Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (9 μέλη και 157 επισκέπτες)

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
144
Πόντοι
0
00:40 ήρθε σήμερα, πιστεύω εκεί, 00 μεχρι 6 το πρωί.
Δεν γνωρίζω βεβαια αν δουλεύει καθε νύχτα.
Ευχαριστώ πολυ σύντροφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνήθως δουλεύει 2η βάρδια Αγκυρας 12α και 3η βάρδια Φωκαίας 27Β κάτω, στο μεσοδιάστημα την έχω πετύχει 3-4 φορές να μπαίνει στο play Οπαπ στην Αχαρνών
Ευχαριστώ πολυ μεγιστε σμυρνη

Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
887
Πόντοι
301
Παίδες καλησπέρα . Ήθελα να ρωτήσω για την γνωστή γαζέλα beauty, σε ποιο εργάζεται . Έχω ακούσει για αυτήν από πολλούς φίλους και γνωστούς , αλλά δεν θέλω να τους ρωτήσω . Έχει κάποιος ιδέα ; Ευχαριστώ

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μυστες μου θεωρω χρεος μου να το μοιραστω μαζι σας.

Ειχα πολλες καυλες και δεν ηθελα πολλα πολλα με καμια (και το λεω αυτο γιατι παιζω με κατι μουνακια αλλα τις βαριεμαι αφορητα καθως ειμαι στο ψητο) μονο απλα να γαμησω και αποφασισα να παω λατινοσπιτο καθως ηθελα να γαμησω λατιν κωλαρα και βρηκα την μιμη..

Λογικα θα ειναι τα πρωινα εκει, μαλλον γυρισε γιατι ελειπε..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Παίδες καλησπέρα . Ήθελα να ρωτήσω για την γνωστή γαζέλα beauty, σε ποιο εργάζεται . Έχω ακούσει για αυτήν από πολλούς φίλους και γνωστούς , αλλά δεν θέλω να τους ρωτήσω . Έχει κάποιος ιδέα ; Ευχαριστώ
2xΜπιουτη ισουται με 1=αδυνατη και 1=παχουλη
Αν υποθεσουμε οτι Γαζελα=αδυνατη το αποτελεσμα μας δινει Φυλης 66Δ

Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
887
Πόντοι
301

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Συνήθως δουλεύει 2η βάρδια Αγκυρας 12α και 3η βάρδια Φωκαίας 27Β κάτω, στο μεσοδιάστημα την έχω πετύχει 3-4 φορές να μπαίνει στο play Οπαπ στην Αχαρνών
Τζογαδόρα η λεγάμενη :2funny::2funny::2funny: , βρε τύπε σμύρνη να σε ρωτήσω κατι πέρα απο την πλάκα ,είσαι ένας τύπος μεσαίου αναστήματος ,μελαχροινός ,που φοράει καπελάκι τύπου τζόκευ και μπαίνει φουριόζος στα μπουρδέλα ? , αυτόν τον τύπο τον πετυχαίνω συχνά στην φυλής , μάλιστα 2 φορές ενώ έβγαινα έμπαινε στον οίκο αυτος , μου βγάζει εναν αέρα απογραφέα -ρεπόρτερ ο συγκεκριμένος και λογω της ιδιοτητάς σου μου ήρθες κατ 'ευθείαν στο μυαλό.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τζογαδόρα η λεγάμενη :2funny::2funny::2funny: , βρε τύπε σμύρνη να σε ρωτήσω κατι πέρα απο την πλάκα ,είσαι ένας τύπος μεσαίου αναστήματος ,μελαχροινός ,που φοράει καπελάκι τύπου τζόκευ και μπαίνει φουριόζος στα μπουρδέλα ? , αυτόν τον τύπο τον πετυχαίνω συχνά στην φυλής , μάλιστα 2 φορές ενώ έβγαινα έμπαινε στον οίκο αυτος , μου βγάζει εναν αέρα απογραφέα -ρεπόρτερ ο συγκεκριμένος και λογω της ιδιοτητάς σου μου ήρθες κατ 'ευθείαν στο μυαλό.
Δηλαδή, και να είναι αυτός τι περιμένεις να σου απαντήσει ρε παίχτη δημόσια;
"Ναι, είμαι ο τύπος με το τζόκευ που κάνω απογραφές στα μπουρδέλα;"
Θα τον αναγκάσεις τώρα να βγάλει και το τζόκευ και θα μας πάθει και καμιά ηλίαση :helpplea:

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Δηλαδή, και να είναι αυτός τι περιμένεις να σου απαντήσει ρε παίχτη δημόσια;
"Ναι, είμαι ο τύπος με το τζόκευ που κάνω απογραφές στα μπουρδέλα;"
Θα τον αναγκάσεις τώρα να βγάλει και το τζόκευ και θα μας πάθει και καμιά ηλίαση :helpplea:
Τιμή του και καμάρι του άμα ειναι αυτος , να ξερω εαν τον ξαναπετύχω να τον χαιρετήσω :thumbsup:.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
δεν ειναι ο σμυρνης αυτος... η περιγραφη που δινεις μοιαζει για τον καταγραφεα του αλλου σαιτ

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Α ! εχθρός δηλαδή , αντίπαλος , όπου τον πετύχουμε μποικοταζ παιδια μέχρι να φύγει , το ΜΠΟΥ θα επικρατήσει !:2funny::2funny::2funny:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Ναι τυπε αυτός

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Αλλα μου είπανε πιο πάνω αλλα μου λες εσύ , πάντως εαν εισαι εσυ να ξέρεις οτι είσαι μεγάλη μορφή και οτι την επόμενη φορα που θα σε πετύχω θα εχεις χαιρετούρες .

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
καλα ρε τυπε πριν 10 μερες δεν μας ελεγες οτι η σονια ειναι στανταρακι και την αγαπας και σαγαπαει και κανετε σεξαρα και ξερω γω τι...; και πριν αλλες τοσες δεν ελεγες για την ναταλια την αγαπη σου τη λατρεια σου το στανταρακι του ροστερ σου κτλ...;

πηγαινε μια βολτα και στην ευα στο Κ45 που ειναι στα μετρα σου και αμα δε σου κανει και αυτη, πηγαινε και φυλης να βρεις αυτες τις .... δυο τρεις που αξιζουν, ετσι κι αλλιως 15αρια πληρωνες τοσο καιρο, δεν εχει μεγαλη διαφορα... Και μετα ξαναγυρνα στο μεταξι.

υπομονη... Αυγουστος στην Αθηνα, μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα μεχρι τελος του μηνα, μετα βλεπουμε
Και παραμένουν στανταράκια μου, αλλά εγώ θέλω ποικιλία , δεν μπορώ να ζω μόνο 2-3 γυναίκες , θέλω μια δυνατή 15άδα. Τι 15άρια πλήρωνα ρε ψυχοπαθή ???? 20 ευρα έδινα για μισάωρο. Και ναι η Σόνια έχει πέσει, το καψε κι αυτή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Αλλα μου είπανε πιο πάνω αλλα μου λες εσύ , πάντως εαν εισαι εσυ να ξέρεις οτι είσαι μεγάλη μορφή και οτι την επόμενη φορα που θα σε πετύχω θα εχεις χαιρετούρες .
Ναι την επόμενη φορά να μου μιλήσεις να τα πούμε, φώναξε Επαμεινωνδα και θα γυρίσω

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Αν ειναι και ανω των 50 ειναι ο διπλανος. Αλλα τελευταια δεν πηγαινει στα μαγαζια. Τηλεφωνικα και messenger-ικα κανει τις "βολτες" του. Δεν θυμαμαι παλια να φοραγε καπελο.

Δεν ειναι περιγραφη του Σμυρνη αυτη που εβαλες..

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Πέμπτη βράδυ πέρασμα από Ιωαννίνων 3 όροφο.
ήταν η Κρίστυ ψηλή ουκρανικό μιλφ δυνατών καταστάσεων.
Ετοιμηθη σε σκληρό ξεμούνιάσμα .
για Τους λάτρεις των ξανθών απο ανατολικο μπλοκ θα περάσετε καλά.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
2xΜπιουτη ισουται με 1=αδυνατη και 1=παχουλη
Αν υποθεσουμε οτι Γαζελα=αδυνατη το αποτελεσμα μας δινει Φυλης 66Δ
μπαα δεν είναι εκεί
πλέον! είναι η άλλη η φολάρα μαύρη νομίζω Τζέσικα μεταγραφή από
μετάξι... και τα
πρωινά είναι συνήθως κλειστό

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
773
Πόντοι
361
Ναι την επόμενη φορά να μου μιλήσεις να τα πούμε, φώναξε Επαμεινωνδα και θα γυρίσω
Θα φωνάζω 'Σμύρνη , σμύρνη στάσου συναγωνιστής είμαι όχι νταβάς στάσου' , να σταθείς μη φοβηθείς :2funny:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μπαα δεν είναι εκεί
πλέον! είναι η άλλη η φολάρα μαύρη νομίζω Τζέσικα μεταγραφή από
μετάξι... και τα
πρωινά είναι συνήθως κλειστό
Προχθές το βράδυ εκεί ήταν πάντως, αλλά δε δουλεύει κάθε βράδυ, επίσης η Τζέσικα δουλεύει μια εδώ, μια Ιάσωνος 36, μέχρι και στο 44β το δεξιά την έχω πετύχει

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Προχθές το βράδυ εκεί ήταν πάντως, αλλά δε δουλεύει κάθε βράδυ, επίσης η Τζέσικα δουλεύει μια εδώ, μια Ιάσωνος 36, μέχρι και στο 44β το δεξιά την έχω πετύχει
τότε
δεν την πέτυχα εγώ.. το καλοκαίρι πάω μόνο βράδυ για τσάρκες
λόγω ζέστης και δεν την έχω δει τώρα τελευταία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom