Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (10 μέλη και 172 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μύστη, επειδή έχει γίνει φλέγον θέμα το κωλοτρυπιδι της Ανναμπελ...:smitten: Κωλος ανακοινώθηκε αλλά δεν πήρες ή δεν ανακοινώθηκε? Ή μήπως ανακοινώθηκε μόνο για μικροτσουτσουνους? Ο μύστης Σμύρνης αναφέρει στην ενημέρωση του ότι ανακοινώθηκε μόνο στοματικός Κρεμπιες :pipa1:κι έχω μπερδευτεί...:hi:
Παίχτη η τσατσά δεν πρέπει να είπε κουβέντα γενικώς γιατί έσκασα μέσα στο τσαρδί με το 20άρι σχεδόν στα δόντια. Της απάντησα και τάκα-τάκα της ΑΜ όταν με ρώτησε αν θα μπούμε στο δωμάτιο. Μου έκανε τόση εντύπωση το όλο σκηνικό όμως, που σου μιλάω ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πως ήταν στην όψη η τσατσά, όχι τι είπε κι αν ανακοίνωσε πρόγραμμα ή όχι.:2funny:
Αφού ωστόσο υπάρχει debate για τη σούφρα της, όταν ξαναπάω θα πάρω όλο το σχετικό intel (αν δεν με προλάβει άλλος εννοείται).

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
10+1 Μυστήρια που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.
Είμαστε εδώ για να ρίξουμε άπλετο φως.
Μείνετε συντονισμένοι.

Συνημμένα

• Price_Mystiria.jpg
    Price_Mystiria.jpg
    186 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά?
Αυτή ποια Μπιάνκκα είναι φίλε; Μήπως η Ντιάνα-Μπιάνκα από Ρουμανία που δούλευε παλιότερα γύρο μέχρι το 2016 και είχε κάνει πέρασμα και από στούντιο Τριγγέτα κτλ... Μήπως είναι αυτή και μπερδεύτηκε ο φίλος claimain, η καμία σχέση;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτή ποια Μπιάνκκα είναι φίλε; Μήπως η Ντιάνα-Μπιάνκα από Ρουμανία που δούλευε παλιότερα γύρο μέχρι το 2016 και είχε κάνει πέρασμα και από στούντιο Τριγγέτα κτλ... Μήπως είναι αυτή και μπερδεύτηκε ο φίλος claimain, η καμία σχέση;
ειπα οτι εργαζοτανε εκανε αυτη τη δουλεια πριν 5 χρονια.Ντιανα τη λενε.Αν ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα με αυτη που λεω τοτε αυτη ειναι.Δε ρωτησα με ποιο ονομα εργαζοτανε παλια ουτε εχει σημασια.Λεμε ηρθε κοπελα στη φυλης που ειναι ετσι και ετσι και κοκορετσι δε πα να τη λεγανε και νοντα

hraklhs1994

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Έχει μια ουκρανεζα Τζούλια στο Φιλιππίδου 11β γίνεται λαϊκό προσκύνημα από πιτσιρικάδες. Έκφυλο φάνηκε.. λέει τίποτα? Και είδα και μια ενδιαφέρουσα πολύ συμπαθητική κοπέλα την ιονελα στο βέργας αριθμό δεν θυμάμαι... Δεν πέρασα γιατί έχω καταθέσει ήδη μια φορά. Αξίζει? Η είναι παγοκολονα μέσα στο δωμάτιο

Τελευταία τροποποίηση:

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση αλλά μπας και... Δεν είναι η Νικόλ από Πιπίνου 118 ετσι? Ρωσίδα που δούλευε πρίν 5 χρόνια εκεί παρέα με την Βίκη

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Σαββατο ματαμεσονυχτια φωκαιας 25 πανω στον οροφο ηταν μια μελαμψη μουναρα πανεμορφη ονοματι Βηνες καπως ετσι μ την ειπε η τσατσα!ειχα ηδη καταθεσει κ δεν μπηκα αλλα με καβλωσε τοσο πολυ π το σκεφτομουν αλλα δεν..ξερει κανενας τιποτα πρωτη φορα ακουω αυτο το ονομα..

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Κυριακή απόγευμα περι 19.30.
Ξεκινάω περιπλάνηση. Μετάξι δεν πατάω ποτέ. Θα κάνω μια ενημέρωση, λέω από μέσα μου. Δεν τα κατάφερα.
Ζεστή,υγρασια και λίγος κόσμος το σκηνικό.
Συγχρόνως ο μυστης Σμύρνης ανεβάζει αβέρτα και έχει βάλει 5 γκολ στην ενημέρωση και 15 ασίστ στα μουνιά των κορασίδων.
Το βουλωσα και άφησα το κινητό.
Μπαίνω επιτέλους και εγώ να δω τι εστί Ανναμπελ!
Μάλιστα... Αυτό είναι????
Εκτός του ότι είναι νέα, τι άλλο???
Κάτσε ρε φίλε, μπες πρώτα και μετά μιλά. Ζητώ συγγνώμη...
Μπαίνω στην υπογα, δωμάτιο τέρμα διάδρομο, φρεσκαρω, αράζω, αργοπαιζω, περιμένω να ακούσω το ήχο που μας στοιχειώνει όλους: Τα πορνοτακουνα που βαράνε στο πατωμα με κάθε βήμα και με τον ίδιο ρυθμό να ανυψώνεται το καυλί.... Μέχρι εκεί.
Έτερος " ενοικιαστης " μπαίνει σαλόνι και ρωτάει μεγαλοφώνως: Κώλο δίνεις?
Εεεε αν είναι μικρό το πουτσο...
Μικρός είναι, κοίτα!

Έρχεται η κοπέλα.
Τι όρθιο ξυλο είναι αυτό ρε?
Πίπα κάτω του μετρίου. Το αδύνατο πουτανάκι με τις βιομηχανοποιημένες κινήσεις δεν μπορεί να με καυλώσει. Τον βγάζει από το στόμα της, τον κουνά εκνευρισμένη, τον ξαναβάζει. Κινήσεις, ήχοι ρομπότ, καρμπόν. Σου σπρώχνει και τα χέρια διακριτικά. Τι να πιασεις άλλωστε? Έχει βυζιά? Κώλο?
Το μόνο θετικό, ήταν σφιχτουλα.
Κοίταζε ταβάνι, θυμόταν να χαζοβογγιξει, έφτιαχνε μαλλιά.
Μεγάλη απογοήτευση. Να κλάψω την βενζίνη? Την φόλα? Τον χρόνο ή το κοσαρι?
Σταρχίδια μου τα λεφτά, υπολογίζω ότι έχω δώσει γύρω στα 80 χιλιάρικα από '90 που άρχισα το σπόρ. Ακριβό. Το σωστό παιχνίδι είναι για αρχοντους, όχι για λινατσες.
Κλαίω το χρόνο μου όμως ρε μαλάκες! Τι γαμάτε?
Ή μάλλον , τι δεν έχετε γαμήσει?
....... Συγγνώμη παραφερθηκα.
Γουστα είναι αυτά. Έχετε δίκιο.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑΜΠΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ! !!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ξεκινάω περιπλάνηση. Μετάξι δεν πατάω ποτέ. Θα κάνω μια ενημέρωση, λέω από μέσα μου. Δεν τα κατάφερα.
Συγχρόνως ο μυστης Σμύρνης ανεβάζει αβέρτα και έχει βάλει 5 γκολ στην ενημέρωση και 15 ασίστ στα μουνιά των κορασίδων.
Μπαίνω στην υπογα, δωμάτιο τέρμα διάδρομο, φρεσκαρω, αράζω, αργοπαιζω, περιμένω να ακούσω το ήχο που μας στοιχειώνει όλους: Τα πορνοτακουνα που βαράνε στο πατωμα με κάθε βήμα και με τον ίδιο ρυθμό να ανυψώνεται το καυλί.... Μέχρι εκεί.
Μικρός είναι, κοίτα!

Έρχεται η κοπέλα.
Πίπα κάτω του μετρίου. Το αδύνατο πουτανάκι με τις βιομηχανοποιημένες κινήσεις δεν μπορεί να με καυλώσει. Τον βγάζει από το στόμα της, τον κουνά εκνευρισμένη, τον ξαναβάζει. Κινήσεις, ήχοι ρομπότ, καρμπόν. Σου σπρώχνει και τα χέρια διακριτικά. Τι να πιασεις άλλωστε? Έχει βυζιά? Κώλο?
Σταρχίδια μου τα λεφτά, υπολογίζω ότι έχω δώσει γύρω στα 80 χιλιάρικα από '90 που άρχισα το σπόρ. Ακριβό. Το σωστό παιχνίδι είναι για αρχοντους, όχι για λινατσες.

Από τη στιγμή που αρχίζει να λέει μαλακιες για να αποφυγει γκροβερ αντε γεια!! Πάμε στην επόμενη!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.133
Πόντοι
4.926
Μικρός είναι, κοίτα!

Έρχεται η κοπέλα.

Καλημέρα, συναγωνιστή.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, όχι μόνο εσένα, αλλά και τους υπόλοιπους: Διαβάζετε εδώ και πολλές ημέρες τα κακώς κείμενα, για την συγκεκριμένη, καθώς για κάποια άλλη γνωστή κοπέλα. Τι είναι αυτό, το οποίο αντί να σας αποτρέψει, σας υποκινεί να πάτε κατευθείαν στο στόμα της φόλας; Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που πληρώνουν για πρόγραμμα μίας ώρας, σε κοπέλα με υπερ-απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα, μόνο και μόνο επειδή διάβασαν για αυτή στο forum. Δεν ξέρω εάν είναι η δύναμη της διαφήμισης ή το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, πάντως εμένα με προβληματίζει.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, όχι μόνο εσένα, αλλά και τους υπόλοιπους: Διαβάζετε εδώ και πολλές ημέρες τα κακώς κείμενα, για την συγκεκριμένη, καθώς για κάποια άλλη γνωστή κοπέλα. Τι είναι αυτό, το οποίο αντί να σας αποτρέψει, σας υποκινεί να πάτε κατευθείαν στο στόμα της φόλας; Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που πληρώνουν για πρόγραμμα μίας ώρας, σε κοπέλα με υπερ-απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα, μόνο και μόνο επειδή διάβασαν για αυτή στο forum. Δεν ξέρω εάν είναι η δύναμη της διαφήμισης ή το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, πάντως εμένα με προβληματίζει.
Φίλε συναγωνιστή,
Καθαρή μαλακία μαζί με περιέργεια και καυλα στο μπλέντερ....

hraklhs1994

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Μηπως λες τη θεία Σόνια με το τριφασικό τσιμπουκι και το αραιό μαλλί; Η ιονελα τίμιο γαμήσι στο απλο
Όχι φίλε δεν ήταν η Σόνια. Τζούλια ουκρανεζα συστήθηκε νεαρή γύρω στα 28 ποδαρες λίγο νταρντανα σφικτή πολύ. Δουλεύει βραδινές βάρδια ξεκινά στις 12 Μ είπε η τσατσά. Οι πιτσιρικάδες είχαν κάνει ουρά εγώ δεν μπήκα γτ δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση και είχα κάνει ήδη μια κατάθεση οπότε δεν μπήκα να δοκιμάσω. Πάντως δεν είναι για ερωτες απ' ότι την έκοψα αλλά για ξέσκισμα. Αν την ξέρει κανείς ας μας πει

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Σαββατο ματαμεσονυχτια φωκαιας 25 πανω στον οροφο ηταν μια μελαμψη μουναρα πανεμορφη ονοματι Βηνες καπως ετσι μ την ειπε η τσατσα!ειχα ηδη καταθεσει κ δεν μπηκα αλλα με καβλωσε τοσο πολυ π το σκεφτομουν αλλα δεν..ξερει κανενας τιποτα πρωτη φορα ακουω αυτο το ονομα..
Είναι κορμαρα η Venus,αλλά φoλους!Διαβασε...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Βενους /Αφροδίτη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Μικρός είναι, κοίτα!

Έρχεται η κοπέλα.

Η Ανναμπελ οφείλει να στανταρει τον κωλο στο μενού της, αλλιώς την βλέπω να πέφτει ξανά στο βούρκο του 10ρικου, μόλις κοπάσει ο ντόρος που δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες. Τέλος της εβδομάδας θα περάσω από το μαγαζί μπας και την πάρω από κώλο επιτέλους...:zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom