Να ξαναδούμε συνεχίζω, το θέμα με τις κρυφές υπηρεσίες; Μαύρο από μένα σε όλες αυτές τις πρακτικές.Α καλά! Διαβάζω εδώ 5 χρόνια περίπου και πρώτη φορά το ακούω. Σιγή ιχθύος από όλους. Μήπως πάει να ξαναδούμε
Ναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Και γω μαυρο. Ειμαι καρπερος και χανουν μερες εργασιας τα κοριτσιαΜαύρο από μένα σε όλες αυτές τις πρακτικές.
Ventola
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 252
- Πόντοι
- 290
Διδυμου 27 Φωτεινή, Βικτώρια, Μιλένα. Ανακοινώθηκε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό, πισοκωλλητο και 69
Και γω μαυρο. Ειμαι καρπερος και χανουν μερες εργασιας τα κοριτσια
ΚλεμμένοΚαι γω μαυρο. Ειμαι καρπερος και χανουν μερες εργασιας τα κοριτσια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
μπορείς να ανατρέξεις σε ποσταρισματα του 2019Α καλά! Διαβάζω εδώ 5 χρόνια περίπου και πρώτη φορά το ακούω. Σιγή ιχθύος από όλους. Μήπως πάει να ξαναδούμε
Ναι
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Φαντάσου , ότι υπάρχει από ΣΜΝ το έχει πάνω της Το γυφτάκιΟσοι τα κυνηγάνε, τη γνωρίζουν καλά και από εδώ παλιότερα και από Αλκιβιάδου 16α
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 201
Καλησπερα,επειδη φυλης-φωκαιας κ γενικα εκει κατω ειναι ολο τα ιδια κ τα ιδια κ δεν μου κανει καμια το κλικ να περασω(αν εχετε καμια προταση πειτε)+οτι τις 2 τελευταιες που πηρα ηταν φολες,πεταμενα λεφτα,σκεφτομαι να περασω απο μεταξι μετα απο πολυ καιρο να δω βαση με αυτα π διαβαζω οτι εχει καπιοιες καλες,2η βαρδια ποιες προτεινεται?δεν 8ελω μιλφογκιλφοχοντρες,ευχαριστω
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Ακόμη και για τους ακάποτους κασκαντέρ είναι ακριβή καθώς παλαιότερα με λίγη κλάψα το έδινε χωρίς έξτρα χρέωση!Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Πριν από λίγο γύρισα από βόλτα Φυλής, Φώκαιας, Αλκιβιάδου και διδύμου.
Ο συναγωνιστής n. smirni76 ενημέρωσε για τα πιο πολλά, όπως και κάνει πάντα. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του.
Δεν θα σταθώ στην υπόλοιπη ενημέρωση, ούτως ή άλλως λίγα πράγματα.
Αυτό που θέλω να αναφέρω, είναι ότι στο Διδύμου 20 ισόγειο , με τον μελαμψο τσατσο, υπήρχαν 2 κοπέλες, με φουλ πρόγραμμα στα 20 '. Η μια καινούργια όπως είπε ο τσα2 Ελένη. Δεν την έχω ξαναδεί, αν και έχω καιρό να περάσω από εκεί.
Δίνω το μπλε και περνάω.
Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα, γυμνή, ξυπόλητη και μόλις μπαίνει, κάθεται στο κρεβάτι και μου λέει το εξής: Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα. Φρικαρα. Φυσικά δεν πήρα και της είπα για τους κινδύνους, αλλά αυτή μου έλεγε ότι ορισμένοι δεν μπορούν με προφυλακτικό. Έλεος.
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, δεν ημουνα σίγουρος ότι θα έπρεπε να το αναφέρω, αλλά τελικά νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρω , για να προλάβουμε καταστάσεις περίεργες.
Τα υπόλοιπα από την κριτική σε λίγο
Τελευταία τροποποίηση:
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
της είχεςΑκόμη και για τους ακάποτους κασκαντέρ είναι ακριβή καθώς παλαιότερα με λίγη κλάψα το έδινε χωρίς έξτρα χρέωση!
κλαφτεί εσύ δηλαδή;
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Ναι λέγοντας της να τα παίρνει από τους μπρούκληδες και όχι τους μεροκαματιάρηδες, γενικά στο αγοραίο τιμώ το επίθετο μου στο έπακρο!της είχες
κλαφτεί εσύ δηλαδή;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ήταν Κοντούλη μελαχρινό με μαύρο μαλλί ; Λίγο πιο πρησμένα μπουτακια και μικρό σχετικά βυζακι ; Αν ναι υην γαμουσα και αλκιβιαδου και δίδυμου εν θυμαμε καλά το 2018Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Πριν από λίγο γύρισα από βόλτα Φυλής, Φώκαιας, Αλκιβιάδου και διδύμου.
Ο συναγωνιστής n. smirni76 ενημέρωσε για τα πιο πολλά, όπως και κάνει πάντα. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του.
Δεν θα σταθώ στην υπόλοιπη ενημέρωση, ούτως ή άλλως λίγα πράγματα.
Αυτό που θέλω να αναφέρω, είναι ότι στο Διδύμου 20 ισόγειο , με τον μελαμψο τσατσο, υπήρχαν 2 κοπέλες, με φουλ πρόγραμμα στα 20 '. Η μια καινούργια όπως είπε ο τσα2 Ελένη. Δεν την έχω ξαναδεί, αν και έχω καιρό να περάσω από εκεί.
Δίνω το μπλε και περνάω.
Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα, γυμνή, ξυπόλητη και μόλις μπαίνει, κάθεται στο κρεβάτι και μου λέει το εξής: Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα. Φρικαρα. Φυσικά δεν πήρα και της είπα για τους κινδύνους, αλλά αυτή μου έλεγε ότι ορισμένοι δεν μπορούν με προφυλακτικό. Έλεος.
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, δεν ημουνα σίγουρος ότι θα έπρεπε να το αναφέρω, αλλά τελικά νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρω , για να προλάβουμε καταστάσεις περίεργες.
Τα υπόλοιπα από την κριτική σε λίγο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Πια κλάψα ; Ζήταγε -+ 10 ευρο και αν της έλεγες πως δεν έχεις επάνω σου ..Σου έλεγε δεν πειράζει την επόμενη φορά μου τα δίνεις και γαμιοταν φουλ του άσου !!Ακόμη και για τους ακάποτους κασκαντέρ είναι ακριβή καθώς παλαιότερα με λίγη κλάψα το έδινε χωρίς έξτρα χρέωση!
Κοντουλα, με κόκκινο μαλλί τώρα και σχετικά μικρό βυζακιΉταν Κοντούλη μελαχρινό με μαύρο μαλλί ; Λίγο πιο πρησμένα μπουτακια και μικρό σχετικά βυζακι ; Αν ναι υην γαμουσα και αλκιβιαδου και δίδυμου εν θυμαμε καλά το 2018
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αυτή είναι απλά τα έχει βάψει ..!! Απόγευμα την πέτυχες ; Εγώ πάντα πρωινή ώρα βασικά μεσημέρι …12-5 δούλευε τότε …Κοντουλα, με κόκκινο μαλλί τώρα και σχετικά μικρό βυζακι
Πρωί 11.30Αυτή είναι απλά τα έχει βάψει ..!! Απόγευμα την πέτυχες ; Εγώ πάντα πρωινή ώρα βασικά μεσημέρι …12-5 δούλευε τότε …
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
Πέτυχες στο φωκ 19 την καινούργια την Ιζαμπέλα σήμερα ή πριν από μέρες? Στις φώτο του στουντιο που δούλευε φαίνεται καυλομουνο !!!!!Καλησπερα,επειδη φυλης-φωκαιας κ γενικα εκει κατω ειναι ολο τα ιδια κ τα ιδια κ δεν μου κανει καμια το κλικ να περασω(αν εχετε καμια προταση πειτε)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα.
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
Βρε ουστ ....
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
Βρε ουστ ....
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 201
την μονη Ιζαμπελα που ξερω κ εχω παρει αλλα δεν μ αρεσε ,ηταν εκεινη π την ωρα που με πιπωνε εκανε εε,εε,εε(wtf)αν λες αλλη κ ειναι καυλομουνο πρεπει να παω να δω.Πέτυχες στο φωκ 19 την καινούργια την Ιζαμπέλα σήμερα ή πριν από μέρες? Στις φώτο του στουντιο που δούλευε φαίνεται καυλομουνο !!!!!
Γνώμη για Ουζμπεκες μιας και πριν λίγο ήμουν εκεί.
Η Τζούλια έχει μια αλλιωτικη ομορφιά από αυτές που έχουμε συνηθίσει,η άλλη μετρια.
Στο δωμάτιο δεν είδα καμιά υπερπαραγωγήτιπικο μεταξουργιωτικο μαμησι,πίπα κατευθείαν,αγαρπη πίπα,τον τρώει τουλάχιστον καλά.
Δεν αμφισβητώ τους συναδέλφους που πέρασαν καλά αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία.
Η Τζούλια έχει μια αλλιωτικη ομορφιά από αυτές που έχουμε συνηθίσει,η άλλη μετρια.
Στο δωμάτιο δεν είδα καμιά υπερπαραγωγήτιπικο μεταξουργιωτικο μαμησι,πίπα κατευθείαν,αγαρπη πίπα,τον τρώει τουλάχιστον καλά.
Δεν αμφισβητώ τους συναδέλφους που πέρασαν καλά αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις