Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 544 άτομα (7 μέλη και 537 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Απογευματινη πιπουλα στην Αννα κου στο γωνιακο φωκαιας και αχαρνων ισογειο. Το μωρακι εχει βαλει κιλακια που της πανε πολυ. Τυπικη καλη συμπεριφορα.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
437
Πόντοι
20
25 χρόνια έντονης πορνοκαριερας, ελάχιστα ελευθερα στοματικά, ελάχιστα γλυφομουνια, αρκετά γλυφοκωλια. Όλα σε επιλεγμένες ιερόδουλες του 20αρικου που ήμουν θαμώνας και σε ΟΛΕΣ τις call και μασατζουδες. Επίσης μια φορά έχει σπάσει η καποτα σε μια ιερόδουλη παλι του 20αρικου μέσα σε γκροβερ. Και συνέχισα για καμιά 10αρια χωσιματα μέχρι να το παρω χαμπάρι.
Οχι φίλε, δεν έχω κολλήσει κάτι. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες για να βοηθάμε τους έμπειρους συναγωνιστές αλλά και να παραδειγματιζονται και οι εκολαπτομενοι αντικαταστατες μας όταν φυγουμε από την καριολα την ζωή!
Τα ιδια με τον φιλο διανοουμενο γυρω στα 45 χρονια στον αγοραιο ερωτα ,βετεράνος πλεον χαχαχα,εχω γνωρισει ολα τα ωραια κοριτσια των οικων,συνηθως ειχα στανταρακια και εγω ελαχιστα ακαποτα και πολλα γλυφομουνια, ευτυχως δοξα τω Θεω τιποτε μεχρι στιγμης. Μια φορα πολυ νεωτερος ειχα κολλησει ψειρες και αυτες απο γκομενα εξω οχι απο κοπελα εργαζόμενη. Οσο γινεται προσεχουμε κρινουμε επι τη εμφανησει και φυσικα ειναι και θεμα τυχης.Πάντως οι περισσοτερες κοπελες προσεχουν και αυτες εξεταζονται τακτικά οποτε υπαρχει μια σχετικη ασφαλεια θα ελεγα.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
1.071
αυτή η Ανκα δουλεύει σήμερα ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.523
Πόντοι
4.646
Τυπε εχω κανει τα παντα σε μπουρδελα-στριπ κτλ... (Με φαντα παντα μετα απο σκληρο προγραμμα )
Το μοναδικο παρασημο στη ζωη μου το κόλλησα στο φυλης 200...
Με μια μελαχροινη λεπτη που τα εκανε ολα. Πριν 3 χρονια να ηταν αυτο? Δεν θυμάμαι καλά πότε ηταν...
Λογικα ηταν αυτη η μονικα, οχι οτι θυμαμαι το ονομα της...
Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι!:lipsrsealed: Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....:rockon::hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι!:lipsrsealed: Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....:rockon::hi:
Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax; :rockon::rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
εγω μαγκες εχω εβραικο πουλι και μια δεκαετια τωρα δεν εχω κολλησει τιποτα, με ενα κατουρημα-ρεκτιφιε για αφεση αμαρτιων και μια πορτοκαλαδιτσα μετα, τα βαζω ολα μεσα, κιλλ μπιλ με φωναζουν στην ντισνευλαντ, μεχρι και κουρεμα καραφλοκουτελο του εχω κανει

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.125
Πόντοι
456
Για όποιον ενδιαφερεται υπάρχουν ακόμα 200γρ από τον καφέ του Ερωτιάρη.
Έχουν σωθεί ψωλές και ψωλές από αυτόν τον καφέ...
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας,
Μιά (1) Κουταλιά ....
ΤΙΜΗ 9.99€

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Φιλε μου , με σεβασμό , τόσα χρόνια τόσες πουτανες, δεν είχες ποτέ κακοί ενόχληση; Η να κολλήσεις κάτι ; Το έχω μεγάλο φόβο , γιαυτο σε ρωταω
Και εγώ το ίδιο με πολλές μαλακιες στη πορνοκαριερα μου.. πολλά ρίσκα.. μιλάμε στατιστικά αδύνατο να είμαι τόσο τυχερός.. Δε κόλλησα τίποτα!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.523
Πόντοι
4.646
Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax; :rockon::rockon:
Σπαθολαδο κόκκινο, μύστη μου! Τέτοια απόχρωση δίνει το σπαθόχορτο, το αρχαίο βάλσαμο των γενναίων Σπαρτιατών!:woldman: Παρεπιπτόντως, πιστεύω ότι αντίστοιχα γιατροσόφια χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, οι πρόγονοι μας. Άλλωστε, εδώ και 2.500 χρόνια έχουμε επιζήσει σαν λαός μετά από τόσα ΑΚΑ. Άρα, κάτι κάνουμε σωστά!:rockon::2funny:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.927
Πόντοι
7.446
Ισχύουν ότι λες συναγωνιστή. Οι call και οι μασατζουδες έχουν ΚΙ ΑΥΤΕΣ μεγάλο ποσοστο φωλας. Από παντου μας έρχονται, η λυση ειναι μια ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ!
σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.063
Πόντοι
9.846
σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....
Έτσι παει φίλε. Αλλιώς αλλάζεις σπορ. Πας για 5 επι 5 δίνεις 5€ και τελείωσε η υπόθεση. Αυτά έχει ο αγοραίος έρωτας.

Tsodovios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές νέο μέλος δεν ξέρω σε ποια στήλη πρπεει να γράψω για Βικτώρια ξέρουμε καμία καλή που τιμάει τα λεφτά της ; Γτ βαρεθηκα να τρώω φίλες συνέχεια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
Και ψάχνω την Αθήνα από Πειραιά από Φώκαιας την επερνα συνέχεια δεν μπορώ να την πετύχω, από το 2019 ξέρει κανείς τπτ
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..
είχε συμπέσει με την εμπλοκή της σ εκείνη την παλιά ιστορία του τύπου που ζήταγε μίζες..
Μάλλον έχει σταματήσει οριστικά από την ενεργό δράση..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.543
Πόντοι
1.960
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..
είχε συμπέσει με την εμπλοκή της σ εκείνη την παλιά ιστορία του τύπου που ζήταγε μίζες..
Μάλλον

έχει σταματήσει οριστικά από την ενεργό δράση..
Την πηρε μαζι η αδερφη της στην Ιταλια, τωρα μπορει να ειναι και Ντουμπαη μπαη μπαη

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Ναιιι, ( ευχαριστώ που μου απαντάς), απλά μου είπαν ότι δεν είναι ωραία και παχουλή, δεν έχω θέμα μου αρέσει να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά φοβήθηκα μην δω κανένα τέρας.
Καμία σχέση με τέρας( βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά) η τύπισσα είναι μέσα στην καύλα και θα σε στραγγιξει εγγυημένα...

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ψηνετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια δουλευει μεχχρι τις 5 το απογευμα εγω μπορω ακομα και τωρα μενω πολυ κοντα στειλτε μυνηματα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
ψηνετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια δουλευει μεχχρι τις 5 το απογευμα εγω μπορω ακομα και τωρα μενω πολυ κοντα στειλτε μυνηματα
Ερχομαι εγω αρκεί να μου πληρωσεις το γαμησιατικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.092
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 86β & 86α κλειστά.

Φυλής 84β Λάουρα ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστα.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά & 72 αριστερά κλειστά.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Σοφία καστανή λεπτή με ωραίο κορμί, μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και μικρότερο στο πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.092
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξια Παολινα ξανθιά χοντρή με μαλλί αλά Βαλντεραμα Χ 2, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α κλειστό.

Φωκαιας 17β Μαρίνα μελαχρινή ψηλή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αν είσαι καθαρός είπε η Εύα.

Φωκαιας 19 Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 27α Ντιαννα η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια σχεδόν 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.063
Πόντοι
9.846
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξια Παολινα ξανθιά χοντρή με μαλλί αλά Βαλντεραμα Χ 2, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α κλειστό.

Φωκαιας 17β Μαρίνα μελαχρινή ψηλή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αν είσαι καθαρός είπε η Εύα.

Φωκαιας 19 Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 27α Ντιαννα η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια σχεδόν 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
... μαλλί αλλά Βαλντεραμα... :2funny:
... βέβαια εδώ μέσα πολλοι το διάβασαν, λιγοι το κατάλαβαν... :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom