Κατάθεση πριν λίγο στην Εύα από Φωκαιας 27 ισογειο.
Την πέτυχα στην Αχαρνών από μακριά καθώς πήγαινε στη Φωκαιας και μου κέντρισε την προσοχή .
Πετιτ-σκιννυ μιλφ, γυρω στα 40, μαυρισμένο δέρμα που γυαλίζει, ξανθο μαλλι μακρύ περιποιημένο, και μάγκες μου με μια ωραία φούστα μέχρι τα γόνατα, να κάτι τέτοιο αλλά σε κόκκινο -->
Εμένα αυτή η φούστα με καυλωσε.
Που λέτε, μπαίνει μέσα στο ρδελο, και λέω αυτήν θα την εγαμησω αποψε δεν την αφήνω.
Ασυζητητί έδωκα το κοσάρικο και μπήκα φουριόζος να γαμησω αυτή τη σεξουαλα Ουκρανή μιλφαρα.
Μπαίνει στο δωμάτιο ευγενικοτατη, με αρκετό μπαλαμουτι, χαϊδεμα, φιλάκια στο σώμα, την στήνω στα 4 και της αρχίζω ένα μουνοσπατουλαρισμα και όσο βαθειά έφθανε η γλώσσα...το μωρό το ευχαριστηθηκε και μου χαϊδευε το μαλλάκι αφού την γύρισα σε κανονική στάση.
Ήρθε και η ώρα της ακάπελης πιπας, αργή βασανιστική, με την καλή έννοια, το κορίτσι ξερει να χειρίζεται το στόμα της και με απλό γλείψιμο σε κάνει μπετόν αρμέ.
Την ξαπλώνω ιεραποστολικο, όπου μπήκα αργά και μαλακά, εκεί έπεσαν κάποια γλωσσοφιλα, την συνέχισα αργά απολαμβανοντας το καυτό μουνακι της το οποίο ήταν ως αντίβαρο στο παγωμένο δωμάτιο των 19° του αρκουδίσιον.
Την έστησα στα 4 όπου εκεί δεν υπήρχαν πια αγάπες, την άρχισα σε ένα μανιακό σφυροκοπημα στο υγρό καυτο μουνι της και αυτή να βγάζει κάτι καυλωτικα βογγητά , ακόμα κι εκεί είχε στυλ η πουτανα, βγάζω την καποτα την πετάω τρίποντο στον κουβά και της τον δίνω στο στόμα, τα πήρε ολα και έκατσε μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Μάγκες μου η Εύα είναι μια αρκετά τίμια περίπτωση, αν την έβλεπα στο σαλόνι κατευθείαν μπορεί και να μην έμπαινα, πολύ λεπτή γαρ, αλλά η τύπισσα στον έξω κόσμο έχει όμορφο στυλ και είναι πολύ κομψή.
Είναι η γυναίκα που όλοι θα γυρίσουμε να την κοιτάξουμε.
+1 θετικό είναι η καθαριότητά της, μοσχομυριζει.
Να περνάτε καλά.