λοιπον τωρα που τελειωσα με κατι δουλιτσες, να γραψω 2 πραγματα για το μεσημεριανο μου περασμα απο μεταξι (16.30+-)
εννοειται δεν ειναι "ενημερωση" μιας και καθε ονομα και προγραμμα που ακουγα το ξεχναγα μετα απο 1 λεπτο, αλλα ετσι, για τον ευθυμο σχολιασμο. (θα προσπαθησω να συνδιασω εμφανιση με ονοματα απο αλλες ενημερωσεις, αν δεν θυμαμαι κατι)
Εδω να πουμε οτι οι περισσοτερες τσατσαδες δεν διαφημιζαν το προιον τους και ελαχιστες ελεγαν το ονομα της κοπελας που σαλοναριζε. Υπηρχε κινησουλα παντως για αυγουστιακο μεσημερι σαββατου.
Ι43 ο διαδρομος μεταξυ μπουρδελου και πεζοδρομιου εχει 3-4 εξωτερικες μοναδες aircondition και μοιαζει με μικρη βολτα απτην κολαση, ιωαννα με μαλλον φουλ, μου εριξε μπινελικια επειδη εκανα γρηγορη μεταβολη. απεναντι
Ι46 αριστερα 2 κοπελες η μια χειροτερη απτην αλλη, τα βυζια της μιας ηταν υπερτατες αεροδυναμικες τορπιλες που μου εβγαλαν τα ματια αλλα το υπολοιπο κορμι ηταν λιγο γαμησετα, Βικυ ή Ελενη, σε απλο
Ι46 με πολλες σκαλες, συναγωνιστες που κατεβαιναν μου ειπαν οτι δεν αξιζει, βαριομουν και να ανεβω
Ι44 αριστερα οροφος ο δροσερος υπηρετης παρουσιασε την Νταρια σολο, μελαχρινη ομορφουλα νεαρα με λιγα ταττου, 1.5 βυζι πεσμενο και σχετικα καλο κωλο, σε απλο και για γελια προγραμμα, μετα την γρηγορη τσαρκα επεστρεψα και την πηρα με μετριοτατες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη.
Ι44 τερμα τερμα δεξια μια μελαγχρινη κοπελα με μπολικη ακμη για δυο ζωες στη μαπα σε απλο με συνεχομενα δωματια
Ι44 δευτερο απο δεξια (ισογειο κι αυτο) μπηκα μεσα και με πεταξε εξω με τις κλοτσιες η τσατσα που μοιαζει με τσατσο
δεν ειχε ερθει η κοπελα
Ι32 ο οροφος κλειστος, ισογειο πρωτο δεξια μια νταρντανα αδιαφορη με εβρισε που την ξεσηκωσα απτην κουζινα, λογικα Πατρισια, στο βαθος μια χοντρη (τατιανα;) δεν θυμαμαι τιποτα εγινα λουης
Ι30β ισογειο μια γνωστη ξινομουρα ξανθια σαλοναρε ολογυμνη, πολυ καλο κορμι αλλα φολα
Ι30α οροφος η ξεδοντιαρα τσατσα μου εκλεινε το διαδρομο για να περασω με το ζορι, της ειπα οτι ξεχασα το θερμοσιφωνα ανοιχτο και εφυγα, η κοπελα ηταν μια πετιτ καστανη μετριας προς καλης εμφανισης, σε απλο
Ι37β ισογειο χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος νομιζω βγηκε μια γυναικα-πατατα, η τσατσα εκανε δημοσιες σχεσεις με κατι πωλητες
Ι27ημιυπογειο (διπλα λεωνιδου) τρεις κοπελες, η πρωτη ηταν λεπτη σα στεκα και μικροσκοπικη (ναταλια), η δευτερη ηταν μια ψιλονταρντανα ακυρη δεν συγκρατησα τιποτα, η τριτη ηταν μια νταρντανα πιο χοντρη μαλλον Ελενα σε ακα πιπα. Σαν τις μπαμπουσκες εβγαιναν ολο και πιο μεγαλες. Η τσατσα με μοναδικο υφακι βγαλμενο απο ρολο υπαλληλου προμοσιον-μαρκετινγκ παλιας ελληνικης ταινιας, δεν γελασε με ενα γαματο αστειο μου οποτε παρεξηγηθηκα και εφυγα. Ειχε μπολικο κοσμο ο οικος (θα ελεγα κατι αν ημουν κακος αλλα δεν θα το κανω)
Γρηγορη μικρη στροφη στην κολωνου,
Κ45 βαθος δεξια η ναταλι και
Κ47(αριστερο) μαλλον η Κελλυ, και οι δυο ξανθιες αδιαφορες μιλφογκιλφ, καπου εκει τα παρατησα και επεστρεψα στο Ι44 για καταθεση γιατι ηθελα να ριξω μια βουτια στην παραλια πριν επιστρεψω σπιτι. Αυτα τα λιγα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους ενημερωνουν, οποιος δεν εχει δοκιμασει να προσπαθησει να γραψει ενημερωση, δεν ξερει τι αθλος ειναι και απο θεμα περπατηματος και απο θεμα ορθης καταγραφης. Οι νταβαδες της περιοχης θα επρεπε να εχουν προτομη του ν.σμυρνη διπλα στο καφενειο.
edit: προσθετω λιγα ονοματα