paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ποσοι γαμανε την πεπη τελικα;
Ίσως μου φάνηκε εμένα, επειδή την πήρα σε μία στάση μόνο κλειδώνοντας την και μην αφήνοντας να ξετυλίξει το ταλέντο αλλά και τα νύχια της.. Οχι επιπλακι με τιποτα, λιγη αγαπη θελει κι αυτο το κουταβι
Να πας, πριν τις μαγαρίσουν και αυτές.με εχετε καυλωσει με τις ουζμπεκες, πρεπει να παω να τις ξεκωλιασω αμεσα, πριν χαθει η φλογα.
ναι καλή κυριακή και σε σέναΚαλησπέρα
Είμαι καινούργιος εδώ και κάπου διάβασα εδώ οτι υπάρχουν κοπέλες σε κάποιους οίκους οτι το δίνουν και ακάποτα αν είναι αλήθεια πρώτον σε ποιο μέρος μπορείς να βρείς και δευτερόν δεν τίθεται και απο τους ίδιους θέμα υγιεινής
Μια βοήθεια από τους συναγωνιστές..
Ένα φιλαράκι παντρεύεται αύριο.. και θέλουμε μια παρτουζιτσα, 3 είμαστε οι άντρες, ξέρει κανείς αν γίνεται να κλείσουμε ένα μπουρδελο για μισή ωρίτσα?
Η αν έχει να προτείνει κάτι κανείς γιατί τα call girl ζητάνε 150€ το κεφάλι και για 1 ώρα μόνο
Μου πέρασε από το μυαλό για σαμπινα βεργας 7, θα το δεχόταν πιστεύετε?
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο, δεν υπάρχει κρυφός οίκος με Πέπη, απλά τρολαρουμε.... όσο για τη Φωτεινή δεν έχει γυρίσει
Με τόσα που εχει βγάλει μπορεί να τη δούμε και του χρόνουΌταν τελειώσουν τα λεφτα της.
Μπορεί να κάνει επιλεκτικά ελεύθερο μέσα στο δωμάτιο.Φίλε μου ξεκίνησε τις αφιλτρες πιπες η Μπέτυ? Δύο φορές που την έχω πετύχει στο πάνω, μαζί με την Κατερίνα κάνει αυτή τη παρουσίαση και ανακοίνωσε για τον εαυτό της απλό πρόγραμμα και για τη Κατερίνα πιπα χωρίς προφυλακτικό και τελείωμα στο σώμα.
Αδερφέ μου κανε και έναν κόπο από εδώ και στείλε σε πμ ευχαριστώστειλτο με συνθηματικό @n.smirni76 ! όπως λέγαμε για τη βέργας "εργαλείο με το οποίο μας σάπιζαν οι δάσκαλοι"
Άσε τα σάπια μικρέ πορνολάτρη,Κανονικά αυτός θα πρέπει να με κερασει καθ'οτι είμαι ενας 'μικρός' μπουρδελιάρης 22 ετών , θα πρέπει να με ενισχύσει για να συνεχίσω να πηδάω οχι να μου φάει το πενιχρό με δυσκολία αποκτημένο 20 που θα εχω πάνω μου για να πηδήσω 1 φορά .
γνωριζεστε η απλα σε φωναξε επαμεινωνδα και γυρισες?
γνωριζόμαστε από τη πιατσαγνωριζεστε η απλα σε φωναξε επαμεινωνδα και γυρισες?
Αν αναφέρεσαι στη μελαχρινή Ελένη τη Βουλγάρα ναι έχει αναφερθεί πολλές φορέςΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Πριν από λίγο γύρισα από βόλτα Φυλής, Φώκαιας, Αλκιβιάδου και διδύμου.
Ο συναγωνιστής n. smirni76 ενημέρωσε για τα πιο πολλά, όπως και κάνει πάντα. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του.
Δεν θα σταθώ στην υπόλοιπη ενημέρωση, ούτως ή άλλως λίγα πράγματα.
Αυτό που θέλω να αναφέρω, είναι ότι στο Διδύμου 20 ισόγειο , με τον μελαμψο τσατσο, υπήρχαν 2 κοπέλες, με φουλ πρόγραμμα στα 20 '. Η μια καινούργια όπως είπε ο τσα2 Ελένη. Δεν την έχω ξαναδεί, αν και έχω καιρό να περάσω από εκεί.
Δίνω το μπλε και περνάω.
Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα, γυμνή, ξυπόλητη και μόλις μπαίνει, κάθεται στο κρεβάτι και μου λέει το εξής: Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα. Φρικαρα. Φυσικά δεν πήρα και της είπα για τους κινδύνους, αλλά αυτή μου έλεγε ότι ορισμένοι δεν μπορούν με προφυλακτικό. Έλεος.
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, δεν ημουνα σίγουρος ότι θα έπρεπε να το αναφέρω, αλλά τελικά νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρω , για να προλάβουμε καταστάσεις περίεργες.
Τα υπόλοιπα από την κριτική σε λίγο
Μάλλον αυτή θα είναιΝαι γνωστή ακα
Αν αναφέρεσαι στη μελαχρινή Ελένη τη Βουλγάρα ναι έχει αναφερθεί πολλές φορές
Οσοι τα κυνηγάνε, τη γνωρίζουν καλά και από εδώ παλιότερα και από Αλκιβιάδου 16αΣτο ότι είχα αμφιβολία για την αναφορά, έχει να κάνει με το αν θα εδειχνα για αυτούς που κινηγανε κάτι τέτοιο. Αλλά δεν θα πρέπει να τους προλάβουμε; Αύριο θα πάνε εκεί που πάμε και εμείς, στις υπόλοιπες κοπέλες.
μελαχρινή πιτσιρικά με κανονικό σώμα και 2αρακι βυζι?Μάλλον αυτή θα είναι
Ναιμελαχρινή πιτσιρικά με κανονικό σώμα και 2αρακι βυζι?