Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (11 μέλη και 139 επισκέπτες)

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Απογευματινή έφοδος προς εύρεση της Ίνκας.
(Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με αυτή την Ίνκα 

Φυλής 134 ισογ.: Η Άννα,
Ποια ΑΝΝΑ η βουλγαρα  απο  ρουμανια   ειναι.
Δεν  φτανω  στα  134. Γιατι  βρισκω αλλες μπροστα μου.Χριστινα,Βανεσα,Μαρακι  στο  80.και  Αννα  στο  84  επανω  αν  δεν κανω  λαθος.παλια στο  φωκαιας 25

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή έφοδος προς εύρεση της Ίνκας.
(Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με αυτή την Ίνκα 

Φυλής 134 ισογ.: Η Άννα,
Ποια ΑΝΝΑ η βουλγαρα  απο  ρουμανια   ειναι.

Άγνωστη η προέλευσή της.
Μάλλον Αλβανίδα.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο Φ. 59 άνω. και έχει πολλές άσχημες κριτικές.

Όποιος θέλει τολμά και δοκιμάζει.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε παιδιά, καλησπέρα

πολύ μπερδεμένες βγαίνουν απόψε οι παραθέσεις ...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ρε παιδιά, καλησπέρα

πολύ μπερδεμένες βγαίνουν απόψε οι παραθέσεις ...
εμενα μια χαρα μου βγαινουν. :grin:
απλα να προσεχετε και να γραφετε με το "quote" και οχι πριν γιατι τοτε τα μπερδευει...

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Παιδιά, θέλω να ανεβάσω κριτική για την Τσιγγανορουμάνα Σαμάνθα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο της οικίας.

Κατά 99% νομίζω ότι ήμουν στο Φυλής 84β και όχι στο 86β που αναφέρεται ότι κατοικοεδρεύει το συγκεκριμένο πορνίδιο (ένας από τους λόγους που παρασύρθηκα). Μπορεί κάποιος συναγωνιστής που έκανε τσάρκα σήμερα το πρωί να το επιβεβαιώσει;

Κατά τα άλλα, θυμάμαι στο φ109β μια σπασμένη ξανθιά (η τάνα, όχι η τσα2) να ορκίζεται ότι είχα ξαναπεράσει πριν από λίγα λεπτά.... (πείτε ρε ποιος είναι ο σωσίας μου να οργανώσουμε παρτούζα! να μην ξέρει ποιος της το φοράει κάθε στιγμή)

Στο φ59 ήταν η Σακίρα, που βγαίνοντας παραπονέθηκε στον τσάτσο στο δωματιάκι πως ο προηγούμενος ήταν βρωμιάρης και σε συνδυασμό με τη διαφήμιση όταν βγήκε στο σαλόνι πως κάνει και 69 άλλα και την κριτική για psycho στο δωμάτιο, είπα να μην δοκιμάσω. Αλλά κορμάρα...

Στο φ65β η τσα2 καθόταν στην είσοδο και έβαζε τον κόσμο (σε λίγο θα φέρουν και απόχη...  :2funny: ). Στα δωμάτια ήταν μια νταρντάνα που τη διαφήμιζε ότι κάνει πρωκτικό. Από τις κριτικές καταλαβαίνω πως μάλλον πρόκειται για τη Ρωξάνη.

Στο φ69 πάνω νομίζω ήταν μια με δέρματα και μαστίγια και την έκανα γρήγορα μην ρίξει καμιά ψιλή.  :s&m_2: Φορούσε δερμάτινη μάσκα στο προσωπο αλλά από σώμα ήταν τούμπανο (ίσως και τεχνητά...)

Στο φ69 κάτω ήταν μια λεπτή σχετικά κοντή ξανθιά νομίζω αρκετά ομορφούλα.

Με επιφύλαξη τα 2 τελευταία γιατί μπορεί να μπερδεύω τα νούμερα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν κάνεις κλικ στο χάρτη, εκεί που έχει τις διευθύνσεις, βγάζει φωτογραφία.

Πάντως στο Φυ86κα (ή 86 Β αν θες) δεν ήταν σήμερα πρωί η Σαμάνθα. Είχε μια νεαρή μελαχροινή (Μπουμπού νομίζω την είπε η τσα^2) η οποία επιτσιλήσθη (κριτική θα γραφτεί το βράδυ).

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Στο φ59 ήταν η Σακίρα, που βγαίνοντας παραπονέθηκε στον τσάτσο στο δωματιάκι πως ο προηγούμενος ήταν βρωμιάρης και σε συνδυασμό με τη διαφήμιση όταν βγήκε στο σαλόνι πως κάνει και 69 άλλα και την κριτική για psycho στο δωμάτιο, είπα να μην δοκιμάσω. Αλλά κορμάρα...

κορμαρα δεν λες τιποτα. πηγα και εγω για πρωτη φορα την δευτερα και ηταν πολυ καλη.
δεν εκανα κριτικη τις επομενες 2 μερες και μετα το αφησα....
μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη περιπτωση ΚΑΙ αυτη η κοπελα.
απλος θα συμφωνισω με πολλους απο τις κριτικες που διαβασα γι ατην Σακιρα, για το οτι καμια φορα μεσα στο δωματιο διχνει να μην ξερει τη θελει.
εκει που ξεκινησαμε με πλαγιαστο με δικη της προτροπη (ειδα οτι το προτημα) εκει που στη αρχη μου ελεγε " δεν σου αρεσει ε???" μετα απο λιγο μου ελεγε "ετσι...ξεσκ.... με" κλπ κλπ.
επισης κανα δυο φορες που πηγα να την φιλησω χαμιλα, ειδα οτι τραβιοταν διακριτικα νομιζωντας μαλλον οτι παω για να την γλυψω...
γενικα ομως ειναι πολυ καλη και καποια στιγμη θα την ξανατημισω

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Το πρωί :

Φυλής 59 πάνω: Μια ξανθιά καινούργια, πολύ καλό σώμα, ψηλή, αλλά έλλειψη από πουτανιά.
Φυλής 109 κάτω: Η γνωστή Μιχαέλα με το διχτυωτό της.
Φυλής 134 Ισογ.: Η ξανθιά Άννα που πιάνοντας τα @@@ μου έταζε λαγούς στο δωμάτιο. Μώλις της είπα ότι γύρευα την Βικτώρια, τα πήρε και είπε πως είναι πολύ καλλίτερη της. Ξέρετε κατα πόσο ισχύει ? ?  ?
Φυλής 134 πάνω: Η Αλεξάνδρα, μια κανονικη με μικρό στήθος κοπέλα, αδιάφορο.
Μαγνησίας 11: Μια αρκετά καλή ξανθιά μεγαλοκοπέλα.
Φυλής 71β: Η μούσα μου, Βικτώρια. Επιτέλους την βρήκα και φυσικά έγινε η πολυπόθητη κατάθεση.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Φυλής 134 Ισογ.: Η ξανθιά Άννα που πιάνοντας τα @@@ μου έταζε λαγούς στο δωμάτιο. Μώλις της είπα ότι γύρευα την Βικτώρια, τα πήρε και είπε πως είναι πολύ καλλίτερη της.

λετε να εχει παει μαζι της και να το λεει εκ πειρας ??  :2funny: :2funny: :2funny:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Αν κάνεις κλικ στο χάρτη, εκεί που έχει τις διευθύνσεις, βγάζει φωτογραφία.

Πάντως στο Φυ86κα (ή 86 Β αν θες) δεν ήταν σήμερα πρωί η Σαμάνθα. Είχε μια νεαρή μελαχροινή (Μπουμπού νομίζω την είπε η τσα^2) η οποία επιτσιλήσθη (κριτική θα γραφτεί το βράδυ).

Αυτό λέω κι εγώ. Δεν ήταν στο 86Β η Σαμάνθα. Ήταν δίπλα στο 84Β (το πάνω).
Είδα τις φωτογραφίες, γιαυτό και έγραψα πως είμαι 99% σίγουρος. Το άλλο 1% είναι γιατί δεν είδα να αναφέρεται ποτέ στο 84Β η συγκεκριμένη.

Επισκέπτης
Παρασκευή πρωί,29/1/2010:

Παιωνίου 47-Αλεξάνδρα.Ξανθιά,λίγο παχουλή με μωρουδίστικο πρόσωπο.
Κνίδου 18-Νέγρα νάνος.
Βέργας 6 άνω-Κλασικό δείγμα λάγνας ωραίας αραπίνας με τσιμπουκόχειλα να διαφημίζει οτι κάνει πολύ καλό τσιμπούκι.
Βέργας 6 κάτω-Σοφία ξανθιά παχιά χαριτωμένη από Αλκαμένους 113.
Βέργας 2α-Αδιάφορη μελαγχροινή κανονικού σώματος αυτοπαρουσιαζόμενη και υποσχόμενη.

Φώκαιας 24-Πατρίτσια.Νέα είσοδος.Μελαγχροινή κοντή λεπτή χαμογελούσα,κινέζικων χαρακτηριστικών.Σχιστά μάτια.Δεν κάνει ακάποτο.
Φώκαιας 22 πάνω-Ρωξάνη σταθερά.Μόνη της.
Φώκαιας 17 άνω-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φώκαιας 17 κάτω-Αδιάφορη, παχουλή στην περιφέρεια καστανόξανθη.Καινούργια στο μαγαζί αυτό.

Φυλής 59 άνω-Μόνι η Μόνικα η Ντανιέλα παλαιότερα.Επέστρεψε μετά από καιρό.
Καστανόξανθο λεπτό πιπινοειδές με κάκιστα σχόλια και κριτική.Είχε δουλέψει Φυλής 71 κάτω,Μ.Προδρόμου υπόγειο και Φυλής 59.ΠΡΟΣΟΧΗ!

Φυλής 59 κάτω-Σακίρα
Φυλής 65 πάνω-Ξανθιά,μέτρια, καλοσυντηρημένη μεσήλικη.
Φυλής 65 κάτω.Ακουγόταν να μιλάει στο τηλέφωνο η Ρωξάνη.Είχε διεξοδική συζήτηση και φύγαμε.Μάλλον αυτή ήταν.
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα
Φυλής 134 όροφος-Αλεξάνδρα σταθερά.Καστανή πιπινοειδής με μικρό βυζί.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα.
Φυλής 109 άνω-ΚΛΕΙΣΤΟ

Μ.Προδρόμου υπόγειο-Η ξανθιά παχουλή μεσήλικη των τελευταίων ημερών.
Μ.Προδρόμου άνω-Δύο πιπινοειδείς μελαγχροινές.Η πιο λεπτή ήταν πιο όμορφη.Καμμία νύξη για έξτρα στο σαλόνι.
Περγάμου 1-Τζούλι.Μελαγχροινό άλογο για ιππασία.Ψηλή λεπτή με καλό βύζι και καβλωτικό πρόσωπο.
Ρεμούνδου 21 κάτω-Ντενίσα.
Ρεμούνδου 20-Μελαγχροινή κανονικού πάχους μετρίου πρόσωπου.Καμμία διευκρίνιση από την τσατσά.Το μόνο που είπε και αυτή την φορά ήταν:"20 ευρώ".
Πιπίνου 65-Σύλβια επιστρέψασα.Μελαγχροινή παχουλή αδιάφορη.Πρόσεξα όμως την πολύ γλυκιά και από καρδιάς ευγενική ξανθιά κυρία της υπηρεσίας.

Φυλής 71 κάτω-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απογευματινή μίνι τσάρκα στην Φυλής

Φυλής 66 Ήταν ένα ωραίο μωρό,ξανθό με μικρά βυζιά,και αξιοπρόσεκτο κώλο.Όνομα δεν είπε.
Φυλής 59 ισόγειοΗ Βανέσα.Κορμάρα,αλλά η φάτσα της δε μου αρέσει.
Φυλής 80.Ένα από τα καλύτερα "κομμάτια" που είχε η οδός της αμαρτίας απόψε.Αν δεν κάνω λάθος το όνομα,"Ελβίνα" λέγεται.Απίστευτο κορμί,με τέλειο κώλο.Φάτσα 8/10
Φυλής 65 ισόγειο.Ένα νταρντάνικο μπαζάκι που πιάνει "όργανο" στους επισκέπτες!!!
Φυλής 84Α ισόγειο.Ο κύριος "τσάτσος" ο γνωστός "Μαρκαριάν" μου προλόγισε τη 19χρονη Ισπανίδα Μπιάνκα,ως απιστευτο μωρό κλπ.Βγήκε η κοπέλα από το δωμάτιο,αλλά δε με εντυπωσίασε.Πάντως Ισπανίδα δε φαίνεται να είναι.Μόλις δε την αποχαιρέτησα λέγοντας της "Hasta otra" απάντηση δεν πήρα!!!!
Φυλής 67.Το δεύτερο ωραίο μωρό.Όνομα πάλι δεν ξέρω.Ψυλή,ξανθιά,με τατουάζ στη μέση και στη δεξιά ομοπλάτη.Κάνει και έξτρα ακάποτο.
Φυλής 69 ισόγειο.Τα καλύτερα βυζιά!Η κοπέλα ψηλή ξανθιά με εξαιρετικά βυζιά,όχι σε μέγεθος αλλά σε σχήμα.Φυσικά,όχι σιλικονέ.Όνομα ούτε εδώ είπαν.
Φυλής 71 ισόγειο.Μια αξιόλογη Ρωσίδα αγνώστου ονόματος
Φυλής 71 όροφος.Ένα μπάζο.Τσάμπα ανέβηκα τα σκαλιά!
Φυλής 134 ισόγειο.Η τσατσά σούταρε κάτι πακιστάνια με σανδάλια!Η γκόμενα,η γνωστή Άννα που δούλευε στο 71 ισόγειο,κι έδινε κώλο.
Φυλής 134 όροφος.Τζέσικα.Ωραίο μωρό,αλλά μου φαίνεται να βαριέται.
Αγ.Πέτρου 7.Όνομα κοπέλας Καμέλια.Θα της πήγαινε περισσότερο το "Τσουκνίδα".Μπάζο που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.Εκτός αν περάσει πρώτα από εκεί και βιάζεται να ξαλαφρώσει.Το κατάστημα δέχεται και αλλοδαπούς!!!

Επισκέπτης
Πιπίνου 65-.Πρόσεξα όμως την πολύ γλυκιά και από καρδιάς ευγενική ξανθιά κυρία της υπηρεσίας.
Η γοητεία και η γλυκύτητα μένει άφθαρτη από τα χρόνια.

Φυλής 67.Το δεύτερο ωραίο μωρό.Όνομα πάλι δεν ξέρω.Ψυλή,ξανθιά,με τατουάζ στη μέση και στη δεξιά ομοπλάτη.Κάνει και έξτρα ακάποτο.
Καμμιά Νέλλη πρέπει να είναι.

Φυλής 134 ισόγειο.Η τσατσά σούταρε κάτι πακιστάνια με σανδάλια!Η γκόμενα,η γνωστή Άννα που δούλευε στο 71 ισόγειο,κι έδινε κώλο.
Ποια Άννα είναι αυτή με πρωκτικό;.Η Άννα η Ρουμάνα-"Βουλγάρα" ξεκίνησε από Φυλής 71 κάτω πριν 2 περίπου έτη και τώρα δουλεύει στο Φυλής 134.Αλλά δεν δίνει κώλο.

Αγ.Πέτρου 7.Όνομα κοπέλας Καμέλια.Θα της πήγαινε περισσότερο το "Τσουκνίδα".Μπάζο που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.Εκτός αν περάσει πρώτα από εκεί και βιάζεται να ξαλαφρώσει.Το κατάστημα δέχεται και αλλοδαπούς!!!
Κι όμως μ'αυτό το μπάζο πήγα εγώ στο Φυλής 134 υπόγειο!

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό λέω κι εγώ. Δεν ήταν στο 86Β η Σαμάνθα. Ήταν δίπλα στο 84Β (το πάνω).
Είδα τις φωτογραφίες, γιαυτό και έγραψα πως είμαι 99% σίγουρος. Το άλλο 1% είναι γιατί δεν είδα να αναφέρεται ποτέ στο 84Β η συγκεκριμένη.

Το site δεν είναι και 100% ακριβές. Για παράδειγμα έχει μπλέξει το Αγαθ/λεως 54 με το 54α τόσο στη φωτογραφία που έχει όσο και στις κριτικές. Κριτικές για τη Χριστίνα και τη Βανέσσα έχουν γραφτεί και στα δύο, ενώ υπάρχει κριτική για την Αλέξια στο 54 και όχι στο 54α όπου την είχα πετύχει στις 10/1. Γι'αυτό να ρίχνεις μια ματία στα αναλυτικά ρεπορτάζ των jockerx, amadeus_gr, streetwalker κ.α.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Οδός Αχιλλέως, ώρα 5:55 απογευματινή.
Η Αχιλλέως είναι τόπος ιερός, είναι τα Προπύλαια των Μπουρδέλων της Αθήνας

Αχιλλέως 40 (απόπειρα #1)
Αυτό το μπουρδέλο δεν είναι πάντα ανοιχτό.
Στο πρώτο βήμα στα σκαλιά της αυλόπορτας, κοντέψαμε να φιληθούμε στο στόμα με ένα μεγάλο λυκόσκυλο που ήταν αραγμένο στο πλατύσκαλο, στο ύψος του προσώπου μας.
Μεταβολή και δρόμο.

Αχιλλέως 48 άνω
Υπερρεαλιστική σκηνή: Νεαρά πόρνη τυλιγμένη με ρόμπα έχει βγει στην οδό Αχιλλέως. Σφουγγαρίζει το κάτω πλατύσκαλο και διαπομπεύει αναξιοπαθούντα και ρυπαρό Πακιστανό, ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει στο πορνείο. Ο δυστυχής έκανε το σφάλμα να πατήσει  επί του φρεσκοσφουγγαρισμένου δαπέδου.

Η Τιτίκα απέφυγε να μας συστηθεί στη μέση του δρόμου. Ανέβηκε μαζί μας τα σκαλιά έως τον προθάλαμο, (προσέξαμε επιμελώς να μη πατήσουμε σε λάθος σημείο και έχουμε την τύχη του Πακιστανού), όπου χωρίς να έχει αφήσει από τα χέρια της το κοντάρι της σφουγγαρίστρας, άφησε να φανεί λίγο το πλούσιο στήθος της και λίγο το χαμόγελό της, παρούσας της γηραλέας θεραπαινίδας.
Θαυμάσια, ανεπιτήδευτη, ανεπανάληπτη  σκηνή.

Δεν προχωρήσαμε στο δωμάτιο, αλλά τώρα που αναπολούμε - πληκτρολογούμε - αποτυπώνουμε τη σκηνή, ομολογούμε ότι έχουμε μετανοήσει... Έπρεπε να είχαμε ολοκληρώσει με συνουσία, παρά το ότι δεν είχαμε δει παρά μόνο το 5% του σώματός της.
Δυστυχώς όμως, η φαντασία μας δεν μας βοήθησε εκείνη την κρίσιμη στιγμή...

Είναι απορίας άξιο ότι σφουγγάριζε η πόρνη και όχι η θεραπαινίδα. Πιθανολογούμε μυοσκελετική αδυναμία της γραίας.

Αναρωτηθήκαμε αν ο σκύλος είχε φύγει και ανακατευθυνθήκαμε στον αριθμό 40.

Αχιλλέως 40 (απόπειρα #2)

Το ζώο δεν φαινόταν.
Στο δεύτερο βήμα στα σκαλιά, είδαμε το σκοτεινό ζώο να παραφυλάει πίσω από την αυλόπορτα και να μας κοιτάει μοχθηρά.
Μεταβολή και δρόμο.

Αχιλλέως 48 κάτω:
Η πολυγαμημένη μας Λώρη εξελίσσεται, μεγαλώνει, μεγαλώνουν οι μαστοί της, η πυγή της, οι μηροί της...
Ψευτομιλάει ελληνικά στα πελατάκια στον προθάλαμο του μπουρδέλου, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι κωφάλαλη.
Τη γνωρίζουμε από μικρή, τη γαμούμε από μικρή, την αγαπούμε.

Αχιλλέως 40 (απόπειρα #3)

Ο σκύλος είχε μόνο το κεφάλι έξω από την πόρτα και μας παρακολουθούσε που πλησιάζαμε.
Μεταβολή και δρόμο.

Αχιλλέως 51
Η Μαριάννα εκδίδει τον πρωκτό της.
Το μπόι που της λείπει, το πήρε σε κιλά. Απερρίφθη πάραυτα.
Ο υπηρέτης είναι μυστηριώδης: Σκληρό, στιβαρό,  ανδροπρεπές παρουσιαστικό. Βαριά, αρρενωπή φωνή που παραδόξως πουστοφέρνει  όταν αποπαίρνει άτακτους και ανεπιθύμητους πελάτες.

Αχιλλέως 40 (απόπειρα #4)

Ηλικιωμένος κύριος ανέβαζε το λυκόσκυλο στη σκάλα τραβώντας το από το λουρί, εξηγώντας μας ότι ΑΥΤΟΝ τον ξέρει το λυκόσκυλο, το οποίο μάλλον διέλαθε της προσοχής του υπηρέτη και δραπέτευσε, ενθαρρύνοντάς μας να ανέβουμε κι εμείς, φωνάζοντας τον υπηρέτη «Λευτέρη – Λευτέρη».
Το λυκόσκυλο απελευθερώθηκε από το χέρι του ηλικιωμένου και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες.
Μεταβολή και δρόμο.

Μαραθώνος 59
Η καταγαμημένη Λάουρα με σπινθηροβόλο βλέμμα. (Εξαιρετικό και σπάνιο το ύφος της πρόσφατης περιγραφής της γάμευσής της από τον κ. Πιτσιλιστί)
Στέκεται με αποφασιστικότητα,  πυγμή, αυτοπεποίθηση και περιπαιχτική διάθεση τόσο στον προθάλαμο όσο και στο κρεβάτι, θυμίζοντας τη Βαρβάρα Φ71.
Είτε πρόκειται για πραγματικά ισχυρές προσωπικότητες,  είτε καταναλώνουν την ίδια ψυχοτρόπο ουσία.

Αχιλλέως 40 (απόπειρα #5)

Πουθενά ο σκύλος.
Ανεβαίνουμε.
Μπαίνουμε.
Αποπνικτικές οι οσμές στον αέρα.
Ο σκύλος ακίνητος δίπλα στον υπηρέτη.
Εμφανίζεται η Μαρία. Κατά δήλωση Βουλγάρα. Είναι γελοίο να γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Πρόκειται για γυναίκα της μαύρης φυλής, προερχόμενη είτε από την Αφρική είτε από τη Νότιο Αμερική.
Λεπτή, ψηλή, καλλίπυγος, με χρυσό δόντι στο χαμόγελο.
Εξέδιδε τα πάντα.
Κυριευθήκαμε από τη συνήθη ασωτία, προπληρώσαμε την παροχή υπηρεσιών και εισήλθαμε στα ενδότερα.
Το πάτωμα του δωματίου είχε τρύπες που καλύπτονταν από μικρά κιλίμια.
Ο κάλαθος με τις χρησιμοποιημένες περικαυλίδες και τα λοιπά απορρίμματα κατά πάσα πιθανότητα είχε καθαριστεί – αδειάσει πριν από ημέρες (εξ ου και οι οσμές).
Η στάση της αδέξια και αφελής, ήτοι συγκλονιστική.
Ο δάσκαλος Ηλίας Πετρόπουλος έχει διδάξει: «Η αφέλεια τονώνει το μέγα ερωτικό Μυστήριο».
Εκρηκτική σπερματέγχυση.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ καλή ενημέρωση !!!  :thumbsup:

...αλλά και πολλοί σκύλοι στο σενάριο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπράβο συνάδελφε  :thumbsup:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πολύ καλή ενημέρωση !!!  :thumbsup:

...αλλά και πολλοί σκύλοι στο σενάριο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπράβο συνάδελφε  :thumbsup:

Ίσως δεν έγινε σαφές αγαπητέ μας κ. Φαρκέλη ότι ο σκύλος ήταν ένας.
Ένας και μοναδικός, που όμως εμφανίστηκε σε 5 σκηνές.
Λέτε να είναι κι αυτός πούστης;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτό εννούσα και εγώ, λέγοντας ..."πολλοί σκύλοι" στο σενάριο  ;)

δηλαδή ότι

ο σκύλος είχε ..."πολλές εμφανίσεις" στο σενάριο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εσύ που είδες τον σκύλο ..."εξ ιδίοις όμμασι"

τι λές ???

είναι ή δεν είναι πούστης ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom