You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τοσα μπουρδελα τριγυρω και εσεις παλευεται με τους σκυλους...ελεος...στο συγκεκριμενο μαλιστα μαλλον ο σκυλος κατοικει μεσα,εξου και οι ζωοδεις συνθηκες εκει...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
τοσα μπουρδελα τριγυρω και εσεις [size=12pt]παλευεται με τους σκυλους[/size]...ελεος...στο συγκεκριμενο μαλιστα μαλλον ο σκυλος κατοικει μεσα,εξου και οι ζωοδεις συνθηκες εκει...
Έτσι είναι συνάδελφε ;)
Όπως η Κάρλα η καύλα ...[size=11pt]"χόρευε με τους καθρέπτες" [/size]
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα
Όχι ρε πούστη Δια. Και πέρασα το πρωί, αλλά δεν είχε ανοίξει ακόμα.
----
Ενημέρωση για απογευματινή βάρδια, περίπου 22.30 με 00.00. Σε κάποια η αλλαγή είχε γίνει, πριν φύγω.
Βασικα στόχος σήμερα ήταν Ντενίζ (Δι8πα), Βανέσσα (Φυ59κα) και Μαρία (Φυ80).
Δι8πα - Κλειστό
Δι8κα - Ξανθιά με χυτό κορμί και ρωσσόφατσα. Δεν ήταν του γούστου μου.
Φυ40 - Ξανθό μπάζο, εκνευριστική όπως πάντα τσα^2
Φυ80 - Ξανθό με ωραίο σώμα και χάλια πρόσωπο
Φυ84κα - Πρέπει να ήταν η Μπιάνκα από Φω25κα, μελαχροινό σκουρόχρωμο κοντούλι με βυζάρες
Φυ84πα - Αδιάφορη μελαχροινή
Φυ86πα - Ξανθιά με ωραία βυζιά και καλό κώλο. Στα υπόψη
Φυ86κα - Είχε κλείσει
Φυ65κα - Ξανθιά που μιλφίζει. Αυτή που έπιανε τους πούτσους
Φυ67 - Νέλλη, μάλλον η γνωστή
Φυ & ΜΠ - δύο ξανθιές αδιάφορες
ΜΠ - Η ξανθιά με το στήθος πλάκα και το ακά. Ντιάνα νομίζω. Έχει πιτστιλησθεί παλαιότερα.
Φυ134πα - Ξανθιά αδιάφορη
Φυ134κα - Χάλια μαύρα, ούτε να μου τον δει
---- Βραδινή βάρδια πλέον (μιας και ήταν περασμένες 12) ----
Φυ109κα - Καστανή αδιάφορη
Φυ109πα - Βαρέθηκα να ανέβω
Φω22πα - Ξανθιά γυφτοειδής ψιλομίλφ (όλα αυτά μαζί) με κουλούρι (όχι στο χέρι, στο δωμάτιο), νομίζω από Φω27κα
Φω22κα - Ξανθιά αδιάφορη
Φω25κα - Είχαν ξεχάσει το φως ανοιχτό
Φω19 - Ξανθιά κοντούλα, σχετικά καλή αν και πολύ αδύνατη. Στα 25 και ακά.
Φω17πα - Αδιάφορη
Φω17κα - Κλειστό
---
Τελικά κατέθεσα Φυ59κα στην Βανέσσα (ήταν το 4ο σπίτι που επισκέφτηκα, μετά το Φυ80). Σκέφτηκα να μην το καθυστερήσω και μείνω με το πουλί στο χέρι, και τελικά καλά έκανα γιατί η ποιότητα ήταν πεσμένη σήμερα. Την Βανέσσα την είχα πάρει τελευταία φορά, πολύ πριν πάει Αγαθουπόλεως, θυμάμαι τότε είχε ακόμα κάτι σπυράκια (ακμή μάλλον) στο πρόσωπο. Πολύ καλό κρεββάτι, και πάντα καλή διάθεση (τουλάχιστον μέσα, γιατί έξω δείχνει καμιά φορά τραμπουκάκι). Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα φύγει παραπονεμένος πάντως. Για όσους δεν ξέρους, είναι μελαχροινή με αρκετά καλό πρόσωπο και γαμάτο σώμα (λίγο πεσμένο το βυζί, ίσως λόγω προηγούμενης εγκυμοσύνης). Σε κάθε περίπτωση, στα τέσσερα είναι μαγεία. Το μόνο κακό είναι η μεγάλη αναμονή (μου θύμισε Σαμπρίνα), συνολικά μου πήρε (σαλόνι + δωμάτιο) περίπου 45 λεπτά. Σήμερα είχε διάθεση για προκαταρκτικά παιχνιδάκια, η πίπα ήταν άπαιχτη (με κοίταγμα στα μάτια) και μετά κατι αεροπλανικά σπαγγάτα στο ιεραποστολικό. Φυσικά δεν άντεξα πολύ, έπρεπε να είχα πάρει και β' γύρο.
Verdict: she slices, she dices, she even does your laundry. Ένα από τα βασικότερα ένσημα στην μπουρδελοκαρριέρα κάποιου.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
A, ναι και πρωινή ενημέρωση. Κατά τις 10.00.
Αρκετά σπιτάκια ήταν ακόμα κλειστά. Πέρασα από Φυ86κα και είχε μια καινούργια (είπε η τσα^2) μελαχροινή με συμπαθητικό σωματάκι, βυζάκι και πρόσωπο. Η προσφώνηση ήταν Μπουμπού. Μέσα φανερά άπειρη, πίπα πολύ μέτρια και στο ιεραποστολικό βαστούσε κόντρα όσο μπορούσε. Κάποια στιγμή, είδε και απόειδε και μου τον έπιασε από την βάση για έλεγχο της διείσδυσης. Αυτό το συγκλονιστικό δύο σε ένα (γαμήσι-μαλακία) ήταν η καλύτερη εκτόνωση για τις πρωινές καύλες.
Verdict: Μπορεί ξανά, αν γράψει μερικά χιλιόμετρα με την πλάτη.
Αρκετά σπιτάκια ήταν ακόμα κλειστά. Πέρασα από Φυ86κα και είχε μια καινούργια (είπε η τσα^2) μελαχροινή με συμπαθητικό σωματάκι, βυζάκι και πρόσωπο. Η προσφώνηση ήταν Μπουμπού. Μέσα φανερά άπειρη, πίπα πολύ μέτρια και στο ιεραποστολικό βαστούσε κόντρα όσο μπορούσε. Κάποια στιγμή, είδε και απόειδε και μου τον έπιασε από την βάση για έλεγχο της διείσδυσης. Αυτό το συγκλονιστικό δύο σε ένα (γαμήσι-μαλακία) ήταν η καλύτερη εκτόνωση για τις πρωινές καύλες.
Verdict: Μπορεί ξανά, αν γράψει μερικά χιλιόμετρα με την πλάτη.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Όπως η Κάρλα η καύλα ...
Ουχαχαχα... τι μου θύμισες...
σε συνεχεια της αναφορας του streetwalker να πω και εγω οτι εγινε επισκεψη για 2η φορα στην πριγκιπισσα Βανεσσα.
θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη αλλα δεν θα ξανακανω κριτικη με το ιδιο υφος οπως η προηγουμενη, διοτι και εγω σημερα περιμενα περι του 25' στο δωματιο, πραγμα το οποιο δεν βοηθαει καθολου την ερωτικη συνεβρεση.
εχει και πολλα δωματια αυτο το σπιτι....
οσοι ειμαστε πραγματικοι fan της ισως θα πρεπει σιγα σιγα να κρυβουμε καποια λογια γιατι εαν συνεχιστει αυτο θα πρεπει να πληρωνουμε σημερα για να παμε αυριο....
παντος 2 πραγματα μου εχουν κανει εντυπωση μετα την 2η επισκεψη μου (τα οποια και θα αναφαιρω στη κριτικη)
α) απο που προκυπτουν ολα αυτα που εχουν υποθει (τα οποια ασχημα σχολια) για την συγκεκριμενη κοπελα....?
β) εαν δουλευε στο buckingham palace παλι γεματο θα ηταν.
(και μιλαμε για 600 δωματια)
θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη αλλα δεν θα ξανακανω κριτικη με το ιδιο υφος οπως η προηγουμενη, διοτι και εγω σημερα περιμενα περι του 25' στο δωματιο, πραγμα το οποιο δεν βοηθαει καθολου την ερωτικη συνεβρεση.
εχει και πολλα δωματια αυτο το σπιτι....
οσοι ειμαστε πραγματικοι fan της ισως θα πρεπει σιγα σιγα να κρυβουμε καποια λογια γιατι εαν συνεχιστει αυτο θα πρεπει να πληρωνουμε σημερα για να παμε αυριο....
παντος 2 πραγματα μου εχουν κανει εντυπωση μετα την 2η επισκεψη μου (τα οποια και θα αναφαιρω στη κριτικη)
α) απο που προκυπτουν ολα αυτα που εχουν υποθει (τα οποια ασχημα σχολια) για την συγκεκριμενη κοπελα....?
β) εαν δουλευε στο buckingham palace παλι γεματο θα ηταν.
(και μιλαμε για 600 δωματια)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Όχι ρε πούστη Δια. Και πέρασα το πρωί, αλλά δεν είχε ανοίξει ακόμα.
----
Ενημέρωση για απογευματινή βάρδια, περίπου 22.30 με 00.00. Σε κάποια η αλλαγή είχε γίνει, πριν φύγω.
Βασικα στόχος σήμερα ήταν Ντενίζ (Δι8πα), Βανέσσα (Φυ59κα) και Μαρία (Φυ80).
μην δοικιμασεις.
απο τα χειροτερα γαμησια που μπορεις να κανεις.
μουνι πηγαδι τιγκα στην κρεμα και ενεργητικη σαν επιπλο.
υπαρχουν πολλες κριτικες να με επιβεβαιωσουν.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Πλάκα πλάκα, εγώ περίμενα δεύτερος στην σειρά στο σαλόνι, και με τίγκα τα δωμάτια. Νομίζω 3.
Το σκέφτηκα σοβαρά να τους δώσω τα λεφτά και να τους πω να μου κρατήσουν την σειρά. Να συνεχίσω την τσάρκα και να γυρίσω σε μισάωρο.
Ευτυχώς έχει βολικούς καναπέδες και άραξα εκεί. Αρχικά εξέτασα διεξοδικά το σχέδιο στην κουρτίνα.
Επίσης παρατήρησα ότι το σπιτάκι αυτό έχει τα καλύτερα ταβάνια (όπως και το Φυ65κα το καλύτερο πάτωμα).
Νομίζω η Βανέσσα έχει ένα από τα καλύτερα πακέτα (εμφάνιση + επιδόσεις) αυτή την εποχή.
Και μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν πήγε σε στούντιο. Όχι ότι με χαλάει βέβαια.
Είναι θέμα κλικ συναγωνιστή.
Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει το στυλάκι λίγο μαγκάκι που έχει.
Άλλοι μπορεί να μην γουστάρουν τα πολύ αδύνατα σώματα.
Χιλιάδες λογοι.
Το λαϊκό προσκύνημα πάντως, δείχνει ότι η κοπέλα μάλλον το 'χει.
το σιγουρο ειναι οτι η σε περιμενα η με περιμενες εχτες φιλε μου.
αλλη μια λυση-προταση ειναι να πηγαινουμε σε ζευγαρια. ετσι να εκμεταλαυομαστε το χρονο αναμονης για κουβεντουλα, ταβλακι κλπ κλπ (τι αλλο να πεις κανεις...)
παντος για το θεμα χημειας που λες, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μετα απο την 2η επισκεψη η σχεση ειναι λες και την επισκεπτομε χρονια....
αλλη μια λυση-προταση ειναι να πηγαινουμε σε ζευγαρια. ετσι να εκμεταλαυομαστε το χρονο αναμονης για κουβεντουλα, ταβλακι κλπ κλπ (τι αλλο να πεις κανεις...)
παντος για το θεμα χημειας που λες, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μετα απο την 2η επισκεψη η σχεση ειναι λες και την επισκεπτομε χρονια....
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μια Μόνικα που ήταν σήμερα το πρωί στην Αγ.Πέτρου,αξίζει;Την έχει δοκιμάσει κάποιος;
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Πρωινή μίνι τσάρκα .
Φυλής 67: Σαμπρίνα,
Φυλής 59: Σακίρα και μια άλλη μακρομαλούσα μελχρινή που ουτε καν την θυμάμαι,
Φυλής 84β ανω: Ένα καστανό σκυλάκι υποσχόμενο,
Φυλής 86α ανω: Η Σαντρα,
Φυλής 86β κάτω: Η Μπουμπού, ένα καινούριο στο χώρο νεαρό λυγερόκορμο πορνίδιο. Έκανα την βλακεία και μπήκα. Δυστυχώς, μεριές νέες στο επάγγελμα δεν το έχουν. άτεχνη πίπα με δόντια και περισσότερο μαλακία. Φάνηκε ότι το έκανε με το ζόρι και αγγαρεία, παρά απειρία. Στήσιμο στο ιεραποστολικό με τους αγκώνες στο κρεβάτι, οπότε ο μισός κορμός ήταν όρθιος και τελείως αντισεξουαλικό. Την γυρίζω στα 4 μπας και δω φως, πάλι με τα χέρια τεντωμένα και σηκωμένο το σώμα περίμενε τα τελειώσω εντελώς ανέκφραστη και απογοητευμένη που αργούσα,. Έβαλε και το χεράκι της στο νιμού για να με κάνει να τελειώσω γρηγορότερα. Αυτα τα ήξερε, να ξε-παγώσει δεν ήξερε ομως! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει. Εγώ δεν ξαναπάω. Δεν νομίζω να προκόψει η συγκεκριμένη, σαν την γειτόνισά της Σάντρα. Δεν το έχει μέσα της, οπότε μην την κουράζουμε και εμείς.
Μ. Πρ.: Η ξανθιά γλυκιά αγελαδίτσα. Αδικήται αυτό το κορίτσι. Πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά τα πάχη της τα κάλλη της.
Φωκαίας 19: Μαρίνα (πολύ ξινόφατσα)
Φωκαίας 25 ανω: Το ξανθό ανέκφραστο ψυγείο του Φ.59 άνω
Φυλής 67: Σαμπρίνα,
Φυλής 59: Σακίρα και μια άλλη μακρομαλούσα μελχρινή που ουτε καν την θυμάμαι,
Φυλής 84β ανω: Ένα καστανό σκυλάκι υποσχόμενο,
Φυλής 86α ανω: Η Σαντρα,
Φυλής 86β κάτω: Η Μπουμπού, ένα καινούριο στο χώρο νεαρό λυγερόκορμο πορνίδιο. Έκανα την βλακεία και μπήκα. Δυστυχώς, μεριές νέες στο επάγγελμα δεν το έχουν. άτεχνη πίπα με δόντια και περισσότερο μαλακία. Φάνηκε ότι το έκανε με το ζόρι και αγγαρεία, παρά απειρία. Στήσιμο στο ιεραποστολικό με τους αγκώνες στο κρεβάτι, οπότε ο μισός κορμός ήταν όρθιος και τελείως αντισεξουαλικό. Την γυρίζω στα 4 μπας και δω φως, πάλι με τα χέρια τεντωμένα και σηκωμένο το σώμα περίμενε τα τελειώσω εντελώς ανέκφραστη και απογοητευμένη που αργούσα,. Έβαλε και το χεράκι της στο νιμού για να με κάνει να τελειώσω γρηγορότερα. Αυτα τα ήξερε, να ξε-παγώσει δεν ήξερε ομως! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει. Εγώ δεν ξαναπάω. Δεν νομίζω να προκόψει η συγκεκριμένη, σαν την γειτόνισά της Σάντρα. Δεν το έχει μέσα της, οπότε μην την κουράζουμε και εμείς.
Μ. Πρ.: Η ξανθιά γλυκιά αγελαδίτσα. Αδικήται αυτό το κορίτσι. Πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά τα πάχη της τα κάλλη της.
Φωκαίας 19: Μαρίνα (πολύ ξινόφατσα)
Φωκαίας 25 ανω: Το ξανθό ανέκφραστο ψυγείο του Φ.59 άνω
Επισκέπτης
Συμπληρωματικά για το πρωί:
Φώκαιας 24-Μικαέλα
17 κάτω-Αλέξια,μελαγχροινή λεπτή καλοσχηματισμένη νεαρά με κωλάρα.Η του "στηρίξατε την νεότητα" του bakalhs κάνει πλέον και ακάποτο,δηλούμενο από την τσατσά.Μας προκαλεί να την στηρίξουμε λοιπόν.
17 άνω-Κάρλα η καύλα.
22 κάτω-Λάουρα από Μ.Προδρόμου-σκαλωσιά.Μελαγχροινή καλοσχηματισμένη με έντονα χείλη.Δεν κάνει ακάποτο.Βρισκόταν στο πάνω μαγαζί και η τσατσά έβαλε δυνατή φωνή από την εσωτερική σκάλα που συνδέει το υπόγειο με το ισόγειο.Κατέβηκε αστραπή!.Καινούργια κόλπα να παρουσιάζεται πάνω-κάτω η απλά πήγε πάνω για κουβέντα με την άνωθεν συνάδελφο;
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα.
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη
Διδύμου 8 άνω-Μαρία κοτσιδού.
Διδύμου 20 Ιβάννα
Διδύμου 18 άνω-Αντριάνα με εντυπωσιακή πάχυνση.
Διδύμου 20-Τζούλι σταθερά.Ακάποτο και τελειωτικό στα 20 ευρώ.Κώλος στα 25 ευρώ.
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα
Αλκιβιάδου 16Α-Νταϊάννα η Βουλγάρα.Επέστρεψε.
Φυλής 65 άνω-Καινούργιο ωραίο λεπτό μελαγχροινό.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.
Φυλής 134 υπόγειο-Γιάννα στραβίζουσα σωματικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά.Η τσατσά είπε οτι το απόγευμα θα είναι η Άννα η καστανή Ρουμάνα.
Φυλής 134 όροφος-Αλεξάνδρα σταθερά.
Φυλής 59 πάνω-η "μια άλλη μακρομαλούσα μελαγχροινή που ουτε καν την θυμάμαι" ήταν ωραία πιπίνα και μου θύμισε την Νικολέτα.
"Φωκαίας 25 ανω: Το ξανθό ανέκφραστο ψυγείο του Φ.59 άνω".
Αν το ξανθό ψυγείο είναι η Μόνι-Μόνικα-Ντανιέλα που χθες ήταν στο Φυλής 59 άνω,ΜΑΚΡΥΑ!
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Φώκαιας 24-Μικαέλα
17 κάτω-Αλέξια,μελαγχροινή λεπτή καλοσχηματισμένη νεαρά με κωλάρα.Η του "στηρίξατε την νεότητα" του bakalhs κάνει πλέον και ακάποτο,δηλούμενο από την τσατσά.Μας προκαλεί να την στηρίξουμε λοιπόν.
17 άνω-Κάρλα η καύλα.
22 κάτω-Λάουρα από Μ.Προδρόμου-σκαλωσιά.Μελαγχροινή καλοσχηματισμένη με έντονα χείλη.Δεν κάνει ακάποτο.Βρισκόταν στο πάνω μαγαζί και η τσατσά έβαλε δυνατή φωνή από την εσωτερική σκάλα που συνδέει το υπόγειο με το ισόγειο.Κατέβηκε αστραπή!.Καινούργια κόλπα να παρουσιάζεται πάνω-κάτω η απλά πήγε πάνω για κουβέντα με την άνωθεν συνάδελφο;
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα.
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη
Διδύμου 8 άνω-Μαρία κοτσιδού.
Διδύμου 20 Ιβάννα
Διδύμου 18 άνω-Αντριάνα με εντυπωσιακή πάχυνση.
Διδύμου 20-Τζούλι σταθερά.Ακάποτο και τελειωτικό στα 20 ευρώ.Κώλος στα 25 ευρώ.
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα
Αλκιβιάδου 16Α-Νταϊάννα η Βουλγάρα.Επέστρεψε.
Φυλής 65 άνω-Καινούργιο ωραίο λεπτό μελαγχροινό.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.
Φυλής 134 υπόγειο-Γιάννα στραβίζουσα σωματικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά.Η τσατσά είπε οτι το απόγευμα θα είναι η Άννα η καστανή Ρουμάνα.
Φυλής 134 όροφος-Αλεξάνδρα σταθερά.
Φυλής 59 πάνω-η "μια άλλη μακρομαλούσα μελαγχροινή που ουτε καν την θυμάμαι" ήταν ωραία πιπίνα και μου θύμισε την Νικολέτα.
"Φωκαίας 25 ανω: Το ξανθό ανέκφραστο ψυγείο του Φ.59 άνω".
Αν το ξανθό ψυγείο είναι η Μόνι-Μόνικα-Ντανιέλα που χθες ήταν στο Φυλής 59 άνω,ΜΑΚΡΥΑ!
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
το απογευμα
71 κατω ενα μελαχροινο ψηλο με μεγαλα στητα βυζια.
71 πανω μελαχροινη με μεγαλη λεκανη-κωλαρα.
84 πανω μελχαροινη αδυνατη με ωραιο σωμα και προσωπο.
59 κατω ξανθο αδυνατο με ωραιο νεανικο προσωπο.σωμα μοντελε.τιγκα στους κηφηνες το μαγαζι να ψαχνουν τη βανεσαα.α ρε ξυλο που θελετε
59 πανω η βανεσσα,αδειο το μαγαζι.ολοι οι μαλακες ηταν κατω.
71 κατω ενα μελαχροινο ψηλο με μεγαλα στητα βυζια.
71 πανω μελαχροινη με μεγαλη λεκανη-κωλαρα.
84 πανω μελχαροινη αδυνατη με ωραιο σωμα και προσωπο.
59 κατω ξανθο αδυνατο με ωραιο νεανικο προσωπο.σωμα μοντελε.τιγκα στους κηφηνες το μαγαζι να ψαχνουν τη βανεσαα.α ρε ξυλο που θελετε
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μονικα; αδυνατη πιτσιρικα με πολυ μικρο βυζακι???
Αδύνατη αλλά όχι ανορεξική.Ωραίο σώμα και το βυζί μεγέθους νούμερο 2.
Επισκέπτης
Μπουμπού,μελαγχροινή λεπτή καινούργια κατά την τσατσά.Εκτός τόπου και χρόνου.Η τσατσά καμωνόταν οτι η Μπουμπού εκπαιδεύεται γιατί είναι καινούργια.Φυλής 86β κάτω: Η Μπουμπού, ένα καινούριο στο χώρο νεαρό λυγερόκορμο πορνίδιο. Έκανα την βλακεία και μπήκα. Δυστυχώς, μεριές νέες στο επάγγελμα δεν το έχουν. άτεχνη πίπα με δόντια και περισσότερο μαλακία. Φάνηκε ότι το έκανε με το ζόρι και αγγαρεία, παρά απειρία. Στήσιμο στο ιεραποστολικό με τους αγκώνες στο κρεβάτι, οπότε ο μισός κορμός ήταν όρθιος και τελείως αντισεξουαλικό. Την γυρίζω στα 4 μπας και δω φως, πάλι με τα χέρια τεντωμένα και σηκωμένο το σώμα περίμενε τα τελειώσω εντελώς ανέκφραστη και απογοητευμένη που αργούσα,. Έβαλε και το χεράκι της στο νιμού για να με κάνει να τελειώσω γρηγορότερα. Αυτα τα ήξερε, να ξε-παγώσει δεν ήξερε ομως! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ας πάει. Εγώ δεν ξαναπάω. Δεν νομίζω να προκόψει η συγκεκριμένη, σαν την γειτόνισά της Σάντρα. Δεν το έχει μέσα της, οπότε μην την κουράζουμε και εμείς.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ!Φαινόταν η απάτη...Το άλλοθί της για τα χάλια της Μπουμπούς...
[
[ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.[/b]
εσυ πρεπει να ακους σενταφμ 103 χαχαχαχαχαχα
''ξιπασμενα βλαχακια ''
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
το απογευμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις