Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (4 μέλη και 136 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εννοείται ότι παίζει πολύ φόλα και εκεί και μην σου πω μεγαλύτερες φόλες !!! Ξέρω πολλούς λεφτάδες που άλλαξαν και άρχισαν τα μπουρδελα παίζοντας με παραπάνω χρήματα με προγράμματα ώρας κτλ αλλά και παλυ πιο φτηνά τους ερχόταν σε σχέση με τα 10 κολ τον μήνα και από τα 10 οι 7 φόλες …χάσιμο χρημάτων
Ισχύουν ότι λες συναγωνιστή. Οι call και οι μασατζουδες έχουν ΚΙ ΑΥΤΕΣ μεγάλο ποσοστο φωλας. Από παντου μας έρχονται, η λυση ειναι μια ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Κατάθεςα φυλής κατά εκεί στην Ειρήνη που δίνει κωλο το βράδυ, δεν ήθελε δυνατά, δεν ήθελε πολύ από κωλο, ξενέρωσα έφυγα αχυστος!!

Ψάχνω για καλο πρωκτικο και δεν βρίσκω ρε γαμωτο
Χαχαχαχα ρε μικρέ το όνομα Μπαρμπορα το έχεις ξανά ακουσει;;;:dancing::headbaning2:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Χαχαχαχα ρε μικρέ το όνομα Μπαρμπορα το έχεις ξανά ακουσει;;;:dancing::headbaning2:
Ναιιι, ( ευχαριστώ που μου απαντάς), απλά μου είπαν ότι δεν είναι ωραία και παχουλή, δεν έχω θέμα μου αρέσει να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά φοβήθηκα μην δω κανένα τέρας.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Κατάθεςα φυλής κατά εκεί στην Ειρήνη που δίνει κωλο το βράδυ, δεν ήθελε δυνατά, δεν ήθελε πολύ από κωλο, ξενέρωσα έφυγα αχυστος!!

Ψάχνω για καλο πρωκτικο και δεν βρίσκω ρε γαμωτο
Τα ίδια μου έκανε και μένα χθές
Μου λέει θα τον βάλεις πρίν χύσεις και όχι δυνατά
Όντως με έπεισε και λίγο πρίν χύσω πάνω να το βάλω και η καριολα τον έσφιξε και δεν έμπαινε με τίποτα
Γυρίζει μου βγάζει Καποτα για να μη μπορώ να γαμησω άλλο,μου τον παίζει 20-30δευτερολεπτα εντελώς αγαρμπα και μου λέει τέλος χρόνου σηκώνετε και φεύγει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Απογευματινη πιπουλα στην Αννα κου στο γωνιακο φωκαιας και αχαρνων ισογειο. Το μωρακι εχει βαλει κιλακια που της πανε πολυ. Τυπικη καλη συμπεριφορα.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
25 χρόνια έντονης πορνοκαριερας, ελάχιστα ελευθερα στοματικά, ελάχιστα γλυφομουνια, αρκετά γλυφοκωλια. Όλα σε επιλεγμένες ιερόδουλες του 20αρικου που ήμουν θαμώνας και σε ΟΛΕΣ τις call και μασατζουδες. Επίσης μια φορά έχει σπάσει η καποτα σε μια ιερόδουλη παλι του 20αρικου μέσα σε γκροβερ. Και συνέχισα για καμιά 10αρια χωσιματα μέχρι να το παρω χαμπάρι.
Οχι φίλε, δεν έχω κολλήσει κάτι. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες για να βοηθάμε τους έμπειρους συναγωνιστές αλλά και να παραδειγματιζονται και οι εκολαπτομενοι αντικαταστατες μας όταν φυγουμε από την καριολα την ζωή!
Τα ιδια με τον φιλο διανοουμενο γυρω στα 45 χρονια στον αγοραιο ερωτα ,βετεράνος πλεον χαχαχα,εχω γνωρισει ολα τα ωραια κοριτσια των οικων,συνηθως ειχα στανταρακια και εγω ελαχιστα ακαποτα και πολλα γλυφομουνια, ευτυχως δοξα τω Θεω τιποτε μεχρι στιγμης. Μια φορα πολυ νεωτερος ειχα κολλησει ψειρες και αυτες απο γκομενα εξω οχι απο κοπελα εργαζόμενη. Οσο γινεται προσεχουμε κρινουμε επι τη εμφανησει και φυσικα ειναι και θεμα τυχης.Πάντως οι περισσοτερες κοπελες προσεχουν και αυτες εξεταζονται τακτικά οποτε υπαρχει μια σχετικη ασφαλεια θα ελεγα.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
αυτή η Ανκα δουλεύει σήμερα ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τυπε εχω κανει τα παντα σε μπουρδελα-στριπ κτλ... (Με φαντα παντα μετα απο σκληρο προγραμμα )
Το μοναδικο παρασημο στη ζωη μου το κόλλησα στο φυλης 200...
Με μια μελαχροινη λεπτη που τα εκανε ολα. Πριν 3 χρονια να ηταν αυτο? Δεν θυμάμαι καλά πότε ηταν...
Λογικα ηταν αυτη η μονικα, οχι οτι θυμαμαι το ονομα της...
Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι!:lipsrsealed: Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....:rockon::hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι!:lipsrsealed: Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....:rockon::hi:
Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax; :rockon::rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
εγω μαγκες εχω εβραικο πουλι και μια δεκαετια τωρα δεν εχω κολλησει τιποτα, με ενα κατουρημα-ρεκτιφιε για αφεση αμαρτιων και μια πορτοκαλαδιτσα μετα, τα βαζω ολα μεσα, κιλλ μπιλ με φωναζουν στην ντισνευλαντ, μεχρι και κουρεμα καραφλοκουτελο του εχω κανει

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Για όποιον ενδιαφερεται υπάρχουν ακόμα 200γρ από τον καφέ του Ερωτιάρη.
Έχουν σωθεί ψωλές και ψωλές από αυτόν τον καφέ...
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας,
Μιά (1) Κουταλιά ....
ΤΙΜΗ 9.99€

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Φιλε μου , με σεβασμό , τόσα χρόνια τόσες πουτανες, δεν είχες ποτέ κακοί ενόχληση; Η να κολλήσεις κάτι ; Το έχω μεγάλο φόβο , γιαυτο σε ρωταω
Και εγώ το ίδιο με πολλές μαλακιες στη πορνοκαριερα μου.. πολλά ρίσκα.. μιλάμε στατιστικά αδύνατο να είμαι τόσο τυχερός.. Δε κόλλησα τίποτα!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax; :rockon::rockon:
Σπαθολαδο κόκκινο, μύστη μου! Τέτοια απόχρωση δίνει το σπαθόχορτο, το αρχαίο βάλσαμο των γενναίων Σπαρτιατών!:woldman: Παρεπιπτόντως, πιστεύω ότι αντίστοιχα γιατροσόφια χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, οι πρόγονοι μας. Άλλωστε, εδώ και 2.500 χρόνια έχουμε επιζήσει σαν λαός μετά από τόσα ΑΚΑ. Άρα, κάτι κάνουμε σωστά!:rockon::2funny:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Ισχύουν ότι λες συναγωνιστή. Οι call και οι μασατζουδες έχουν ΚΙ ΑΥΤΕΣ μεγάλο ποσοστο φωλας. Από παντου μας έρχονται, η λυση ειναι μια ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ!
σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....
Έτσι παει φίλε. Αλλιώς αλλάζεις σπορ. Πας για 5 επι 5 δίνεις 5€ και τελείωσε η υπόθεση. Αυτά έχει ο αγοραίος έρωτας.

Tsodovios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές νέο μέλος δεν ξέρω σε ποια στήλη πρπεει να γράψω για Βικτώρια ξέρουμε καμία καλή που τιμάει τα λεφτά της ; Γτ βαρεθηκα να τρώω φίλες συνέχεια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Και ψάχνω την Αθήνα από Πειραιά από Φώκαιας την επερνα συνέχεια δεν μπορώ να την πετύχω, από το 2019 ξέρει κανείς τπτ
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..
είχε συμπέσει με την εμπλοκή της σ εκείνη την παλιά ιστορία του τύπου που ζήταγε μίζες..
Μάλλον έχει σταματήσει οριστικά από την ενεργό δράση..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..
είχε συμπέσει με την εμπλοκή της σ εκείνη την παλιά ιστορία του τύπου που ζήταγε μίζες..
Μάλλον

έχει σταματήσει οριστικά από την ενεργό δράση..
Την πηρε μαζι η αδερφη της στην Ιταλια, τωρα μπορει να ειναι και Ντουμπαη μπαη μπαη

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Ναιιι, ( ευχαριστώ που μου απαντάς), απλά μου είπαν ότι δεν είναι ωραία και παχουλή, δεν έχω θέμα μου αρέσει να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά φοβήθηκα μην δω κανένα τέρας.
Καμία σχέση με τέρας( βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά) η τύπισσα είναι μέσα στην καύλα και θα σε στραγγιξει εγγυημένα...

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ψηνετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια δουλευει μεχχρι τις 5 το απογευμα εγω μπορω ακομα και τωρα μενω πολυ κοντα στειλτε μυνηματα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom