bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.955
- Πόντοι
- 6.030
Απογευματινη πιπουλα στην Αννα κου στο γωνιακο φωκαιας και αχαρνων ισογειο. Το μωρακι εχει βαλει κιλακια που της πανε πολυ. Τυπικη καλη συμπεριφορα.
Τα ιδια με τον φιλο διανοουμενο γυρω στα 45 χρονια στον αγοραιο ερωτα ,βετεράνος πλεον χαχαχα,εχω γνωρισει ολα τα ωραια κοριτσια των οικων,συνηθως ειχα στανταρακια και εγω ελαχιστα ακαποτα και πολλα γλυφομουνια, ευτυχως δοξα τω Θεω τιποτε μεχρι στιγμης. Μια φορα πολυ νεωτερος ειχα κολλησει ψειρες και αυτες απο γκομενα εξω οχι απο κοπελα εργαζόμενη. Οσο γινεται προσεχουμε κρινουμε επι τη εμφανησει και φυσικα ειναι και θεμα τυχης.Πάντως οι περισσοτερες κοπελες προσεχουν και αυτες εξεταζονται τακτικά οποτε υπαρχει μια σχετικη ασφαλεια θα ελεγα.25 χρόνια έντονης πορνοκαριερας, ελάχιστα ελευθερα στοματικά, ελάχιστα γλυφομουνια, αρκετά γλυφοκωλια. Όλα σε επιλεγμένες ιερόδουλες του 20αρικου που ήμουν θαμώνας και σε ΟΛΕΣ τις call και μασατζουδες. Επίσης μια φορά έχει σπάσει η καποτα σε μια ιερόδουλη παλι του 20αρικου μέσα σε γκροβερ. Και συνέχισα για καμιά 10αρια χωσιματα μέχρι να το παρω χαμπάρι.
Οχι φίλε, δεν έχω κολλήσει κάτι. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες για να βοηθάμε τους έμπειρους συναγωνιστές αλλά και να παραδειγματιζονται και οι εκολαπτομενοι αντικαταστατες μας όταν φυγουμε από την καριολα την ζωή!
Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι! Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....Τυπε εχω κανει τα παντα σε μπουρδελα-στριπ κτλ... (Με φαντα παντα μετα απο σκληρο προγραμμα )
Το μοναδικο παρασημο στη ζωη μου το κόλλησα στο φυλης 200...
Με μια μελαχροινη λεπτη που τα εκανε ολα. Πριν 3 χρονια να ηταν αυτο? Δεν θυμάμαι καλά πότε ηταν...
Λογικα ηταν αυτη η μονικα, οχι οτι θυμαμαι το ονομα της...
Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax;Μπορεί τύπε μου, διότι ήταν αρκετά ρομαντική! Κι εγώ έχω κολλήσει παράσημο αλλά όχι από ΑΚΑ σεξ με πουτανα αλλά από γλυφομούνι! Ευτυχώς, πήρα σπαθολαδο και έγινα γρήγορα περδικι! Παρόλα αυτά κι ενώ έχω ελαττώσει αρκετά τα ΑΚΑΠΟΤΑ, το γλυφοκωλι/γλυφομούνι μου είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση....
Και εγώ το ίδιο με πολλές μαλακιες στη πορνοκαριερα μου.. πολλά ρίσκα.. μιλάμε στατιστικά αδύνατο να είμαι τόσο τυχερός.. Δε κόλλησα τίποτα!Φιλε μου , με σεβασμό , τόσα χρόνια τόσες πουτανες, δεν είχες ποτέ κακοί ενόχληση; Η να κολλήσεις κάτι ; Το έχω μεγάλο φόβο , γιαυτο σε ρωταω
Σπαθολαδο κόκκινο, μύστη μου! Τέτοια απόχρωση δίνει το σπαθόχορτο, το αρχαίο βάλσαμο των γενναίων Σπαρτιατών! Παρεπιπτόντως, πιστεύω ότι αντίστοιχα γιατροσόφια χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, οι πρόγονοι μας. Άλλωστε, εδώ και 2.500 χρόνια έχουμε επιζήσει σαν λαός μετά από τόσα ΑΚΑ. Άρα, κάτι κάνουμε σωστά!Σπαθόλαδο ΜΠΛΕ τύπε junax;
σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....Ισχύουν ότι λες συναγωνιστή. Οι call και οι μασατζουδες έχουν ΚΙ ΑΥΤΕΣ μεγάλο ποσοστο φωλας. Από παντου μας έρχονται, η λυση ειναι μια ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ!
Έτσι παει φίλε. Αλλιώς αλλάζεις σπορ. Πας για 5 επι 5 δίνεις 5€ και τελείωσε η υπόθεση. Αυτά έχει ο αγοραίος έρωτας.σωστα...στανταρακια! βεβαια για να φτασεις στο σημειο να εχεις ας πουμε 6-7 καλα στανταρακια πρεπει πρωτα να πειραματιστεις και να δοκιμασεις οποτε λογικα θα εχεις φαει καμια 40αρια φολες μεχρι να καταληξεις σε αυτα τα 6-7 στανταρακια.... βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω εμπειριας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να διακρινεις μια φολα πρωτου ξεκινησεις το παιχνιδι...οχι παντα ομως καποιες φορες ακομα και εμπειροι φολιαζονται....
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..Και ψάχνω την Αθήνα από Πειραιά από Φώκαιας την επερνα συνέχεια δεν μπορώ να την πετύχω, από το 2019 ξέρει κανείς τπτ
φίλε μου η αποχώρηση της καλύπτεται από μεγάλο μυστήριο..
είχε συμπέσει με την εμπλοκή της σ εκείνη την παλιά ιστορία του τύπου που ζήταγε μίζες..
Μάλλον
Την πηρε μαζι η αδερφη της στην Ιταλια, τωρα μπορει να ειναι και Ντουμπαη μπαη μπαηέχει σταματήσει οριστικά από την ενεργό δράση..
Καμία σχέση με τέρας( βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά) η τύπισσα είναι μέσα στην καύλα και θα σε στραγγιξει εγγυημένα...Ναιιι, ( ευχαριστώ που μου απαντάς), απλά μου είπαν ότι δεν είναι ωραία και παχουλή, δεν έχω θέμα μου αρέσει να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά φοβήθηκα μην δω κανένα τέρας.
Ερχομαι εγω αρκεί να μου πληρωσεις το γαμησιατικοψηνετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια δουλευει μεχχρι τις 5 το απογευμα εγω μπορω ακομα και τωρα μενω πολυ κοντα στειλτε μυνηματα
... μαλλί αλλά Βαλντεραμα...συνέχεια live
Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.
Φωκαιας 13 δεξια Παολινα ξανθιά χοντρή με μαλλί αλά Βαλντεραμα Χ 2, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α κλειστό.
Φωκαιας 17β Μαρίνα μελαχρινή ψηλή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα αν είσαι καθαρός είπε η Εύα.
Φωκαιας 19 Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 27α Ντιαννα η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια σχεδόν 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.