Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (24 μέλη και 250 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.
ειναι αυτη που λεω οπως το λεω. αλλες εχεις δει.Οταν αναφερω για καινουργια ειναι απο εγκυρη πηγη.Απο αυτους που τις φερνουν και διανεμουν

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.:2funny: Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω:2funny:. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστη:2funny::2funny: Με κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια:2funny:
το μόνο που έμαθα να λέω και το μόνο που ταιριάζει στην περίπτωση: voulez vous beze avec moi :grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Την ξεκώλιασες την πριγκιπέσσα ?
Όταν δεν γέλαγα έριχνα και καμμιά πουτσιά. Αυτή να λέει τις μαλακίες της και να κοιτάει πότε το ταβάνι και πότε εμένα. Ροδέλα δεν πήρα πάντως.
Κι ένα highlight τελευταίου δευτερολέπτου. Ένω δεν έχει αφήσει σταγόνα έρχεται να με φιλήσει πριν φύγει:confused:. Οπότε της κάνω «πήγαινε γρήγορα στον άλλο που περιμένει και φιλιόμαστε άλλη φορά»:cheesy:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
το μόνο που έμαθα να λέω και το μόνο που ταιριάζει στην περίπτωση: voulez vous beze avec moi :grin:
Όλα τα κορίτσια του έρωτα ομιλούν γαλλικά, φιλούν γαλλικά και παίζουν πιάνο με φυσαρμόνικα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Όταν δεν γέλαγα έριχνα και καμμιά πουτσιά. Αυτή να λέει τις μαλακίες της και να κοιτάει πότε το ταβάνι και πότε εμένα. Ροδέλα δεν πήρα πάντως.
Κι ένα highlight τελευταίου δευτερολέπτου. Ένω δεν έχει αφήσει σταγόνα έρχεται να με φιλήσει πριν φύγει:confused:. Οπότε της κάνω «πήγαινε γρήγορα στον άλλο που περιμένει και φιλιόμαστε άλλη φορά»:cheesy:
Και πήδημα και ψυχαγωγία, το 20άρι ακούγεται λίγο πλέον !!! :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
ειναι αυτη που λεω οπως το λεω. αλλες εχεις δει.Οταν αναφερω για καινουργια ειναι απο εγκυρη πηγη.Απο αυτους που τις φερνουν και διανεμουν
Πάντως χθες δε δούλεψε κάποια Ντιάνα στο 65, επίσης σήμερα το απόγευμα που τσαρκαρα μαζί με την Ανναμαρια που ανέφερες η Μπιανκα δουλευε, άλλη νέα κοπέλα είναι η Μιχαέλα... μάλλον κάτι δε σου μετέφεραν καλά ή το Ντιαννα είναι το κανονικό της όνομα, σε ποια βάρδια και σε ποιο τσαρδί την είδες?

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Διπλοβάρδια βαράει ή μόνο απόγευμα;
sorry φιλος δε το ρωτησα.Εγω σημερα απογευμα πηγα.Μη παρεξηγηθω δεν περιμενω μουναρες σε αυτα τα λημερια.Τα γουστα μου τα ξερεις αλλα οταν ερχεται νεα κοπελα σχετικα εμφανησιμη και δεν εχει μα μου τοτε στοχευμενα παντα γαμαμε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πάντως χθες δε δούλεψε κάποια Ντιάνα στο 65, επίσης σήμερα το απόγευμα που τσαρκαρα μαζί με την Ανναμαρια που ανέφερες η Μπιανκα δουλευε, άλλη νέα κοπέλα είναι η Μιχαέλα... μάλλον κάτι δε σου μετέφεραν καλά ή το Ντιαννα είναι το κανονικό της όνομα, σε ποια βάρδια και σε ποιο τσαρδί την είδες?
τα εγραψα γιατι δε τα διαβαζεις αφου θελςις να μαθαινεις

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Κατά τις 4 σήμερα το απόγευμα μετα από αναζωογονητικό μπανάκι στο σαρωνικο πως και έτυχε και βρέθηκα διδυμου στο 27 ψάχνοντας τη Βικτόρια για πίπα σπέσιαλ. Ήταν μόνο η φωτεινή οπότε σκέφτηκα δεν πάω πιο πάνω στο 22 ? Και βρήκα μια μελαχρινουλα την Όλγα και μια ξανθούλα την Γιολάντα στο πάνω. Ενώ πήγα να φύγω λέω ας δοκιμάσω το ξανθό. Λεπτό σώμα όχι σκινι με καλό κολαρακι αφράτο λίγο πεσμένο όπως και τα βυζιά μικρά και λίγο σταφυδιασμενα. Προσωπάκι καλο και πρόθυμο είπε και τελειωτικο στόμα οπότε λύγισα . Ενώ λοιπόν δεν είχα και πολλές προσδοκίες αφού σαν Οδυσσέας δεν είχα ελπίδες για να βρω καμία Ιθάκη τελικά το μωρό έκανε μια πίπα ποίημα. Αφού βαρέθηκα να γαμισω και έχυσα έτσι στο στόμα. Μπράβο λοιπόν στην κοπέλα για την απαλή και αναίμακτη πίπα που προσφέρει. Θα δοκιμαστεί και στο σεξ και θα επανελθω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
τα εγραψα γιατι δε τα διαβαζεις αφου θελςις να μαθαινεις
Ρε φίλε δε βγάζω άκρη... Λες σήμερα το απόγευμα στο Φυλής 65α μαζί με την Ανναμαρια... κ γω σου λέω ότι σήμερα στο 65α το απόγευμα δουλευε η Ανναμαρια μαζί με την Μπιανκα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ρε φίλε δε βγάζω άκρη... Λες σήμερα το απόγευμα στο Φυλής 65α μαζί με την Ανναμαρια... κ γω σου λέω ότι σήμερα στο 65α το απόγευμα δουλευε η Ανναμαρια μαζί με την Μπιανκα
ενταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Και πήδημα και ψυχαγωγία, το 20άρι ακούγεται λίγο πλέον !!! :2funny:
Καθώς μπαίνω εντωμεταξύ στο τσαρδί τη πετυχαίνω αραγμένη στο καναπέ της εισόδου να μιλά με βιντεοκλήση καπνίζοντας. Απ ό,τι κατάλαβα αφού μπήκα στο δωμάτιο (σχεδόν φώναζε όσο μιλούσε, οπότε και να μην ήθελες άκουγες), πρέπει να μίλαγε ή με κάνα γκόμενο ή καναν random γαμιά (ποιος ξέρει τώρα ακριβώς). Το θέμα όμως είναι ότι με το που μπαίνω και με βλέπει, κατεβάζει το κινητό με την οθόνη στο στήθος της και μου λέει «μωρό μου πάμε στο δωμάτιο; (ρίχνοντας το τόνο της φωνής της)»:2funny: . «φύγαμε» της απαντώ κι εγώ χαμηλόφωνα.
Ρε τι τρελοκομείο είναι τούτη...:2funny:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Μύστη, επειδή έχει γίνει φλέγον θέμα το κωλοτρυπιδι της Ανναμπελ...:smitten: Κωλος ανακοινώθηκε αλλά δεν πήρες ή δεν ανακοινώθηκε? Ή μήπως ανακοινώθηκε μόνο για μικροτσουτσουνους? Ο μύστης Σμύρνης αναφέρει στην ενημέρωση του ότι ανακοινώθηκε μόνο στοματικός Κρεμπιες :pipa1:κι έχω μπερδευτεί...:hi:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Α στο κάτω ήταν η Αγγέλα στο δωμάτιο. Γενικά είναι καλή πιποστρα αλλά το μουνι της δε μαρεσει είναι σαν πατσαβούρι ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
Μύστη, επειδή έχει γίνει φλέγον θέμα το κωλοτρυπιδι της Ανναμπελ...:smitten: Κωλος ανακοινώθηκε αλλά δεν πήρες ή δεν ανακοινώθηκε? Ή μήπως ανακοινώθηκε μόνο για μικροτσουτσουνους? Ο μύστης Σμύρνης αναφέρει στην ενημέρωση του ότι ανακοινώθηκε μόνο στοματικός Κρεμπιες :pipa1:κι έχω μπερδευτεί...:hi:
εγώ Τετάρτη Παρασκευή Σάββατο και σήμερα που την είδα σε βόλτα μου καμιά φορά δεν ανακοινώθηκε κώλος

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
εγώ Τετάρτη Παρασκευή Σάββατο και σήμερα που την είδα σε βόλτα μου καμιά φορά δεν ανακοινώθηκε κώλος
Τότε μάλλον δίνει κώλο :zfuck:τις ζυγες μέρες...:tooth: Δεν εξηγείται αλλιώς...:2funny:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Τροφωνιου 13 οροφος,καινουργιο μπεμπε, σκουροχρωμη,μετριου υψους άλλα σωματακι καβλακι , ομιλουσα Ελληνικα,δεν περασα και εκανα μαλακια ακομα το σκεφτομαι,θα περασω αυριο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τροφωνιου 13 οροφος,καινουργιο μπεμπε, σκουροχρωμη,μετριου υψους άλλα σωματακι καβλακι , ομιλουσα Ελληνικα,δεν περασα και εκανα μαλακια ακομα το σκεφτομαι,θα περασω αυριο.
δωσε χαρακτηριστικα κοπελας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom