Kashindros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 412
- Πόντοι
- 290
Αναμπελα πήρε μετάθεση στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ Κασσανδρας 8Γ ή μου φαινεται;Ποια ατομα θα φανε το Σαβατοκυριακο το κολουρακι της Αναμπελας στην οδος Φυλης?
Αναμπελα πήρε μετάθεση στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ Κασσανδρας 8Γ ή μου φαινεται;Ποια ατομα θα φανε το Σαβατοκυριακο το κολουρακι της Αναμπελας στην οδος Φυλης?
Καλησπέρα, συναγωνιστή.και δυνατα εξτραδακια μεσα σε εκλεκτούς πελάτες
Επίσκεψη πριν από λίγο στην αναμπελ , πρώτη φορά διότι μεταξουργείο είχα ακούσει τε χειρότερε για το δωμάτιο , η κοπέλα στο δωμάτιο φαινόταν πολύ κουρασμένη , τις είπα να ξεκινήσει μια ακαποτη πίπα και παραλίγο να την πάρει ο ύπνος , ξενέρωσα και γώ που μπήκα κι ολας , η κοπέλα είναι ομορφούλα αλλά δεν νομίζω να την επισκεφτώ υπάρχουν και καλύτερες
Στο 8Γ έχει μόνο μια Αλινα που δεν είναι Άννα ΜπέλαΑναμπελα πήρε μετάθεση στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ Κασσανδρας 8Γ ή μου φαινεται;
Μας κάνει και κωλοδάχτυλο η σέξι γατούλαΠαρασκευει Σαβατο και Κυριακη Σεξυ ναζιαρα γατουλα Σαμπινα οδος Βεργας 7 το πανο ωρα εναρξης βαρδυας 23.00 εως της 5.00 τα ξημερωματα. Ερχεται καυτο παρασκευοΣαβατοκυριακο
Μύστη, σε ευχαριστώ για την αναφορά της ορολογίας ''πρωκτανάπαυση''το θέμα έχει γίνει καταντήσει παραφιλολογία! κάποιοι τα λένε έτσι και κάποιοι αλλιώς.
είτε είναι μούφα
είτε επειδή ήταν άμαθη να ζορίστηκε και μετά από "πρωκτοανάπαυση" (πλάκα έχει ως ορολογία) να επανέλθει
Θεωρώ πως ίσως κάποια γραφόμενα είναι μούφα/τρολιά
Το Μεταξουργείο βγάζει τρελά γουστα γιατί δεν έχει καθόλου ψυχή ένα 10αρικο. Οχι μονο για τους Πέρσες, αλλά και για τους Έλληνες. Ένα παρακμιακο χυσιμο στα γρήγορα και τέλος. Πετυχει - δεν πετυχει, σαβουρα - ξεσαβουρα, νέα - γρια, δεν παυει να είναι ΜΟΝΟ ενα 10ικο!Δανάη 20α
κι όμως είχε δουλειά η Αντριανα, να σε πληροφορήσω ότι αλλοδαποί την έπαιρναν κ παρτουζα
Χαχαχα α ρε πουτανα Μητσαρα!!! Δε μασάς το μπουτσο σου!Eιναι η Δαναη γκιλφ, εχω γραψει κριτικη για αυτη στον οικο Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο.
Τρελή εμπειρια, νομιζω ειναι 70 χρονων, τα μουνοχειλα της οταν τα εγλειφα μυριζαν γεροντιλα και ηταν σε φαση αποσυνθεσης ετοιμα να ξεκολλησουν ...
Κα κα κα κα κα καααααααααλτ
Ας μυρίζει και τσιπούρα στο γαμησει πως σας συμπεριφερετε ;;Αρα δηλαδή σε πμ αν σου στείλουμε θα μας ... πεις? Και απο την αλλη το θεωρείς δημόσιο ξεφτιλικι να γράψεις κάτι άσχημο (πόσο μάλλον για θέμα υγείας) για μια κορασίδα? Δηλαδή πιο το νόημα του σαΐτ? Να λέμε μόνο τα θετικά? Και στο τέλος της μέρας αν νιώθεις πως ξεφτιλιζεις έτσι κάποια (που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προστατέψεις τους συναγωνιστές της σελίδας εδώ αλλά την ... Χ ταναπου που βρωμάει ψαριλα) ποιος λοιπόν ο λόγος να προστάρεις κάτι τέτοιο γενικολογο??? Δεν είναι απόλυτα λογικό να ρωτήσουμε σε ποια αναφέρεσαι???? Το γενικό ποστ που αποσκοπεί δεν καταλαβαίνω...
Τη ώρα πηγές ρε μύστη να ξέρουμε πότε να πάμεΗ κοπελα ειναι πολυυυυ ψαρωμενη οσο δε παει και στο σαλονι εδειχνε ντροπαλη και ηταν και στο δωματιο.
Η πληροφορια της ημέρας, ευγε χυστη!Μολις σημερα ενας τσιφτης μπουρδελου μου σφηριξε οτι ηρθε καινουργια πουτανα στη φυλης οποτε και ειπα παω να τη δω μπας και αμα ειναι οπως μου ταπε διοτε ξερει τα γουστα μου.
Μπαινω λοιπον μεσα στο δελο μου λεει η τσα εχω τη χριστινα καλα της λεω το μπουλο τα λεμε, περιμενε περιμενε φωναζε η τσα εχω και αλλη μια κοπελα.Τελικα βγαινει η κοπελια εκ ρουμανιας αρκετα μελαχρινη κοντοπουτανο με ομορφη κολαρα ομορφη λεμε οχι βενεζουελανικη , βυζι μικρο δε με χαλασε.Γενικο συνολο σωματος αρκετα καλο θα ελεγα.Ηλικια περιπου 22 την εκανα αντε 24.ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΟ. πΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. Στα του δωματιου πολυ καλη ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑ.Τι δαχτυλιασμα τι μουνογλυψιμο τι μπες βγες αλλο πραμα ρε παιδιμου σαν να γαμας την γκομενα σου.Ακομα και ψιλοδαχτυλο στον κωλο της με αφηνε.Περασα σουπερ.
Το δελο δε θυμαμαι νουμερα αλλα ειναι αυτο που εργαζοτανε η μπιουτη με την πρασινη πορτα και τα σκαλακια 3-4.Ονομα κορασιδας Μιχαελα
στηλε μας το ινσταγκραμ τηςΠαρασκευει Σαβατο και Κυριακη Σεξυ ναζιαρα γατουλα Σαμπινα οδος Βεργας 7 το πανο ωρα εναρξης βαρδυας 23.00 εως της 5.00 τα ξημερωματα. Ερχεται καυτο παρασκευοΣαβατοκυριακο
Είναι τέτοια η δίψα των μπουρδελιάρηδων για νέο αίμα που την βλέπω μετά από αυτό το ποστ να ξεψαρώνει πολύ γρήγορα από τις ορδές των ψωλαραίων επιβητόρων του μπου που θα σχηματιστούνΜολις σημερα ενας τσιφτης μπουρδελου μου σφηριξε οτι ηρθε καινουργια πουτανα στη φυλης οποτε και ειπα παω να τη δω μπας και αμα ειναι οπως μου ταπε διοτε ξερει τα γουστα μου.
Μπαινω λοιπον μεσα στο δελο μου λεει η τσα εχω τη χριστινα καλα της λεω το μπουλο τα λεμε, περιμενε περιμενε φωναζε η τσα εχω και αλλη μια κοπελα.Τελικα βγαινει η κοπελια εκ ρουμανιας αρκετα μελαχρινη κοντοπουτανο με ομορφη κολαρα ομορφη λεμε οχι βενεζουελανικη , βυζι μικρο δε με χαλασε.Γενικο συνολο σωματος αρκετα καλο θα ελεγα.Ηλικια περιπου 22 την εκανα αντε 24.ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΟ. πΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. Στα του δωματιου πολυ καλη ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑ.Τι δαχτυλιασμα τι μουνογλυψιμο τι μπες βγες αλλο πραμα ρε παιδιμου σαν να γαμας την γκομενα σου.Ακομα και ψιλοδαχτυλο στον κωλο της με αφηνε.Περασα σουπερ.
Το δελο δε θυμαμαι νουμερα αλλα ειναι αυτο που εργαζοτανε η μπιουτη με την πρασινη πορτα και τα σκαλακια 3-4.Ονομα κορασιδας Μιχαελα
Κέντρο ανωμαλίας και διαστροφής έχει γίνει ολόκληρη η Ελλάδα, με πρώτους διδάξαντες τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους ηθοποιούς. Σε άλλη χώρα η Αντριάνα θα πλήρωνε για να την πηδήξουν!Δανάη 20α
κι όμως είχε δουλειά η Αντριανα, να σε πληροφορήσω ότι αλλοδαποί την έπαιρναν κ παρτουζα
11 βραδυ λιγο μετα το εγραψα εδωΤη ώρα πηγές ρε μύστη να ξέρουμε πότε να πάμε