Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (33 μέλη και 222 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
για μισθωτούς είναι μάλλον απαγορευτικό. Για τίποτα αεριτζήδες, για όσους βγάζουν μαύρο χρήμα κ.λπ., κάτι μπορεί να γίνεται. Και στα call girls βέβαια παίζει πολύ παλτό, υπόψη.
Πολύ παλτό τι εννοείς ;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Επίσκεψη σήμερα στην Ανδριάνα χωμματιανου 11 αν δεν κάνω λαθος, έπειτα από τα τόσα καλά σχόλια που άκουσα.

Είναι άσχημη ( για εμένα), απέφυγε το γαμησει ( με είδε νέο και φοβήθηκε) , με κούρασε στην πιπα ενώ ζητούσα να την πηδήξω έλεγε άσε με λίγο ακόμα κλπ. Με έπρηξε με το μωρομαντηλο ( ενώ ήμουν καθαρός, με πόνεσε στο τέλος το πουλί) γενικά μια αίσθηση αποφυγής πηδήματος ( ισως κουράστηκε με τα χρόνια) .

Καλά γαμησια φίλοι μου

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Έχω πήγαινα συνέχεια.. μέχρι πρόσφατα απλός του μεροκάματου απλά απ' τις έξτρα ώρες τα έδινα εκεί κ έκανα το χόμπι μ..δεν ισχύει αυτό που λέτε μόνο λεφταδες παίρνουν.. ακόμη κ τώρα θα τύχει να πάρω 1 φορά το μήνα
Το θέμα είναι ότι αντέχεις ένα μήνα με ένα γαμησι ; Φιλικά το λέω , μην παρεξηγηθώ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι
Η Βανέσσα παίζει στο Ιάσονος 20 σήμερα;;;;

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Και στα call girls βέβαια παίζει πολύ παλτό, υπόψη.
οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι λιγα τα λεφτα.
Ξάδερφος του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην τζιμάκου είσαι τύπε;

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Το θέμα είναι ότι αντέχεις ένα μήνα με ένα γαμησι ; Φιλικά το λέω , μην παρεξηγηθώ
εγω παλια καθε 1 με 1μησι μηνα γαμαγα,αλλα πλεον που εχω μεγαλωσει και αλλο δε αντεχω με μια φορα το μηνα,παλια δε με ενοιαζε μια φορα το μηνα ελεγα κομπλε,αλλα πλεον παω 3 φορες το μηνα και νοιωθω πιο κομπλε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξάδερφος του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην τζιμάκου είσαι τύπε;
δε σε αφορα ρε παιχτη κανε τη δουλεια σου σε παρακαλω πολυ.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
εγω παλια καθε 1 με 1μησι μηνα γαμαγα,αλλα πλεον που εχω μεγαλωσει και αλλο δε αντεχω με μια φορα το μηνα,παλια δε με ενοιαζε μια φορα το μηνα ελεγα κομπλε,αλλα πλεον παω 3 φορες το μηνα και νοιωθω πιο κομπλε.

δε σε αφορα ρε παιχτη κανε τη δουλεια σου σε παρακαλω πολυ
Μυαλό δεν έβαλες ακόμα Τζιμάκο. Συνέχισε έτσι...

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Μυαλό δεν έβαλες ακόμα Τζιμάκο. Συνέχισε έτσι...
ναι ξερω θα μπαναρεις και αυτον και εσυ και ο φιλαρακος σου σεβασμιωτατος γιατι ειστε διαχειριστες ουστ μπαζα,ετσι εχετε μαθει να μπαναρετε μονο οποιον δε συμφωνει με εσενα και το σεβασμιωτατο,καθολου καλοι δε ειστε ανθρωποι ξεκαθαρα,δε κανουν ετσι.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
δε συμφωνω,call girl πρεπει να βγαζεις 1000-1500 το μηνα και πανω,για να μπορεις να πας παραπανω απο 1 φορα το μηνα,αυτοι των 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να πανε ξεκαθαρα.
και με 1,5 χιλιάρικο το μήνα, αν έχεις οικογένεια οι 2 φορές το μήνα με call girl είναι πολύ ακριβό σπορ.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ναι ξερω θα μπαναρεις και αυτον και εσυ και ο φιλαρακος σου σεβασμιωτατος γιατι ειστε διαχειριστες ουστ μπαζα,ετσι εχετε μαθει να μπαναρετε μονο οποιον δε συμφωνει με εσενα και το σεβασμιωτατο,καθολου καλοι δε ειστε ανθρωποι ξεκαθαρα,δε κανουν ετσι.
Χαχα, είδες που σε κατάλαβα;

Επειδή φοβάσαι όμως περισσότερο τον @Σεβασμιώτατος από μένα, έρχεται σε λίγο. Έχει πάει να γαμήσει πάλι.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
οχι και παλτο στα call girl ρε φιλε,ειναι πολλα τα λεφτα για να σε φολιασει κιολας,πιστευω λιγες call girls δε ειναι σωστες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,λογικο ειναι,ενω στο 10αρικο και στο 20αρικο ειναι πολυ πιο ευκολο να φας φολα γιατι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα.
άκου με που σε λέω, προσωπικά - και αναλογικά πάντα - τα παλτά ή οι μετριότητες που έχω συναντήσει είναι πιο πολλά από πιο οικονομικές κατηγορίες.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Χαχα, είδες που σε κατάλαβα;

Επειδή φοβάσαι όμως περισσότερο τον @Σεβασμιώτατος από μένα, έρχεται σε λίγο. Έχει πάει να γαμήσει πάλι.
χεστηκα ας ερθει ας με μπαναρει μονο αυτο ξερει να κανει,δε συμπεριφερονται ετσι ξακαθαρα δε μπαναρουμε οσους δε συμφωνουμε μαζι τους ειναι μεγαλη μαλακια δειχνει το μυαλο σας.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
άκου με που σε λέω, προσωπικά - και αναλογικά πάντα - τα παλτά ή οι μετριότητες που έχω συναντήσει είναι πιο πολλά από πιο οικονομικές κατηγορίες.
Ξέρει ο Τζιμάκος καλύτερα. Έχει πάει 29 ολόκληρες φορές στα μπουρδέλα.

Τώρα τώρα, έρχεται να πατήσει το κουμπί. :2funny::2funny:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
φανταζομαι για να το λες.

Ξέρει ο Τζιμάκος καλύτερα. Έχει πάει 29 ολόκληρες φορές στα μπουρδέλα.
τουλαχιστον δε ειμαι αρωστος σα εσενα να πηγαινω καθε μερα και να μη ξερω τι εχω απο αρωστιες εγω ειμαι προσεκτικος δε ειμαι μαλακας σα εσενα,εσυ πας ολο φυλης και σε ακριβα ποτέ ωραια ποιοτητα βλακα,πας εκει για 10 λεπτα και τελος ενω εγω παω μισαωρο φλωρακο ουστ τωρα μου χαλας τη αισθητικη μπαζο.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Τώρα τώρα, έρχεται να πατήσει το κουμπί. :2funny::2funny:
ας το πατησει μονο αυτο ξερει να κανει το ζωον,του σεβασμ ουτε οι ιεροδουλες δε τους αξιζουν να του κατσουν με το παλιοχαρακτηρα που εχει,τις λιπαμαι να καθονται σε εναν τετοιο παλιοχαρακτηρα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ας το πατησει μονο αυτο ξερει να κανει το ζωον,του σεβασμ ουτε οι ιεροδουλες δε τους αξιζουν να του κατσουν με το παλιοχαρακτηρα που εχει,τις λιπαμαι να καθονται σε εναν τετοιο παλιοχαρακτηρα.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Είναι μεγάλο κωλόπαιδο.

@Σεβασμιώτατος

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
δε συμφωνω,call girl πρεπει να βγαζεις 1000-1500 το μηνα και πανω,για να μπορεις να πας παραπανω απο 1 φορα το μηνα,αυτοι των 500 ευρω το μηνα δε μπορουν να πανε ξεκαθαρα.
Και με 1500 είσαι Τσίμα Τσίμα στην αθηνα. Άλλο να πας με cg μια στο τόσο και άλλο κάθε μηνα. Ειδικά αν εισαι στο νοίκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom