Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (31 μέλη και 204 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.162
Πόντοι
9.846
Πέρασα απο Αναμπελα στην ημιυπόγα. Ανακοινώνει τα παντα όλα ΕΚΤΟΣ γκροβερ η τσα. Της λέω κωλο; Μου απαντάει: Ναι αν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις!
25 χρόνια πορνοκαριερας πρωτη φορα παίρνω τέτοια απάντηση!!
Τεσπα, όπως και να έχει η απάντηση της ήταν θετική. Ρωτάω αν έχει ελευθερο δωμάτιο, μου είπε ότι μπήκε μολις σε έναν συναγωνιστή και έχει και δυο γεμάτα! Κοίταξα το ρολόι, δεν είχα χρόνο, έφυγα.
Επίσης είπε θα είναι μέχρι τις 03:00.
Μια του κλεφτη, έχει άλλη μια ευκαιρία, την τρίτη θα την πληρωσει το γκροβερ της πολυ άσχημα και θα της αρέσει κιολας!
(.... τελικά το γκροβερ της Μπαρμπορας όσο παιρναει ο καιρός ανεβάζει τις μετοχές όπως ανεβαιναν στην εποχή ΠΑΣΟΚ!!). Το ΜΟΝΟ, αν και χιλλιοδουλεμενο, που είναι σφιχτό γιατί σήμερα η θεία Σονια μας απογοήτευσε!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Σαββατο ματαμεσονυχτια φωκαιας 25 πανω στον οροφο ηταν μια μελαμψη μουναρα πανεμορφη ονοματι Βηνες καπως ετσι μ την ειπε η τσατσα!ειχα ηδη καταθεσει κ δεν μπηκα αλλα με καβλωσε τοσο πολυ π το σκεφτομουν αλλα δεν..ξερει κανενας τιποτα πρωτη φορα ακουω αυτο το ονομα..
Πρεπει να ειναι η venus - αφροδητη (βηνες ) .

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και φυσικά μην τυχόν και δεν φύγει άλλο ένα στανταράκι μου, μιλάω για την Σόνια την νεοφερμένη του μεταξιού το ρουμανάκι από το Ιάσωνος 20β η οποία έχει πάει Ρουμανία να δει το παιδί της (εδώ και 20 μέρες περίπου) -'ετσι μού είχε πει- κι ότι μπορεί να μην επιστρέψει ξανά. Έλεος

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.105
Πόντοι
5.946

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πέρασα απο Αναμπελα στην ημιυπόγα. Ανακοινώνει τα παντα όλα ΕΚΤΟΣ γκροβερ η τσα. Της λέω κωλο; Μου απαντάει: Ναι αν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις!
25 χρόνια πορνοκαριερας πρωτη φορα παίρνω τέτοια απάντηση!!
Τεσπα, όπως και να έχει η απάντηση της ήταν θετική. Ρωτάω αν έχει ελευθερο δωμάτιο, μου είπε ότι μπήκε μολις σε έναν συναγωνιστή και έχει και δυο γεμάτα! Κοίταξα το ρολόι, δεν είχα χρόνο, έφυγα.
Επίσης είπε θα είναι μέχρι τις 03:00.
Μια του κλεφτη, έχει άλλη μια ευκαιρία, την τρίτη θα την πληρωσει το γκροβερ της πολυ άσχημα και θα της αρέσει κιολας!
(.... τελικά το γκροβερ της Μπαρμπορας όσο παιρναει ο καιρός ανεβάζει τις μετοχές όπως ανεβαιναν στην εποχή ΠΑΣΟΚ!!). Το ΜΟΝΟ, αν και χιλλιοδουλεμενο, που είναι σφιχτό γιατί σήμερα η θεία Σονια μας απογοήτευσε!
Ευτυχώς έχουμε εσένα και παίρνεις εκδίκηση σκίζοντας κόλους για κακές υπηρεσίες. Έλεγα να αγοράσω μπιτκοιν αλλά μάλλον θα αγοράσω μετοχές του κόλου της μπαρμπορας...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.162
Πόντοι
9.846
Ευτυχώς έχουμε εσένα και παίρνεις εκδίκηση σκίζοντας κόλους για κακές υπηρεσίες. Έλεγα να αγοράσω μπιτκοιν αλλά μάλλον θα αγοράσω μετοχές του κόλου της μπαρμπορας...
Αυτές οι μετοχές δε θα πεσουν ποτε

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Θα
Καλησπέρα ομάδα
Έχει πάρει κανενός το μάτι μου βρίσκεται η Αννίτα που δούλευε Λεωνίδου 28?
Φιλαράκι κινγω την ψάχνω ... Τελευταία πληροφορία είναι ότι βρίσκεται στο ντελουξ μασάζ .... Κάνε μια παλικάρια και πάρε ρώτα και ενημέρωσε τον άρρωστο θείο!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.162
Πόντοι
9.846
Θα

Φιλαράκι κινγω την ψάχνω ... Τελευταία πληροφορία είναι ότι βρίσκεται στο ντελουξ μασάζ .... Κάνε μια παλικάρια και πάρε ρώτα και ενημέρωσε τον άρρωστο θείο!
Κι εγώ θέλω ενημέρωση! Α ρε Αννιταρα! Ψυχαρα, πολυ καλο και καθαρό κορίτσι. Και βυζάρες, και ωραία μαλακιά και αργή πιπα. Απλά να ξέρετε ότι παντα ήταν γυρολόγος. Βόλο, Ρόδο, Μυτιλήνη και άλλου.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.862
Πόντοι
4.646
Μια δυνατή πιστονια και για τον Διανοούμενο, και πες της ότι έρχομαι για το γκροβερ της!
Μύστη, αφού γνωρίζεις την τακτική μου! Όχι μόνο θα της σκάψω το κωλι, αλλά άμα βγάλει έστω και λίγη Μερέντα θα την ποσταρω στο σαη!:rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Αυτή είχε περασμένο το χέρι της πάνω από τα μάτια όταν της έκανα γλειφομούνι και κόντευε να την πάρει ο ύπνος.
Αν είσαι μακακας εσύ τι φταίει η πουτανα.... Άκου γλυφομουνι σε πουτανα σε μπουρδελο..

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.862
Πόντοι
4.646
Μύστα τι λες και με ποια ακριβώς κριτήρια;;;;; Έχεις δει τι γίνεται στα υπόλοιπα σπιτάκια; ποια σαβούρα να πρωτοθυμηθώ πραγματικά. Και χωρίς να αναπληρώνουν με τίποτα αξιόλογο από άποψη υπηρεσιών. Από τα μισά σπίτια φεύγω με δάκρυα στα μάτια από τα εκτρώματα που αντικρύζω. ΚΙ έχουν και τουπέ ορισμένες παλιοπατσαβούρες. Στη χθεσινή τσάρκα, πέρασα από ΦΙΛ όροφο με τη πορνοστάρ να μου λέει (μετά τη κλασσική ξύλινη χαιρετούρα) με το γνωστό ειρωνικό ύφος των 10 καρδιναλίων «αν θες να περάσεις κάτσε και περίμενε». Τρελάθηκα ρε μλκ, αλλά σεβάστηκα την ευγενικότατη τσατσα και απλά την έκανα.
«Σώπα μωρή τρισάθλια μπαλότσα που θα περιμένω κιόλας» σκεφτόμουν βγαίνοντας
Βάλτα λίγο κάτω και αναλογίσου το υπόλοιπο χάλι.
Η Ανναμπέλα μπορώ να πω πως είναι η μοναδική που τα συνδυάζει όλα σε ικανοποιητικό βαθμό. Είναι μικρή, η εμφάνιση της είναι άνω του ΜΟ, δίνει γλωσσόφιλα, κάνει ελεύθερο, τα ρουφάει όλα, γουστάρει γλυψίματα κι εκφυλιές κτλ. Αν γίνει αυτό που λες (να στανταράρει και κώλο) θα μιλάμε για το no1 hands down, ένα overall 7-7,5.
Μύστη, την έχω πάρει πολλές φορές κι έχει πάρει την κατιούσα σε σχέση με το παρελθόν. Αν σου έκανε αυτά που γράφεις και τα διατηρεί σε κάθε συνεδρία τότε πράγματι θα είναι αστέρι στην Φολης! Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιστεύω ότι θα έχει συνέπεια στην απόδοση που περιγράφεις για πολύ καιρό. Πρέπει να μάθει να δίνεται απόλυτα σε όλους μας, αλλιώς την βλέπω για Μετάξι να ρουφάει το φλοκι. Τέλος πάντων, θα περάσω σαν παλιός πελάτης να διαπιστώσω τη βελτίωση που αναφέρεις στο 20ρικο και θα ενημερώσω...:hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.619
Πόντοι
5.827

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Αν είσαι μακακας εσύ τι φταίει η πουτανα.... Άκου γλυφομουνι σε πουτανα σε μπουρδελο..
ο μιδας69 δεν κανει γλυφομουνια; διπολικος εισαι τυπε; ξερω μια διπολικη ιεροδουλη, αμα θες σε στελνω συστημενο να περασεις πολυ καλα. ή πολυ κακα. :2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μύστη, την έχω πάρει πολλές φορές κι έχει πάρει την κατιούσα σε σχέση με το παρελθόν. Αν σου έκανε αυτά που γράφεις και τα διατηρεί σε κάθε συνεδρία τότε πράγματι θα είναι αστέρι στην Φολης! Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιστεύω ότι θα έχει συνέπεια στην απόδοση που περιγράφεις για πολύ καιρό. Πρέπει να μάθει να δίνεται απόλυτα σε όλους μας, αλλιώς την βλέπω για Μετάξι να ρουφάει το φλοκι. Τέλος πάντων, θα περάσω σαν παλιός πελάτης να διαπιστώσω τη βελτίωση που αναφέρεις στο 20ρικο και θα ενημερώσω...:hi:
Αλλού ήταν το point παίχτη μου. Ότι δεν έχουν πάρει πόδι πολύ χειρότερες της. Άρα θεωρώ απίθανο το να επιστρέψει στο Μετάξι, επειδή έχει πέσει η απόδοση της.
Επίσης δεν μίλησα ούτε είμαι σε θέση να μιλήσω για βελτίωση ή χειροτέρευση. Πρώτη φορά τη πήρα κι είχα και κάτι ευτράπελα όπως έγραψα:cheesy:. Το μόνο που έκανα ήταν να τη «ψιλοσυγκρίνω» με τον τωρινό ανταγωνισμό της.
Κι αφού θα πας που θα πας, μην τη κοπανήσεις αμέσως. Ρίξε και μια ματιά στα άλλα σπιτάκια. Λογικά θα καταλάβεις απόλυτα τι εννοώ.:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom