Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (10 μέλη και 118 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Απογευματινή βάρδια

Φωκαίας 13 αριστερά η Ντάρια, η γνωστή πιτσιρίκα από Ιάσονος 44 αριστερά πρώτο όροφο και Ιάσονος 37Β και Ιάσονος 20Β στην αρχή της αν και δεν την είχα προλάβει τότε. Από 10€ στα 20€ με ελεύθερο στοματικό αντί για απλό που είχε στο Μετάξι.

Φωκαίας 13 δεξιά μία ψιλοάκυρη βυζαρού ξανθιά που σαλόναρε μόνη της, αλλά δεν ρώτησα όνομα, ούτε πρόγραμμα και την έκανα αμέσως.
Ήταν ευδιάθετη αλλά με τίποτα...

Φωκαίας 17 ισόγειο κλειστό

Φωκαίας 17 όροφος μάλλον με Μαρίνα Ρωσίδα, αν και δεν ανέβηκα, αλλά την είδα πριν 3-4 μέρες που επέστρεψε στο πόστο της.

Φωκαίας 19 με Ειρήνη.

Φωκαίας 25 ισόγειο η κατασκηνώτρια Σάρα, μάλλον ζει εκεί μέσα.

Φωκαίας 27 υπόγειο δεν μπήκα και έριξα δύο σάλτους στα σκαλάκια του Φωκαίας 27 όπου ήταν η Άννα Κου.
Επιθετικό μάρκετινγκ στο σαλόνι, με την κωλάρα της μέσα στη μούρη μου, πέφτοντας πάνω μου ύστερα.

Μιας και δεν είχα δοκιμάσει τον θρύλο της Κου, είπα να περάσω με την Ρουμάνα και οκ δεν ήταν και άσχημα.
Θα αφήσω κριτική με λεπτομέρειες, αν και οι περισσότεροι γνωρίζετε πάνω κάτω τι παίζει.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
Αφήστε τους τσακωμούς και μπείτε να δείτε love island

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.935
Πόντοι
206
Απογευματινή βάρδια

Φωκαίας 13 αριστερά η Ντάρια, η γνωστή πιτσιρίκα από Ιάσονος 44 αριστερά πρώτο όροφο και Ιάσονος 37Β και Ιάσονος 20Β στην αρχή της αν και δεν την είχα προλάβει τότε. Από 10€ στα 20€ με ελεύθερο στοματικό αντί για απλό που είχε στο Μετάξι.

Προχθές ήταν στο 37 απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασε κανείς απο Σαμπίνα να μας πει αν δουλεύει σήμερα;;

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Ρίτα από κολωνου 32 τι ώρες την βρίσκουμε πχ 5, 6 ώρα το πρωί θα την πετύχω;

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Μια Μισέλ με βυζαρες από Κολωνού γνωρίζει κανένας τπτ που βρίσκεται

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Και ψάχνω την Αθήνα από Πειραιά από Φώκαιας την επερνα συνέχεια δεν μπορώ να την πετύχω, από το 2019 ξέρει κανείς τπτ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Ιασωνος 37 ισόγειο τωρα, Νταρια ομορφη πιτσιρίκα με καυλωτικο πρόσωπο και μπουταρες για δαγκωμα. Περασμα δωματιο μαζι της , της εδωσα πουρμπουάρ 5 ευρω για να της βιασω το στοματακι της ακαποτα αλλα δε δεχτηκε. Την σφυροκόπησα για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο στα τέσσερα και εχυσα σα ταύρος μεσα της... με ξεκαυλωσε για μερικές ώρες το πουτανί να ναι καλα.

Συνημμένα

• IMG_20221007_124034.jpg
    IMG_20221007_124034.jpg
    4,8 MB · Εμφανίσεις: 44

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
Και ψάχνω την Αθήνα από Πειραιά από Φώκαιας την επερνα συνέχεια δεν μπορώ να την πετύχω, από το 2019 ξέρει κανείς τπτ
Και πουταναρα και Φοβερή τύπισσα.... πιστεύω πολύ την ψάχνουμε......

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
@n.smirni76
Ποια Τατιάνα; Η γνωστή ;

Ιάσωνος 1γ Τατιάνα/Τανια ξανθιά μιλφογκιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Ιασωνος 37 ισόγειο τωρα, Νταρια ομορφη πιτσιρίκα με καυλωτικο πρόσωπο και μπουταρες για δαγκωμα. Περασμα δωματιο μαζι της , της εδωσα πουρμπουάρ 5 ευρω για να της βιασω το στοματακι της ακαποτα αλλα δε δεχτηκε. Την σφυροκόπησα για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο στα τέσσερα και εχυσα σα ταύρος μεσα της... με ξεκαυλωσε για μερικές ώρες το πουτανί να ναι καλα.
Βγάλε κανένα βίντεακι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μύστη, θυμάσαι από αυτόν τον οίκο μια Μόνικα Αλβανίδα μελαχρινή που έκανε φουλ με κώλο (με πέρασμα κι από Μετάξι)?
Πολύ δυνατή στο πρωκτικό :zfuck: αλλά δυστυχώς παντρεύτηκε και το χάσαμε το κωλί... :undecided-old:
Τυπε εχω κανει τα παντα σε μπουρδελα-στριπ κτλ... (Με φαντα παντα μετα απο σκληρο προγραμμα )
Το μοναδικο παρασημο στη ζωη μου το κόλλησα στο φυλης 200...
Με μια μελαχροινη λεπτη που τα εκανε ολα. Πριν 3 χρονια να ηταν αυτο? Δεν θυμάμαι καλά πότε ηταν...
Λογικα ηταν αυτη η μονικα, οχι οτι θυμαμαι το ονομα της...

• Λύπη
Αντιδράσεις: Junax

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Παιδιά εγώ εδώ και ένα χρόνο κάθε δυο μήνες περιπου παιρνω και μια call (γυναικα ρεμαλια...γιατι βλέπω τώρα τελευταία ότι οι κριτικές είναι πιο πολλες με τραβελια παρα με γυναίκες.....αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων...οστοσο τους σέβομαι και αυτους).

Δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο γιατί πολλες φωλες σε υπηρεσιες και ανθυπομετριες σε εμφάνιση κοπέλες στα δελα αυξήθηκαν σημαντικα! Ασε που βαρέθηκα και τα στανταράκια μου....Στα δελα παω πλέον μόνο για βόλτα - ενημέρωση - χαβαλές - 25χρονη συνήθεια - τρόπος ζωής. Αντε μπορεί και να τον βρεξω σε καμία που και που. Βασικά τον έχω βρεξει σε όλες τις βασικές ιερόδουλες των δελων της Αθήνας τα τελευταία 20+ χρόνια απλά λέμε τώρα....

Οπως και να'χει οι call έχουν πολυ μεγαλύτερη σιγουριά στην ελευθερη πιπα. Και μπορεις να γλυφεις και κανα βυζι ή γκροβερ ή πατουσακια γιατί πλυθηκαν μπροστα σου. Πόσες κοπελες στα δελα τις χυνουν στα βυζιά και ο επομενος πελατης τα γλυφει αμέριμνα;; Επισης οι call εχουν πελατες υψηλότερου επιπέδου, λόγω του ότι διαθέτουν 100++ και όχι 10 ή 20 ευρωπουλα.
Το λέω χωρίς να θίγω τα μέλη του Bou, αλλά δυστυχώς δεν πανε μόνο τα μέλη του Bou στα δελα. Μακάρι να πηγαιναν μόνο αυτοί! Αν πηγαιναν μόνο αυτοί σιγά μην έδινα κατοσταρικα για call!! Πάει όμως και ο κάθε ένας που κάνει το κομμάτι του από την Περσία ή άλλες υπανάπτυκτες χώρες κουβαλώντας τη Σαρα και τη Μάρα από αφροδίσια κι εμείς τα δεχόμαστε δυστυχώς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.... Αλλά και τι να κάνουμε;;!! Απλά ρισκάρουμε ένα αρκετά χαμηλό ποσοστο μόλυνσης μεν, υπαρκτό δε!
Τα αρνητικά με τις call όμως είναι 100€ ++ οι δυο εκτονωσεις ενώ στα δελα πέντε έως δέκα εκτονωσεις. Ελευθερη αγορά είναι εξάλλου, ο κάθε ένας επιλέγει ότι θέλει και ότι τον σηκώνει η τσέπη του. Εγώ τους σέβομαι όλους. Δεν το παιζω ουτε έξυπνος, ουτε ειδήμων. Εκφράζω απλα την άποψη μου και τι κάνω. Καλο βράδυ.
Φιλε μου , με σεβασμό , τόσα χρόνια τόσες πουτανες, δεν είχες ποτέ κακοί ενόχληση; Η να κολλήσεις κάτι ; Το έχω μεγάλο φόβο , γιαυτο σε ρωταω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Φιλε μου , με σεβασμό , τόσα χρόνια τόσες πουτανες, δεν είχες ποτέ κακοί ενόχληση; Η να κολλήσεις κάτι ; Το έχω μεγάλο φόβο , γιαυτο σε ρωταω
25 χρόνια έντονης πορνοκαριερας, ελάχιστα ελευθερα στοματικά, ελάχιστα γλυφομουνια, αρκετά γλυφοκωλια. Όλα σε επιλεγμένες ιερόδουλες του 20αρικου που ήμουν θαμώνας και σε ΟΛΕΣ τις call και μασατζουδες. Επίσης μια φορά έχει σπάσει η καποτα σε μια ιερόδουλη παλι του 20αρικου μέσα σε γκροβερ. Και συνέχισα για καμιά 10αρια χωσιματα μέχρι να το παρω χαμπάρι.
Οχι φίλε, δεν έχω κολλήσει κάτι. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες για να βοηθάμε τους έμπειρους συναγωνιστές αλλά και να παραδειγματιζονται και οι εκολαπτομενοι αντικαταστατες μας όταν φυγουμε από την καριολα την ζωή!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
για μισθωτούς είναι μάλλον απαγορευτικό. Για τίποτα αεριτζήδες, για όσους βγάζουν μαύρο χρήμα κ.λπ., κάτι μπορεί να γίνεται. Και στα call girls βέβαια παίζει πολύ παλτό, υπόψη.
Εννοείται ότι παίζει πολύ φόλα και εκεί και μην σου πω μεγαλύτερες φόλες !!! Ξέρω πολλούς λεφτάδες που άλλαξαν και άρχισαν τα μπουρδελα παίζοντας με παραπάνω χρήματα με προγράμματα ώρας κτλ αλλά και παλυ πιο φτηνά τους ερχόταν σε σχέση με τα 10 κολ τον μήνα και από τα 10 οι 7 φόλες …χάσιμο χρημάτων

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
25 χρόνια έντονης πορνοκαριερας, ελάχιστα ελευθερα στοματικά, ελάχιστα γλυφομουνια, αρκετά γλυφοκωλια. Όλα σε επιλεγμένες ιερόδουλες του 20αρικου που ήμουν θαμώνας και σε ΟΛΕΣ τις call και μασατζουδες. Επίσης μια φορά έχει σπάσει η καποτα σε μια ιερόδουλη παλι του 20αρικου μέσα σε γκροβερ. Και συνέχισα για καμιά 10αρια χωσιματα μέχρι να το παρω χαμπάρι.
Οχι φίλε, δεν έχω κολλήσει κάτι. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες για να βοηθάμε τους έμπειρους συναγωνιστές αλλά και να παραδειγματιζονται και οι εκολαπτομενοι αντικαταστατες μας όταν φυγουμε από την καριολα την ζωή!
Ευχαριστώ που μου απάντησες , είμαι νέος στο άθλημα , ευχαριστώ για την βοήθεια

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κατάθεςα φυλής κατά εκεί στην Ειρήνη που δίνει κωλο το βράδυ, δεν ήθελε δυνατά, δεν ήθελε πολύ από κωλο, ξενέρωσα έφυγα αχυστος!!

Ψάχνω για καλο πρωκτικο και δεν βρίσκω ρε γαμωτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom