Πολύ παλτό τι εννοείς ;για μισθωτούς είναι μάλλον απαγορευτικό. Για τίποτα αεριτζήδες, για όσους βγάζουν μαύρο χρήμα κ.λπ., κάτι μπορεί να γίνεται. Και στα call girls βέβαια παίζει πολύ παλτό, υπόψη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίσκεψη σήμερα στην Ανδριάνα χωμματιανου 11 αν δεν κάνω λαθος, έπειτα από τα τόσα καλά σχόλια που άκουσα.
Είναι άσχημη ( για εμένα), απέφυγε το γαμησει ( με είδε νέο και φοβήθηκε) , με κούρασε στην πιπα ενώ ζητούσα να την πηδήξω έλεγε άσε με λίγο ακόμα κλπ. Με έπρηξε με το μωρομαντηλο ( ενώ ήμουν καθαρός, με πόνεσε στο τέλος το πουλί) γενικά μια αίσθηση αποφυγής πηδήματος ( ισως κουράστηκε με τα χρόνια) .
Καλά γαμησια φίλοι μου
Είναι άσχημη ( για εμένα), απέφυγε το γαμησει ( με είδε νέο και φοβήθηκε) , με κούρασε στην πιπα ενώ ζητούσα να την πηδήξω έλεγε άσε με λίγο ακόμα κλπ. Με έπρηξε με το μωρομαντηλο ( ενώ ήμουν καθαρός, με πόνεσε στο τέλος το πουλί) γενικά μια αίσθηση αποφυγής πηδήματος ( ισως κουράστηκε με τα χρόνια) .
Καλά γαμησια φίλοι μου
Το θέμα είναι ότι αντέχεις ένα μήνα με ένα γαμησι ; Φιλικά το λέω , μην παρεξηγηθώΈχω πήγαινα συνέχεια.. μέχρι πρόσφατα απλός του μεροκάματου απλά απ' τις έξτρα ώρες τα έδινα εκεί κ έκανα το χόμπι μ..δεν ισχύει αυτό που λέτε μόνο λεφταδες παίρνουν.. ακόμη κ τώρα θα τύχει να πάρω 1 φορά το μήνα
Που να μη το έγραφα 2 ποστ πιο πίσω,ημαρτον.διάβασε λίγο πιο πάνω, έχει γράψει ο φίλος @8/2/1981 , να μην ενημερώνουμε "τζάμπα"...
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα.Και στα call girls βέβαια παίζει πολύ παλτό, υπόψη.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ξάδερφος του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην τζιμάκου είσαι τύπε;οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι λιγα τα λεφτα.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
εγω παλια καθε 1 με 1μησι μηνα γαμαγα,αλλα πλεον που εχω μεγαλωσει και αλλο δε αντεχω με μια φορα το μηνα,παλια δε με ενοιαζε μια φορα το μηνα ελεγα κομπλε,αλλα πλεον παω 3 φορες το μηνα και νοιωθω πιο κομπλε.Το θέμα είναι ότι αντέχεις ένα μήνα με ένα γαμησι ; Φιλικά το λέω , μην παρεξηγηθώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε σε αφορα ρε παιχτη κανε τη δουλεια σου σε παρακαλω πολυ.Ξάδερφος του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην τζιμάκου είσαι τύπε;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μυαλό δεν έβαλες ακόμα Τζιμάκο. Συνέχισε έτσι...εγω παλια καθε 1 με 1μησι μηνα γαμαγα,αλλα πλεον που εχω μεγαλωσει και αλλο δε αντεχω με μια φορα το μηνα,παλια δε με ενοιαζε μια φορα το μηνα ελεγα κομπλε,αλλα πλεον παω 3 φορες το μηνα και νοιωθω πιο κομπλε.
δε σε αφορα ρε παιχτη κανε τη δουλεια σου σε παρακαλω πολυ
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ναι ξερω θα μπαναρεις και αυτον και εσυ και ο φιλαρακος σου σεβασμιωτατος γιατι ειστε διαχειριστες ουστ μπαζα,ετσι εχετε μαθει να μπαναρετε μονο οποιον δε συμφωνει με εσενα και το σεβασμιωτατο,καθολου καλοι δε ειστε ανθρωποι ξεκαθαρα,δε κανουν ετσι.Μυαλό δεν έβαλες ακόμα Τζιμάκο. Συνέχισε έτσι...
και με 1,5 χιλιάρικο το μήνα, αν έχεις οικογένεια οι 2 φορές το μήνα με call girl είναι πολύ ακριβό σπορ.δε συμφωνω,call girl πρεπει να βγαζεις 1000-1500 το μηνα και πανω,για να μπορεις να πας παραπανω απο 1 φορα το μηνα,αυτοι των 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να πανε ξεκαθαρα.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
το ξερω τα call girl ειναι πολυ ακριβα.και με 1,5 χιλιάρικο το μήνα, αν έχεις οικογένεια οι 2 φορές το μήνα με call girl είναι πολύ ακριβό σπορ.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Χαχα, είδες που σε κατάλαβα;ναι ξερω θα μπαναρεις και αυτον και εσυ και ο φιλαρακος σου σεβασμιωτατος γιατι ειστε διαχειριστες ουστ μπαζα,ετσι εχετε μαθει να μπαναρετε μονο οποιον δε συμφωνει με εσενα και το σεβασμιωτατο,καθολου καλοι δε ειστε ανθρωποι ξεκαθαρα,δε κανουν ετσι.
Επειδή φοβάσαι όμως περισσότερο τον @Σεβασμιώτατος από μένα, έρχεται σε λίγο. Έχει πάει να γαμήσει πάλι.
άκου με που σε λέω, προσωπικά - και αναλογικά πάντα - τα παλτά ή οι μετριότητες που έχω συναντήσει είναι πιο πολλά από πιο οικονομικές κατηγορίες.οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
χεστηκα ας ερθει ας με μπαναρει μονο αυτο ξερει να κανει,δε συμπεριφερονται ετσι ξακαθαρα δε μπαναρουμε οσους δε συμφωνουμε μαζι τους ειναι μεγαλη μαλακια δειχνει το μυαλο σας.Χαχα, είδες που σε κατάλαβα;
Επειδή φοβάσαι όμως περισσότερο τον @Σεβασμιώτατος από μένα, έρχεται σε λίγο. Έχει πάει να γαμήσει πάλι.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ξέρει ο Τζιμάκος καλύτερα. Έχει πάει 29 ολόκληρες φορές στα μπουρδέλα.άκου με που σε λέω, προσωπικά - και αναλογικά πάντα - τα παλτά ή οι μετριότητες που έχω συναντήσει είναι πιο πολλά από πιο οικονομικές κατηγορίες.
Τώρα τώρα, έρχεται να πατήσει το κουμπί.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
φανταζομαι για να το λες.άκου με που σε λέω, προσωπικά - και αναλογικά πάντα - τα παλτά ή οι μετριότητες που έχω συναντήσει είναι πιο πολλά από πιο οικονομικές κατηγορίες.
τουλαχιστον δε ειμαι αρωστος σα εσενα να πηγαινω καθε μερα και να μη ξερω τι εχω απο αρωστιες εγω ειμαι προσεκτικος δε ειμαι μαλακας σα εσενα,εσυ πας ολο φυλης και σε ακριβα ποτέ ωραια ποιοτητα βλακα,πας εκει για 10 λεπτα και τελος ενω εγω παω μισαωρο φλωρακο ουστ τωρα μου χαλας τη αισθητικη μπαζο.Ξέρει ο Τζιμάκος καλύτερα. Έχει πάει 29 ολόκληρες φορές στα μπουρδέλα.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ας το πατησει μονο αυτο ξερει να κανει το ζωον,του σεβασμ ουτε οι ιεροδουλες δε τους αξιζουν να του κατσουν με το παλιοχαρακτηρα που εχει,τις λιπαμαι να καθονται σε εναν τετοιο παλιοχαρακτηρα.Τώρα τώρα, έρχεται να πατήσει το κουμπί.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Είναι μεγάλο κωλόπαιδο.ας το πατησει μονο αυτο ξερει να κανει το ζωον,του σεβασμ ουτε οι ιεροδουλες δε τους αξιζουν να του κατσουν με το παλιοχαρακτηρα που εχει,τις λιπαμαι να καθονται σε εναν τετοιο παλιοχαρακτηρα.
@Σεβασμιώτατος
Και με 1500 είσαι Τσίμα Τσίμα στην αθηνα. Άλλο να πας με cg μια στο τόσο και άλλο κάθε μηνα. Ειδικά αν εισαι στο νοίκιδε συμφωνω,call girl πρεπει να βγαζεις 1000-1500 το μηνα και πανω,για να μπορεις να πας παραπανω απο 1 φορα το μηνα,αυτοι των 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να πανε ξεκαθαρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις