Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (24 μέλη και 292 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Όχι στο 74 απέναντι, δεξιά στο υπόγειο
Α ναι κατάλαβα, οχι δεν πηγα. Εκεί συνήθως το αριστερό υπόγειο έχει τα πιπινακια, και το δεξί χοντρές και σαβουρες που δίνουν γκροβερ. Και μια Άννα που είναι παρα πολλα χρονια.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.835
Πόντοι
5.946
Ακαποτο γαμησι η Εβελίνα ΠΟΤΈ δεν έχει κάνει!! Μην ακουτε μαλακιες απο εξυπνάκηδες και ξερόλες του σάϊ! Επίσης είναι από τις λίγες που κάνουν συστηματικά τσεκ για αφροδίσια. Πολλές άλλες έχουν να κάνουν χρόνια!
Δεν έχω προθεση να "αγιοποιησω" καμια ιερόδουλη γιατί αυτά που έχουνε ζήσει αυτές δεν τα έχει ζήσει ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ!!
Ουτε επίσης παιρνω το μέρος ΚΑΜΜΊΑΣ.! Απλά αποτρεπω τους ψευτες αυτό του νήματος.
φίλε η τραγωδία Φορμετ/Χυσίνας έχει δηλώσει πολλάκις πως την έπαιρνε ακα με την τυρο-μουχλιασμένη ψωλή του...
ψέμματα μας έλεγε?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Κι ότι έλεγα να πάω σήμερα καρφί για Ανναμπέλα, μου γάμησες τα ήπατα...:2funny::2funny:
:hi:
η γλυκειά μας καργιολίτσα φοράει το ίδιο μαύρο συνολάκι με τα μισά κωλομάγουλα έξω,
αυτό που φόραγε τους τελευταίους μήνες στο μετάξι.
Της άνοιξα το κώλο με πολύ λιπαντικό , δαγκωνόταν και μούγκριζε
Αν θες όμως να της γαμήσεις τα ήπατα κάνε ότι πειράζεις το "σιχαμένο" εσώρουχο της :cheesy:
Το έπιασα επίτηδες ότι θα το σκίσω και μεταμορφώθηκε σε βρισηίδα,
στριγκλιές κ τσιρίδες δόνησαν το διώροφο:2funny:

Γενικά είναι τίμια και με το παραπάνω στη μεταγγραφή της, εγγύηση :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Οχι δυστυχώς, εκανα μαλακια ε; Βασικά είχε πολυ πιτσιρικαρια κι έφυγα για το σπίτι, νυστάζα κιόλας... Εκεί ήταν;
Καλά έκανες , Σάββατο βράδυ δεν συνιστώνται οι τσάρκες , εκτός αν πηγαίνεις κάπου καρφωτος. Δεν περνάνε σε δωμάτιο κάνουν και φασαρία όταν σκάνε τσούρμο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live

Φυλής 54β κλειστό.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 & 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Ντινα/Τίνα/Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72αρια κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά λεπτή 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

ανοιχτό κ το Διδυμου 27 όπου δουλεύει η Τανια

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Χθεσινη ενημερωση απο σοβαρο μυστη τσατσο προισταμενο ( ευτυχως δε χρειαζεται να βολταρω , οχι οτι θα το εκανα) για καινουργια κοπελα.
Μετριο αναστημα χωρις τα βατραχοπεδιλα , ξανθια μακρυ μαλλι , ομορφο κορμακι με ωραιο κολαρινι.
Βυζι φυσικο μετριο προς μεγαλο αλλα στητο οχι σαβουρικο και καυλομενες ρογες για οποιος θελει πιπιλισμα.
Δεκτικη κοπελα σε νορμαλ και καθαρους τυπους.
Εναλαγες στασεων υπηρξαν χωρις ατοπες κλασικες δικαιολογιες.
Κοπελα επικοινωνιακη ευχαριστη.
Ηλικια ακριβως 27 απο τη ρομουνια κλασικα απο Κοσταντζα κοντα στο βουκουρεστι εκει να δεις καραμουναρους.
Εχθες ξεκινησε και την λενε Diana απο οτι μου ειπε ειχε εργαστει στο ιδιο επαγγελμα πριν 5 χρονια.
Χρωμα δερματος οσι καταλευκο αλλα προς το λευκο φερνει.Βλεπεις ειναι και καλοκαιρι και εδω η ηλιος κεει και για τους γκει.
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.
Tης ειπα θα σου κανει ενημερωση κριτικη σε ενα σαιτ που ειναι ........................................
Καλο γαμησι μεσα δεν εκλεβε στηνοταν οπως επρεπε.Μουνι ουτε σαμπρελα ουτε στενο ομως.Ολα μια χαρα καλα περασα και εγω και ενας φιλος που πηγαμε μαζι.Οχι τουζα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
απογευματινη βαρδια μολις εκει ημουνα πριν καμια ωρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
Χθεσινη ενημερωση απο σοβαρο μυστη τσατσο προισταμενο ( ευτυχως δε χρειαζεται να βολταρω , οχι οτι θα το εκανα) για καινουργια κοπελα.
Μετριο αναστημα χωρις τα βατραχοπεδιλα , ξανθια μακρυ μαλλι , ομορφο κορμακι με ωραιο κολαρινι.
Βυζι φυσικο μετριο προς μεγαλο αλλα στητο οχι σαβουρικο και καυλομενες ρογες για οποιος θελει πιπιλισμα.
Δεκτικη κοπελα σε νορμαλ και καθαρους τυπους.
Εναλαγες στασεων υπηρξαν χωρις ατοπες κλασικες δικαιολογιες.
Κοπελα επικοινωνιακη ευχαριστη.
Ηλικια ακριβως 27 απο τη ρομουνια κλασικα απο Κοσταντζα κοντα στο βουκουρεστι εκει να δεις καραμουναρους.
Εχθες ξεκινησε και την λενε Diana απο οτι μου ειπε ειχε εργαστει στο ιδιο επαγγελμα πριν 5 χρονια.
Χρωμα δερματος οσι καταλευκο αλλα προς το λευκο φερνει.Βλεπεις ειναι και καλοκαιρι και εδω η ηλιος κεει και για τους γκει.
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.
Tης ειπα θα σου κανει ενημερωση κριτικη σε ενα σαιτ που ειναι ........................................
Καλο γαμησι μεσα δεν εκλεβε στηνοταν οπως επρεπε.Μουνι ουτε σαμπρελα ουτε στενο ομως.Ολα μια χαρα καλα περασα και εγω και ενας φιλος που πηγαμε μαζι.Οχι τουζα
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.732
Πόντοι
201
Μεσημεριανη τσαρκα και ξεκωλιασμα τις Κατερινας Στο Φωκ.7 ή 9, δεν θυμαμαι. Τρελο πιστοναρισμα, σε καποια στιγμη αρχησε και φωναζε ποναω..ποναω.....και τις τα εδωσα στο στομα. Εκατσα στο δωμα ενα 20λεπτο.......μπορουσα να κατσω και αλλο μεσα αλλα βαρεθηκα.....κολοτρηπιδη πεντακαθαρο, χωρις μερεντα.

Ολα τα μαγαζα βαραγανε μηγες.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.:2funny: Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω:2funny:. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστη:2funny::2funny: Με κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια:2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.944
Πόντοι
41.129
ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.:2funny: Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω:2funny:. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστη:2funny::2funny: Με κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια:2funny:
Την ξεκώλιασες την πριγκιπέσσα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom