Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Σωραίος αλλά καλλίτερα γράψτο κι εδώ να το δουν κι άλλοι...θα κατεβω κατα τις 7.
ΑΝ ειναι εκει θα σου στειλω, αν πας νωριτερα στειλε.
Σωραίος αλλά καλλίτερα γράψτο κι εδώ να το δουν κι άλλοι...θα κατεβω κατα τις 7.
ΑΝ ειναι εκει θα σου στειλω, αν πας νωριτερα στειλε.
Μήπως εννοείς 84; Πάντως δεν πηγα, οχι.Κοίταξες απέναντι στο 74 δεξιά?επίσης η Αναμπελ δε δούλεψε στο ισόγειο αλλά στον όροφο
Όχι στο 74 απέναντι, δεξιά στο υπόγειοΜήπως εννοείς 84; Πάντως δεν πηγα, οχι.
Δικο μου το λαθος, το 109β εννοουσα.εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό
Α ναι κατάλαβα, οχι δεν πηγα. Εκεί συνήθως το αριστερό υπόγειο έχει τα πιπινακια, και το δεξί χοντρές και σαβουρες που δίνουν γκροβερ. Και μια Άννα που είναι παρα πολλα χρονια.Όχι στο 74 απέναντι, δεξιά στο υπόγειο
ανοιχτό ήταν, δουλευε η ΌλγαΔικο μου το λαθος, το 109β εννοουσα.
φίλε η τραγωδία Φορμετ/Χυσίνας έχει δηλώσει πολλάκις πως την έπαιρνε ακα με την τυρο-μουχλιασμένη ψωλή του...Ακαποτο γαμησι η Εβελίνα ΠΟΤΈ δεν έχει κάνει!! Μην ακουτε μαλακιες απο εξυπνάκηδες και ξερόλες του σάϊ! Επίσης είναι από τις λίγες που κάνουν συστηματικά τσεκ για αφροδίσια. Πολλές άλλες έχουν να κάνουν χρόνια!
Δεν έχω προθεση να "αγιοποιησω" καμια ιερόδουλη γιατί αυτά που έχουνε ζήσει αυτές δεν τα έχει ζήσει ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ!!
Ουτε επίσης παιρνω το μέρος ΚΑΜΜΊΑΣ.! Απλά αποτρεπω τους ψευτες αυτό του νήματος.
η γλυκειά μας καργιολίτσα φοράει το ίδιο μαύρο συνολάκι με τα μισά κωλομάγουλα έξω,Κι ότι έλεγα να πάω σήμερα καρφί για Ανναμπέλα, μου γάμησες τα ήπατα...
Καλά έκανες , Σάββατο βράδυ δεν συνιστώνται οι τσάρκες , εκτός αν πηγαίνεις κάπου καρφωτος. Δεν περνάνε σε δωμάτιο κάνουν και φασαρία όταν σκάνε τσούρμο.Οχι δυστυχώς, εκανα μαλακια ε; Βασικά είχε πολυ πιτσιρικαρια κι έφυγα για το σπίτι, νυστάζα κιόλας... Εκεί ήταν;
Τρέχα.... 74 δεξιαΚι ότι έλεγα να πάω σήμερα καρφί για Ανναμπέλα, μου γάμησες τα ήπατα...
Εσυ τι λες;φίλε η τραγωδία Φορμετ/Χυσίνας έχει δηλώσει πολλάκις πως την έπαιρνε ακα με την τυρο-μουχλιασμένη ψωλή του...
ψέμματα μας έλεγε?
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.Χθεσινη ενημερωση απο σοβαρο μυστη τσατσο προισταμενο ( ευτυχως δε χρειαζεται να βολταρω , οχι οτι θα το εκανα) για καινουργια κοπελα.
Μετριο αναστημα χωρις τα βατραχοπεδιλα , ξανθια μακρυ μαλλι , ομορφο κορμακι με ωραιο κολαρινι.
Βυζι φυσικο μετριο προς μεγαλο αλλα στητο οχι σαβουρικο και καυλομενες ρογες για οποιος θελει πιπιλισμα.
Δεκτικη κοπελα σε νορμαλ και καθαρους τυπους.
Εναλαγες στασεων υπηρξαν χωρις ατοπες κλασικες δικαιολογιες.
Κοπελα επικοινωνιακη ευχαριστη.
Ηλικια ακριβως 27 απο τη ρομουνια κλασικα απο Κοσταντζα κοντα στο βουκουρεστι εκει να δεις καραμουναρους.
Εχθες ξεκινησε και την λενε Diana απο οτι μου ειπε ειχε εργαστει στο ιδιο επαγγελμα πριν 5 χρονια.
Χρωμα δερματος οσι καταλευκο αλλα προς το λευκο φερνει.Βλεπεις ειναι και καλοκαιρι και εδω η ηλιος κεει και για τους γκει.
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.
Tης ειπα θα σου κανει ενημερωση κριτικη σε ενα σαιτ που ειναι ........................................
Καλο γαμησι μεσα δεν εκλεβε στηνοταν οπως επρεπε.Μουνι ουτε σαμπρελα ουτε στενο ομως.Ολα μια χαρα καλα περασα και εγω και ενας φιλος που πηγαμε μαζι.Οχι τουζα
ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ. Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.Τρέχα.... 74 δεξια
Η Μαίρη αποσύρθηκε φιλαράκι..ένας άνθρωπος θα απαντήσει αν γύρισε η Μαίρη το μιλφ με τα ταττου από Περγάμου???
Την ξεκώλιασες την πριγκιπέσσα ?ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ. Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστη Με κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια