήσω γυμνό, θα μου πει και εκεί τιμή.
Btw, καλή όπως πάντα.

Μετά τσάρκα σε Φυ 84 κάτω, Φω 19 και μερικά ακόμα μαγαζιά που ομολογώ ότι δεν θυμάμαι.
Btw να εκφράσω τον θαυμασμό μου στους συναγωνιστές που καταγράφουν ονόματα με τόση προσύλωση.

Φω 25 πάνω, πέτυχα μια μικρή ψηλή μελαχροινή που για μένα ήταν new entry.
Μαρία, Ρουμάνα, στα 20 είχε ακά και στα 25 κώλο. Πέρασμα άμεσα μέσα με φουλ πρόγραμμα.
Γενικά καλή επίδοση, ο κώλος της πάντως ήταν πολύ σφιχτός για το διαμέτρημα μου.
Στο πισωκολλητό έκανε και κάτι βραζιλιάνικα κόλπα με κούνημα της λεκάνης.

Μετά απ' όλα αυτά, πέρασα και από τη Νικόλ (Φω 17 κάτω).
Βέβαια στην πέμπτη φορά, το πνεύμα ήταν πρόθυμο, αλλά μόνο αυτό.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
σημερα βραδυ23΄00 ολα τα λεφτα βαννεσα πανεμορφη φ59,στο φ69β τρελο ξανθο με υπεροχα σωμα
φωκαιασ17β ξανθια τρελιαρα που δεν με αφηνε να φυγω αυτα αξιζαν σημερα
το κερασακι της βραδιας στο φωκαιας20 νομιζω το υπογειο 2 μια ξανθουλα γλυκουλα και μια ψιλομετρια
την ωρα που μπηκα σφουγγαριζε το ξανθουλη και μας εκανε κολπα με το κονταρι  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom