Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (20 μέλη και 333 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ι46 με πολλες σκαλες, συναγωνιστες που κατεβαιναν μου ειπαν οτι δεν αξιζει, βαριομουν και να ανεβω:2funny:
Στο 46άρι όροφος ήταν η Σοφία μιλφ, κανονικό κορμί, 1,5άρι βυζί αλλά δεν μου λέει κάτι σαν σύνολο. Πάντως έχει πελατεία αρκετή 50+.
Ι44 αριστερα οροφος ο δροσερος υπηρετης παρουσιασε την Νταρια σολο, μελαχρινη ομορφουλα νεαρα με λιγα ταττου, 1.5 βυζι πεσμενο και σχετικα καλο κωλο, σε απλο και για γελια προγραμμα, μετα την γρηγορη τσαρκα επεστρεψα και την πηρα με μετριοτατες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη.
Πίπα στα όρθια σου έκανε; όπως επίσης και το περπάτημα του καγκουρώ;
Ι27ημιυπογειο (διπλα λεωνιδου) τρεις κοπελες, η πρωτη ηταν λεπτη σα στεκα και μικροσκοπικη (ναταλια), η δευτερη ηταν μια ψιλονταρντανα ακυρη δεν συγκρατησα τιποτα, η τριτη ηταν μια νταρντανα πιο χοντρη μαλλον Ελενα σε ακα πιπα. Σαν τις μπαμπουσκες εβγαιναν ολο και πιο μεγαλες. Η τσατσα με μοναδικο υφακι βγαλμενο απο ρολο υπαλληλου προμοσιον-μαρκετινγκ παλιας ελληνικης ταινιας, δεν γελασε με ενα γαματο αστειο μου οποτε παρεξηγηθηκα και εφυγα. Ειχε μπολικο κοσμο ο οικος (θα ελεγα κατι αν ημουν κακος αλλα δεν θα το κανω)
Πολύ υφάκι η συγκεκριμένη τσατσά. Μας είχε διώξει μία φορά επειδή τρώγανε έλεγε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πίπα στα όρθια σου έκανε; όπως επίσης και το περπάτημα του καγκουρώ;
ασε με φιλε με τρελανε. το περπατημα του καγκουρω δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα αν ειναι αυτο που φανταζομαι τοτε ναι το εκανε :2funny:
μαλακα τι σουργελο ειναι αυτο :2funny: πλακα ειχε, κι αφου καταφερα και τελειωσα (ο τσατσος ηταν κυρια με Κ, 15 λεπτα με αφησε) δεν με νοιαζει τοσο. Αλλα τι σουργελο, επικες στιγμες εζησα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ασε με φιλε με τρελανε. το περπατημα του καγκουρω δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα αν ειναι αυτο που φανταζομαι τοτε ναι το εκανε :2funny:
μαλακα τι σουργελο ειναι αυτο :2funny: πλακα ειχε, κι αφου καταφερα και τελειωσα (ο τσατσος ηταν κυρια με Κ, 15 λεπτα με αφησε) δεν με νοιαζει τοσο. Αλλα τι σουργελο, επικες στιγμες εζησα
Καμπουριάζει λίγο και περπατάει κάπως μάγκικα. Την φαντάζομαι στο Μενίδι με φούτερ να καπνίζει Davidoffa.
Κατα τ'άλλα το υπόλοιπο σύνολο εμφανισιακά τρώγεται, αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι σου έκανε.
Σε εμένα χθες ήταν ένα επιπλάκι που τον έφαγε αδιαμαρτύρητα. Περιμένω κριτική σου.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Αλλα μου είπανε πιο πάνω αλλα μου λες εσύ , πάντως εαν εισαι εσυ να ξέρεις οτι είσαι μεγάλη μορφή και οτι την επόμενη φορα που θα σε πετύχω θα εχεις χαιρετούρες .
Όχι απλή χαιρετούρα, αφού θα έρθεις τετ τα τετ με αυτόν τον ημίθεο πορνορεπορτερ,πρέπει να πέσει κέρασμα για την τιμή που θα έχεις

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Όχι απλή χαιρετούρα, αφού θα έρθεις τετ τα τετ με αυτόν τον ημίθεο πορνορεπορτερ,πρέπει να πέσει κέρασμα για την τιμή που θα έχεις
Κανονικά αυτός θα πρέπει να με κερασει καθ'οτι είμαι ενας 'μικρός' μπουρδελιάρης 22 ετών , θα πρέπει να με ενισχύσει για να συνεχίσω να πηδάω οχι να μου φάει το πενιχρό με δυσκολία αποκτημένο 20 που θα εχω πάνω μου για να πηδήσω 1 φορά :2funny::2funny::2funny::2funny:.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Ι43 ο διαδρομος μεταξυ μπουρδελου και πεζοδρομιου εχει 3-4 εξωτερικες μοναδες aircondition και μοιαζει με μικρη βολτα απτην κολαση, ιωαννα με μαλλον φουλ, μου εριξε μπινελικια επειδη εκανα γρηγορη μεταβολη. απεναντι
:2funny:
Ι44 αριστερα οροφος ο δροσερος υπηρετης παρουσιασε την Νταρια σολο, μελαχρινη ομορφουλα νεαρα με λιγα ταττου, 1.5 βυζι πεσμενο και σχετικα καλο κωλο, σε απλο και για γελια προγραμμα, μετα την γρηγορη τσαρκα επεστρεψα και την πηρα με μετριοτατες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη.
Ι44 τερμα τερμα δεξια μια μελαγχρινη κοπελα με μπολικη ακμη για δυο ζωες στη μαπα σε απλο με συνεχομενα δωματια
Ι44 δευτερο απο δεξια (ισογειο κι αυτο) μπηκα μεσα και με πεταξε εξω με τις κλοτσιες η τσατσα που μοιαζει με τσατσο :think: δεν ειχε ερθει η κοπελα
Κοιτα να δεις, πέρασα σήμερα από αυτα τα τρια κάθως είχα λαθος πληροφόρηση ότι στο 44 θα βρω την Ιωάννα την βολευμπολίστρια που ήθελα να γνωρίσω. Τελικά ήταν στο 43 φαίνεται
Το δευτερο από δεξία είναι αυτό που είχε την κορδελα με το στοπ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Κοιτα να δεις, πέρασα σήμερα από αυτα τα τρια κάθως είχα λαθος πληροφόρηση ότι στο 44 θα βρω την Ιωάννα την βολευμπολίστρια που ήθελα να γνωρίσω. Τελικά ήταν στο 43 φαίνεται
Το δευτερο από δεξία είναι αυτό που είχε την κορδελα με το στοπ?
αυτό είναι το 44β όροφος, η Ιωάννα δουλεύει στο αριστερά απ αυτό που πήγες

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
αυτό είναι το 44β όροφος, η Ιωάννα δουλεύει στο αριστερά απ αυτό που πήγες
Εκεί μπήκα πρώτα, η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο, ο τσατσος μου ειπε ότι σημερα ήταν η Ντάρια. Εν πάσει περιπτωσει, τρεις ίδιες πόρτες + μια, μπήκα σε όλα τα 44άρια, Ιωάννα δεν είχανε (σήμερα τουλάστιχον).

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Πρωϊνή βόλτα σε τρίγωνο Ομόνοιας και Φυλής, με ευχάριστη έκπληξη στο Αγκύρας 12 (σκαλάκια). Μετά από κάμποσα χρόνια απουσίας, επέστρεψε ένα παλιό στανταράκι μου, η Μαρία. Milf με βυζάρες και καλούτσικο σώμα, και πολύ κοντό μαλλί. Ο χρόνος όμως φαίνεται πάνω της. Ξεπέρασε πολύ βαριά ασθένεια, ξόδεψε την περιουσία της, ευτυχώς είναι καλά τώρα. Πραγματικά χάρηκα που την είδα. Με αναγνώρισε και με εντυπωσίασε η μνήμη της για διάφορες φάσεις μεταξύ μας. Σα να μην πέρασε μιά μέρα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης σου απλά επηρεάστηκα ακούγοντας διαφορά , ταιμπουκια ΑΚΑ με τελειώματα , πρωκτικά , γλυφοκολια , παρτουζες ….. και όλα αυτά από 10-50€ …. Νεαρές κοπέλες Silicon Valley . Μπορεί να παίζει και πολύ ψέμα άλλωστε
Oι υπηρεσίες που γράφεις παίζουν τουλάχιστον μεμονωμένα και στο απλό 20άρι. Για την εμφάνιση τι περιμένεις να μάθεις από δω ακριβώς...; Βόλταρε λίγο στα πηδηχτήρια και θα βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου. Άσε που αν δεν σ’ αρέσει το κοράσιο του τσαρδιού, απλά τη κάνεις. Όχι όπως με τα έσκορτ που αν έρθει καμμιά άκυρη (σε σχέση με τις φωτό) μένεις με το πουλί στο χέρι μέχρι να βρεις την επόμενη. Επίσης σε κάποια σπίτια στη Φυλής παίζουν και ντουζιέρες (ρώτησες νομίζω σε προηγούμενο σου ποστ)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μήτσο, πήρα την Τζούλια σήμερα και μάλιστα δύο φορές. Πρώτη φορά πράττω κάτι τέτοιο.
Περιττό να σου πω ότι έγινε της καριόλας μέσα. Θα γράψω κριτική.
Καινούργιες είναι αυτές;
Κουφάλα έχεις ποτίσει στη καλτίλα το τελευταίο διάστημα...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Καμπουριάζει λίγο και περπατάει κάπως μάγκικα. Την φαντάζομαι στο Μενίδι με φούτερ να καπνίζει Davidoffa.
Κατα τ'άλλα το υπόλοιπο σύνολο εμφανισιακά τρώγεται, αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι σου έκανε.
Σε εμένα χθες ήταν ένα επιπλάκι που τον έφαγε αδιαμαρτύρητα. Περιμένω κριτική σου.
Τωρα εστειλα την κριτικη, ειχα αραξει. Οχι επιπλακι με τιποτα, λιγη αγαπη θελει κι αυτο το κουταβι, αλλα τα ptsd της μαζι με την ασυννενοησια, κανουν το σεξ μαρτυρικο.

δφσγδσαφδσαφαδσφαδσφδσαφ.jpg

εδω το σημα της adidas απτα νυχια της καριολιτσας. Οι παντρεμενοι εκτος απο τα παπουτσια, να μην βγαλετε ουτε την μπλουζα :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Δεύτερη σερί γαμισάρα με Μπέτυ Λιοσίων 73α.
Τα έδωσε όλα ο κορίτσαρος, χαμογελαστή , ψηλή πάνω από 1,70, μοντελέ (Ναι άκωλη, σταρχιδια μου γάμα την Αλεξάνδρα απέναντι εσύ ), σκινιάρικο τσικνιάρικο κορμί όπως μ'αρέσουν .
Αρκετά προκαταρκτικά ,χορταστική πίπα άνευ με περιποίηση παντού.
Καβάλα λικνιζόμενη και να την ακούει πάνω στην χιλιάρα 1000%%% παρα τα χρόνια στύση μου.
Το τέλος ήρθε ιεραποστολικά κοιτώντας το αγγελικό, φωτοβόλο, φωτογενές, σκαμπρόζικο (aka Mindreader) μικρούλι, γλυκούλι, χαριτωμένο προσωπάκι της.
Μουνοζουμα δεν πρόλαβα να γευτώ, next time τον Σεπτέμβρη όμως αφού φεύγει για vacation...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
με εχετε καυλωσει με τις ουζμπεκες, πρεπει να παω να τις ξεκωλιασω αμεσα, πριν χαθει η φλογα.
ur,pin_large_front,square,600x600.jpg

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Γεια σας αδέρφια συναγωνιστές!!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε 1. Η Φωτεινή milf από Ιάσωνος 44β επέστρεψε;;;; 2.πως μπορώ να βρω την Πέπη τον κρυφό δεν τον γνωρίζω....θα σας είμαι ευγνώμων!!!!! Καλή συνέχεια και καλά βόλια σε όλους!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Δεύτερη σερί γαμισάρα με Μπέτυ Λιοσίων 73α.
Τα έδωσε όλα ο κορίτσαρος, χαμογελαστή , ψηλή πάνω από 1,70, μοντελέ (Ναι άκωλη, σταρχιδια μου γάμα την Αλεξάνδρα απέναντι εσύ ), σκινιάρικο τσικνιάρικο κορμί όπως μ'αρέσουν .
Αρκετά προκαταρκτικά ,χορταστική πίπα άνευ με περιποίηση παντού.
Καβάλα λικνιζόμενη και να την ακούει πάνω στην χιλιάρα 1000%%% παρα τα χρόνια στύση μου.
Το τέλος ήρθε ιεραποστολικά κοιτώντας το αγγελικό, φωτοβόλο, φωτογενές, σκαμπρόζικο (aka Mindreader) μικρούλι, γλυκούλι, χαριτωμένο προσωπάκι της.
Μουνοζουμα δεν πρόλαβα να γευτώ, next time τον Σεπτέμβρη όμως αφού φεύγει για vacation...
Φίλε μου ξεκίνησε τις αφιλτρες πιπες η Μπέτυ? Δύο φορές που την έχω πετύχει στο πάνω, μαζί με την Κατερίνα κάνει αυτή τη παρουσίαση και ανακοίνωσε για τον εαυτό της απλό πρόγραμμα και για τη Κατερίνα πιπα χωρίς προφυλακτικό και τελείωμα στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Γεια σας αδέρφια συναγωνιστές!!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε 1. Η Φωτεινή milf από Ιάσωνος 44β επέστρεψε;;;; 2.πως μπορώ να βρω την Πέπη τον κρυφό δεν τον γνωρίζω....θα σας είμαι ευγνώμων!!!!! Καλή συνέχεια και καλά βόλια σε όλους!!!!
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο, δεν υπάρχει κρυφός οίκος με Πέπη, απλά τρολαρουμε.... όσο για τη Φωτεινή δεν έχει γυρίσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom